81526
-
Steve használd ezt akkor egyből látszik
http://tinypic.com/ -
Steve16 #16171 nyugi már, ne offold szét a topicot pls :S -
állj le please -
köszi azt tudom de úgy értem egyből nem látszik a fórumban -
megkértelek, hogy személyeskedést privátba én csak válaszoltam, de gondolom nemsokat érdekel itt
nem rád gondoltam csak te hoztad fel ezt a dicsekvés témát ugye
nemmmondtam, hogy tudom ki vagy viszont nemis sértegettelek és személyeskedtem
szimplán kb ötször elmondtam, hogy azonos roster kell és nemjól tudod.
De lezárnám már a témát ha nem hiszed el nekem sajnálom de akkor ne akarj velem játszani illetve ne magyarázd meg utánna hogy nem volt connection lost.
Aki korrekten képes írni nem rögtön sértődött tini-t játszani és személyeskedni azokhoz sztem énis úgy viszonyulok.
"..."mi a vereségeinket vagy rossz sorozatainkat is beírjuk"--háát, te inkább azt írod le, hogy az ellenfél mekkora egy makker/cheater/lagger, de te nagggyyon jó voltál"
jó tudodmit legyen bár sztem sosem írtam ilyet hogy én milyen jó voltam
deha ezen akarsz vitázni tényleg priviben szivesen várom az érveid
de tényleg zárjuk már le itt ezt a hülyeséget
-
Már bocs, de a képen rajta van, miértnem lehet itt is látni...nah, most ebből következtessek arra, hogy nem tudsz olvasni, nem tod a netet használni, és figyelmetlen vagy, és nem vagy önálló, rögtön mondod,mi a rossz benne, tehát csak ócsárólni tudsz stb stb stb...nah, most én is írtam neked, hogy ki is vagy, és ismerlek....ha felnőtt ember vagy, beláthatnád, hogy 3-4 hszb-ből igen kevés következtetést leeht levonni; főleg ilyet, h nem értek hozzá...majd gonolkozz el, kedves m8 (érett), magasabbrendű... -
kattints rá! -
ha bemásolod a readme-jét mivel én nem raktam fel
gondolom a labdanevek miatt van -
nem látszik -
"Azt hiszem ebben a fórumban nem én vagyok aki dicsekszik a fórumtársak elleni eredményeivel. Erről ennyit........." én aztán végképp nem dicsekszem, remélem, nem rám céloztál...de nehidd már, h télleg tod, ki is vagyok, mit tudok, azér nem te vagy az Úristen, ami azt illeti, jobb lenne, ha másokkal is nem csak velem, AZONOS RANGBELIKÉNT bánnál; az írásom alapján azt tudd, amit leírtam, ne következtess más dolgokra, ez nem Freud-szakkör...ha meg komolyan gondolnád a privátüzis részt, akkor te már most abab írtad volna..."mi a vereségeinket vagy rossz sorozatainkat is beírjuk"--háát, te inkább azt írod le, hogy az ellenfél mekkora egy makker/cheater/lagger, de te nagggyyon jó voltál. -
ez a PS2-höz való Winning Eleven 9
edit:elképzelhető h a We9i-be lesz multi? -
Steve16 #16161 szép gól!! :) -
punkers #16160 Málehet szedni a winning elevent?Isohunt
itt már azt láttam.
Felraktam a fifahungaryról a VB-labda csomagot és elszarta a nyelvet a játékba :(
NEm tudom visszaálítani :(
tud valaki segíteni? -
Steve16 #16159 a célom hogy elérjem az 50%-ot 200 meccsig... nem adom fel azért sem :DD
tehát köv. 42 meccsből 28-at kell nyernem
lehet fogadni, hogy sikerül-e :P
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. -
az irásos alapján tudom mivel nem jól írtad
én ugye nem személyeskedtem.........
lagjobbat PPPPP
Ez most hogy jön ide? :-)
elárulom több meccset játszottam a "legjobbal"
és nem nagy a szám csak örültem neki és leírtam
Gabe is leírta, ebben semmi dicsekvés nincsen ugyanis például másokkal ellentétben mi a vereségeinket vagy rossz sorozatainkat is beírjuk.
Azt hiszem ebben a fórumban nem én vagyok aki dicsekszik a fórumtársak elleni eredményeivel. Erről ennyit.........
Hameg ilyen hangvételben akarsz személyeskedni ilyen hülyeség miatt légyszíves privátban
Köszönöm. -
figyi mikor játszani akartál velem connection lost volt ugye?
szval nemtom ki talál ki dolgokat.........
akkor elmagyaráztam mit kell tenned amit én megtettem
gondolhatod, hogy a patch készítése során is leteszteltük illetve a wolfos kijövetele után is kipróbáltam azzal és nem volt jó
ezeket mind leírtam már itt többször is
külön fórum is volt erről és a soccergamingos forumában is volt szó róla illetve akinek itt elmagyaráztam azok is megértették és simán játszanak
ha értenél hozzá nem írnál ilyeneket
másokkal tudtam játszani veled nem
nem értem miért nem vagy képes megérteni, hogy ez így működik -
de most komolyan, mi a francokat tudsz arról, h én mennyire értek ehhez, vagy bármi máshoz??? azér ennyire nem vagy mindenttudó, hogy még azt is tudd, én mit tudok, vagy mit nem...leszállhatnál a magaslóról. Az meg, hogy megverted a lagjobbat...remélem, nem erre ilyen nagy a szád, ugyanis mindenkinek van rossz napja, ja, és senki se gép, hogy mindig ugyanúgy teljesít... -
milyen conenction lost? te miről beszélsz? ne találj már ki dolgokat. ja, és az, hogy "nincs igazad, talán kicsit jobban értek hozzá", hát, khhhmmm, talán azér elgondolkodhatnál, hogy mennyiszer is nézegeted percenként magad a tükörben (ezzel csak az egoizmusra akartam utalni)...attól, h nem készítek hozzá semmit (amúgy pes4-hez csináltam egy pár arcot), attól még érthetek, és értek is hozzá... -
hihetetlen egy újabb
de itt már az első félidőben is olyan volt, hogy egyszerűen megált a játék majd 10 másodperc múlva láttam vmit
de amúgy jó volt csak voltak ilyen szakaszok
aztán a másodikban brutálisabb végig hatalmas lag közben ezek a megállások
egyszerűen nem lehetett játszani a gyerek meg vigan nyomta
3-0-nál kiléptem -
Na most játszottam egy cheaterrel.
Első félidőben simán vezetek másodikban látom mindenkit támadóra állit na mondom
lesz pár jó kontra.
Erre akkora lag mint a ház kiegyenlít.
Najó mondom ebből elég kilép hátulról direkt felrúgom mondom utánna meg kilépek.
De akkor a szemétnek nyert meccse lesz meggondoltam magam és inkább 10 emberrel kihúztam és még megis nyerhettem volna ha nem pont a szinte üres kapuval szemben lagol
I. G felkerült a chaters listára -
punkers #16152 Játszottam 1 meccset unalmamban.6-os szinten.Cicinho vágott 1 mester 3-mast ebből 1 szabadrugás+1 távoli lövés a 3-dik az 11-esből
-
ha igazad lenne nem lenne connection lost..........
nekem a roster vissza lett állítva így lehet ugyanis csak játszani, hogy azonmos a 22-es fileben lévő
nincs igazad, talán kicsit jobban értek hozzá -
figy, látod...nem értem, mit kell ezen ennyit lovagolni. Mindketten tudtunk vele játszani. Nekem SP 2.0, neked alap...akkor talán igazam is lehet ellenedben... -
neki sztem az eredeti van
ugyanis énis játszottam vele tegnap -
Nem is tom... Etelkozivata-val játszottunk tegnap... -
http://ftp.jasc.com/pub/en/ani311en.exe -
nemtudom hallottál-e róla de mi csináltuk a superpatchet
és ha 22-es file nem egyezik nem tudsz játszani az biztos
Álomcsapatról már beszéltünk itt még fórumot is indítottam emiatt
úgyhogy ha tudok játszani azt jelenti, hogy őkis visszarakták a 22-est
mi itt mind azzal játszunk
mármint én akikkel játszottam innen egy ember kivételével......... -
Hát, figy...nemtom, te hallottál-e róla, de biztos...több fórumon láttam, h az emberek írják, hogy az xyz-vel ne játsz, nem jó a rostere: az egyik gyerek le is írta, hogy az ellenfelének a csapatában, a Manchester Unitedben a következő emberek voltak: Buffon, ronaldinho, Ronaldo, Adriano, Sheva stb...namost az tuti, hogy annak a gyereknek, aki nem "csíterkedett", tehát a vétlen fél volt, biztos nem ilyen rostere volt, mégis tudtak játszani...úgyhogy az, hogy te 10-ből 9 emberrel tudsz játszani, nem jelenti azt, hogy nem a 2.0 van fennt nekik. -
én az elkészítésre mondtam
annyi gagyi gif-et látok mostanság, jólesik egy jót látni -
Sztem is de a mozdulat meg, hogy a felpattanót egyből lövi, és még csavarodik is a sarok felé, nekem nagyon bejött. -
Elkészült az új Ajax stadium
link a fórumomban
klikk -
na így kell egy gif-nek kinéznie
bár sztem ez kapushiba -
L1-es beadást annó már mondtam -
nem pont erre értettem:D -
Egy Park kapás!
-
hát angol lobbykon konkrétan 1 emberrel találkoztam akinek ez volt fent
összes többivel tudtam játszani -
ez a hosszúra megy -
Hát nemtom, mostanság 10 emberből 2 nem az sp-s rostert használja...legalábbis akikkel találkozom -
Trezeguet 15 méteres fejes:
amúgy L1+magas passz-al lehet rendesen beadni -
Steve16 #16133 igen