81526
-
FCH
Vincitore Champions League
Registrato il: 21 Gennaio 2003
I upload my a Fix DKZ Patch for 0_text.afs too filefront now- They work 100 % -Download available at 2:00 AM
And then i upload the Superpatch_Sound.dkz (0_Sound and g_Sound_,i_sound,e_sound etc.) with all fixes from Final Thread.
Can´t understand why the most of you Guys so keep cool. In Evo-Web the Guys arew waiting since 5 Days for the Final and you haven´t upload. I publish my Version(German g_text.afs) on Monday. It is not my Job for creating the i_text.afs and other language.
-
"I think tomorrow we can start testing. i saw the new e_text, it's great we also make details, like new credits etc." by Zeus
jo hirek
-
Köszi. -
LOD Mixer 1.0 -
Thx !
Megpróbálom ! -
Valaki tud nekem 1 linket adni a lodmixer-ről mert a tegnap elötti valamiért nemtudom elérni.Köszi
-
mind az öt helyre "1" -et állitasz, Save, Play -
Hi !
Pontosan mi ez a lodmixer, és hogy tudom beállítíni ?
Lod #1: Very High kiválasztása és Save, hogy a legjobb minőséget elérjem ?
Előre is kössz a válaszokat !
-
nálam műxik
...és szuper kis progi,ténleg megéri "működtetni"
-
nálatok müxik rendesen ez a lodmixer progi?
mert nálam kifagy a felállás beállitásnál a meccs előtt
-
talán a Magyar Kézikönyv -re keress ....... -
köszönöm.
a 3ast megtaláltam, de a 4est nem.
Pes 4, guide, kézikönyv szócskákra keresve.. csak a PES3 guide. -
pes3 és pes4 kézikönyveket megtalálhatod a fifahungary-n -
ha adsz linket igen, és meg is köszönöm. :)
http://www.quaresma.hu -n nem találtam, csak MLről leírást, aminek örültem. -
Ezeket sztem megtalálod a kézikönyvben -
Az összes emberre -
ez Breki neked ment mind, csak lámán válaszoltam :P -
Zone pressure a zónavédekezést erősíti ugye? vagy ebben az emberfogás is erődösik? vagy egyszerűen zone pressurenél szorosabban áll a csókához, és szorítja kifele? -
mármint az emberfogás a zóna ellenében?? (pl. 2 belső védőnek v. söprögető közpályásnak)
vagy az összes emberre levő emberfogás?
-
Az nem igazán célszerű -
Ezt a másik mindig tönkremegy -
Gabe18 #13116 Hát szorosabban követi az biztos. -
emberfogásnál tényleg odaáll az ember mellé folyamatosan? :))
az atom... főleg ha minenkinél :D
-
Grempli #13114 Emberfogást kipróbálom.
Köszi -
a védőnek a kondiját a zónázós, v. az emberfogásos védekezés veszi ki jobban?
mert van pl. zone pressure, az akkor mindkettőnél szorosabbra teszi a védekezést? vagy a zone pressure nem is ezt jelenti? (akkor mit)
köcce, én még kezdő vok PESben, 2-3 hete kezdtem egészet, előtte fifa 96tól minden, de már sajnálom, h. fifára pazaroltam anno azidőm, de hát akkor is jó volt, no meg nem tudtam PESről :)) -
Gabe18 #13112 Vagy ezt?Most már nem tudom...
Katt... -
Gabe18 #13111 Előszöris azt kéne tudni milyen felállásban játszol általában.Aztán hogy használsz-e emberfogást.Meg ilyen taktikai dolgokat.
Mert szerintem gyakorlati tanácsot nagyon nem lehet adni,mert mit mondhatok?Ne hagyd elfutni a szélen,meg csúszál be?
Gondolom ez nyilvánvaló,és az adott helyzettől függ.
-
Gabe18 #13110 Ugye ezt a gamepadot érdemes leginkább venni a játékhoz?
Katt... -
Ezt magamnak
Felhasználói név: Brek
J(6V[4KY
-
Gabe18 #13108 Jó ez a 100 meccset nyert meg 200-at nem sokat jelent.Nyilván jobb mint aki 200-at elvesztett,de azért nem feltétlen mérvadó.Egyrészt azt sem lehet tudni kik ellen nyerte,és azt sem hogy milyen meccseken.Sok 5 percest megnyerni 1 gólal nam olyan nagy teljesitmény mint mondjuk komoly 10-15 perces meccseket lejátszani.De értelme szerintem csak minimum 10 percesnek van.
Na arról nem is beszélve hogy nem egyszer jártam már ugy hogy 3-4 Div2-es,Div1-es ember után "kis pihenésként" mondom játszok egy 3a-3b-s emberrel,aztán ugy összevertek hogy nem győztem elkotródni...
Na meg aki 150 nyert meccsel áll,meglát egy gyengébb statisztikájut,egyből alapnak veszi hogy akkor ő ezt ugy is lenyomja.Aztán ha mégse megy olyan könnyen,akkor fel van háborodva,mert ez ugye nem lehet őszerinte. -
Most nézem ezis 153 nyert meccses volt
ejnye kisfiúk -
tudnám milyen chaetra gondol ami pedofil P -
Ezmeg látja, hogy állok a Juve-n áll a Hamburgon asszem, fogy az idő erre látom a lökött lenyomja a Juve-t
Na mondom stupid thing
Semmi reakció
Megverem erre
-
xavier75
Moderatore di seni
Registrato il: 21 Ottobre 2003
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originariamente inviato da FCH
Why you don´t upload the Patch for Test ?
--------------------------------------------------------------------------------
i think that tonight Leo(the web master) come back to home and he can solve the upload problem. I'm sure that NT 89 tonight will insert the patch!
-
grempli-t nem találok -
Grempli #13102 Sajnos én csak délután tudok játszani, mert melózom -
gyere fel -
Azt nem értem egy 156 nyert meccses hogy viselkedhet így? -
ne elkaptam
5 perc után vezettem első félidőben egy kapuralövése van erre beírja, hogy Lucky MEN P
-
Grempli #13098 Nem azt szeretném hogy hagyd magad,sőt teljes erőbedobással játsz. 1-2 meccs után tanácsot adhatnál mit csinálok rosszúl, ill mi a leggyengébb pontom.
A nicknevem. grempli