81526
-
vagyis multihoz? -
Steve16 #16131 jaja, én is mindig visszarakom az alaprostert, ha csak úgy játszok meccseket (nem bajnokságban) -
sztem az emberek zöme alap rostert használ
én mindig azzal nyomom -
Sajna, nem az egyik gólom után is ezt írta,a a harmadik után, az elsőre meg hogy lucky...nyugi, tom, ki mit hoygan ért, érződött, hogy beképzelt a gyerek. -
nem lehet, hogy az easy-t arra írta, hogy ez egy könnyű szitu volt, be kellett volna lőnöd? :D -
Hellósztok!
Elképesztőek a külföldiek...most játszottam egy gyerekkel, 3-1 az első félidő végétől. 2. félidőben kihagyok 1 helyzetet, ez meg beírja, hogy EASY! EASY!...tahát h könnyű vagyok, könnyen verhető...végén beírom, figyelj, haver, ha annyival jobb voltál, mér nem vertél meg?? Erre látom, hogy ír, de aztán mégse küldte el az üzijét, kilépett...Nah, amúgy Breki, veled majd szeretnék játszani vmikor, a hétvégén. Amikor egyszer próbáltuk, connection lost volt, mivel neked az alaproster volt benn, és akkor azt mondtad, én is cseréljem vissza. Azóta a neten az emberek zöme már leszedte az SP 2.0-t, így már nem is rakom vissza az eredetit. Nah, tehát majd játszunk vmior, ok?
-
Allianz Fine Day
-
az indiánok tisztelték az őrülteket :-) -
Gabe18 #16124 Billentyűzetes PES...
-
hát, próbáld kipattintani a gombját... rakd vissza, ha nem jó, akkor vedd ki újra, egy "jót" is, és cseréld ki.. hátha az kicsit jobban érintkezik, v. vmi ilyesmi. De lehet nem a gombnál van gáz, hanem az alapján, akkor meg gyakorlatilag mind1.
de nem vagyok bill szakértő :) -
Etelkozi Vata #16122 Ajándékba kaptam karácsonyra. Csak nem viszem vissza, blokkom sincs róla.
Amúgy tökéletesen működik, csak ez az egy gond van vele. -
amúgy a mostani billem is sajna olyan, hogy nem vesz be mindet... pl.
irány + D + S + E az már együtt nem megy... Viszont hála égnek ha Set nyom az ember nem mell nyomni irányt :P -
én vittem már vissza billt azért (kb. 10 éve), mert 3nál több gombot nem vett be. Épp asszem fifa 96cal nyomultam akkor, és meglepetten tapasztaltam, h. nem vesz be semmit, ha 2 iránygobmot + sprint + akarnék lőni is :P
Szó nélkül kicserélték (igaz aznap vissza is vittem :P) -
óh, ez nagy balszerencse! Ilyet még nem is hallottam.
Azt tudnám javasolni, hogy cseréld ki a billedet egy full ugyanolyanra, ahol jó a D... csak hát tom ezt nem szereti senki.. :) -
Etelkozi Vata #16118 Nekem most az a problémám, hogy az új billentyűzetemen a "D" megnyomására szinte egy töredék másodperc alatt maximumig felmegy a csík, és persze mindent főlé lövök. Már próbáltam mindenféle állítgatással (a lehetőségek meglehetősen korlátozottak), de semmi nem segít.
Tegnap este azért vesztettem egy meccset, mert bár kicsleztem a kapust is és csak be kellett volna passzolni, fölébikáztam, mert épp csak hozzáértem a lövés gombhoz a csík máris maximumon volt.
Nem tud valaki megoldást, hogy lehet megbuherálni a biilentyűzetet?
Az "A" betűvel nincs gond, de a "D" vel igen. És én már 10 éve a "D"-t használom kapura lövésre, tehát az nem jó tanács, hogy tedd át másikra. -
lásd Breki lentebbi gólja, laposan tuti leért volna a kapus. -
jaja, én mostanában mindig azt érzem, h. ezt 2* olyan erősen is lehetett volna lőni, sőt, akkor sokkal jobb lett volna...:)
Meg eddig csak laposan lőttem mindent, és az is berögzült. de sok helyzetben meg már magasan kéne :P -
amikor először játszottam a PES5-el én is megijedtem h kicsit felnyomom és már fölélövi.de azóta már teljesen más -
Igen, általában ez szab határt a kreatív játéképítésnek :))) -
hát alul nézni kell hogy mikor üres
persze ez csak akkor megy ha nem laggol és közben tudod a labdát tartani -
jah. hát nekem ilyen helyzetben 90%ban elfejeli a védő, mert a középen menő csatárra 1, v. 2 védő jut :P -
énse de ez kis keresztlabda
egyik csatár megy a vonal felé a másik meg jön középpen
max 10-30 méterrre -
Nekem nem szoktak a csatáraim kellő távolságban lenni ahhoz, hogy nagy keresztlabdának értelme legyen.. :)
Még hagyományos 4-4-2vel nyomom, nem szélretolt csatárokkal. -
2-es inkább az a lényeg hogy nem annyira ívesen gyorsabban adja be, él
n általában ezt használom a másikat ibább oldalváltásra ha egyik kiugró csatárom kezdik rugdosni a védók a másiknask átívelem -
ezt a gólt már egyszer láttam szép:)
Lövést én is csak ritkán figyelem, vagyis csomó helyzetben tudatosan arra célzok, és arra is megy.. viszont vannak ilyen rángások, meg húzások, amik belső indittatásúak, és gól lesz belőle... és amikor visszaemélkszem, full más irányba húztam, mint ahova ment, de ha abba húztam volna, ahova tényleg ment, akkor meg mellé ment volna :P
Nekem lövésben annyit mindenképpen fejlődnöm kell, hogy amikor elkezdtem PESt, belémégett, hogy kis csík..aztán mostanában már 1/4 csík felé sose megyek.. pedig millió helyzetben lehetne, főleg analóggal... Csak már alapból nem "bírom" feljebb nyomni, inkább az irányra koncentrálok. De még a célzáson is van mit javítani. :D
kérdésedre válasz: nem, ezzel csak irányt... a mélység az nem ennyire finom, ahhoz manuál kéne..
1 beadásgomb magasabban, hosszabban adja,
2 rövidebben, laposabban,
3 belőtt passz.
-
nemtudom, hogy használtam-e nálam ez inkább tudat alatti
pl meg nem mondom lövés közben merre húzom
de hogy gondolod egyszerűen elhúzod arra amerre akarod?
és a rövidre is adta? -
Onnan nem, túlbecsülsz
de a 16-os sarkáról lehet
-
gondolom mind2, de én a balt használom célzásokra...
Praktikus :)
Ha eddig nem használtad, szerintem megéri, bár a manuál passz jobb, de nekem az még macerás :) -
Ahhoz még gyakorolnom kell :P
Amúgy akkor vedd úgy, h. kb. oldalvonal mellett vok 11es magasságában. :))
Bár fogadok te még onnan is gólt lősz :P -
a bal analóg? -
de onnan már lőni kell P -
Tolnán járok minden második hétvégén. :) -
2 napja vettem észre, hogy a 16os sarkáról és közelebbről történő 1 gombos beadások (nem manuál) is arra mennek, amerre van az analóg...
Abban a hiszemben voltam mindvégig (lehet FIFA miatt anno), hogy ugyanúgy müxik, mint a passz, hogy elég kb. az irányt, és akkor már az emberre rácéloz...
Azóta kb. odamennek a beadások, ahova akarom. (a manuált majd tán 1 hónap múlva:D)
:D
Élet apró örömei :PP
Legalább "fejlődöm":P -
Amúgy ha tolnai lehet ismerem is.
De te hogy keveredtél Tolnára?
Inkább priviben.
Ha erre jársz megmutathatom életben a pes-t P -
aha, értem, nem ismertem.
Most már ennyivel is műveltebb vagyok:) -
“Sárgalábú Tolnaiak”
Az anekdota szerint Bécsbe uszályon tojást szállítottak. Az uszály megtelt, de a parton még maradt tojás. A tolnai származású kapitány, a nagyobb haszon reményében elrendelte, hogy a maradék tojást is rakodják be, oly módon, hogy a már uszályban lévõ árut tapossák meg, így csinálva helyet a maradék tojásnak. A sárga tojásos lábról kapták aztán a tolnaiak a gúnynevüket.
-
nem.
mind1 :) -
a tolnaiak sárgalábúak nem tudtad?
megtaposták a tojást :-) -
hm? -
hm az közel van :-)
sárgalábú P