81526
-
hát tegnap ez a gyerek tényleg felidegesített
benyögi, hogy loser holott folyton én támadtam ő szinte nemis láátta a kapum
sztem én ebben külömbözöm az élen állóktól, hogy ők mindent belőnek szinte még olyat is ami ami szinte nemis helyzet
Én például asszem a 31. vagy a 131. ellen nyehettem volna több góllal is csak a többit kihagytam.
Szerencsére az elég volt. -
aztán meg az is lehet, hogy amit elgondoltunk erről, az egész nem is úgy van... de én eddigi tapasztalataim szerint ezt tartom a legreálisabbnak. -
nem Shevának, hanem vki külföldinek.. :)
Amúgy elképzelhető laggolás...
De látni kell, h. mennyire 1ik és másik félnél, lehet nem ugyanazt éreztétek... -
én is azt mondtam a srácnak, mikor megkérdezte, hogy kicsit akad..pedig full jó volt... :P (aztán meg 2. félidőben nem is láttam a laggtól :D)
De én ilyen köcsög vagyok :D -
nem feltétlen csalás, mert nem lehet mindenkinek 2 Mbites kapcsolata.
És így 1 félidőn át állandó környezetet biztosít 1 játékosnak, ha folyamatosan ugrálna 1 seces késésből késésmentesre, akkor mire átállna az agyad , addigra meg is változik...
anyázós az, aki ha kikap elküld anyádba, ha lő gólt, akkor meg mélységesen lealáz a röhögésével, stb... :D
Bár ez sincs kapcsolatban a játékkal.. :) Szóval csak poénból mondtam. -
Érdekes, hogy mikor SHevaval játsottam és panaszkodtam neki a 2. félidei laggolás miatt őis azt mondta, hogy neki is a másodikban akadt. -
anyázós? -
de mi dicsőség van így nyerni??????
engem még mindig idegesít ez a tegnapi aki egyet lőtt kapura szinte meccsenként a meccsen mégis nyert két meccset
ha nem láttam volna azt mondanám, hogy ilyet nem lehet
meg a világválogatottas
de legalább lesz egy ilyen lista ezekről
amúgy kár hogy így félidőnként vált ha pl 10 percenként váltana máris nem tudnának így csalni -
Amúgy lehet hogy szimplán tényleg egy nagyon jó játékos volt, és 56ks modemről játszott.. és az 1. félidőben neki is viszonylag azért szar volt, azért sem tudott mit kezdeni , de aztán a 2. félidőben megmutatta! :P
Amúgy ilyen anyázós csávók ellen lehet be kéne vezetni nekünk is :PPPPP
De ez már nem a játékról szól... -
it was totally 100% messed up for me to move, it quickly dawned on me what he was up to, he of course was downloading/uploading in the background.
Igen.
Gyorsan rájött, hogy a csalója természetesen fel és letöltött a háttérben...
(gondolom én , hogy lassítsa a netét és laggoljon a másik... pont amiről minap beszéltünk, és nem akartam, h. ez téma legyen, mert látod vannak köcsögök!!!) -
oké ezt nagyjából értettem de vmi olyat írt hogy feltöltött letöltött? -
Arról van szó, hogy volt egy srác, akinek iszonyat statja volt, és azt hitte a gyerek, hogy tanulhat majd tőle.
Erre 1. félidőben simán lejátszotta a pályáról, és 1 gólra vezetett is.
De a 2. félidőben olyan laggja volt, hogy mozdulni se bírt, és kikapott 1-3ra.
És azt kérdezi, hogy miért nincs olyan, ami pl. az FPS játékoknál, hogy van egy azonosítója 1 játékosnak (ID), és akkor az alapján lehetne bannolni, követni a játékost, mert így tök megfoghatatlan valaki...és jelenteni sem lehet hogy ki mi...
Ezen kívül hiába szólt a Lobbyban, hogy vigyázzanak, az ottani embereknek teljesen természetes volt, hogy vannak csalók, és egyre többen lesznek, és egyre több csalás lesz...
röviden ennyi alényeg. -
Vatánál nekem se akadt, csak picit (amikor a barátjával nyomtam 2 napja) -
Breki, majd jövő héten vmikor koccanhatnánk, elmúlt 2 napban nem gémeltem, és most hétvégén se fogok, de jövő héten leszek biztosan.
Már csak a net miatt is. Játék szempontjából még felejtős vagyok sajna... Az alapirányításon még nem tudok urrá lenni, bár még 1 hete sincs meg a gémpad, szóval az általad jósolt 1 hónapos időben még bennevagyok simán (kb. 3 napot játszottam aktívan).
De azért nyilván örülnék, ha jól menne, de sajna nem megy :( Még sokszor kell a kezembe vennem a padot, hogy legalább az alapirányítással ne legyen gondom.. és akkor jönnek azok, hogy be kéne gyakorolni az alapon túli elemeket is.. (billel is kb. 3 hét után kezdtem supercancelezni, meg csel, ritmusváltások, gombok 100%os biztonságos ismerete, nem belezavarodni, stb... itt még több idő kell majd) -
Ja a multkor Vataval egész jó volt alig akadt
kár hogy egyik mecsnél vhogy az osztrákokkal lettem mert az végig szinte tökéletes volt -
How do you report a cheat to Konami or???
--------------------------------------------------------------------------------
Was in the French lobby and this guy with a record of 523 wins 44 draws and 106 defeats and 77% win ratio came into my game room, I said to myself "I may learn something off such a good player" He also asked for Extratime which was odd as I am only 33% win record,
1st half I totally dominated and was leading 1-0 but had all the possesion but my finishing was poor.
I was very confused by his record and his very average skill but then as the second half started it made sense, I could hardly move atall and it was not the normal case of lag, remember he had 3 green bars, it was totally 100% messed up for me to move, it quickly dawned on me what he was up to, he of course was downloading/uploading in the background.
I had beingw arned by a few friends that this was possible but in my 550+ online games this is the 1st time it had actually happened to me.
I lost 3-1 and to be honest I did well to only concede 3 goals as I could'nt really move.
After the game went into the Lobby and I warned otehr players but they seemed unmoved saying that their are lots of cheats and to more or less get over it...........
In FPS games you can get a players id and reporthim and get him banned but in pes5 I don't know how it works...
and remember I am not crying here cos I lost, I have a 33% only win record so I lose alot I just like the game to be played in a fair spirit, game totally rocks but it needs to be improved so cheats don't ruin it
/Janer
Hája, 1 seces késés eléggé zavaró.
Nekem kb. annyi szokott volt lenni...
Tehát duplán szopacs, mert kicsit át kell állítani a dolgokat, mert minden amit csinálsz , 1 seccel később valósul meg, de ugyanakkor a játékot 1 seccel előbb látod...
funny szokott lenni, már akkor elkezdtem az elhúzást, amikor ott se volt, rá 1 secre, megcsinálja cselt, védő meg becsúszik mellettem. :PP
No de azért jobb a jobb...
Pl. játszottam pár meccset egy angol sráccal, nála abszolút nem akadt! És szerencsére hasonlóan bénus volt, mint én, élvezetesek voltak a meccsek. :)))
Amúgy általában a magyaroknak van szar netük :PPPP -
Quaresma #15712 Igen, játszható, nem olyan nagy probléma, csak hát sokkal jobb lenne ha simán menne... -
má nem késő van -
Szia.Játszunk?Lobby 1-en vagyok. -
ez az akadás ám nem a pes4-es akadáshoz mérhető általában simán játszható -
igen de ez főleg magyarokkal van
viszont ma előszőr kiléptem mert hihetetlen amit egy gyerek művel
első meccsen 14-1 a kapuralövés mégis csak nehezen nyerek 1-0-ra
egyszerűen végigtámadtam a meccset de mindent védett a félpályán nem jött át
nekem meg minden kimaradt hihetetlen volt.
Na újabb meccs ugyanez olyanokat véd a kapusa, hogy csak néztem kb 10-0 a kapuralövés mikor kap egy 11-est és azzal nyer
erre beírja nekem hogy you are loser
na mondom hülye náci akkor legyen még egy
megint ugyanaz szinte hihetetlen volt mikor 3 embert cseleztem ki és csak a kapussal áltam szemben direkt sarokra rúgtam de azis kimaradt
nagyon gyanús volt egy támadása volt azt meg 30-ról ellőte középre a kapusom meg meg se mozdult mellette bement
azt hittem frászt kapok megint egy csomó helyzet két kapufa aztán megint középről rálövi erre megint gól.
Na ekkor nem bitram tovább kiléptem.
Egyszerüen nem hiszem el, hogy három meccsen ilyen lehet.
-
teljesen nyilvánvaló,ezért nemmerem (még?) megvenni -
Quaresma #15706 Nos én is elkezdtem az online játékot, és azt vettem észre (nem tudom, hogy ez nyilvánvaló-e), hogy ha csatlakozol egy játékoshoz, akkor az első félidőben akad, a másodikban már sokkal jobb, ha te csinálod a meccset és hozzád csatlakoznak, akkor fordítva... -
olyan lehet h nekem nem lassultés egyszer csak elkezdett lassulni?
-
Mi van a lobbykkal?
Ful tele vannak Franciáknál is csak a 3-ba tudtam bejutni -
jah.. azt hittem ez egy játék, hogy találd meg a különbséget :PPP
Najó, nem genyózom, bocsesz... csak agyamra megy a sok munka :D -
az a második félidő -
tyű, tényleg kicserélődtek a játékosok mezének színei!!
De a bíróé ugyanolyan! :) -
If use this colour
updated more colour
-
oda minek? -
az uccsó
de ez helyzettől függ -
az old van a Barberámban nyáron :) -
És melyiknél 3Ds a gyep? :PPPP
Tényleg, melyik az ami szerinted a legjobban sikerült? -
mint mondtam 3 változat -
mi az a new 1 2? :) -
köcce -
Ezt például innen
klikk
Valamint itt találhatók az újabbak
klikk -
Óvatos megfogalmazás :P
Elhisszük :P
És ilyen gyepeket, pályákat honnan tudok leszedni? vagy vmi? :D
Szedtem le stadium updateket, de nem raktam fel 1et se eddig.
Olyan csomag kéne, vagy akár 1-1 darab, ami:
a 2.0-s patchben nincsen benne, ill. annak a javítása (jobb is lett)
Minden előbbi fölösleges.
Ilyen linkeket tudnál adni?
vagy bármi megfoghatót? (ne a melled:P) -
namost a képen nem tűnik jobbnak de az PPPPPP