81526
-
igen csak kicsit nagyon megmódosítottam -
Nagyi2pac #74842 passz, még nem találkoztam vele -
Nagyi2pac #74841 ez az alap csíkozás? mert nem 2012-höz csináltam, tudom hogy itt más :P -
breckinridge #74840 Az idióta ügynök (7.0-ás feladat után):
"Nem volt a legjobb napod. blabla"
Gigabug az egész.
8.0-át minimum kellett volna kapni reálisan. -
breckinridge #74839 Érdekes:
BAL mód, top player
17 éves angol erőcsatár Roda JC
6. meccs a szezonban Roda: Vitesse 3:1
Mindhárom gólt én lőttem, de az 53. percben lecseréltek, 3:1-nél.
shots 6(3)
pass 5(3)
interc. 1
touch 17
dist. dribbled 13
rating 6,5
A helyemre beállt csákó:
shots 2(1)
pass 9(7)
interc. 2
touch 17
dist. dribbled 37
rating: 7,5
Mi ez?
-
a széle nem tudod melyik file-ban van?
olyan fura így -
ilyen :-)
na most erre rárakom a csíkozást a szélein csúszik nem pontosan illeszkedik rá olyasmi mint most a csík és a stadionárnyék -
Nagyi2pac #74836 Mert a san siro-ban milyen van? :D -
breckinridge #74835 Valahogyan a 74751, 71 és 80 "kimaradt". Alapos volt a "takarítás". -
ja akartam mondani, hogy a csikos psd-t kipróbáltam profi munka, de sajnos nem illeszkedik a csíkozás a san siro-ban lévőre -
Nagyi2pac #74833 ja, hogy a gamplay patch-eshez rakta be... :D köszi ;) -
állítsd már le magad már rég kitöröltem az előzményeket
egyébként sem szoktam törölni utoljára egy éve töröltem az is a dormeo volt amikor sértegetett
ezentúl nem a témához tartozó hozzászólásokat törlöm szájkaraténak vége -
http://www.evo-web.co.uk/forums/showpost.php?p=2359122&postcount=338 -
nem van már egyszerűbb módszer -
Nagyi2pac #74829 jólvan, már beszéltél ;DDD
nem tetszik, túl erős(=ronda)..
azért vannak oda érte mert új :)
-
breckinridge #74828 Húúú, nagyszerű. Mi ebben az új? Mint írtam: a szabadrúgások a PES legjobban sikerült részei.
Akkor most már tényleg válasz kellene a vádaskodásaidra, vagy törlés.
Nagyon jól csinálod. Vádaskodsz, rágalmazol, amikor eljutunk oda, hogy bizonyítani kellene egy állítást, akkor meg kegyesen "lezárod".
Lesz*rom, ha kitiltanak, de akkor is leírom: aljas, pitiáner dolgot műveltél. Légy férfi: bitonyítsál! Könnyű neked, mert te vagy a topicgazda. Ezek szerint akinek a véleményével nem értesz egyet, azt más módszerekkel távolítasz el? Szép. -
Nagyi2pac #74827 néztem a stadionok közt is, de ott se láttam semmi jenkey-s cuccot :) -
Breki: itt a 12-ben ugyanúgy kell hex editorral füvet szerkeszteni, mint a 11-ben nem? -
oké de megigértem, hogy beszélek veled
egyébként neked tetszik a Tunizizou féle detailed grass?
Szerintem elég ronda nem értem miért vannak oda érte -
Nagyi2pac #74824 Láttam amit írt a gyerek, de még nem írtam neki. -
még nincs kész :)
te inkább sipirc a fórumomba várják a BUMP-ot
egyébként kint van ott, de nemcsak az az egy hely létezik -
Nagyi2pac #74822 És honnan vannak a képek? Mert evo-web-en nem láttam.
Tavaly nem néztem a stadionokat, nem ártana ha végre vmi használhatót is csinálnának. :) -
mondjuk ez nekem fifa stadionnak tűnik
beírtad azt amit kértem? -
Szabadrúgás leírása nem kézikönyvből egy tényleg hozzáértőtől
"Tehát a 3 szabad zóna ugyanaz,mint a 2011-be. 30+-ról,ha 2 falas a sorfal,s (C. szemszögéből) szemben vagyok enyhén jobbra a kaputól 34-re pl,akkor megküldöm a sorfal mellett balra - azaz hosszúra-,de úgy,h épp h csak a sorfal mellé célzok,s lövés közbe felfelé nyomom a kurzort,s amikor kamerát vált,akkor jobbra,s lenyomom még mellé a szöktetés gombját! Így marha erősen lövi - legalábbis C,mondjuk neki a shot powere elég durva-.
24-30-ról meg már sorfal felett lövöm,nem mellett,s az változott a szabadba az eddigi PESekhez képest,h itt kicsit erősebben kell meglőni a szabadokat,h elmenjenek a sorfal felett! 24-30-ról ugyanez tetszés szerint jobb,bal csavarással,csak a síma passzot nyomom le,s nem nyomom előre a kurzort lövésnél. 24 alatt pedig elég nehéz,hacsaknem vagy 16-20 m közel,mert akkor szintén megszórhatod egy 30-35 m-eshez hasonló bombával. 24 alatt lefelé nyomom lövésnél a kurzort,s ugyanúgy a síma passzt nyomom,s jobbra,vagy balra csavarással. "
"Még 1 kis pontosítás: 30+-ról persze rövidre megy,csak a kapu közepétől számítva pár cm-re hosszúra kell megküldeni,h elférjen a sorfal mellett." -
-
Jenkey csinálja, tavaly szerintem már voltak jók -
Nagyi2pac #74817 Ezek a stadionok honnan vannak? Még mindig olyan bugos szarokat csinálnak mint az elmúlt években? -
breckinridge #74816 Ha ezen múlik a világ dicsősége:
Kétféleképpen lehet erősen lőni FK-ből:
1. x+LS fel
2. x+amíg csík van y
vált.:
LR-RT balra-jobbra ad/elvesz embert a falból
Akkor most én várom a választ a vádaskodásod bizonyításával. Vagy a törlést. -
PES 2012 3D!
PES 2012 3D heads online
New modes, new control options, and full online functionality confirmed
Konami Digital Entertainment GmbH has outlined its plans for PES 2012 3D, which will include full support to allow Nintendo 3DS™ users to play other users online.
PES 2012 3D will offer unrivalled realism, and allow users exclusive entry into its recreation of the UEFA Champions League™ tournament, and also allows users to experience the thrills of South America’s high-intensity Copa Libertadores league. Full control is offered over the game, with every pass, through ball, tackle and shot left to the player, and accessible via either the Circle Pad and buttons, or via a new Touch Screen control system where players use the Nintendo 3DS stylus to move their players. PES 2012 3D then focuses on the skills on show via a number of new, intelligent camera views that pan and swoop to cover the on-pitch action and show off the 3D powers of the Nintendo system, players are also invited to hone their skills in a number of game modes.
The eternally popular Master League option made famous by previous home format versions of PES is now a vital part of PES 2012 3D, and allows users to shape and develop a team of unknowns into a dynamic football force. Similarly, the game’s new Become a Legend option takes a more personal look at the game, charging the player with the progression of one player trying to establish themselves as a world-class talent.
Other new additions include new League and Cup competitions, Free Training where the multi-layered controls elements can be practiced, and an Edit Mode wherein the players and their kits can be adapted. PES 2012 3Dalso boasts a strong online element following huge demands for fans of the series.
Players can now play against a friend in one-vs-one games via both wireless and Nintendo Wi-Fi Connection settings, while KONAMI has implemented a new take on the StreetPass™ system of data exchange. PES 2012 3D users can now exchange Master League team data with other Nintendo 3DS users, with players invited to take a CPU opponent using the team of other players.
-
kicsit uncsi ez már
zártam
-
-
na nálam úgy néz ki most jó 
-
a New Goalnet Physics-et kiszedted? -
oder hano #74800 na nekem így se szűnt meg a csúszkálásuk. és még mindig nem látok semmi változást hiába teszem a match time ot 45-re -
-
És miért kéne ujj váltás? Jobb hüvelykujjal csinálok mindent, jobb mutatújjal pedig RB/RT. Mondjuk nem az alap kiosztást használom, át van állítva "Fifásra". -
-
breckinridge #74795 Azért teszik bele a billt, mert nem elég tökösek ahhoz, hogy kimondják azt, amit te. Meg persze játékosokat vesztenének.
RS kell a cselezéshez, teammate controllhoz stb. Ha utána gyorsan nyomni ABXY-t, az halál. Lehet, hogy én vagyok béna, de nem sikerült az ujjváltást megszoknom. -
Miért kéne az RS-t nyomni?
Bal analóggal célzod a lövést.
Azért teszik bele a billel való irányítást, mert játszható vele csak nem olyan pontos. FPSben is van billel való célzás, csak kissé morbid. :) -
oder hano #74790 reméljük hogy igazat beszél :)