81526
-
ez ForcaRoma ,nem ? -
szerintem is véletlenül maratt ki Breki füve -
Quaresma #13175 Ezt nem értem, te csináltál király gyepeket hozzá, meg amúgy is van san siro stadion, szóval nem értem miért maradt ki... biztos véletlen... -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ezeknél így néz ki a San Siro
-
-
ja megy -
ja oké :D
sikerült elinditani?(mert nekem elöször kifagyott) -
ne nézz
-nak
-
má leszedtem egy ideje -
ja és még mielőtt megkérded #13134 :D -
okézsoké
-
kaj?az zsír kölle nekem felrakom -
megtuningolja kicsit a grafikát
-
-
az milyen progi?jé lejárt a viped :D -
na végre királyul müxik a lodmixer (H)
és tényleg szebb a játék
-
szvsz a Te füved a legjobb :DDDDDDDDDD -
Második
Ilyen gyepet raknak be
mikor én ilyet csináltam
sokkal jobb sőt ez a legjobb gyepem sztem. -
Második hiba
-
-
elég ronda így
-
Ja köszi a többes számot P -
sztem 3 nap tesztelés
máris van egy hiba
Sztem Grabber BL-e sokkal jobb lenne -
punkers #13154 Az nagyon jó hír.Amugy én is megköszönöm a munkátokat.
Mikorra várható a patch? -
Szupi ez a tesztverzió végre korrekten működik -
http://rapidshare.de/files/8868719/DkZ_Studio.exe.html -
Új dkz studio vszinű kell
-
Na elkezdtem a tesztverzió tölteni -
megtisztelő -
én teljes mértékben tisztelem odaadásukért, és fanatizmusukért az önkéntes fejlesztőket! -
Szerintem az mindenképen becsülendő, ha valaki a szabadidejét teljesenn ingyen arra fordítja, hogy mások számára is elérhető dolgokat készít !
Az FH-n is sok miden készül és bizony van ami nem tökéletes, de akkor sem szabad elfelejteni, hogy ők ezt értünk, teszik !
További jó munkát... és várjuk a végeredményt ! -
Egyenlőre nincs működőképes verzió.
Köszi ez jólesik -
Kösz, megvan! -
http://rapidshare.de/files/8646514/lodmixer.zip.html
Nem vagyok premium user, vmiért free-n nem engedi letölteni.
vagyis, amikor rámegyek a freere, akkor egy visszavezető linket kapok HTMlben (ezt tölti le), amire ha rámegyek azt mondja "host your file"...
mi a teendő?? -
Srácok, ti nyomtátok ML-t Default playerekkel? Én nyomom Reállal, 2. idény 10. meccs. 1 igazolásom (Denilson:P) volt.
Most 2es csillagon nyomom, de tökre látszik, hogy a Spanyol 1. osztály csapatai lényegesen izmosabbak, mint az én másodosztályú, itt ott fejlődő csapatom.
A kérdés az lenne, hogy ha felrakom 5*ra, akkor van esély ilyen gyenge csapattal?? 1 barátságos meccset nyomtam Barcaval, 0-1 lett, de hát ronaldino 3* körbevfutotta összes emberem, kb. ilyen a csapt különbség :D
2*on most izgalmas, de esélyes győzelmes meccseket nyomok. Tudom, hogy ez még gyenge szint, de tökre azt látom,hogy azért ilyen gyenge teljesítményű játékosokkal élvonalbeliek ellen nagyon kevés az esély, mert srác simán futva gyorsabb, mint én sprintelve, fáradtságról nem is beszélve... Vagy ez így reális, ezt kell szeressem? :) Csak 1 baj van,hogy ha gyengén játszom, akkor nem jön be pénz, és game over lesz... de hát ilyen gyenge csapat a spanyol első osztályban kb. a kieső zónára van ítélve :)) És ugye akkor még igazolni sem tudok játékost, mert else jön, pénz sincs. Arról meg nem is beszélve, hogy nem is vagyok tökéletes játékos :)
Ha van vmi tippetek, h. hogy is csináljam MLt, nehézségi szint terén, akkor szívesen várom. Kihívás a 2* is,mert igazán hajtós meccsek vannak, és nehezen vívom ki a győzelmet (igaz a vereség sincs annyira veszélyben, csak nagy a középpályás harc, nehéz kitörni a bénákkal, bár szerencsére jó az összjáték :D), de mindig is a legnagyobb nehézségi fokozat érdekelt, igaz én FIFás voltam, és ott irreális volt néha a world class, gondolom itt is nagyon nehéz... De bár nehéz így a 2* is, vmiér tmégis nehezebbet akarok, bár csak az idegeim mennek tönkre :P Kérdés, h. ilyen csapattal egyáltalán reális e nekivágni az 5*nak ilyen jók ellen...
Köszi! :) -
Laca1985 #13142 Szia Breki!
Hogy állsz a teszteléssel?
Szerintem nagyon királyak vagytok hogy megcsináltátok!
Sok sikert! -
Érdemes aksit venni -
Gabe18 #13140 Én is vettem volna vezetékest,de Médiában csak vezeték nélküli volt,meg a Dual Action,amire azt irtad nem túl megbizható.Akkor mondom legyen ez.De jó is ez,nem bánom hogy ilyen lett,de azért egy hónapig birja már ki az elem legalább... -
szerintem felesleges vezeték nélkülit venni
elem helyxett meg érdemes aksit venni -
Gabe18 #13138 Kösz.
Vettem egy Cordless Rumblepad 2.
Pedig lehet jobb lett volna vezetékes,mert azt mondja az elem többet birja mint 100 óra.Hogy ez most valóban mennyi,arra kiváncsi leszek,mert ha 2 hetente elemet kell bele vennem a napi 1-2 óra játék mellett,akkor kivágom az ablakon...