81526
-
Ők nem jutottak ki?
-
Etelkozi Vata #12048 Irán -
MOndjatok már egy kiscsapatot akit kilehet szedni nehogymár Nigeria-t és SEnegalt szedjék ki. -
Bad News nt89 but we have time till 1. dezember maybe ariel have finshed them till this date ? Maybe you can send me the bin for Allianz Arena ?
For the Optionsfile: I´m absultly confused
Who is working on the database ? Doctor and Spooky have send me the Optionsfile and i add the new Teams. But what about PLF ? If there also working on his own Optionsfile and we use this for the Patch ? Then all Changes there are Doctor and Spooky have made are lost
Nobody can contact PLF for this information.
Important
BTW: I got made a great mistake in the latest Optionsfile:
i replace Saudi Arabia with Ghana, but Saudi Arabia are still on World Cup 2006 .
So for the Guys who are working on it, you don´t need to update the Ghana Stats, because if the completed finsihed Optionsfile ready, i need them before we release the Superpatch and i replace Ghana with another Team (maybe Nigeria or Senegal) -
-
Ilyenkor mindenki eltűnik :)
Ingame
-
Akkor szerencséd van
ki tudja valaki linkelni az eredeti bl-es bin-t hogy kipróbálhassam? -
Nekem ez jön be. :) -
simán jobban tetszik nekem :\ -
Kicsit gyengédebben
-
Hát ez a legjobb
Kis Effekt-el
-
tök ismerős :) -
Sztem nem fog kiadni és szerintem nem fog bezavarni
ez olyan file amikhez csak Arielék nyúlnak. -
-
Ok értem. Azért lehetséges, hogy a konami kiad egy jávítást a játékhoz? Ha kiad, az nem fog bezavarni a patch készítésben? -

Szerintem legyen -
ezt mivel stadiononként kell átfogóan nem igérjük -
Na elkezdtem a Double BL Adboard Update
Original
Updated
Szerintetek legyen ponyva effekt rajta?
-
Sajnos nincs, sárgában akartam, de a nikefootball-on nincs fent, csak a fehér-kék, fehér-piros, fehér-narancssárga, kék-sárga. -
És a közönség megjelenítését, majd meg lehet valahogy oldani, hogy látszódjon, ne csak ismétléskor? Mert engem eléggé zavar, olyan hangulattalannak tűník. -
ja jó a labdád másfajtában is van? -
EGyrészt nem superpatch igaz azis benne van a nevében.
Többféle nemzeti változat lesz.
Magyar nem aktivításhiány miatt.
A stadion marad ezt csak én szeretném kicserélni mivel ha jól láttam nincs stadionválasztási lehetőség online-ban.
DE én szeretnék a Delle Alpi-ban játszani és sztem meg lehet oldani.
ILyenek hogy netes játék mindenkinek meg közönség mindegyik stadionban nem lesznek benne. -
Most egy kicsit megkavarodtam, ugye csak egy féle patch lesz? Vagy lesz egy külön az online játéknak is, ahol az az egy stadion lesz feljavítva? Vagy ezt tartalmazza majd a superpatch? -
tudom
ezt értettem a dkz-ban a múködése nem teljesen világos
eddig úgy csináltam rotationt hogy már rotationosba pakoltam -
ezzel azt írta, hogy a DKZ-vel be lehet állítani a rotálást az adott táblákon, nem értetted félre -
AZ a baj vele hogy nem kezeli a 19 slotosokat csak az ötöst
Mikor FCH-nal reklamáltam az olasza miatt
ezt írta
Én:
I see Italy but the bin is no rotation because table sequence not correct on me.
Válasz:
For the rotated you can set them easy with DKZ Studio into corecct table i think
-
épp tegnap vettem észre hogy van benne ilyen editor, de időm nem volt megnézni, de akkor megsasolom ma és pakolok be végre reklámtáblákat is :P -
Csak a Juventust csináltam meg készre.
Olaszból most szeretnék, szval ha van jó táblád szívesen veszem.
FCH féle változat nem igazán tetszik inkább ilyesmi
Meg jó lenne a Milan reklámtáblának is nekiállni csak ahhoz kevés képem van. -
Ezt már rég kilinkeltem
Benne van a Barcelona stadionomban
csak FCH előállt ezzel.
http://img170.imageshack.us/img170/7668/add0ht.jpg
Mondom neki, hogy nane már van spanyol aztán kért egy képet róla mik vannak benne.
Sztem sokkal jobb mint az övé.
Tényleg te tudod kezelni a Dkz-ban lévő Adboard Editort?
Állítolag ott lehet állítani a rotationt -
Nem lehet berakni sztem GS-el megbízhatóan jelenleg.
Én továbbra is 10*-re is a Proevolutiononlinen lévő kitservert ajánlom illetve annak javítását.
Aztán abba lehet pakolni -
Letöltöttem a Seria A mezeket,de ezeket hogy kel bimportálni Graphic Studio-val?Mert annyi szám van ott hogy nemtudom melyik tartalmazza az olasz mezeket. -
berakható formában? mondjuk bin-ben ez megvan? -
olasz megvan Breki, ha igen belinkeled?
mert csinálok én is egyet és megnézed a munkám
-
-
sebaj... egyszer mindent el kell kezdeni valahol :) -
énis azt hittem, egy gépen nyomtuk Rol-al aki ugye nem rosszul játszik.
De ez teljesen más -
hmm mondjuk lehet, hogy segít egy kicsit a "felkészülésben", hogy sokat nyomunk itthon haverral illetve unokaöcsémmel :D akik azért PS2-es PES tapasztalatok után nem rosszak -
hát én azt hittem, hogy úgy folytatom ahogy pes4-ben a külföldeiek ellen
és hát nem igazán úgy ment most kezdek belejönni
azt tudom, hogy a multik után 25 perc után kettő nullra mentem *****-on P -
nem, de gondolj bele... nem izzasztanék itt meg szerintem első meccseimmel senkit sem :) bár nem tudom! mennyire nehezebb a CPU után egy online játékos ellen? -
:DDDDDDDDDDDDDDDDD