81526
-
Egy laza mozdulat
-
most nézem az Arachnofobiát -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
miti egyet -
1ébként rájöttem,hogy nemis olyan rossz ötlet ez a "nagyobb? fej" dolog,mert igy jobban látszanak a játékosok Wide kamerából :) -
de most komolyan márcsak a fű miatt is PP -
nekem mondod? P -
..azért mindenképp érdemes leszedni
..idáig (összességében) a legjobb patch PES5-höz -
khm
-
hihetetlen :D
ha annyira zavar betudod állitani ugyis -
punkers #13810 Én is találtam 1 hibát.a MU-ban nincs benne a kezdőbe Rooney pedig Stabil kezdő ember -
ez már 5,uj ml-t kezdtem :D -
*? :) -
én nem láttam még ilyet -
hy erröl a turkey team es updateröl+ a patchról van vkinek tapasztalata? -
egy kis Sneijder szóló :D
-
Gabe18 #13804 Azt nem tudod véletlenül multiban hogy lehet azt előhozni hogy pontrúgásnál a lövő embert megváltoztassam?Mert ugye a taktikai részen van ilyen,de azt alap beállitás szerint csak 3x lehet használni egy meccsen (ahol ugye mindent állitgathatsz),de van valami másiik menü ami csak 30 másodpercet ad,és csak a lövö játékosokat lehet állitgatni,de nem tudom ezt hogy lehet behozni. -
Adboardokat megnézném, szval ha valaki leszedi kilinkelhetné -
B]Author: [/B]PES Turkey Team;
The team: suatcagdas, Bule, SCoRPioN ®, NayguleR, Tajmahal, gs_serkan;
Thanks to: Spark, kEL, OPM, daikrai, JJ, HaloMaster, Bonaventura, bombillero, Higgs, Tim7, warpjavier, the_thing, negromota, Juce, Reefur;
Special thanks: AEFC, Sergio, phantom, Adriano;
Patch details :
- All licensed National and Club Team kits (Only CSKA remained);
- Lastest transfers and lastest rosters;
- New logos and flags;
- Real number styles and letters;
- Licensed leagues and cup logos;
- New boots, balls, adboards, referee kits and menu music;
- Real referees like Collina and others;
- LOD System added (Special thanks to Juce);
Download :
[URL="http://rapidshare.de/files/9062347/PESTurkey_PES5_Lite_Patch.part1.rar.html"]Part 1 (65 mb)[/URL]
[URL="http://rapidshare.de/files/9068557/PESTurkey_PES5_Lite_Patch.part2.rar.html"]Part 2 (63 mb)[/URL]
[URL="http://rapidshare.de/files/9131843/lite_patch_update.rar.html"]Update v1.0 (10 mb)[/URL]
Note: Please uninstall PES5 from your PC before downloading patch. Then reinstall again, and do not use any patch on it. Also, don't forget to delete the Option File. -
na akkor felse rakom
én gondolkozom, hogy visszarakom a kick off patch-es arcokat -
nah igy első blick-re az update-el kapcsolatban:
-a fejek sztem nemhogy jobbak,de egyenesen roszabbak sztem, (pl.Saha jo poén, C.Ronaldo),ráadásul 1-2 játékos feje vhogy aránytalanul NAGYra/gnómra sikerült
-a mezeknél nem láttam most elcsúszást (Bayern is jó volt),viszont a számozás szine borzalmas (pl.Milan hazai undoritó narancs v. Parma hazai,aholmeg ua. a szám szin,mint a mez
),itt is sztem az 1.0 jobb volt
...na mindegy talán majd az uj kitserver,amit igértek(,bár kitserver nemis tudom),majd meglássuk
-a minikitek/biroi mezek viszont klasszak
-semmi sincs feloldva PES Shopba
-
hmm,miért csak ilyen csapatok hogy: Braitsilava, Shakthar,CSKA Moscow vannak updatelve ?? PP
-1ébként a mezeket illetően nekem,iszonyat tetszett az eredeti "Konamis" MILAN mezben,hogy bele volt irva az "AC MILAN" a gallér háttuljába (ahogy erdetiben is)...ezt ugy hiányolom a Patchból :))......szó van arrol ,hogy 1uj kitserver lesz ,amiben meglesz oldva az összes mez!!!! remélem ez is PP -
ma meg még nem játszottem mert ez a hülye energia felidegesít a baromságaival
if you see more better in some adboard appears two consecutive time the simbol of sponsor and is not so in the real adboards...(the graphic quality is good, is the structure that not correct)
Try to watch also the HOUSE stadium you can see than BIRRA MORETTI is cuted from other adboards...
grrrrrrrrrrrr -
én tegnap játszottam egy első meccsessel na mondom ez könnyű lesz
végig támadtam erre egy beadása volt gol na mondom ez nem lehet
visszavágón beindultam eddigi legnagyobb különbséggel nyertem félidőben már négy null volt ide
Aztán játszottunk még egyet akkor válogatottakkal azt kihúzta 11-esekre majd azzal nyert
na mondom ennyi elég mára -
Gabe18 #13796 Most játszottam egy magyar játékossal.
Elején 3-4 ziccerem van,kimarad.Utánna valamit állitott,és villámgyorsan bevágott kettőt.Félidőben átálltam 3 csatárra,na innetől kezdve a kapum környékét nem látta,de csak egy gólt tudtam begyötörni,meg pár helyzet,illetve egy kapufa ami után odapattan az emberemhez aki az üres kapuval állt szembe,erre hiába nyomom le a lövést,elkezd futni a kapu felé,erre fél méterre a kaputól a kapus rávetődött a labdára...
Ezek után beirta következő üzenetet "na mi van nagymester?", aztán persze visszavágó nélkül távozott...
Most erre mit mondjak?Chat-be azért gratuláltam neki,meg beirtam hogy nem vagyok nagymester... -
nemtudom én még nem raktam fel -
Leszedtem, feltettem, semmi változást nem látok :(
Zanetti(lehet nem ő..) hajának eleje (a felállított rész:D) és a többi része nem éppen egyszínűek, a mezek még mindíg el vannak csúszva..
-
B]========================
= Superpatch Update 0.1
========================[/B]
PaulDiddy fix all Faces 99,85 %
- fix the streched Kits Problem (Only CSKA Keeper are unable to fix, i miss a Template Kits for the Keeper Kits)
- fix the missing Players in Master League (Makaay, Y.P.Lee ...)
- Update many Kits (not all Kits are use shared Palette, wait until the Kitserver KDB come out for the Patch)
- Update some Numbers (Premiership, Fenerbahce ...)
- Update some Turfs, Stadiums
- Update 2D Minikits
- Update Referee Kits (No green Card) :D
- Update Flags ( Thun, Braitsilava, Shakthar,Moscow,Rapid)
- Change Names (Shakthar, CSKA)
- Update some Facescolor Problem for some Players)
- Fix Database (CSKA Moscow)
- New Transfers ( Roy Keane -->Celtic, Amoah(Vitesse-->Dortmund) Dos Santos -->Bayern Munich .... (this Transfers are doesn´twork Online, because we are untouched the Online Database for Superpatch 1.0 )
This Update use the Same Online Database as the Default Superpatch. So its better to use for all People who have installed the Superpatch 1.0. If only some People
use this Update, they Connections are lost and it´s very confused. So only
Amoah(Dortmund) Roy Keane(Celtic) und Dos Santos(Bayern) are missing.
We are update the Optionsfile as quick as possible with all new Transfers for Winter and try also update the Online Database
Note: If this Update work 99% we are upload the complete 0_text.afs again
On 3 different Filefront Server
================
Install:
===============
Step 1: Save your old Superpatch Optionsfile, if you have edit by yourself
Step 2: Start the Superpatch Patch.exe!!!
Step 3: Start the "Superpatch Update 0.1.dkz"
by douple click on it, be sure you have install
DKZ Studio 0.90 and of course the Superpatch 1.0 :)
unmark the Files do you not have installed
Example: If you only installed only the english Version
Unmark:
f_text.afs
g_text.afs
i_text.afs
s_text.afs
If you have installed a 2nd Language mark also this File
Go to Patch ---> Apply Patch in Folder
and choise your /dat Folder of the Game:
Default is: C:/Program Files/Konami/Pro Evolution Soccer 5/dat
Wait until all files import and start the Game
Download Link: (Please make Mirrors)
mirror 1:
[/QUOTE]
mirror 2:
mirror 3:
mirror 4:
-
I want to know if the fixxes, are coordinate by Proevolution.com forum, or is only by the not italians members of the team, because FORZAROMA, tell us that FRENKIE with previous fixes has realesed an not official fix of stadiums that change all his JOB (their originals stadiums)!!! I want to know if you are a TEAM or if eachone of member ot the "TEAM", go himselves for his way...
PS:excuse me for my bad english...
kiakasztó ez az ember -
Ez nem normális
ENERGIA
[Energia]
Boot Cleaner
Originally Posted by zeus78
@ENERGIA
The update is official, we collect the bugs in Proevolution.com forum (superpatch thread with password protect).
what time? i think about 15 to 16
however also in stadiums fix by Frenkie, there are many BUGS as for example, san siro with KONAMI signs on towers, and rotating adboards structures not corrected, for example in the Proevolutionline.com stadium (Birra Moretti) and in delle Alpi (Birra Moretti), my personal opinion is that the previous turfs of forzaroma in delle Alpi, Olimpico and others stadiums was better than Frenkies fixes... -
Én is kérdeztem már de nem válaszolnak: HOGY LEHET KIVENNI A MEGVETT JÁTÉKOSOKAT(pl:MARADONA), HOGY ML-BEN NE LEGYENEK BENNE? -
dadek #13788 Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy kupát akarok játszani és nem egy hanem több csapatot választottam ki akiket irányítani akarok. Eddig minden rendben is volna. De ha a meccsre kerül a sor és két általam kiválasztott csapattal kell játszanom a mezválasztás után nem tudom kiválasztani, hogy melyiket akarom irányítani az aktuális meccsen. A PES4-nél a mezválasztást követően a player settings-be ez megoldható volt, de a PES5-be nem. Ha valaki tud erre megoldást akkor kérem segítsen. Előre is köszi! -
"NEWS:
Today we release an update for all user, which have already the patch. we will also upload the hole patch again which indludes the fixes on filefront" by Zeus -
imi1024 #13786 Sziasztok!
Valaki belinkelne nekem egy normális Real mezt?Mert eddig csak master lige-ben volt elcsúszva,de mostmár normál meccsnél is.Vagy tudtok esetleg valami más megoldást?
Köszi! -
Paparazzi20 #13785 van arra megoldás,hogy az ML-ben ne jelenjenek meg a klasszik játékosok,pl Maradona-t leigazolja a Madrid meg ilyenek,elég mókás,de azér jobb lenne mai játékosokkal nyomni... -
akkor csak ugytudsz játszani neten ha van egy eredeti játékhoz adott kódod.. -
owen20 #13783 nem -
eredeti a játékod? -
owen20 #13781 Már oké minden!
Az a kérdésem lenne hogy!
Hogy lehet a pes5-tel neten keresztül játszani? -
de én tudom ^^ -
magad se tudod