81526
-
OLD
NEW
-
Mivel az Olimpico gyep van akinek nem tetszett illetve roszabb videokártyákon nem mutat úgy és jobbakon se tökéletes csak a körgyep miatt kell csináltam három új változatot.
Van aki szívesen tesztelné? -
beraktam kösz -
mellem P -
nem rossz, még 2en is játszottak?
Ezt kérdeztem múltkor, hogy lehet 2en játszani? úgy, h. 1 gépnél vannak, és nyomják onlinet?
Másként gondolom nem lehet... 1 szobába csak 2en lehetnek, nem? :) -
Mid van? :P -
Etelkozi Vata #15683 "Me and a friend of mine played against those guys as well. We had choosen our teams _Barca_ and they selected Man Red (aka Man UTD). During the team and tactic selection we saw that they were changing the Man UTD players to different world class players like Ashley Cole, Puyol, Kaká, Adriano, Ronaldinho, Henry, etc...
We knew that was cheating right away. But the game had started and we got a little bit confused. During the match they were controlling two players that's why we know they were 2 persons. Their nickname is C.Ronaldo. This kind of stuff must be stopped."
Na, remélem, megteszi. -
nincs msn-em P -
Nekem is írd le, hogyan is csinálhatta, vagy Breki te pár szóval...
Én sem azért kérdem, h. így játszak, Isten őrizz, csak kiváncsi vok... Azt mák, h. tudja vki :)
köcce
Tegnap fél 9kor lefeküdtem, és 7:40ig aludtam (kb. megszakítás nélkül).
Lehet ez volt a baj tegnap PESsel is. :P
Ma viszont szívesen játszom pár meccset!
Bocs Breki, hogy elkerültük egymást... Ha cserélük MSNt, ez nem fordulhat elő többet. :) -
ha leirod angolul berakom a nevedben -
Etelkozi Vata #15679 ezt szeretnénk kideríteni. mert megcsinálták -
Gabe18 #15678 Mondjuk nekem még magas hogy ez hogy lehet,mert ha nem egyeznek a dolgok a 2 fél között akkor elvileg szakad a kapcsolat.
Szóval akkor ő hogy rak be akármilyen játékost a saját csapatába? -
Etelkozi Vata #15677 ah, nincs kedvem oda is bereggelni, írd be, hogy két másik srác is játszott velük, és ugyanezt tapasztalták, írd le, amit priviben én írtam neked, hogy cserélgették befelé a világválogatottat -
Itt nyitottam a csalókról egy fórumot aki tud irjon bele alázzuk már meg ezt a csalót
klikk -
Nincs mit.
integrált...Hát ha játszani is szeretnél, akkor felejtsd el :) -
köszi a választ.majd szétnézek.de ez az integrált télleg nem jó ugye? -
van egy olyan érzésem, hogy pci-s kártyával nem mennél sokra (:P), úgyhogy 9550...
Persze hogy érdemes-e ilyet venni, hát az egy más kérdés..:) -
szerintetek egy sapphire radeon x300 vagy egy asus radeon 9550-et érdemes venni? -
Etelkozi Vata #15671 Priv ment -
akkor ird priviben
mert ez érdekel
nem összehozni akarom csak idegesít ez a csalás -
Hát szerintem nem nehéz összehozni egy ilyet :D
Persze ha nem baj, akkor inkább nem írom le...:P
Amúgy már tapasztalhattad, csak max nem vetted észre :) -
szval hogy van ez a világvállogatott? -
Etelkozi Vata #15667 vagyok már, BK után két hárommeccs mehet -
Etelkozi Vata #15666 Azt üzeni, hogy ő is köszi, tolta keményen! -
kösz gémet Bugbear :)
többet nem játszom, szét akar esni a fejem.
amúgy nagyon nem megy a játék, tegnap sokkal jobban ment.. most 10ből kb. 6 megmozdulásom volt tudatos... de közel nem odamegy semmi ahova akarom, még a passz se.. tegnap azt hittem el kezdem érezni a gombokat, de most az egészet elfelejtettem. :(
na mind1.
csákány -
Na majd otthon kipróbálom, aztán ha megy akkor elmondom miként tudom előhozni. -
Jó na nem sorolhatok fel minden nagycsapatot. :) A juvést elárulod? -
Barcást is ha már nagycsapat PPPPPPPP -
a sorrend nem helyes P
Juvest tudok -
hát de ezt úgy nyomják mint egy kombot látszik, hogy begyakorolt
semmi más csel -
de engem az érdekel hogy lehet ilyen -
Egy kicsit off. Nem tud valaki egy oldalt ahol nagy felbontású képek(1024*768 vagy nagyobb) vannak, meccsekről? Főleg a nagyobb külföldi csapatok érdekelnek, pl.: Real, MANU, Milan, Juve, stb... A guglin nem igazán találtam megfelelő képeket. -
Szerintem ugyanúgy mint a sima lövőcselt, lövésre rányomod a paszt, csak jobban oldalra húzod. Az analóggal nekem nem sikerült előhozni. -
Gabe18 #15656 Jól igazoltak arrafelé... -
mi a fenével kell csinálni azt a cselt ami olyan mint a lövőcsel csak jobban elhúzza oldalra
ezek állandóan ezt csinálják -
nem látom hogy fent lennél -
de hogy lehet ez világválogatott? -
ennek Juve-Manchester mecsnek kéne lennie
erre nézem kik vannak benne -
igen pontosan
-
na, látom játszotok, akkor én nem :(