81526
-
Etelkozi Vata #15609 igen -
most tulképp hány meccset játszottatok? -
Off THe Ball -
nekem még nincs kigondolt, és gyakorolt, ill. elképzelt stratégiám, taktikám... ahogy jön , úgy...
Az majd talán 1 hónap múlva, ha már nem kell a gémpadot néznem.. :P
De jó nektek, hogy már tudtok ilyenekre is gondolni :)))))) -
mi az az otb? -
Szerintem az a gól által okozott mentális változások akkor is megfigyelhetők, igaz nem figyeltem, vagyis pl. tegnap Vata ellen mikor egyenlítettem, után utcsó 10 percben úgy nyomtam mint az állat.. pedig semmit nem változtattam a taktikán... -
multiban én alapból normálra teszem és no sérülés -
hát én gép ellen is azt hiszem százalékban kisebb vagyok
megszoktam, hogy rohanok átívelem van amikor a középpályát meg egyébb nem publikus dolgokat csinálok.
Ezt még megszoktam az otb-nél.
Van aki meg hátul passzolgatva indit aztán középpályán járatja a labdát
full attackol a quick settingsben lévőt érted? -
Egyrészt szellemileg így van, másrészt PESben látom, hogy a játékosok teljesen másként játszanak előnyben, hátrányban.
Ezért van a mentality jellemző is a játékosoknak.
Pl. Reállal játszom CPU ellen, elég gagyi meccs, senki se mozog... belövök 1 gólt, utána úgy pattognak, mint állat.. ellenfél meg mintha meghalt volna...
Ill. a hátrányban levők is összeszedik magukat, v. elkenődnek..
És ez szellemileg is így van + párosul PES gépezettel... És a 2 együtt csodákra (egyenlítésre fordításra) képes.
Figyeld csak meg 1* a játékosaid viselkedését.. nagyon látszik a játékosokon, hogy unottan, v. feltüzelve játszanak e...
Bár lehet ez csak MLben van így! Meg ott, ahol a condition random... de szerintem alapból is bele van ez építve multiban is. -
Etelkozi Vata #15600 Én pl. tegnap ellened counter attackra álltam be, attól tartva, hogy a kapumhoz szegezel, és akkor a szélsőimet tudom majd a megszerzett labdákkal indítani.
Ez így is történt az első két-három meccsen, ha emlékszel.
Szóval nem is törekedtem támadásra (bár megjegyzem a labdabirtoklásom mindíg 55-60 százalék körül mozgott, de csak mert én szeretek háttul passzolgatni a védőkkel és eladni a labdát :))
Aztán felbátorodtam és már full attackot is be mertem vállalni. -
hát jó előtte a we9 jön P -
ezt árted de a téma azért került elő -
hát igen kemény meccsek elég fárasztóak agyilag
érdekes dolgok ezek
pl egálban folyik a meccs lősz egy gólt
az ellenfél elkezd támadni beszorít
de akkor ezt 0-0-nál nem tudta megvalósítani?
gondolom tudat alatt máshogy játszik ilyenkor az ember.
Én van amikor megpróbálok a gólom után rögtön egy másikat lőni, egyrészt nem számít rá másrész kinyilik hátul.
Persze pl mikor a 2-al vagy a 31-ikkel játszottam ilyesmire nem vetemedtem P -
Remélem még sokáig lesz PES 5 ha már megvettem eredetiben, és el kezdem megtanulni....................
Szal nekem még ilyen PES 6ot ne emlegess, mert elkap az ideg :D -
Nem, a 3ds résznél azt mondja, hogy nem is érti a dolgot (amit a másik csávó írt) mivel a fű nem 3d-s, így gyakorlatilag nincs is hossza :D -
najó de én most mit csináljak vele? P
akinek túl zöld vagy sötét az a csúszán beállítja nálam így jó és nem fogom ezért lerontani
3d-s gondolom arról szól hogy sokan a pes6-ban 3d-s fűről álmodoznak -
Belejövés más... én is 2-3 meccs után jövök bele a játékba és pörgök fel maxra... (mondjuk ez inkább CSre volt igaz anno, a PESben még nem játszottam élesben igazán, meg versenyt se)
viszont azt a max. állapotot nem lehet csak egy ideig tartani (pl. 3-4 meccs). Addig szétversz mindenkit.. utána viszont az a tipikus dekoncentrálság, amin egy kávé segít, vagy a pihenés... :)
Az meg hogy 10-15 meccset bírj teljesíteni teljes odafigyeléssel, ahhoz már kemény versenyedzés szükséges. Az meg már nem hobbi szint :)) -
Szóval eccerre biztos nem... :((
Hát akkor nemtom milesz, mjd meglátom... -
a gyepeid high detailen mélyebbnek tűnnek a túl sötét zöld használata miatt.
Amúgy meg a gyepek nem 3Dsek, szal, nem érti, ez egyáltalán miért probléma.
meg tetszik neki a füved. :) -
én meg pár meccs után jöttem régebben bele
azt vettem észre ha úgy kapok ki, hogy a stat és a saját elgondolásom alapján jobb voltam akkor csak azértis nyerni akarok
és akkor jönnek a kihagyott helyzetek amiket nyugodtan belőhetnék
perme szugerálja magát -
na írt a srác le tudja valaki pontosan fordítani nekem?
nembiztos, hogy jól értem
"Let me try to "translate it", frenkie.
I guess his impression of "too deep turfs" is due to the high details in your grass textures. That could make the grass looks deeper (as well as a too dark green used for a pitch) than just a plain green texture (with some white dots like Konamis') which gives the impression to play on plain and more even ground.
"Grass is way too long" means "grass it's much to long" (way too = much too)
I personally can't understand this issue since the grass isn't 3 dimensional ingame, so I won't bother about any length.
Your turfs are perfect for me... " -
Ezt a pillanatnyi forma, fáradtság, stb is befolyásolja...Én szeretek sokat játszani, utcsó 2 órában meg már lehet zombi vok (6 óra gém után:D)... Onlineban is toltem 3 órát egyfolytában a múlt héten, hát ez nem a statnak kedvező játékstílus... kb. 3-4 meccsre lehet fullon rákoncentrálni.. utána már gyengül a teljesítmény.. legalábbis nálam. :)
Csak én nem hagyom abba 4 meccs után :D (ill. nem onlineoltam annyit, hogy így kifáradjak, a CPU ellen MLben meg nem kell annyira koncentrálni) -
sztem ki kell próbálni
egy időben biztos nem -
Egyébként én óriási kockalámaságnak tartom a win%ot + K/D ratiokat (más játék).
A tipikus kockulást hivatottak elhozni, mondjuk a játékíróknak ez a céljuk.. :)
14-16 év alatt be is válik.. utána talán el kezd gondolkodni a gyerek, hogy nem kéne széttörnie a gémpadját + újrakezdeni az egész játékot, ha kikap 1*, vagy lelövik 3*..
:P -
én nem így játszom hanem ha kikapok szeretek addig játszani míg meg nem verem
mivel bárkit képes vagyok megverni, de bárkitől képes vagyok kikapni is
viszont nagyarányú győzelmek és vereségek ritkák -
Tudja valaki, hogy a 3 profilt esetleg lehet-e több (mondjuk 2 :P) gépen felhasználni? (persze úgy értem, hogy egyet itt, egyet ott, egy meg megy a talonba:D) -
Etelkozi Vata #15583 Jogos!! :) -
-j
szerintem se kezdj. Amúgy ha nagyon akarnál, bénákat keresve meglenne. :)
pl. játszhatunk holnap reggelig ha gondolod :PP -
még senki. -
enyém 30 régóta a 2/3-át nyernem kéne a meccseimnek hogy javítsam
de most az 50%-ért nem kezdek egy újjat -
és azt ki mondta?:D -
nekem igen. -
a statromlás az nektek mi?
a win%?? -
a superpatch fent van? -
sajna ilyen izgulós vagyok.. anno versenyeken is nagyon izgultam, legyen bármilyen... no meg vizsgákon... wáá.. :D
Általában ezért rosszabb a teljesítményem élesben, mint alapból... De ez megfelelő rutinnal (bármilyen téren) orvosolható, csak nem szabad csüggedni. -
hehe, majd meglátjuk! :)
Én biztos fogok izgulni :)) Még mindig izgulok onlineban... 1. online meccsemen meg a szívem a torkomban dobogott, de még mindig.. szóval kell a meccsrutin :)) -
Amúgy fura, hogy tegnap csak egyszer kaptam ki mégis a sok döntetlen miatt romlott a stat-om -
ja nekem a kötelező győzelmek nem mennek P
Az más mikor az első 100-ból vkit el kell kapni és nincs tét -
hát énis kihagytam párat illetve a kapusod elképesztően védett
kénytelen voltam átemelni P
viszont azt a 11-est még mindig nem értem én annyit láttam alul hogy kimegy a labda aztán azt hogy gurul befele aztán hogy mögötted állok és szabad.
És ez kb öt másodperc alatt -
Etelkozi Vata #15570 ÁÁÁÁÁÁÁÁ, Breki könnyű ellenfél !!!!!!
ppppppppp