81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Gabe18
    Én is befejeztem ezt a témát,ügyes meg látványos,de a profi világban ennek semmi haszna.Ennyi a véleményem.
    Aki mást gondol az részemről tegye,szíve joga.
  • KillR
    1. feleselek? inkább csak megvédem magam a tudatlanokkal szemben, akik csak leszólni tudnak; de feleselni is csak a nálam hierarchialiag feljebbeknek lehet, nem? tehát breki nálam jóval feljebb van szted? azthittem, van vmiféle egyenrangúság...ennyi erővel ő felesel nekem, mer eleve ő kezdte a vitát Gabe-el az odlalán
    2. nem, nem odavalósi vok.
  • horpeti
    Vata, mikor nyomunk onlinet? :)
  • Breki33
    1. én a védőről beszéltem
    2. Szerintem senkise ugatott hülyézett le téged ellenben te megtetted velünk.
    3. Fogadd már el, ha másnak más a véleménye
    4. Már mondtam ha sértegetni akarsz privátban tedd nem hiszem mást különösebben érdekelne itt
    5 részemről itt lezártam a témát
  • Etelkozi Vata
    Nem azér szól le mert idősb, hanem azért, mert mint egy óvodás (pedig feltételezem, hogy annál egy pár évvel idősebb vagy), egyfolytában feleselsz, feleselsz, feleselsz, és csak hajtogatod a magadét.
    15-en mondgyák neked, hogy másképp gondolják, de te csak újra és újra hajtogatod és , most figyelj
    - folyamatosan mindenkit kioktatsz.
    Mondom, én alapvetően gyermetegnek, de egy kicsit szórakoztatónak tartom.
    Nem Vas megyei vagy egyébként (nem bántásból kérdezem, de ottani földieink ilyen mentalitásuak, mint te)?
  • Ma2ska
    Ha lábbal is ilyen ügyes , ez a Kerlon gyerek még viheti valamire..
  • KillR
    bocs, nincs ez, ha Gabe meg Breki nem úgy jönek nekem, mint két tank a bokornak...
  • horpeti
    mááár megint vita van, és megint ugyanazok között az emberek között...

és meeeegint ugyanabba torkollik a dolog...

nemtom ilyenkor ki hány éves :P

HA HA HA :D
  • Terminátor14
    Nyissatok már vmi topikot a gumiban pls...
  • KillR
    lehet más a véleménye, de ne szóljon le azér, mer ő idősb..
  • KillR
    akármit mondasz, nem összehasonlítottam
  • Breki33
    sztem most fejezd be
    és fogadd el ha másnak más a véleménye......
  • Breki33
    sztem gondold végég először amit írtam

kicsit félreértetted

aztán leugatsz, hogy én nem értem :-))))
    de köszi az újboli személyeskedést
  • KillR
    úgylátszik, Breki minél több hsz-t ír, annál hülyébb
  • KillR
    hát mer talán igazam van...
  • KillR
    áááá, ember....te őrült vagy...nem összehasonlítottam...akkor hasonlítottam volna össze, ha azt mondom, h kerlon jobb focista, mint stam ezér meg ezér...bazz, értelmezd, amit mondok
  • Breki33
    sok kutyád lehet :-)
    állandóan ezzel jössz
  • Breki33
    egy 17 éves képzetlen kölyköt ne hasonlíts össze egy képzett védővel

az más kérdés miért nevezem Stam-ot annak PP
  • KillR
    Köszönöm...végre vki nem csak leugat Benével meg stranddal, meg európai focival...
  • KillR
    jajj már, nem nézted a videót?? az egyik védő nem bírta tovább, hát majdnem torkon rúgta...képzeld, Stam mennyire nem bírná, ha vele szemben csinálnának ilyet...ő még ki is dobná kézzel a stadionból :D ezér majdnem egyértelmű a piros
  • Ma2ska
    Váó, ügyes, ez /is/ a szép a fociban..nem mindegyhogy strandon, vagy éles játékszituban tudja megcsinálni...szép...
  • Gabe18
    Nem tudom nálad miért alap az hogy ha ezt az embert valaki felrugja,fellöki az egyből piros lap.Meg mondjuk a szögletzászlótól is érdekes lenne a szabadrúgást egyből gólra váltani,na de mindegy.
  • Gabe18

Na hogy más is lássa eme csodát.
  • KillR
    sztem felesleges, főleg, ha ilyenekkel lesz tele, hogy "iylet én is tok, meg ilyet bárki tud itt a betonpályán, kispályás ez a Kerlon.."
  • 9csöves9
    nagyon ügyes a srác,lesz belőle vki de ilyeneket a cirkuszban kell csinálni

ha huzamosabb ideig ilyen rugásokat kap mint pl a kolumbiaiaktól akkor 20 évesen beszakadt tüdővel és szanaszét szakadt inszalagokkal vonul vissza
  • Breki33
    sztem nyissunk ennek egy új topicot
  • Breki33
    pont ezért irtam a strandot

de a szívére vette
  • KillR
    hát nem is
  • KillR
    a csapatnak az a haszna, hogy elviszi, ha felrúgják ellenfél máris egy emberrel kevesebb, majda a szabadot be is rúgja (a 2. videóban látszik, milyen jól rúg), 1 gólall több, tehát a célja az ő trükközésének: egy gól a csapatának, ellenféltől egy ember megy zuhanyozni...szted ez öncélú??
  • Breki33
    nem mondtam hogy egyenlő
    nem értem miért kezdesz el személyeskedni
    más a véleményem ennyi

szval a teknikán nem lehet változtatni jólvan :-)
  • KillR
    amúgy érdekes, Gabe nem nagyon szólt, mióta muatattam a videót, alátámasztottam tényekkel állításom :D
  • Gabe18
    Egyszerü a véleményem erről az egészről,miután sikerült egy ilyen kis videót beszereznem.
    Öncélú trükközés az egész,mindkétszer megállitják a labdával,igaz szabálytalanul,de ahhoz nem kell az embernek a fején vinni a labdát hogy felrugják.A csapat szempontjából ennek az egésznek semmi haszna.
    Látványos meg ügyes,de a profi futball nem erről szól.
  • KillR
    egyes külföldi lapok szerint forradalmasíthatja a futballt
  • KillR
    a focitudás nemcsak arról szól, hogy dekakirály vok...kell a pályán látni, passzolni, gondolkodni stb. remélem, nem gondolod komolyan amit mondasz, mer akkor télleg nem értesz a focihoz..amúgy azse törvényszerű, h aki tud dekázni, szar nagypályán...de a kettő qrva más
  • Etelkozi Vata
    Ügyes a kissrác, de ez inkább nagyképűsködés, mint tudatos akciózás.
  • KillR
    ja azt én is láttam, teccik is... csakhogy nagypályán valszeg eléggé 0 lenne..
  • Breki33
    gondolom láttátok annó azt a videót amit kilinkeltem ott a srác különbeket csinált a labdával akár ülve mégsem gondolom, hogy ettől nagy játékos lesz

volt egy nagyon híres gólvágó ski 3-at nem tudott dekázni
  • KillR
    hát, mert szted igazad is van...copacabana mióta egyenlő a nagypályás, ifi d-amerikai bajnokságbeli focival? picit jólenne neked is gondolkozni, nem csak hsz-eket írogatni...és én azt modntam, h jobban értesz peshez mint real-focihoz...de ha 2 magyarázatom után sem fogod, akkor sajnállak. Amőgy még csak 16-7 éves, a fizikumon pedig mindig leeht változtatni, míg a technikán nem
  • Etelkozi Vata
    Gyerekes! De azért szórakoztató!
  • Breki33
    sztem nem ugattam le senkit

nem én mondtam a másiknak, hogy nem ért hozzá :-)

szimplán más a véleményem
    de itt szerintem már a divatdrukkerségtől is eltértünk

Amúgy sztem is igaza van felnőttek között ezzel a fizikummal simán elnyomják.
    Ittis jól megrugdalták.

Ezt a mutatványt meg a copacabana-n minden 6 gyerek meg tudja csinálni.