81526
-
semmit, ha az alapod van akkor tudunk
mi a neved fent? -
Hol kell jelentkezni és milyen csapat maradt? -
nekem fent van, de visszaraktam az eredeti rostert úgyhogy nem gond -
jegi07 #14473 Szia shevchenko.Ha lenne kedved játszina a bajnokságomban akko lécci ird meg mert az egyik jelentkező nem irt vissza és valószínű hogy nem lesz.Szombaton meg szeretnénk kezdeni.thx -
Vagy lényegtelen,hogy fent van vagy nem?Vagy mondjad hogy mit rakjak fel a PES5-re hogy tudjunk játszani.
-
Mi az,hogy zöld meg sárga?Most simán ráérek,de nekem nincs fent a Superpatch. -
multizhatunk
mikor érsz rá? -
Ez jó kérdés
nálam is előfordult, de nem soxor kb 10 mecsből egy kettő
De akkorsem nagyon a 4-eshez képest még azis simán játszható
Lehet vmi gond van a kapcsolatoddal.
Nézed, hogy akivel játszol zöldek illetve sárgák legyenek? -
Breki nem multizunk? -
Mitöl van az hogy a 2.félidőben kurvára lagol álltalában? -
jaoks, köszi! Nice cucc :)
-
mezcsomag amit nem raksz bele a játék asf-be, hanem kivülről rakja be és lehet többféle is
labdák is vannak -
hát nem tudom.a labdán is látszik de sztem ez nem hat ki az állapotukra -
Tudna valaki néhány szót mondani arról, mi is a kitserver, mi a funkcionalitása, előnye? :)
Láttam, hogy van 5ös, letöltöttem, meg letöltöm a 60 megás updatet is, ez mit is updatel? Mezeket?
Köszi! -
leírás szerint kicsit realisztikusabbá tette az időjárást, vagyis be lehet adni neki, h. sűrűbben essen az eső, és hó (persze randomra) télen nyáron... Ez jó, mert amúgy is ritkán nyomja a konami magától.
Majd otthon kipróbálom :)
Egyébként kérdés: ha rosszabb az időjárás, ez kihat a játékmenetre is? (lassabb játékosok, csúszások stb..) Én nem nagyon tapasztaltam, ezért kérdezem (igaz nem is sokat nyomtam vele).
Gondolom amit ír az elején, h. hőfok, páratartalom, meg vmi, az is kihat a staminára, meg a játékmenetre, ezen felül az időjárás csak vizualitás? -
megnéztem.hát be lehet állítani h nappal vagy este legyen de hát ez semmi.meg a nézetet.semmi új -
mit tud?
Jah látom, az időjárás van továbbfejlesztve, helyes :) -
http://rapidshare.de/files/9770113/lodmixer-1_6.zip.html
Lod Mixer 1.6 -
Szerintem rakd újra a progit, aztán ha így sem jó, akkor vmi komolyabb problem lehet (vga, esetleg ram..)
Mondjuk már nem tudom, hogy mit beszélek, na mind1, ez nem ide... -
Egyedüli módba is csinálja. -
szeretjük a békákat :) -
random/seasonal -
azoknak akik a WEMERICA patchet választanák:)
-
Paparazzi20 #14453 más...lodmixer-ben a weather beállításnál a defaul logic,vagy a seasonal/random beállításnál lesz ML-ben havas,meg esős idő néhanapján???mer végig nyomtam egy idényt seasonal-al,de egyszer esett az eső,semmit több.... -
Paparazzi20 #14452 aha,azér kössz,gondoltam én is hogy nem az alacsony értékek lesznek a legfaszábbak,csak úgy emlékeztem,volt itt régebben vita erről a dologról,azér gondoltam,hogy van valami külnleges tudnivaló...mind1 -
Csak online meccseknél csinálja, vagy egyébként is? -
Ha valaki tud segítsen hogy mit állítsak be hogy a Pes5 exe ne találjon hibát mert már 2 szer kilépett online közben. -
Ez egy elég bugyuta kérdés, már bots :D Minél megasabb mindkettő, annál szebb a játék (és annál nagyobb a gépigénye...) -
Paparazzi20 #14448 Lehet már volt róla szó,de nem találtam keresve sem:
a vidikártyánál a vonalsimítás és a anizotróp beállítások-at mire célszerű rakni optimális minőséghez????? -
1 gond van ezzel az online-al hogy elöbb vezettem 2:1-re valaki ellen es valamiért megszakadt és én kaptam ki 0:3-ra.Elvileg azért lépet ki mert a Pes5 exe hibát észlelt és leállt mi a szartól van ez?? -
nekem azóta 2 6 2 de sajna a 2-es gombal a gamepadon van valami nem jön mindig ki -
no dvd
de mondom, hogy nem az onlinehoz van
ezt valaki kitalálta és terjeszti
de hülyeség
kilinkeltem korábban nodvd-t az simán jó -
Gabe18 #14444 Mai termés 1 győzelem (D1),egy vereség (D1) 2 döntetlen (D3A)...
Mindenesetre ugy tünik,az általam mindig is játszott 4-4-2 amivel még valahogy talpon vagyok,amikor elkezdek a különböző nyakatekert felállásokkal variálni,amiket másoktól nézek el,akkor jönnek az összeomlások... -
Breki ha felrakom a superpatchet van az az exe az onlinehoz.ha arra felrakok egy no cd patchet akkor az felülírja az online-os exét és nem is ér semmit? -
má megint egy 11-espárbaj
2-0-ra vezettem........... -
énis :-)
nekem célom hogy az elsőt megverjem P -
Gabe18 #14440 Nekem is az volt.Mára letettem róla... -
Steve16 #14439 ja és a cél min. 50% :P -
alsó jobb szvsz -
Steve16 #14437 na, elszúrtam a sorozatom, így 5-nél megálltam!! + 2gy, 1d az előzőhöz: