81526
-
hu énis csinaltam ijen mocsokságokat, miután felidegeltek
rámentem interre, srác milanra
rá is nyomot.., aztan mondom a k*rva anyatokat, azt rámentem brazilra :D
nyertem v 6-2 re. Egyszer megcsinaltam én is, de azóta ennyi. lehet kövezni :P
de tényleg sok az ijen gyökér. Velem kb 2x csinálták meg, azóta nem nyomom le amig ő se. Annyi embert szopattam már, ijen full lámák várja h kattincsak én és válthasson brazilra, azt beirom h "no nation,no brasil fucker" akkor megijed. ha meg 10 mp van a bálasztásig és akkorse nyomja le, megköszönöm is kilépek :P
ui: mostanaba mindig 1 gollal nyerek -
Steve16 #16779 de nekem csak superpatch 1.0 van, 0.1-es meg 0.2-es updatetal
ehhez letöltöttem a stadionjaidat csak még nem raktam be őket, azért ilyen a fű -
Én igen mivel szerettem volna ha a Superpatchben a DElle Alpi az ONline stadium -
ezzel meg lehetne szivatni
nálad lenne csak egyforma P -
jah.. én ezt még sose figyeltem :))))) -
de továbbra sem értem a torrentes superpatchban nem ez a gyep van -
nem Online-ban lévő Sücho stadiont
Online meccsek mindig ebben vannak.
Gondolkodtam már, hogy kicserélem másikra csak eddig lusta voltam -
én ha görény akarnék lenni, akkor ugyanaz a csapat, ugyanaz a szín :DD
MEgcsinálható :PP De asszem kapnék 1 blokkot :P -
Steve16 #16772 na megtaláltam, itt van a gépemen, csak rossz helyen kerestem
na be is rakom.. -
online stadium az mit jelent?
Én olyant nem raktam fel még soha, mondjuk stadium updatet se egyet se, csak a 2.0s superpatch van.
Mindig online frissíti magát, vagy mi? :))
Biztos kéne nekem ez, csak nem foglalkoztam vele. -
Etelkozi Vata #16770 Egyébként nem az volt a baj, hogy ő is a Chelsea-vel akart lenni, hanem a módszer, amit csinált. Direkt megvárta amíg én végül rányomok (addig ráállt a Milanra), aztán visszament és ő is rányomott, akkor pedig én már ugye nem tudok változtatni. Görény volt. Ha chatbe beírja, hogy hadd legyen már ő a Chelsea-vel, akkor én simán választok másik csapatot (FORZA JUVE!!!!!!!).
Nem egyszer volt már erre példa, tegnap is egy srác megkért, mikor ráálltam a kékekre, hogy ő inkább válogatott meccset nyomna, mondtam oké. Ennyi. -
senkise csípi csak elfogadjuk és nem akadunk ki rajta
sztem szarabb klubcsapattal válogatott ellen
miért nem léptél ki 0-3-nál?
Én mikor annyira szaggat akkor kilépek.
Igaz ez összesen kettőször fordult elő. -
de abban nem ilyen fű van.......
mert nem nézed a fórumom
sztem egyik updateben van
igaz én most az Ajax stadionos használom -
Etelkozi Vata #16767 Nem tom, én nem csípem, amikor ugyanaz a csapat játszik egymás ellen, nekem ez nem jön be. Aztán ezen annyira bepöccentem, főleg, hogy ott volt a meccseim között a 0-5 (valszeg, ha nem hülyéskedem el, akkor megverem a srácot, mert nem volt túl ügyes, bár ez így nem tudott kiderülni), hogy letöröltem a profilomat.
Ez történt, aztán kész. Persze csináltam újat, EtVa néven meg lehet találni. -
Amúgy franciákkal jó játszani mert amit beszólnak azt nem érted.
A múltkor egy srácnál volt két sakmatt helyzetem 2-3 kapufám és félidőben mégis 0-1 volt neki.
Beírtam, hogy Lucky erre kiakadt
nekem meg nem jutott eszembe mi a kapufa angolul -
Steve16 #16765 hát superpatch 0.2-s a pesem...
nem találtam az online stadion updatedet sehol sem
-
a hoszabbitás lagolás érdekes
ott én úgy éreztem a másiknak jó végig
de nem válaszoltál miért ilyen a fű miközben bent van a BL tábla -
Steve16 #16763 nagy meccset nyomtam megint (57%-os francia gyerekkel)
első félidő teljesen normális (én csináltam a szobát) 1-1
a második félidő laggol, mint állat, ellenfél támad végig, lő vagy 2-3 kapufát, na mondom csak kihúzom vhogy hosszabbításra, maradt az 1-1
hosszabbítás 1. félidő szintén laggolt, gondoltam ezt is kihúzom kapott gól nélkül és majd lövök a 2.félidőben, mert akkor már nem laggol (érdekes ez az online .D) de nem így történt, még az első félidőben lőttem 2-t :D, 3-1 a 97.percben, majd kapok egyet a 100. percben csak hogy izgalmas legyen: 3-2
most kivételesen nem adtam visszavágót
-
én nem P
Sztem én játszom a legtöbb meccset Shevával
és eddig csak 11-esekkel tudtam győzni -
Steve16 #16761 síszünetem van :D
-
innen nehéz lenne
ti nem jártok iskolába? P -
Mindenki milyen pro :) -
yo Breki, gém? -
ezek nálam akadnak
miért ilyen a fű? -
Steve16 #16756 jó vagy :/ .D grat -
Steve16 #16755 jee, nyertem 2 meccset :D
első meccsen 4-0-ra (gamepaddal ez tuti csúcs :P)
a visszavágón csak 1-0-ra egy szerencsés góllal
első meccs góljai:
egy szöglet után Nedved ( kis szöglet)
egy okos gól :P
ismét Nedved (bocs, hogy ilyen messze van :S)
-
ujra jelentkezek
pes5 pajafutásom csodkozeli hejzetbe kerult, amikor v 2-3 hete iszonyat szar volt a szerver (vagy a gépem nemtudom)
egy félidő volt normalis, de még akkoris késett a billentyu lenyomása.. kikaptam zsinorba v 20x, nagyon lerontódott a statom :S a legkezdőbb emberkének se tudtam gólt lőni, tényleg szörnyű volt :'(
aztán volt 2 formázás (2!), a gépem mán jobb, és beindult a gépezet is. 3-4-5 meccseknént kapok ki általában egyszer, ha igy fojtatom,szép eredmény lehet a végére.
na dicsexek picit, a másodikat simán elvertem
ezmeg a statom
-
Jah, velük voltam 1-2*, nem rosszak! :)
Lehet velük kéne nyomni, és akkor könnyebb lenne picit a dolgom.. bár akkor ilyen köcsögnek néznek :P -
-
A Brááááááááázilok
Ez inkább pech ilyen gólokat kapni
Sheva a mázlis -
Mi az a divatcsapat? :)
Mákosabb: értsd úgy, hogy esetedben sok helyzetben a mák döntött (nem feltétlenül javadra kell értsed, gondolj csak arra, amit írtál leljebb:D)
Engem tökre nem zavar, ha ugyanazzal játszik ő is... de persze a szín legyen tökéletesen megkülönöztethető. -
én mákosabb????????
keversz vkivel :-))))
AMúgy énis játszottam már Juve ellen
beírtam, hogy STupid thing aztán lenyomtam.
Inkább azok a hülyék akik fehér szint választanak hiába mondom, hogy same
illetve látják, hogy juve ere berakják mondjuk az ANgolokat, vagy a divatcsapatot..... -
Ne légy fax :( - ne vedd sértésnek! :D
1részt főleg ilyenek miatt...
Másrészt mi köze a profilodnak?? - ezek szerint nem fogsz onlineolni?? - ha igen, akkor a profil szegény...
Harmadrészt miért nagy baj, ha más is a Chelseavel van? Annál nagyobb kihívás... fullra azonos feltételekkel nyomhatjátok, tényleg kiderül ki a jobb, vagy Brekire gondolva - mákosabb :P.
Engem inkább a beszólogatósabb fajta idegesít, de ilyenkor max. Blokk player...
Amúgy meg millió rendes emberrel találkoztam... Ráadásul izom nettel... És nem is annyira profik, hogy ne legyen értelme játszani...
Én eddig több normálissal találkoztam, mint bunkóval... Viszont még 1et sem blokkoltam, bár majd elkezdem. :)
Csinálsz új profilt? (szeretnék veled nyomni!! :) ) -
Etelkozi Vata #16747 Kiborító emberek vannak, komolyan mondom.
Csináltam egy szobát tegnapelőtt, ki is hívott egy srác.
Szépen ahogy szoktam ráálltam a Chelsea-re, de még nem nyomtam rá, mert velem lehet kompromisszumot kötni, de most nem akartam.
Aztán a srác is ráállt, és rányomott. Én nem léptem tovább, még is csak én hostoltam, válasszon ő másikat, gondoltam én. Na így eltelt 15 másodperc, aztán leváltott a Chelsea-ről és kiválasztotta a Milan-t, de nem nyomott rá. Mondom, így már jó lesz, rányomtam a Chelsea-re, tőlem mehet, erre ő is visszamegy a Chelsea-re és rányom. Chelsea Chelsea ellen. Na én az ilyet nem komálom.
Természetes unottan játszottam a meccset, egyáltalán nem érdekelt. Elhülyéskedtem, rúgott 5 gólt, közben meg nagyképűsködött.
Lement a meccs, kiléptem, és letöröltem a profile-omat, mert [email protected] pipa voltam, hogyan lehetnek ilyen ganéj pöcssipkák.
Szóval EtelkoziVatát ne nagyon keressétek mostanában, mert már nincs. -
#16731 LOOOOOL :D -
Steve16 #16745 jaa, hát azért nem először játszok gamepaddal, pl. régen még a fifa 2003-at, meg fifa 2004-et is azzal nyomtam, amíg meg nem untam.
+ nhl-t, nba-t is azzal játszottam, szóval annyira azért nem szokatlan nekem a gamepad... -
Gabe18 #16744 Na jó,de ez ilyen átmeneti állapot. -
a gamepadra vonatkozott -
Steve16 #16742 10-et biztos hogy játszottam, megnéztem az uccsó 10-et: 2-2-6 :S -
Steve16 #16741 ha a 20 meccsre vonatkotik a kérdés, akkor igen, olyan 15-20 meccset játszottam, mert idegesített hogy nem tudok nyerni, ezért nem tudtam abbahagyni :D
hétközben pl. 1-et se játszottam, most bepótoltam... :)
50% már nagyon rég volt nekem, kb. még olyan 102-103 meccsnél, azóta csak megyek lefele...