81526
-
Lehetek a Brazilokkal is, bár megmondom őszintén tegnap nyomtam 2 Brazil vs Brazilt, hát nem tetszett a játék.. Legalábbis a megszokott felállásban.
0-1re égtem 80. percben, mondom legyen all attack.
bevágtam 1et azonnal, aztán még 1 kiugratás még 1.. nyertem 2-1 re :P
addig a 80. percig meg szenvedés :DD
De volt már olyan meccsem is, ahol 90 percig semmi, hosszabbítás 1. félidejében meg bevágtam srácnak 3at, az is vicces volt... :D -
ááááááááááááááááááááááá
Milánosok mindig mázlis gólokat rúgnak P -
Viszont azóta én is megszerettem a Milánt, nem tudom kivel legyek, ha te nem szeretnéd, hogy ugyanolyan csapatokkal legyünk.. :)) -
"This option file is based on this superpatch" -
Akkor lehet nyomhatunk 10 után, bár én akkor általában már túl fáradt vagyok, de majd meglátjuk! :) -
olyankor mi van, ha kilép az ellenfél, nem is kapok pontot, semmi? :)
Tegnap 5-2nél srác kilépett... a meccset meg 3-0ra írta.
Pontot nem néztem, de +50%kal növeltem! :)
350ról - 510re kb.. :DD
Kiv. vagyok, sikerül-e elérni a division 3/At!! nagyon küzdök! :))) -
Oké majd szólj rám msn-en most megyek melózni,de este leszek 10 után. -
Gratula! :)
Majd jövő héten nyomhatnánk egy visszavágót! :)
eddig azt hiszem 3-0 neked :) -
punkers #17136 Breki ez a roster a superpatch új rostere? -
Persze már megnyertem 
-
Sheva megvan már a top 1k? :)
Megnyerted a fogadást?? -
Különböznek,de elég sok még fehér benne.Linket tudsz adni honnan tudnám leszedni.Köszi -
létezik én láttam már
sőt a superpatchben szerintem különböznek is
amúgy elég macerás hálókat berakni -
Sziasztok.Létezik olyan hogy háló csomag,hogy ne egyszerű fehér hálók legyenek hanem pl:Piros fekete,Fehér fekete meg stb.Köszi -
igen ez a param átírásával javítható vanis erről egy fórum
elég macerás egy srác írta, hogy megcsinálta sok csapatnak szerkesztővel most tőle kunyizzák. -
Azt hiszem 1024-ben néztem és akkor jó volt
de gondolom ez nem lehet a videokari hibája -
erről van szó
pályázati gép -
A válogatott mezeken nálatok is van ilyen hiba a címernél ?
Nem minden válogatottnál... -
Rakd a winfost is 640*480-ra, és nézd meg úgy az OSDt.
Igaz az ikonjaidnak kanyec, de ennyit megér :P -
Breki nagykeres vagy kiskeres garid van rá? -
CRT
nemis flat teljesen
sajnos ezt nyertem előtte sokkal jobb volt
demágneseztem már
de érdekes hogy a windows indulása előtt 640*480-ban jó az OSD
hogy érted a nyomkövetést? -
ez CRT monitor, vagy TFT? (mélységet nem láttam, de CRTnek tűnik :P
Mert akkor kéne egy demágnesezés 1.-re (1 db).
Az nem árt.
Aztán meg nézni...
Hát valszeg az osdnél vmi belső szoftver halhatott be, nem nagyon normális.
a bal felső sarok pedig a képcső által generált kép hibája lehet, vmi ottan gebaszos lehet...
De nem vagyok monitorguru, valszeg egy monitortopicban szakszerűbb válaszra lelsz.
De úgyis az a lényeg, amit ők mondanak, s. vagy csinálnak... ezért lenne jó nyomonkövetni a bevizsgálást stb.. nem várni, h. leteljen a 2 hét... az a 2 hét is amúgy csak egy kamu. nagy a sorbanállás, azért 2 hét... ezzel max. pár órát foglalkoznak. -
csak ez bekapcsoláskor nem egyből látszik van amikor egyből fél perc után tegnap pl csak ennyire
félek elviszik két hétre aztán visszahozzák ugyanúgy
de ugye ez csak a monitor hibája lehet?
A hifi cucc a másik hobbim hifi torony két magnóval (egyik kazettatesztelős dupla deck) cd lejátszóval tunerrel erősítővel -
mi az a hifi cucc? :P -
1. hát az osd menüt én nem szoktam nyitogatni :P
2. Ha vibrál a szél akkor szar tényleg a használat rövidtávon is.
3. Ez mindenképpen olyan hiba, ami javítást igényel (v. csere tök mind1 minek nevezzük)
Szal mindenképpen be kell vitetned, ez olyan hiba, amit ha nem muszály nem kell megszokni :D -
jáj de idegesítő lehet :( -
Azon filózom, hogy addig vivo-n rákötöm a TV-re -
Na lefotóztam a monitort
klikk
bekarikázva látható az OSD menün a fekete csík ami vibrál bal felső sarpkban meg hogy kezd a széle befelé menni ez valamikor egy-másfél centi és a széle szintén vibrál -
Azt mondod, hogy te ezen dolgozol, nincs 2 heted...
Szar a moncsi, arról nem te tehetsz, viszont monitor nélkül nem megy a munka, rengeteg elmaradt haszon halmozódik fel, ez nem megoldás.
Kéred, h. nézzék meg, s. végső esetben szállítsák be, de mindenképpen szükséged van cseremonitorra (tök mind1 milyen!), mert áll a munka...
Persze, h. nekik nem fűllik a foguk hozzá, de ez alap... mondhatod nekik, hogy nem kéred a teljes cserét, ill. nem szeretnéd másik modellre levásárolni, ill. visszakérni a vételárat, ha nem muszáj, de legyenek szívesek legalább egy ideiglenes monitort odaszállítani, amin addig dolgozhatsz.
Szerintem ez hatásos lehet... :)
Nekem 1.5 hónap szarakodás után, amint azt mondtam nekik, hogy najó, én már nem tudok mit tenni, ha nem tudják biztosítani a sávszélt, akkor más szolgáltatóhoz fordulok, mert nekem erre szükségem van, másnapra megvolt!!! (röhej mi? :) :D -
Hi !
Elég korrekt lett ez a roster, szinte minden igazolás megtalálható benne !
Ajálom mindenkinek !
Monaco nagyon beerősített a télen
Ez azért is jó mert a Real és az Arsenal mellett az AS Monaco a 3. számu kedvencem
-
EZ brutális
"A monitor a helyszínen nem javítható.
A javítás átfutási ideje bevizsgálással együtt kb. 2 hét!"
Annyít írtam, hosz szeretném személyesen megmutatni mik a gondjaim.
Nem azt hogy szereljék ott meg
Ezt most kénytelen vagyok lenyelni? -
nemtom remélem nem holnap -
Amúgy nemtom, amióta újrainstalláltam winfost, és nem raktam fel CFOSt, azóta nekem sose volt akadás játék alatt..
Tegnap is 5 különböző emberrel nyomtam, és 1ik félidőben sem volt akadás... Csak max. 1 minimális...
viszont nemtom ellenfél mennyire laggolt... egyik se adott visszavágót, lehet emiatt??? bár nem hinném... Laggra 1ik se panaszkodott... Akkor írnák, hogy laggy, meg cheater...
Nem merem "optimizálni" a netemet... Félek szar lesz :D
Amíg ennyire nem akad senkinél, addig szerintem nem nyúlok hozzá, még ha ez így nem is optimális :)
no meg hívom szolgáltatót mindenképp a sávügyemben.. persze anonimként :P
aztán ha 512őt mondanak 100% biztosra,akkor azt hiszem majd jövő héttől el kezdem róni a panaszköröket újra :P
-
Ha BPen lennél, tudnék adni kölcsönbe egy régebbi darabot... Mind1.
Multit lehet, de lehet csak jövő héten tudok, holnap már megyek le hozzád (majdnem:P).
Mikor viszik el a moncsid? -
multizni
de cseremoncsi is jöhet -
Mi kéne? Ezt kinek írtad?
Cseremoncsi? -
hát kéne.....
mielőtt elviszik a moncsit -
Lefeküdtem aludni fél 9kor :P
És aludtam reggel 3/4 8ig....
Asszem erre szükség volt.. de úgy érzem, még 1* ennyire van.. mind1, arra van a ma éjszaka :D
Na de azért tuti fogok nyomni 1-2 meccset este... de lehet nem... :) -
First of all hi and greetings from Bulgaria! I have spend a lot of my January time :) in making all the winter transfers, creating the necessary players and editing the appearence of some of them. I noticed that currently there is no other option file that includes the January transfers, so I decided to upload mine. I am not saying that it is perfect so please if you find any mistakes, alert me in this thread and I will try to fix them and will release a second version if needed. I couldn't find any information about Artmedia's transfers except the players, who leave the club(I made the necessary changes-e.g.Kozak to West Bromwich)so please notify me if there's anything special about this team that should be fixed. Now what this option file actually includes:
1. 100% complete winter transfers-all the transfers that I could possibly find were made.
2. All the necessary players were created. This includes some players created in order to update Bulgaria's team.
3. Several appearence updates(mainly Man United, Arsenal, Liverpool and Bulgaria :) )
4. Several formation updates(mainly Man United, Arsenal, Liverpool and Bulgaria :) )
5. This option file is based on this superpatch-http://www.gbase.ch/forum/viewtopic.php?p=46606 if that does matter(10x to the guys who created it-I think it is wonderful).
P.S. Always backup your old files when patching your game in case anything happen.
Enjoy! Link:
[/QUOTE]
-
Gabe18 #17105 Pes 5-ben is lehet...
Ha a ip-s játékra gondolsz akkor minden valószinűség szerint nem...