81526
-
ja mert eredetiről vettem a színeket -
ez naon szép
-
-
-
a konfigot találjuk ki? -
ZsilKEANE #12371 Hi all. Elég komoly a gond nálam. nemtudom miért,de vmiért lefagy a pes5. Eddig simán ment,megvan vagy 3 hete, most meg elinditom,minden oké,és amikor a kezdőt kéne állitgatni olyan 2-3 másodperc,és az egész megfagy. vajon mért van ez??? ujraraktam ,akko is megfagy,nemtom mitévő legyek... segitsetek -
basszus, rohadt paint...
Breki töröld pls, felrakom rendesen...
-
Delle Alpi Snow Day
Delle Alpi Snow Night
-
Köszi ez már kész van -
-
Szval lehet mezeket pakolni -
Latest version (Thanks to the new encryption routine by Warpjavier -you're a real legend mate! ;) ): Game Graphic Studio 5.11.22
If you can't download directly, try from my website HERE.
What's new in version 5.11.22
- Fixed the transparency bug in the PC and Xbox (don't know if PSP too) versions of PES5
- Added the option to set the exact value of the 3d-model for kits
For more information, take a look at the thread of the previous version of the editor
I've included a few AFL files made by mattster12 and NeticH, hope they don't mind ;)
And please keep reporting me all bugs and issues you find in the editor...
-
Hát én még ForzaRoma 2. stadionpachjából csak 3 stadiont készítettem el.
Mivel visszajelzést nem kaptam a már elkészítettekről.
Mosmeg a horvár gyerek nekiállt Nou Camp-ot csinálni.
Az olasz srác meg elküldte a Marassi-t hogy csináljak gyepet hozzá, csak nem értem a Dortmund stadion helyett van....... -
"Patch ist zu 90 % Fertig wird noch an dem ein oder anderem Stadion gearbeitet und an den Menüs.
Vorraussichtlich am 1. Dezember ist Releasetermin, wenn bei den Test alles glatt geht" by FCH
azaz a PROEvolution OnlinePatch 90%-ban kész,csak 1-2 stadion ill a menük "csinositgatása" van hátra.
Előreláthatólag Dec. 1. a megjelenés!!!! -
vagy ilyen
-
NT98
-
simán... bazze! kritika! én a képébe vágnám, dolgozzon még rajta :) vagyis csináljon újat. Ki is követte el? -
Nekem se
de most mondjam meg neki? :-) -
érdekes logó... nekem annyira nem tetszik ez a stílus
-
-
-
nem úgy mondtam, hogy rossz csak most láttam egy másik stadiont azzal a szerkezettel pont -
az lehet, de annak ellenére tetszik... :) mondjuk természetes, hogy neked a Juve stadion tetszik, hisz zebra vagy :) -
kéne egy kép a Juve kispadról ilyen-e
-
abból van több is
mármint abból a szerkezetből -
Te a konyhán dolgozol... :)
Hm nem tudom nekem annyira nem tetszik a Juve stationja, jobban bírom az Ajax-ét :) -
Toni reméljük jön hozzánk P
http://img400.imageshack.us/img400/9166/tonipreview0ba.jpg -
Na szerintem az a legszebb stadion.
Hát nekem a sült nagyjából összeállt és ennyi előnye van a munkámnak. -
miért nem irigyellek? nem tudom... nem érzek akkora vágyat a javított DelleA iránt, hogy irigykedjek :) meg én ha már csirkét eszem akkor az egészben sült esik a legjobban és nem csak csipetnyi falatok belőle :D -
nem adhatom ki
de mivel a bl-es felerészben a te munkád, privátban megadhatom a linkjét ha megigéred, hogy nem adod ki másnak. Mondhatjuk, hogy dolgozol rajta ugye.
Másikakra tudom ajánlani a képeket vagy a ps2-es patchet ami használható simán.
Illetve a 0,5-ös patchban is egész jók vannak.
És áruld el miért nem irigyelsz. -
én is falra tudok itt mászni 1-2 dologtól... node!
nekem nagyon kellenének reklámtáblás BIN-ek, mennyi az esélye annak, hogy kapok vagy lelek valahol egy normális pakkot ami umgesamt lecseréli az alap táblákat a játékban? -
Ettől a dumától tudok falra mászni.
Ez egy séma ........ -
hmm... nem egészen erre gondoltam :) de mindegy is -
Mert te olyan csapatnak szurkolsz aki nem éppen jól áll a BL_ben PP -
dejóneked... miért van az, hogy nem irigyellek :P -
És én kapom meg először P -
This is what i've done:
- Cutted the KONAMI blue ad around the scoreboard. This year there are no banners there, so i made it transparent, like it is in the real Delle Alpi.
- Added the Tamoil and Le-Gru ads in the scoreboard.
- Fixed the lights of the stadium so there are no more KONAMI ads and the lights during night matches looks perfect.
- Removed all the KONAMI banners from the stadium. It's clean, like the real one. Just put the supporter's flag here and there, by downloading a good flags patch.
- Changed the colour of the athletic field.
- Changed the pitch of the stadium.
- Added the GAZZETTA DELLO SPORT ads surrounding athletic field.
- Changed the benches with new TAMOIL and NIKE ads.
- Removed the red KONAMI ads from the tunnel placed under the scoreboard, in the Curva Scirea.
- Changed the ads in the entrance from the dressing rooms.
- Fixed the section of the stadium dedicated to the media.
- Other minor changes.
I'll release it ASAP in the Proevolutionline superpatch. -
Ne mond, hogy nem látod..
Egyiken az új reflektorok....... -
ki az ott Moggi?:) -
PATIPATTYO(csoves.dd)
ám tényleg nagyon jó lett mindenki nézze meg