81526
-
Gabe18 #16982 Én is befejeztem ezt a témát,ügyes meg látványos,de a profi világban ennek semmi haszna.Ennyi a véleményem.
Aki mást gondol az részemről tegye,szíve joga. -
1. feleselek? inkább csak megvédem magam a tudatlanokkal szemben, akik csak leszólni tudnak; de feleselni is csak a nálam hierarchialiag feljebbeknek lehet, nem? tehát breki nálam jóval feljebb van szted? azthittem, van vmiféle egyenrangúság...ennyi erővel ő felesel nekem, mer eleve ő kezdte a vitát Gabe-el az odlalán
2. nem, nem odavalósi vok. -
Vata, mikor nyomunk onlinet? :) -
1. én a védőről beszéltem
2. Szerintem senkise ugatott hülyézett le téged ellenben te megtetted velünk.
3. Fogadd már el, ha másnak más a véleménye
4. Már mondtam ha sértegetni akarsz privátban tedd nem hiszem mást különösebben érdekelne itt
5 részemről itt lezártam a témát -
Etelkozi Vata #16978 Nem azér szól le mert idősb, hanem azért, mert mint egy óvodás (pedig feltételezem, hogy annál egy pár évvel idősebb vagy), egyfolytában feleselsz, feleselsz, feleselsz, és csak hajtogatod a magadét.
15-en mondgyák neked, hogy másképp gondolják, de te csak újra és újra hajtogatod és , most figyelj
- folyamatosan mindenkit kioktatsz.
Mondom, én alapvetően gyermetegnek, de egy kicsit szórakoztatónak tartom.
Nem Vas megyei vagy egyébként (nem bántásból kérdezem, de ottani földieink ilyen mentalitásuak, mint te)? -
Ha lábbal is ilyen ügyes , ez a Kerlon gyerek még viheti valamire.. -
bocs, nincs ez, ha Gabe meg Breki nem úgy jönek nekem, mint két tank a bokornak... -
mááár megint vita van, és megint ugyanazok között az emberek között...
és meeeegint ugyanabba torkollik a dolog...
nemtom ilyenkor ki hány éves :P
HA HA HA :D -
Nyissatok már vmi topikot a gumiban pls... -
lehet más a véleménye, de ne szóljon le azér, mer ő idősb.. -
akármit mondasz, nem összehasonlítottam -
sztem most fejezd be
és fogadd el ha másnak más a véleménye...... -
sztem gondold végég először amit írtam
kicsit félreértetted
aztán leugatsz, hogy én nem értem :-))))
de köszi az újboli személyeskedést -
úgylátszik, Breki minél több hsz-t ír, annál hülyébb -
hát mer talán igazam van... -
áááá, ember....te őrült vagy...nem összehasonlítottam...akkor hasonlítottam volna össze, ha azt mondom, h kerlon jobb focista, mint stam ezér meg ezér...bazz, értelmezd, amit mondok -
sok kutyád lehet :-)
állandóan ezzel jössz -
egy 17 éves képzetlen kölyköt ne hasonlíts össze egy képzett védővel
az más kérdés miért nevezem Stam-ot annak PP -
Köszönöm...végre vki nem csak leugat Benével meg stranddal, meg európai focival... -
jajj már, nem nézted a videót?? az egyik védő nem bírta tovább, hát majdnem torkon rúgta...képzeld, Stam mennyire nem bírná, ha vele szemben csinálnának ilyet...ő még ki is dobná kézzel a stadionból :D ezér majdnem egyértelmű a piros -
Váó, ügyes, ez /is/ a szép a fociban..nem mindegyhogy strandon, vagy éles játékszituban tudja megcsinálni...szép... -
Gabe18 #16961 Nem tudom nálad miért alap az hogy ha ezt az embert valaki felrugja,fellöki az egyből piros lap.Meg mondjuk a szögletzászlótól is érdekes lenne a szabadrúgást egyből gólra váltani,na de mindegy. -
Gabe18 #16960
Na hogy más is lássa eme csodát. -
sztem felesleges, főleg, ha ilyenekkel lesz tele, hogy "iylet én is tok, meg ilyet bárki tud itt a betonpályán, kispályás ez a Kerlon.." -
nagyon ügyes a srác,lesz belőle vki de ilyeneket a cirkuszban kell csinálni
ha huzamosabb ideig ilyen rugásokat kap mint pl a kolumbiaiaktól akkor 20 évesen beszakadt tüdővel és szanaszét szakadt inszalagokkal vonul vissza -
sztem nyissunk ennek egy új topicot
-
pont ezért irtam a strandot
de a szívére vette -
hát nem is -
a csapatnak az a haszna, hogy elviszi, ha felrúgják ellenfél máris egy emberrel kevesebb, majda a szabadot be is rúgja (a 2. videóban látszik, milyen jól rúg), 1 gólall több, tehát a célja az ő trükközésének: egy gól a csapatának, ellenféltől egy ember megy zuhanyozni...szted ez öncélú?? -
nem mondtam hogy egyenlő
nem értem miért kezdesz el személyeskedni
más a véleményem ennyi
szval a teknikán nem lehet változtatni jólvan :-) -
amúgy érdekes, Gabe nem nagyon szólt, mióta muatattam a videót, alátámasztottam tényekkel állításom :D -
Gabe18 #16951 Egyszerü a véleményem erről az egészről,miután sikerült egy ilyen kis videót beszereznem.
Öncélú trükközés az egész,mindkétszer megállitják a labdával,igaz szabálytalanul,de ahhoz nem kell az embernek a fején vinni a labdát hogy felrugják.A csapat szempontjából ennek az egésznek semmi haszna.
Látványos meg ügyes,de a profi futball nem erről szól. -
egyes külföldi lapok szerint forradalmasíthatja a futballt -
a focitudás nemcsak arról szól, hogy dekakirály vok...kell a pályán látni, passzolni, gondolkodni stb. remélem, nem gondolod komolyan amit mondasz, mer akkor télleg nem értesz a focihoz..amúgy azse törvényszerű, h aki tud dekázni, szar nagypályán...de a kettő qrva más -
Etelkozi Vata #16948 Ügyes a kissrác, de ez inkább nagyképűsködés, mint tudatos akciózás. -
ja azt én is láttam, teccik is... csakhogy nagypályán valszeg eléggé 0 lenne.. -
gondolom láttátok annó azt a videót amit kilinkeltem ott a srác különbeket csinált a labdával akár ülve mégsem gondolom, hogy ettől nagy játékos lesz
volt egy nagyon híres gólvágó ski 3-at nem tudott dekázni -
hát, mert szted igazad is van...copacabana mióta egyenlő a nagypályás, ifi d-amerikai bajnokságbeli focival? picit jólenne neked is gondolkozni, nem csak hsz-eket írogatni...és én azt modntam, h jobban értesz peshez mint real-focihoz...de ha 2 magyarázatom után sem fogod, akkor sajnállak. Amőgy még csak 16-7 éves, a fizikumon pedig mindig leeht változtatni, míg a technikán nem -
Etelkozi Vata #16944 Gyerekes! De azért szórakoztató! -
sztem nem ugattam le senkit
nem én mondtam a másiknak, hogy nem ért hozzá :-)
szimplán más a véleményem
de itt szerintem már a divatdrukkerségtől is eltértünk
Amúgy sztem is igaza van felnőttek között ezzel a fizikummal simán elnyomják.
Ittis jól megrugdalták.
Ezt a mutatványt meg a copacabana-n minden 6 gyerek meg tudja csinálni.