81526
-
a 600 megásra azt írja, h. csak eredeti játékkal megy.. :) A másikra ilyet nem ír. -
Vki tud segíteni, h. hány megás superpatchet érdemes szedni? Hogy kacsa-e a nagyobb... 200 mb különbség elég tetemes.
Köszi! -
Gabe18 #13941 Mi,az ahogy esik ugy puffan?Mert akkor én aztán teljessen free style vagyok már...
-
na jegi nem jössz?
ne Brekiként keress -
jegi07 #13939 ok hq igy érzed
-
free style cselezésnek ez a lényege -
Gabe18 #13937 Igen csak más az amikor az ember tudatossan huz meg egy-egy cselt,vagy mint én is sokszor ilyen ahogy esik ugy puffan alapon próbálok valamit,aztán semmi nem lesz belőle.Szóval a tudatosságig kellene eljutni.
Nincs mese,off-line edzőtáborba kell vonulnom,az új sikerekre felkészülni...
-
Helló!
Hány megás superpatchet kell leszedni??
Mert torrenten van 463 megás, 510 megás, és 691 megás is!!! -
jegi07 #13935 én ias gamepaddal nyomom én simán r2 meg analóggal cselezak amit tudok ezek a trüköket én sem tudom csak ezeket az alapokat -
Gabe18 #13934 Azzal.Hát elméletben tudok cselezni (párat amit tudok),csak a gyakorlatban nem megy.Közbe vannak olyan emberek hogy csak örökölni lehet tőlük a labdát.Mondjuk én nem akarok ilyen lenni,de pár alap mozdulatot simán kéne hozni. -
jegi07 #13933 gamepaddal nyomod gabe? -
Gabe18 #13932 Hát ez a szerencsénél sokkal több volt.
Először is én nem tudok cselezni.Ezen pedig változtatni kell,mert a sima elfutok az ember mellett trükk már közepes ember ellen se jön be.A másik meg,hogy én pont ugy akarnék játszani ahogy te.Te mindig megfogtad a támadást a középpályán,megvártad amig amig felértek az emberek,és ez láthatóan tudatos volt,én meg örökké belemegyek ebbe a rohanásba,hiba hátozom el előtte hogy nem igy lesz.
Egyedül a védekezésem ami jó,az aránylag régebben is az volt az előző részekben,csak aztán amikor ott is szétborul minden(meg amikor már a hátrány miatt ki kell támadni) akkor jönnek az ilyen 4-esek,meg a tegnapi 7-es...
Szóval lenne miben fejlődni.
Divisio 1-et meg ugye tegnap is irtam,látod osztogatják boldog boldogtalannak,tudás meg sokszor nincs mögötte. -
na gyere -
ááá én most játszottam egy 10-envalahányezer pontossal
300-nál több nyert meccsel.
1-0-ra nyert és fölényben volt de helyzete nemis volt szinte
énmeg károm ziccerk kihagytam
erre nem mer visszavágóra kiállni
a 90 percben volt helyzetem de fölérúgtam -
jegi07 #13929 jó vannak ilyen napok ne húzd fel magad dzerencsém volt,én is jártam már igy mint te ma,jól nyomod nem véletlen vagy már az 1 osztályban ahoz pedig külön grat hogy odakerültél -
Gabe18 #13928 Kösz,de nekem ez a két meccs elég volt,ez meg a tegnap "teljesitményem" betetőzte az egészet.Asszem most szépen letörlöm aztán majd pár hónap mulva előveszem megint.
Ekkora nyomorék mint én,nem tudom játszik-e még ezzel.Kapukirugásból odaadom neked,meg ilyenek.Aztán az első 4-1-es szétgyalázásom után vezetek,erre bemellelem vagy mit csinált az a szerencsétlen a saját kapumba.
Ugyhogy nekem ennyi elég volt most ebből egy darabig... -
jegi07 #13927 Köszi a meccseket gabe jók voltak,ott bent nem tudtam irni sajna de itt pótolom,remélemm még nyomunk majd még1x thx 
-
Breki
most vagyok -
jegi07 #13925 hunjegi -
Gabe18 #13924 Mindjárt fent leszek,milyen néven vagy? -
Gabe18 #13923 Természetessen a Te dolgod hogy mit csinálasz,de a játék legjobb,legizgalmasabb részéből maradsz ki.
Én ha 10 off-line meccset ha játszottam mióta megvan sokat mondok.Azokat is csak azért mert épp töltöttem valamit,aztán ezzel elütöttem az időt. -
jegi07 #13922 gabe te fent vagy?nyomunk 1 meccset mert breki nem válaszol -
Gabe18 #13921 Hát ha ezen mulik nyugodtam megveheted mert klasszisokkal jobb a net része mint a PES4-nek.Plusz van segitség,minden ellenfél mellet van egy kis ablak jelzésekkel,1 piros nyil rossz kapcsolat,2 sárga megfelelő,3 zöld nagyon jó.Sárga és Zöld jelűek ellen szinte mindig jó.Persze megesik hogy beleszalad igy is az ember egy nagyon akadóba,vagy olyanba hogy lassitott felvétel a sebesség,de ezek száma elenyésző.
Szóval erre nem panaszkodnék.
Na persze nálad se 56k-s modem legyen mondjuk...
-
jegi07 #13920 megtaláltalak -
ha megveszed a classic playereket akkor benne lesznek -
énis gondokoztam rajta,dehát most csak azért adjak 10ropit,hogy tudjak multizni...inkább veszek vmi ruhát vagy nemtom,de nekem csak ezért nem éri meg
mert mondjuk ha egy oylan játékról lenne szó,amit 4-5évenként adnak ki uj rézként akkor aztmondom hogy jó megveszem,de iylen játéknál ami évente jelenik meg :S -
Rossi1 #13917 Szóval Pelé-t -
Rossi1 #13916 Csaó!
én is megpróbálom, bár már az előttem kísérletezők sem kaptak rá választ de hogyan lehet "kikapcsolni", hogybne legyenek klasszikus játékosok ML-ben? Mert kezd idegesíteni, hogy Maradona a Juve ásza, meg Peké-t viszi a Real..:((( Hogy úgy mondjam Irreális...:) Szóval valaki tud erről valamit? -
jegi07 #13915 kereslek ok én hunjegi néven vagyok -
őszintén szolva gondolkoztam rajta,hogy karira megveszem,de azért 10ropiért ez a "nem mindig laggol" nem győzőtt meg! -
ja hostként...jó értem. :)
-
no injury esetleg P -
Hogy lehet vmit úgy beállítani, h. ne legyen sérülés?
az nem a pályán dől el? (ill. a játékosok hajlamossága) -
nem lehet -
sztem magyarul irtam
nincs változó forma és nincs sérülés
melyik szót nem érted? -
Toto1987 #13908 hi all! biztos hülye kérdés de lehet neten jáccani tört verzióval? raktak már fel valami patchet ezzel kapcsolatban?? kösz -
meg mi az hogy úgy állítod be hogy ne legyen egyáltalán sérülés... :)
na ezt nem értem.. rajtad múlik? -
"úgy állitom be hogy ne legyen változó forma és sérülés"
Mi az hogy úgy állítod be, hogy ne legyen változó forma és (változó) sérülés?:D -
coyote ezt fogom nekik írni -
hát sérülést :-)))))))