81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Trunks
    Na, azért az ilyeneket ki lehetne javítani a következő részben...
    Akarnám fejelni kapura a labdát, erre a védő átnyúl a játékosom testén és felszabadít...

• bestGP
    jovan
  • jbal
    nekem ilyengamepadom van
  • Breki33
    aki akar megtalál

elmondtam hol vagyok
  • bestGP
    na fenvok, patika :|
    loppy 1
  • Gabe18
    Há hogy gondolod,Brazilia az alap.
    Aki válogatottal játszik,abból 10-ből 8 tuti brazil...
    Már herótom van a braziloktól,de külön öröm az ilyet legyőzni.
  • bestGP
    muhaha
    a legfőbb kérdésre kihagytad a választ^^
    ja most azlesz h nem mer ittáál? :D
  • Steve16
    az mindig fullos :S
  • Steve16
    ez kicsit hasonlít a fifa v. pes dologra :P
  • Breki33
    akkor neked is
  • Breki33
    English Free Lobby 1
  • Shevchenko
    mehet
  • Breki33
    mert nem próbáltad egy hónapig

akinek berögzült a bill annak nehéz
    de nem véletlen mondja mindenki aki jól tudja használni, hogy jó
  • Steve16
    én :P
  • Steve16
    nekem pl. nem megy gamepaddal, igaz csak 2-3 napig próbáltam azzal, csupa vereség még pes4-gyel online... aztán visszaálltam billre és nyertem a meccseket egymás után.. én jobban érzem a billt, ez van
  • Breki33
    vki multi?

kicsit ittam PPPPP
  • Breki33
    igen bilesektől nem lehet látni olyan finom gólokat

és most nem távoli lövésekről és szabadrúgásokról beszélek
  • Breki33
    ismerős ezután szokott jönni a másik véglet

sztem az már barom aki Brazil vállogatottal játszik a Juve ellen.

Mondjuk Bittert így vertem meg PP
  • Breki33
    nem tudom te még egy szabadot se lőttél be P

Azokról szól akik órákig ezt gyakorolgatják.

Ha magadra veszed rólad
  • Breki33
    nemhiszem mert a többség másokkal játszik a Logitech-é csak egy szelet.

És én a dual-t még fifához vettem.
  • Terminátor14
    Én is csak azért vettem, hogy a nyomi haverokkal tudjak játszani..:)
  • Johnny23
    én is toltam SNES-en az ISS-t,aztán PCn előszőr PES3at bill.-el,aztán vettem egy rumblepad2t,ami előszőr picit szokatlan volt (a bill.után),de mostanra nyiltan állithatom vissza nem térnék bill.-re többet!!

...mondjuk azis tény,hogy ezt a gammát gamepad-re irták és mindamellett úgy kényelmesebb is/"finomabb" az egész irányitás
  • 9csöves9
    huh most iszonyatosan kiakasztott a játék...
    utolsó 10 meccsből 7 vereség ha ebből 5-t én nyerek akkor sem szólhatott volna senki semmit

ha úgy kapok ki hogy az ellenfél sokkal jobb nálam azt elviselem de az olyanokat hogy nekem 14 lövés találta el a kaput neki 4/2 és 2-1-re ő nyer a brazil válogatottal a Juve ellen...
    legutóbb kb ugyanannyi helyzettel kaptam ki,de amikor visszavágót kértem ennyit írt: puh,haha és kilépett

hihetetlenül idegesítő ez a játék
  • horpeti
    nekem sincs semmi bajom a billel, nemtom hogy sikerült rámbeszélnetek.. biztos elborult az agyam.. :) Mondjuk még lemondhatom :)))))

De annyiból jó lesz, hogy legalább tudjuk 2en játszani 1 gépnél...
  • bestGP
    nemtudom srécok énis gémpaddal toltam v 4 évet az ISS PRO-t (pes elődje, PS1 en) de billel játszok pc-n, és kimerem jelenteni h mindent tudok használni így is (kényelmesen!)
  • bestGP
    üdv all ^^

ha ez nekem szolt, akkor tévedsz kolléga, nemtehetek róla h istenáldotta tehetség vagyok szabadlövésbe is.. :DDD

ma akkor tolunk derbit?
  • horpeti
    így a szupercancel is egész egyszerrű bill. kombó lesz... már tetszik :)

Mennyit kaszálhat az árbevből a Konami a Logitechtől jézusom... :) meg mondjuk valszeg a többi gamepados is fizet :D
  • horpeti
    most már tom srácok , kösz :))))))))

Tudtam én, hogy agyrém, ezért is dinkultam be, ilyen nem lehet :DD

Megrendeltem, sztem jövő hétre meghozzák.
  • Johnny23
    de ,amikor kezedbe veszed a gamepadot ahova a mutató ujjaid esik,na az a R1R2 -L1L2

...logitech-et vedd az a tuti
  • Ma2ska
    A konzolos múlt hiánya...
  • Gabe18
  • horpeti
    csak olyan gamepadot fogtam most, nem volt velük semmi baj, nemtom mi a különbség a rumblepad2 és azok között, vmi "bull", meg "isetech" típusok voltak... de amúgy csont így néztek ki... gondolom rumblepad masszívabb... meg van a rángás, ami speciel nem izgat :D
  • horpeti
    mert én azt hittem.. mert ha azokhoz az első 2höz akarsz nyúlni, akkor elég nehéz :DDDDD

Én azt hittem , deha hátul is van 2 akkor nincs több kérdésem :)))))))
  • horpeti
    ácsi...

a rumblepad 2őn az R1, és R2 nem az a 2 gomb ott elöl?

rumblepad 2

• horpeti
    oksa...

De az R1et, és R2őt keresztbe nyúlva a mutató ujjammal a hüvejken az kész katasztrófa lesz már látom :P

izé:

"miért kéne elengeded elöl illetve ha akarod elengeded és másik ujal nyomod a paszt elől a mutatóúj illetve a középső ujj van"

hol elől? :) a háromszög, lövés, pass gomboknáL? mert úgy már valamelyest okésabb, de akkor meg már le kell tenni az asztalra, mert nem lesz mivel fogni hiszen 3 ujjam a gamepadon van :)

• Gabe18
    "ha a mutató ujjam rajta van mondjuk a négyzeten"

Már itt el van rontva az egész.A mutató ujj hátra kell az R1-2 gombokhoz.
  • horpeti
    hát én úgy fogtam meg (és nagyon kényelmes volt), hogy a mutató ujjaim épp a hátára estek (mint dual actionon ott hátul a gombok, na oda)...

Szal lehet hogy itt nem úgy fog esni... nemtom nektek milyen kezetek van vaze.. :D

ha a mutató ujjam rajta van mondjuk a négyzeten, akkor hogy elérjem az R1et, v. R2őt, a mutató ujjamnak, és középső ujjamnak át kell nyúlni az egész gombsoron, h. elérje.. ha egyáltalán eléri.. tök feszített helyzet... :D

vagy nem? nekem a hüvejk ujj szépen beleépül a gombsorba, de hogy 1 mögötte levő ujjat még elé hozzak, szinte keresztbe kell nyúljak a hüvejkujjamon... és mondjuk az R1et azt kb. 99%ban használja az ember :-/ szóval erre kiváncsi lennék...

most nemtom rendeljem e, vagy se, ez így eléggé necces .. :)
  • Breki33
    jobb analógot nem kell ám állandóan használni

a lövést paszt használod inkább és ezekkel együtt ugye sose fogod használni a jobbost

igaz pl lövésnél lehet.

"pl... nyomok R1et a sprinthez, és hogy váltok át hírtelen a pass gombra"

miért kéne elengeded elöl illetve ha akarod elengeded és másik ujal nyomod a paszt elől a mutatóúj illetve a középső ujj van

"L1 + 3omszög kiugratós" bal mutató másik jobb kéz irány beg bal analó simán

"2 gombnyomásos cselek " ez nem azt jelenti hogy egyszerre kell nyomni simán van időd rá

"R1et nyomod és a tőle rohadt messzire levő beadás gombot meg hogyan?"

Érrstd már meg, hogy az elöl lévő gombokat nem mutatóujjal nyomod igazából nemis kötelező elengedni fig egyikkel folyamatosan nyomod másikkal beadsz

tényleg túlbonyolítod
  • Gabe18
    Hát hogy fogod azt te?

Az R1-R2-t a jobbkéz mutató ujjal kell nyomni,vagy mutató-középsö ujj ha egyszerre kell valamiért.Hüvejk ujjal a felül lévő 4 gombot nyomkodod,vagy a jobb analóghoz nyulsz ha az kell.
  • báttyó02
    igen,lehet
    (patival is igytoltuk :|:D)