81526
-
options file=roster :)
-
aha, köszi :))
Szóval igazán csak babramunka, hogy kiválogasd a nagy AFS fileból azt ami kell... :)
A roster 1 file... de az mégse az options file?? meg tudod mondani melyik? (vagy az options file kerül felülírásra?) -
és ha azt a javított asf-et amit pakoltál visszamásolod a telepítősbe legközelebb már azt telepíti -
Ha vmit meg akarsz tartani a régi afs-ből, akkor vmelyik progival (dkz studio, afs exploler stb..) megnyitod az afs-t, és ami kell, azt kiimportálod. Felrakod a patchet, és visszarakott az imént kiimportáld cuccokat :D
A rosterről annyit, hogy ez összesen 1 db fájl :D De egyébként ez is telepítős...
-
Ahan, értem, köszi srácok :)
Akkor az arcpakolással inkább nem szenvedek, bár még mindig izgat mi van azokkal az arcokkal,amiket kvázi elront, de mégis szeretné az egyén, hogy a jót visszarakja (amennyiben ez az átlaguser felhasználói körén túlmutat, nem érdekes, játszani jobban szeretek, csak azt hittem, nem annyira bonycsi:D)
A torrentest letöltöm és akkor megoldódnak ezek a problémák, okés.
A roster feltevés az mennyire strapás folyamat? (options file fülírása, vagy van roster setup.exe? :D)
Éppen azért kérdeztem, mert Breki mondta, hogy vigyázzak options file cserével, mert elromolhatnak arcok, mezek...
Egyébként egyértlemű, hogy ha újabb infót akarok, akkor új roster kell (mindig az aktuális), tehát köszi a segítséget, világosodom, bár az ég az nem nagyon akar :D), csak hirtelen nem tudtam, hogy egy ilyen roster csere az hogyan is történik... Nyilván a 2.0ssal megoldódik, de amennyiben jön ki újabb roster, aktuális lesz a téma, és akkor nem szeretnék lábatlankodni :)) -
http://www.mininova.org/tor/184232 -
Húha, kezdesz kicsit belebonyoldni :P
Kezdjük azzal, hogy a 2.0-ás, torrenstes linkről szedhető verzió, az TELEPÍTŐS...
Teljesen úgy működik, mintha az eredeti játékot telepítednéd, csak az AFS-ek már eleve ki vannak cserélve :)
Egyébként lehet, hogy pár dolgot elront, de sokat javít is, szerintem érdemes feltenni...
Másik a rosteres kérdésed...Nos, ha teljes értékű játékot akarsz, akkor igen, fel kell tenned azt a rostert, amit a patch tartalmaz.
Ja és (mivel a cucc telepítős) olyat nem csinálhatsz, hogy kiválogatod, hogy mit akarsz telepíteni és mit nem :D Viszont ha kimented a régi afsedből a cuccokat, amik kellenek, akkor azokat visszarakhatod a 2.0 telepítése után is ;) -
a wolfos at a torrent amit megadtam -
ez az arcokhoz való oprtion file a készitő csinálta sztem nem érdemes felrakni ha a torrentest telepíted -
igen ezt vagyis a játékoskereteket hívják rosternek
részben elérhető pl az Arsenal stadiont ide is kilinkeltem csak senki sem reagál, a külföldiek viszont dicsérik.
Az online stadion a stadion update-ben van.
-
a Wolfost merre keressem? fifahungaryn?
De ha azt mondod, vmit meg elront, akkor nem tenném fel azt, amit elrontott.. vagy akkor eleve fel sem tenném... vagy csak azt, ami nem túl jó, de 1-esével nem igazán tudok arcot berakni, erre is irányult a kérdésem. (mert látom, hogy vannak szép kis arc csomagocskák, de nem igazán megy a berakás..) -
igen, arcpakolás, én is erre gondoltam, de féltem az options fileba nyúlni, mert hátha ez régebbi, és más lesz rossz... ezért kérdeztem, hogy ilyenkor mindenképpen felül kell írjam az options filet (ami lehet újabb), vagy lehet úgy bepakolni, hogy az eredetim csak módosításra kerül, stb... -
Nem hiszem, hogy a rosterre gondolok, mert én nem interneten játszom,hanem a csapat felállások, játékosállomány, stb... (de lehet hogy rosternek hívják, nem tudom)
Mert láttam, hogy a superpatch feltételével megváltozott a csapatok játékosállománya, tehát valahogy ez is frissítve lett, és gondolom ez folyamatos frissítés alatt áll... és ez nem csak az online játékosokat illeti.
Tehát erre a frissítésre gondoltam.
Őőő, akkor amit te pakoltál, az elérhető valahol? :) Vagy azt csak te magadnak pakoltad? :) Mert akkor értem. -
Ez nem a superpatch hanem egy hozzá készített arcpakolás P aminek először örültem de elég sok meg roszabb lett pl Kaka.
És úgy olvastam ebben a rosterben több az unregistered player
a wolfosban ezis egyszerű csak le kell futtatni egy exe-t
Igazság szerint nekem nem olyan lényeges ez mivel onlineban játszom, inkább azon gondolkoztam, hogy az online stadiont kéne cserélni -
Ezt valahonnan innen néztem:
"Download for dkz files
http://d.turboupload.com/d/234902/FACEPATCH.rar.html
Download option file
http://d.turboupload.com/d/234918/KONAMI-WIN32PES5OPT.rar.html
Instructions are included with the option file.
I assigned all the faces in the superpatch and added more, also some hairs. Some faces that had errors are also fixed. Please help by uploading to other servers if you can. :) I also ask that the makers of Superpatch use my option file to update at the end of the transfer window so we wont have to assign these faces all over again. My option file is the 2.0 version's option file only with the faces assigned. Enjoy :)
Part 2
This is it:
http://www.easy-sharing.com/170664/FINAL.rar.html
Another Link:
Alternate Link:
http://d.turboupload.com/d/235822/FINAL.rar.html
You have to import the files with dkz, the fixes posted above are in this :)
OptionFile:
http://www.easy-sharing.com/170689/KONAMI-WIN32PES5OPT%20FINAL.rar.html
Another Link:
http://d.turboupload.com/d/235826/KONAMI-WIN32PES5OPTFINAL.rar.html
Zeus please make Superpatch makers update this option file for Superpatch Final update in january coz i'm not assigning these faces again, too much work. Enjoy my hard work :)
"
A kérdésem a következő lenne: Ez tényleg ilyen bonyolult?? Mert itt épp le kell cserélni az options fileba, de ki tudja, akkor mi lesz azzal, ami előtte volt. Máshogy nem lehet? Mert gondoltam rá, hogy frissítek (bár láttam a superpatch is változtatott, szóval kircsi, csak ha még akarnék!), de ilyen áron félek picit :)
Vagy nem olyan bonyolult csak én látom annak? (le tudnád írni pár szóval a folyamatot, mert nekem kicsit ködös volt, de lehet csak ő írta úgy).
Köszi -
#14321 erról -
nem az nem lesz benne azért pakoltam
ligainfót?
ha rosterre gondolsz az nemcsak az optionfile pl internetes játéknál sem
-
ha all
most erröl a 900mb körüli 2.0 s torrentes patchról beszlünk? -
Igen, nem DVD, hívjam ISOnak? (bár azse:D)
Aha, tehát akkor ha letöltöm a 2.0-t, akkor az is bennelesz, amit te még pakoltál? (akkor egyértelmű, h. érdemes beújítani :D)
De a friss ligainfót meg ilyeneket kizárólag az options file tartalmazza, nem? (bár nem értem, miért, de nekem ez jött le olvasgatások alapján)
Tehát ha új csapatinfót akarok - meg gondolom a játékos nevek, adottságai -, akkor erre van szükségem? Persze ha nem akarok, nincs, nem vagyok ennyire izémizé,hogy mindig a legfrissebb, ez szinte csak ajándék, hogy van. :)) De csak hogy képben legyek e téren... -
igen bár nem hívnám DVD-nek
újabb nincs sztem én még pakoltam bele
nemtom options file elég húzós ügy elronthatja a mezeket de akár az arcokat is
-
Megtaláltam, köszi.
Ez elméletileg akkor a superpatch 1.0-t + a 2 updatet + 1.6os LOD Mixert is tartalmazó PES 5 telepítő DVD ugye? (újabb fejlesztés nincs benne?)
Valamint:
A januárra ígért új options file (legalábbis én ilyenről olvastam) az nem tudod mikorra készül el? frissített csapatokkal, vagy valami hasonló.
-
Szia
neked is
#14321 -ban a link
igazából még mindig nem tudom ez publikus-e privátban kaptam
fórumon még nem láttam
Amit te leszedtél az az Update ez teljes telepítős verzió
teljesen úgy kell telepíteni mint a teljes játékot és egész jó
csak az új Highbury, Online stadion nincs benne illetve talán KONAMI-s az egyík San Siro -
BUÉK!
Sziasztok!
Tudnátok adni a végleges 2.0-s superpatchről infót?
Egy linket, vagy egy torrenten szereplő nevet.
Én kb. 2 hete letöltöttem egy 2.0-s superpatcht, amit használok, de mivel látom, hogy csak most lett sláger, ezért feltételezem, az még az 1.0-snak egy másik változata, nem is setupos, csak sima filecopy (mert AFSben töltöttem le).
Szóval erről szeretnék információt, esetleg ha van rá vmi update azt is. És akkor este le tudnám szedni. :)
Priviben is jó!
Visszaolvastam ezt és a pes5 topicot, és nem láttam megfelelő infót, de lehet csak figyelmetlen voltam.
Köszi srácok! -
EZ melyik csapat?
Valoszinű csak az átlátszóságot kell beállítani
-
Breki, találtam egy rondaságot:
A superpatch torrentről szedett telepítős változatot(2.0) használom.
-
BUÉK!!!Valaki online?English,Free Lobby 01,Shevchento. -
BUÉK! -
jegi07 #14779 Haliho!BUÉK mindenkinek
-
B.U.É.K. mindenkinek :) -
enyo -
LOLOLOLOLOLOL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
jó akkor misztör frog -
B.U.É.K !!!
-
szeretem az ilyen okos embereket akik elviselik a vereséget :D
-
BUÉK -
Így utólag is Boldog Új Esztendőt Mindenkinek!!! -
nemis lenne rossz csak kár hogy francia nyelvű kommentátor -
B.U.É.K. !!! -
misztör frog #14768 enyo a nagyanyád:|
mijen enyo?:| -
PATCH COMMENTAIRES FIFA 2005 POUR PE5 PAR YONIF =
============================================================================
= Caractéristiques =
- tout le professionnalisme et l'enthousiasme des commentateurs de Canal+
- + de 4000 commentaires de Gregoire Margotton et Rémi Garde
(issus de FIFA 2005)
- + 800 call names par Gregoire Margotton (issus de FIFA 2005 et 2004)
= Version 1.0 beta =
- corrections diverses
- quelques ajouts de commentaires
klikk