81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    minek cseréled benne van a patchban
  • Breki33
    nem erre gondolok
  • Breki33
    #13065 -ben volt először szó róla
  • Breki33
    nem a 22-es bint

de ezt direkt leírtam a patch megjelenése előtt, hogy a multisok mentés el az eredeti bin-t az asf-ből
  • forza milan
    lol
  • koki44
    Breki elkezdtem kicserélni a mezek GS-el de, van olyan, amelyik elcsúszik pl.: a német kapusmez mikor felugrik az a kit properties ablak, ott mit kell átállítani, hogy jó legyen?
  • Johnny23
    csoki !

sztem EZ az "updatelt Option file"
  • gabber_saviola
    :)))))))))))))))))))))
  • Zséé
    Szevasztok!
    Nálam így néz ki Brocchi :))
    Nálatok is?
  • Gabe18
    Na most én ehhez hülye vagyok,de nekem most akkor mit kéne visszacserélni eredetire hogy a patch nélküli emberekkel menjen a multi?
    Azt a file-t amit a játék a Dokumentek közé rak a Konami mappába?
  • Breki33
    Most nézem, hogy ACB elrontotta ezt a szép füvet a Delle Alpi-ban

hát én visszarakom
  • Breki33
    Na találtam három stadiont amit lehetett javítani
  • Breki33
    mert?

nem egészen értelek

milyen fotók?
  • Rossi1
    Az egy külön fórum lenne...:))))

Stadionos kérdés? ja fotók? abban én is tudok segíteni
  • Breki33
    Továbbra is várnám külön a wolfo-os optionfile-t vmint választ a stadionos kérdésemre
  • Breki33
    és miért utálsz? P

Hát lassan az összes de a végén már csak a füveket csináltam

De még dolgozom páron
  • Rossi1
    Ok. Én értettem mi van odaírva csak szeretek tisztán látni oszt ennyi. Viszont Breki akkor ebben most az összes stadion a tiéd? Mert bármennyire is utállak:))) a stadionjaid azért jók, szóval azokat szeretném berakni ha már Patchelünk csináljuk jól...:)
  • Breki33
    Nagyjából

De most komolyan olyanokat kell fordítgatni, hogy mi a NEW OPTION file?

a mobimuose korszakban
  • Rossi1
    Csaó!

Akkor most a gyengébbek kedvéért, mi is igazából a helyzet? Van egyszer a Superpatch, aztán van a Breki stadion Pack-ja és ez a kettő ugyanaz. mint a Superpatch 1.01???
  • Breki33
    Elolvastad a kézikönyvet?

Kapnod kellett egy kódot

Azzal felmész a hivatalos oldalra és create password ha jól emléxem.
  • Breki33
    Dehogy ugyanaz.

A wolf félét érdemesebb szedni abban benne vannak a javítások is
  • Breki33
    ja ezek jogosak

Én mondjuk a Bombonera-t megcsináltam tök jó gyeppel de ők cserélni akasrták

Először megcsináltam 15 gyepet majd javitottam 8-10-et aztán most megint ötöt.

Arra már nem volt energiám, hogy a textúrákat nézegessem.

Sztem igyis maradt benne még egy kér rossz stadion

Pl a St Jacob amit egyszer már megcsináltam.
    Ezek veszélyes stadionok mert nem minden alpha jó bele
  • báttyó02
    mindegy,ugyanaz
  • imi1024
    sziasztok!
    Tudom h hülye kérdés de csak megkérdezem:miért van az h van egy 800 megás meg egy 400 megás patch?Melyik a jobb?Melyiket érdemes leszedni?
    Légyszi segítsetek!
    Köszi!
  • jegi07
    sagitsetek pls.Most jött meg az eredeti game és nem tudom beállítani hogy kapcsolodjon a nethez,mit tegyek?
  • Shevchenko
    Ha az e_text-et nem rakod fel akkor nem fagy ki azzal van valami bibi.Addig ne cseréld ki az e_text-et míg nem állítottad be.
  • Quaresma
    Pár szót a Superpatchről:

Szerintem nagyon jó lett, de pár dolog nem tetszik, ezeket megemlítem:

Ez a Vicente Calderon... Nem értem, tiszta La Bombonera, csak új gyeppel...Sose szerettem az ilyen stadionokat...
    Mondjuk a Bernabeu is Mestalla, de azért jobb egy fokkal:)
    Az a Riazor stadion van benne, amit én csináltam, csak új Breki gyeppel, még a minta is az, pedig el van csúszva, szóval az nagyon jól néz ki:)

A Real Madrid vendég meze meg el van csúszva...

Ami még szerintem nem okés, hogy pl pár német játékosnak a kommentátor nevét egy némmet kommentátor nyögi be, ez nem nagyon illik bele szerintem... pl: Ballack, eddig nem volt hozzá kommentátor hang? vagy véletlen belekavartak?
  • laca70
    Megy a netes játék a patchelés után ha csak az option filet írom felül (exe-t nem) ?
  • Gabe18
    Ott irtam le, Start-Minden program-Konami-Pro evo 5-Settings és ott a Player 1-re kattintva kiválasztod az eszközt meg a gombokat beállitod.
  • Ronaldinho
    És azt hol tudom megnyitni,mert már megőrülök,hogy játszhasak! Gamepaddal szeretnék...
  • Gabe18
    Az kifagy.
    Minden program-Konami-Pro evo 5-Settings pontban állithatod be a gombokat.
  • Ronaldinho
    Valaki segítsen,ha be akarok lépni a button config.-ba kilép,mit tegyek,légyszi segítsetek sűrgősen! azota van ez mióta feltettem a superpatcht!
  • laca70
    Videokártya ügyében köszönöm a segítséget.
  • Gabe18
    Akkor ez egyenlőre egy jobb megoldásnak tűnik,amig a patch nem terjed el nagy mértékben,mert még mindig jobb mint hogy 100-ból egy emberel tudok játszani.
    Na most már csak az eredeti rostert honnan veszem,mert én lazán felülirtam mindent...
  • Breki33
    jól

nem mindenkivel, hanem azzal akinek ugyanaz van
    tehát aki nem használja a superpatchet vagy visszarakta szintúgy

Elromlás az túlzás, de egykét arc roossz lessz

Nálam pl MUtu lett Quasimodo
  • Breki33
    Akik eddig használták a Delle Alpi-at.

Nálam is csak a kockás gyep volt?

Úgy emléxem töbféle volt és tegnap néztem ACB mit csinált sztem mindenhova ugyanazt behúzta és a füvet is csak az első slotba húzta
  • jegi07
    tényleg nagyon jó a pecs grat mindenkinek!
  • Gabe18
    Hm...jól értem?Ha a régi rostert visszaraknám,akkor minenkivel tudnék játszani,"csak" a játékos arcok romlanának el?
  • Breki33
    publikussá kéne tenni a rostert
  • Gabe18
    Jaja,nemigen ment az éjjel.Egy emberrel tudtam játszani,az ugy is nyitotta a szobát hogy "superpatch only" ,innen tudtam hogy működik a dolog.A többinél a taktikai képernyőn "connection lost" vagy mit irt és megszakadt.(még jó hogy onnan nem adja be 0-3-ra a meccset valakinek...)
    Én is próbáltam ezzel a trükkel szobát csinálni,de nem nagyon érdekelte őket,jött mindenféle játékos,aztán szakadás...