81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    én nem akadtam ki most :-)

inkább akkor szoktam ha valaki négyszemközt mást mond aztán itt "másképp beszél"
    (nem rád gondolok)

hát védd de inkább olvasd el a történetük, pl a görbeláburól

vagy hogy verekedtek mecs után Puskásékkal
  • KillR
    Akkormeg ne akadj ki, itt senki nem bánt téged...amúgy gombfocizni én is gombfociztam 2 éve...apám még tovább. Maga csinált magának pályát, csapatokat (a fejeket fotókból rakta be a gombba), meg kapukat is. Az én mániám az, hogy megvédjem a brazilokat a hüyle beszólásoktól...
  • Breki33
    Ez pedig a magyar foci

klikk
  • shevy
    találtam egy pes5 videot, nem valami jó a minősége, de van benne egy két jó trükk :) innen szedhető
  • Breki33
    ez a mániád istenbíz :-))))))

nem szoktam megsértődni
    inkább kiakadni P

sztem zárjuk le az off-ot
  • Breki33
    nem vettem és nem sértődtem meg
    csak elmondtam a véleményem
    sztem kb ugyananyira értek ha ezt egyáltalán össze lehet hasonlítani

sztem itt akikkel gombfocikről beszélgettünk kívülről fujjuk nagycsapatok összeállításait :-)
    A foci topikokban pedig sztem elég sok a hülyeségeket író és inkább nem szólok bele.
    pl név nélkül aki azt írta, hogy a vizilabda meg kajak-kenu csak pótlék és az eurosport nem is közvetítí

vagy hogy traktorokért eladták a Berni döntőt.
    ilyenekkel nem érdemes vitatkozni.....

ne vegyél már ennyire mindent magadra :-)
  • KillR
    hát. figy...én már ezt többeknek mondtam: én nem a klubcsapatnak, hanem elsősorban a klubbokban játszó BRAZILOKNAK szurkolok. Nem szeretm Marquez-t, Zanettit, Gilardino-t, mégis szurkolok a Barcanak, az Internek meg a Milannak...csakis a brazilok miatt. Nálam ez a helyzet...és ne "sértődj be" vérig
  • KillR
    Bocs, nem azt hallottad ki belőle, amit akartam mondani...arra gondoltam, h peshez biztos jobban értesz, mint a való focihoz...ráadásulmeg télleg gyerekes ez a brazilok a divatcsapat...amúgy a Hegyi Iván: Nagy Brazil Könyvéről csak annyit, hogy nekünk Ronaldinho, Kaká, stb, tehát 2004-ben az ide látogatott Brazil együttes főbb tagjai aláírták az első oldalon...nyugi, ha én nem is, de apám vágja a felállásokat...de télleg, bocs, nem akartalak mesérteni, de ne vegyél már ennyire mindent magadra
  • Breki33
    Realnál meg had tarsam divatdrukkereknek azokat akik nem tudják kiaza keselyű

Ha szurkolok egy csapatnak ismerem a történelmét.
    Van aki évente más csapatnak szurkol..........

Én speciel egy időben szerettem a Milan-t Van Bastenék miatt, de akkor is Juve-s voltam. Más kiliengésem nem volt P
  • Breki33
    nem öndicséret csak a felvételen nagyon jól néz ki és meglátva beugrott
  • Breki33
    hátha elmondod a Pelével felálló világbajnok Brazil csapat középpályás sorát elhiszem.

Amúgy köszi a bizalmat, attól még hogy nem osztom focitopikokban az észt mint egyesek kicsit talán értek hozzá.

Márcsak szegény fater miatt is........

Én speciel el tudnám mondani mondjuk a 82-es világbajnok Olasz csapat középpályáját.

Mondjuk segítség a Hegyi Iván féle Labdarúgó VB könyv amit mindenkinek ajánlok
  • Terminátor14
    És tudod hogy vettem fel? Először frap-al, majd winmediaplayerben lejátszottam DUPLA sebességel, és úgy vettem fel...
    Ha nincs aa meg af, akkor meg szuperül vesz fel :(

A táblák meg valóban szépek :)
  • Breki33
    Ez tényleg szaggat

viszont a reklámtábla marha jól néz ki
  • jbal
    ja ok.
  • Terminátor14
    Ha valakinek CS-je van, akkor tud olyannal multizni, akinek Cod2-je van?
  • jbal
    ha vkinek we8-a van tud olyannal multizni akinek pes4-e van?
  • KillR
    a "fociszakértő" részt a való világban zajló focira értettem
  • Terminátor14
    Hát a védelem tekintetében mindkét csapat elég szarul áll, az tény.
    Mondjuk én az Interrel szoktam lenni :P De ott meg a középpálya lehetne kicsit jobb :)
  • shevy
    valaki tudna Lionel Messiről apperancet? Egy szupi fej kéne, mert az alap szerintem nem igazán hasonlít
  • KillR
    Figy, kapjam...nemhinném, hogy a Breki olyan nagy fociszakértő...az meg, h kikkel vok...egyszer végigolvastam egy chatelést játék közbe (direkt emiatt nem is játszottam), és többen azt állították (utánuk néztem, a profilukba, jók, div1-ese beszélgettek), hogy a brazilok támadó meg középpályás sora klafa, de a védelmük szar (a játékban persze), és az Angolok sokkal jobbak, de pl. a Franciák is...a Real sem a legjobb, azt mondták, hogy válogatottba Angolok, klubcsapatba a két Milan csapat a legjobb...tehát Breki véleménye akkor érdekel, ha nem arról szól, hogy miylen buzi a KillR, hogy csak a legnagyobbakkal tud lenni...
  • Terminátor14
    lol, - kapod :P

Sorry :)

Amúgy grat, nem rossz :D
  • Terminátor14
    A Brazilok, és a Reál...
    Hajjaj, mindjárt megkapodkapod Brekitől...:DDD
  • KillR
    huhh, navégre...nemértem, mér nem műdödik, ha itt a szövegírás ablak alsó részén a [kép] funkcióval akarom berakni...
  • KillR
  • KillR
    megőrülök, mér nem jelenik meg???
  • KillR
    A mai adag...egész jó.

Amúgy a "Brazilóóók divatcsapat"---hát, nemtom...3-4 éve divatcsapat?? Állandóan, ha mondom, h a kedvenceim a Brazilok, le divatcsapat-fan-oznak...elégé hüyleség ilyet mondani. Amúgy nálam ez öröklött dolog, apám nagy Brazilfoci szakértő, imádja őket, bár az ízlésünk nem 100%-osan egyezik: ő Robinho, Ronaldo, én Ronaldinho fan vok. Tehát ez a "divatcsapat" beszólás sztem a legnagyobb faszság...
  • Terminátor14
    Most lőttem:

Kár, hogy középre ment, de mivel tudatos volt a lövés meg a lekészítéés, egyelőre megelégszem ennyivel :P
  • Gabe18
    Screenshot magáról a meccsről nincs,max a utolsó 10 meccses listáról lehetne ahol utolsó a 0-1,és a 2-1 nincs sehol,de hát ez meg mit bizonyit?Semmit...
    Szorongatáshoz meg tudni kéne angolul (vagy éppen ami nyelvet az illető beszél),azzal meg nem állok ilyen szinten.
    Igy marad hogy itt leirom,aztán esetleg Ti elhiszitek,és odafigyeltek arra hátha mással is megtörténik.
  • Breki33
    úgy hogy screenshot-ok

akkor fel lehetne rakni a cheaters listbe

sztem írj neki privátot, hogy hogy van ez és szorongasd meg kicsit....
  • Gabe18
    Már milyen értelemben?
    Hát bizonyitani nem tudom,vagy hogy gondolod?
  • Breki33
    ilyet még nem láttam

tudod dokumentálni?
  • Gabe18
    Következőt magyarázza már meg nekem valaki,hogy ha nem cheat akkor micsoda?
    Játszok egy gyerekkel,első meccs indulásnál én meg se tudok mozdulni,ő meg vigan viszi a labdát a kapura.Mire egyszer mellélövi,utánna tudok mozogni...
    Na ezt még betudtam a gamepad esetleges meghülyülésének,bár érdekes.
    Utánna megy a meccs,1-0-ra kikapok.Ember ad visszavágót,összeszedem magam,jól is megy,de jaj, 71 percben ujra gólt lő,na átállok 3 csatár,minden ami kell,és az utolsó 3 percben megforditom 2-1-re (tegnapiak után a sors keze...),nagy vidáman megyek vissza a menübe,nézem az eredményeket, az 0-1-es meccs bekerült a statisztikába, a 2-1-es,lefújásig lejátszott komplett meccsnek se hire se hamva...
  • Breki33
    264-est
  • Steve16
    patival nagy meccseket nyomtam még reggel .D

Nedved szabad

Mutu szabad

• Steve16
    thx
    játszottam egy meccset, nagyon durva gólt kaptam:

egyébként a 90.percben lőttem neki még1-et, így 2-1 lett a vége :D
  • jbal
    iaro.srv.hu
  • Steve16
    Breki, te melyik frapsot használod?
    és hova töltsem fel a képemet, mert a képfeltöltés.hu-ról nem linkelhetek be ide
  • Steve16
  • Steve16
    mozilla firefox :/
  • báttyó02
    mozilla