81526
-
Hát még megpróbálok most párat betuszkolni.
Utánna kiadni elég rázós mert ugye egész stadiont lehet és vmelyik lüke azt mondhatja, hogy ellopom a stadionjait.
Ilyesmi előfordult már.
Azt nem értik meg, hogy nem azért rakom bele, hogy büszkélkedjek más stadionjával hanem ugye turf update és a felhasználó szívná ha a fű javulna de az updatelt fűtextúrák eltünnének.
Ezeket nem készítettem el.
Egyedült képtelenség is lett volna.
Gondolj csak bele mennyi idő egy stadion, már ha megvan az alapgyep akkoris minden kipróbálás és ezeknél legalább egy félidőt játszani, hogy kifagy-e.
Újraindítgatni a játékot, ez legalább egy óra ha minden klappol de lehet több is mivel hat változat van. Ezért próbáltam annó tesztelőket szerezni itt.
Szval az a lényeg hogy 15-17 stadiont készítettem el a többire azt irta nt a fórumon, hogy az én gyepeimmel csinálja.
Eddig azt hittem jól. -
Breki, ha ezek a stadionok így maradnak a véglegesben is, akkor te kiadod a stadionokat a saját gyepeiddel? Hogy mi is normális stadionokban és gyepen játszhassunk, csak azt nem értem, ha te elkészíted szép gyeppel, amik mindenkinek tetszenek és sokkal jobbak ezeknél a gagyiknál akkor miért nem, cserélik ki. -
szvsz is kékeszöld
egy a lényeg, Te füveid klasszisokal jobbak mint ezek -
hát az kékeszöld
nézd csak meg photoshopban színcseppentővel -
igen énis erről beszélek -
Én erről beszélek
http://img121.imageshack.us/img121/619/celticparknt8911bb.jpg
és ez kékeszöld -
neked még fennvan a pes5? :D -
hát ez minden csak nem kék :D -
neviccelj már :D
ez full zöld :D -
nt89
cammonna
fantastic turf ! i've put the stadium list into stadiums situation thread, first post
Nt89 viszont ezt írja
most nem tudom mit csináljak előtte írtam válaszként hogyha neki tetszik így használják én befejezem a javítást
-
én kéknek látom
de ha jól értem FCH-nak ezek tetszenek hát nekem mindegy -
fúú:D
nagyon ocsmány az a zöldes gyep :Ð -
jesszus mária :( -
Nem magam miatt sajnálom, csak tök frankón meg lehetett volna csinálni.
Aztán Józsi aki nem tud stadiont telepíteni játszhat a kékeszöld gyepű Celtic Stadionban.
Itt látható
http://img121.imageshack.us/img121/619/celticparknt8911bb.jpg
Holott lehetne ilyen
-
Hát én feladtam
megcsináltam volna ezeket de ezek után
FCH
Vincitore Champions League
Registrato il: 21 Gennaio 2003
The Turf above looks good enough, they don´t need a update agian, when we updated updated updated updated we are never finished this patch, you made very complication post for me, i have search many thread for your turfupdated in somes are only a preview and not the .bins. i have change all craped turfs by myself and i think it´s looks good enough, if the user wants to updated with his own think, they can do it later
Nem egészen értem ezt az embert
készítettem egy külön ftp-t direkt a stadionoknak, akkor rinyált hogy nem keres fórumokban, erre kilinkeltem neki szépen egyesével hamár nem képes ftp-t használni.
Megcsináltam 15-17 stadion meg amit a készítők kértek.
Erre egy csomóban amiket nem én csináltam egy csomó szar fű van.
De neki ez tetszik.
Amikor vállalom, hogy megcsinálom rohammunkában elkezd dumálni hogy update again :-)
Kész adják ki így engem nem érdekel.
De aztán ne rinyáljanak ha megcsinálom jobbra. -
Gabe18 #13202 It meg a felső a csúnya.Az alsó még jó lenne talán,csak érdekes hogy mindig a fű nyirásánál van megkopva,mintha csak ott járkálnának az emberek.Vagy viztócsa akaor az ott lenni?De akkor is érdekes hogy csak ott van. -
Van még
-
Gabe18 #13200 Itt a felső még nekem aránylag tetszik ezzel a világos fűvel,de a lenti tényleg nem valami jó... -
szval nem szeretném a nevem ezekhez adni
-
De akkor meg megsértődnek
bár ígyse tudom, hogy mondjam meg, hohgy ezek........
-
szvsz , ha kijön a peccs akkor arra kéne egy Breki peccs, mert Én is a Te munkádat szeretném visszalátni a pesben, mert az a legjobb -
Akkor nektek megfelel így?
Nekem nem tetszik, de én be tudok rakni mást -
stadionos topicom....... -
A sg-os stadionom tele van ilyenekkel -
ilyen nnincs hogy a sötét csik kicsit megy át azután olyan mintha úthengerrel átmentek volna rajta
Ez ilyen volt
Deha azt mondjátok nektek tetszik így nem reklamálom meg legfeljebb magamnak kicserélem -
De nem lenne rossz szerintem :) -
Akkor linkelj ki pls egy ilyen füves stadiont (mármint vmi régit, nem olyat, amit nem szabad :D) és majd megnézetem 1-2 haverral. -
Ez így olyan fifa-s -
ÁÁÁÁÁÁÁÁ
a tréninpályát is elszúrták
ilyen nincs, hogy egy kicsi lóg át
sokkal jobb volt az alap kockás -
FCH
OK i have 100 Turfs here i can fix the stadiums by myself with new turfs. anyway thank you
Shit Edit Mode
Na ettől félek énis............ -
Ezért kérdem, hogy akinek ATI-ja van nézze már meg nemhiszem, hogy rondább lenne mint NVIDIa-n -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
FCH
--------------------------------------------------------------------------------
Originariamente inviato da Frenkike
And use V-sync and antialiasing
Not each User have this Option and then the Turf looks shine, that is what i mean
-
Szerintem az a baja az úrfinak, hogy ,,csillog-villog'' neki a füvecske.
Azért írtam a függ. szinkron-t, nekem az megoldotta a fű vibrálását.
Elméletileg lehet gógyi a füved ati-n, dehát fogalmam sincs, le kéne tesztelni. -
Na javítottam gyorsan rajta
-
Na közben megnéztem ez nemis az én gyepem és elég undorító -
azt tudom, de lehet hogy ATI-n nem jól néz ki az a gyep ami nvidia-n igen? -
Shiny egyenlő fénylő, ragyogó, ha jól tudom...S
Szerintem mondd meg neki, hogy a függőleges szinkronizálást kapcsolja be, hátha úgy jobb lészen.. -
Meg tudná mondani valaki akinek ATI-ja van mi ez a Shiny effekt? -
Én nem egészen értem ezeket
illetve FCH-t
"FCH
Frenkie there are some Turfs in the Patch they looks very shiny, can you have a lookm in Philipps Stadiums is it your Turf ? My Eyes are want ill when i always look on this turf, its absolute not real. Maybe your turf are working not for all Graphiccards and Settings but for my Radeon 9500 Pro there are some Turfs the have shiny Effects"
-
forzaroma
Forca asszem spanyol.
Amúgy lehet hogy az övé.
Vigyázni kell ezekkel mert ACB-is megsértődött hogy mertem írni, hogy a Gazatta nem jó így