81526
-
minek cseréled benne van a patchban -
nem erre gondolok -
#13065 -ben volt először szó róla -
nem a 22-es bint
de ezt direkt leírtam a patch megjelenése előtt, hogy a multisok mentés el az eredeti bin-t az asf-ből -
lol -
Breki elkezdtem kicserélni a mezek GS-el de, van olyan, amelyik elcsúszik pl.: a német kapusmez mikor felugrik az a kit properties ablak, ott mit kell átállítani, hogy jó legyen? -
csoki !
sztem EZ az "updatelt Option file" -
:))))))))))))))))))))) -
Zséé #13489 Szevasztok!
Nálam így néz ki Brocchi :))
Nálatok is?
-
Gabe18 #13488 Na most én ehhez hülye vagyok,de nekem most akkor mit kéne visszacserélni eredetire hogy a patch nélküli emberekkel menjen a multi?
Azt a file-t amit a játék a Dokumentek közé rak a Konami mappába? -
Most nézem, hogy ACB elrontotta ezt a szép füvet a Delle Alpi-ban
hát én visszarakom -
Na találtam három stadiont amit lehetett javítani -
mert?
nem egészen értelek
milyen fotók? -
Rossi1 #13484 Az egy külön fórum lenne...:))))
Stadionos kérdés? ja fotók? abban én is tudok segíteni -
Továbbra is várnám külön a wolfo-os optionfile-t vmint választ a stadionos kérdésemre -
és miért utálsz? P
Hát lassan az összes de a végén már csak a füveket csináltam
De még dolgozom páron -
Rossi1 #13481 Ok. Én értettem mi van odaírva csak szeretek tisztán látni oszt ennyi. Viszont Breki akkor ebben most az összes stadion a tiéd? Mert bármennyire is utállak:))) a stadionjaid azért jók, szóval azokat szeretném berakni ha már Patchelünk csináljuk jól...:) -
Nagyjából
De most komolyan olyanokat kell fordítgatni, hogy mi a NEW OPTION file?
a mobimuose korszakban -
Rossi1 #13479 Csaó!
Akkor most a gyengébbek kedvéért, mi is igazából a helyzet? Van egyszer a Superpatch, aztán van a Breki stadion Pack-ja és ez a kettő ugyanaz. mint a Superpatch 1.01??? -
Elolvastad a kézikönyvet?
Kapnod kellett egy kódot
Azzal felmész a hivatalos oldalra és create password ha jól emléxem. -
Dehogy ugyanaz.
A wolf félét érdemesebb szedni abban benne vannak a javítások is -
ja ezek jogosak
Én mondjuk a Bombonera-t megcsináltam tök jó gyeppel de ők cserélni akasrták
Először megcsináltam 15 gyepet majd javitottam 8-10-et aztán most megint ötöt.
Arra már nem volt energiám, hogy a textúrákat nézegessem.
Sztem igyis maradt benne még egy kér rossz stadion
Pl a St Jacob amit egyszer már megcsináltam.
Ezek veszélyes stadionok mert nem minden alpha jó bele -
mindegy,ugyanaz -
imi1024 #13474 sziasztok!
Tudom h hülye kérdés de csak megkérdezem:miért van az h van egy 800 megás meg egy 400 megás patch?Melyik a jobb?Melyiket érdemes leszedni?
Légyszi segítsetek!
Köszi! -
jegi07 #13473 sagitsetek pls.Most jött meg az eredeti game és nem tudom beállítani hogy kapcsolodjon a nethez,mit tegyek? -
Ha az e_text-et nem rakod fel akkor nem fagy ki azzal van valami bibi.Addig ne cseréld ki az e_text-et míg nem állítottad be. -
Quaresma #13471 Pár szót a Superpatchről:
Szerintem nagyon jó lett, de pár dolog nem tetszik, ezeket megemlítem:
Ez a Vicente Calderon... Nem értem, tiszta La Bombonera, csak új gyeppel...Sose szerettem az ilyen stadionokat...
Mondjuk a Bernabeu is Mestalla, de azért jobb egy fokkal:)
Az a Riazor stadion van benne, amit én csináltam, csak új Breki gyeppel, még a minta is az, pedig el van csúszva, szóval az nagyon jól néz ki:)
A Real Madrid vendég meze meg el van csúszva...
Ami még szerintem nem okés, hogy pl pár német játékosnak a kommentátor nevét egy némmet kommentátor nyögi be, ez nem nagyon illik bele szerintem... pl: Ballack, eddig nem volt hozzá kommentátor hang? vagy véletlen belekavartak? -
laca70 #13470 Megy a netes játék a patchelés után ha csak az option filet írom felül (exe-t nem) ? -
Gabe18 #13469 Ott irtam le, Start-Minden program-Konami-Pro evo 5-Settings és ott a Player 1-re kattintva kiválasztod az eszközt meg a gombokat beállitod. -
Ronaldinho #13468 És azt hol tudom megnyitni,mert már megőrülök,hogy játszhasak! Gamepaddal szeretnék...
-
Gabe18 #13467 Az kifagy.
Minden program-Konami-Pro evo 5-Settings pontban állithatod be a gombokat. -
Ronaldinho #13466 Valaki segítsen,ha be akarok lépni a button config.-ba kilép,mit tegyek,légyszi segítsetek sűrgősen! azota van ez mióta feltettem a superpatcht!
-
laca70 #13465 Videokártya ügyében köszönöm a segítséget. -
Gabe18 #13464 Akkor ez egyenlőre egy jobb megoldásnak tűnik,amig a patch nem terjed el nagy mértékben,mert még mindig jobb mint hogy 100-ból egy emberel tudok játszani.
Na most már csak az eredeti rostert honnan veszem,mert én lazán felülirtam mindent...
-
jól
nem mindenkivel, hanem azzal akinek ugyanaz van
tehát aki nem használja a superpatchet vagy visszarakta szintúgy
Elromlás az túlzás, de egykét arc roossz lessz
Nálam pl MUtu lett Quasimodo -
Akik eddig használták a Delle Alpi-at.
Nálam is csak a kockás gyep volt?
Úgy emléxem töbféle volt és tegnap néztem ACB mit csinált sztem mindenhova ugyanazt behúzta és a füvet is csak az első slotba húzta -
jegi07 #13461 tényleg nagyon jó a pecs grat mindenkinek! -
Gabe18 #13460 Hm...jól értem?Ha a régi rostert visszaraknám,akkor minenkivel tudnék játszani,"csak" a játékos arcok romlanának el? -
publikussá kéne tenni a rostert -
Gabe18 #13458 Jaja,nemigen ment az éjjel.Egy emberrel tudtam játszani,az ugy is nyitotta a szobát hogy "superpatch only" ,innen tudtam hogy működik a dolog.A többinél a taktikai képernyőn "connection lost" vagy mit irt és megszakadt.(még jó hogy onnan nem adja be 0-3-ra a meccset valakinek...)
Én is próbáltam ezzel a trükkel szobát csinálni,de nem nagyon érdekelte őket,jött mindenféle játékos,aztán szakadás...