81526
-
nem kell semmi
csak én nem tudok most csatlakozni vagy másnál sem megy a server? -
punkers #17263 Amugy kell valami prog, hogy lehessen onlineban játszani? -
Ha ha!
Engem MLben 4*on úgy szivat meg a gép (úgy ejtett ki BLből és UEFÁBól is:D), hogy bealázott 0-2re idegenben, aztán visszavágónál meg 1-0ra megyek, momentuma sincs, de minden kimarad...
utcsó 15 percem úgy nézett ki hogy 1-2 kapufa, 2 tizeneggyes!!! Melyből mind2őt kivédi!!!
De úgy, hogy mindegyik a szélre ment kokszira :DD
aztán a slussz poén, hogy 89. percben elhúzom 16osnál csatárral, begurítom érkezőnek, aki az 5ösről rövid kapufára tolja úgy (Adriano:P), hogy én még a hosszúra húztam...
mondom GG.... és eljátszotta 2* ezt :D
Utána meg mondanom se kell, hogy szitává vertem mindenkit a bajnokságban... és érdekes mód, sokkal nehezebb helyzetből magabiztosan belőttek mindent a fiúk :P
Computer RulZ...
De a bajnoki cím akkor is meglesz, dögöljenek meg :D
van 5 meccs, 10 pont előny... csak nem lesz gond :D
Érdekes mód most van veresége Barcának , Valenciának.. (én Reállal vok)..
előző szezonban 2 veresége volt a Barcának (tőlem :D), többit nyerte, nehéz úgy:D -
Ronaldinho loooooooool
Ezt a játékot ONLINE 12 éven felüliek csak nagykorú felügyelete mellett játszhatják, nem láttad a sárga karikát? :D
Jah, hogy is láthattad volna... na mind1, csak szóltam, nem kell annyira kapkodni :P -
Érdekes gólt kaptam az előbb ML-ben...
Gép elmegy a szélen, beadja a lasztit, jön a csatár de Materazzival elfejelem előle...A laszti repül jó messzire, de a kamera visszamegy a 16ososmhoz. Mondom mi a fene van..És akkor a spori mutatja, hogy tizenegyes

Visszajátszásban látom, hogy miután elfejeltem a labdát, a csatár futott tovább a kapum felé, és összeütközött az épp kifelé tartó kapusommal, amitől mindketten elesetek...
OK -
Etelkozi Vata #17259 Tessék, itt egy kód, csak neked:
H2SO4-CO3-NH4-+!"%-)(%=/
Remélem, ezzel már tucc majd játszani. -
Gabe18 #17258 És szerinted van valakinek kedve függeni tőled (gyakorlatilag egy idegen embertől),és várni hogy játszhasson amikor te abbahagyod?Vagy mégis ezt hogy gondolod? -
másik topikba válaszoltam -
Ronaldinho #17256 VALAKI adjon egy kódot legyenszíves,s egyszerre meg is küzdhetünk)! Úgyis 3 profilt létre lehet hozni) Köszi -
nem.nem tud játszani:D
neki nem szabad ilyet mondani
-
Gabe18 #17254 Ha van kódod tudsz játszani,de ezt is csak azért irom le,mert már réggebben le volt ebbe a fórumba,ugyhogy ha vetted volna a fáradságot és utánnaolvasol találhattál volna rá infót.
-
Ronaldinho #17253 csak azt akarom tudni,hogy így tudok -e játszani??? hogy nem kell megvennem -
Gabe18 #17252 Had ne mi mondjuk már meg hogyan lopd el...
-
Ronaldinho #17251 hello! azt szeretném kérdezni,hogy nekem van egy ismerősöm aki olyan boltban dolgozik,ahol hozzáfér a PES 5 höz! nekem ő tud adni kódot,azzal tudok interneten játszani?? A borítóban van,vagy magán a lemezen??? -
Hi Breki !
Megcsináltam az átmásolós módszerrel, de úgy valóban kifagy a game !
Ha telepítem akkor semmi gond ! -
kicsit nézz már vissza -
Valaki tudna segíteni,kicseréltem a menüt ilyen lett.
Ilyennek kéne lenni.
-
Ronaldinho #17247 Sziasztok! honnan tudom letölteni a roster frissítést? -
Kezdek belejönni gamepaddal!
Nem tudom mennyire, látszik de, az elsőben van egy elég nagy kifli. -
ja azt hittem Zorro-val van valami
amúgy becsülöm tegnap 2-en is kiléptek 3-0-ál -
Most nem vagyok biztos benne, hogy ez milyen nyelv (:P), de azt mondja, hogy 0-val ment :D Tehát lassan -
#17231 -ra senki?
nektek is fontos lenne megtudni
kb öt perc -
Ezt tudja valaki mit jelent?
-
Gabe18 #17241 "úgy érzem eleget játszottam már! "
Akkor akár abba is hagyhatod... -
Gabe18 #17240 Csak add neki a tiédet,az is elég.
Nem kell egyből a piszkos anyagiakra gondolni...
-
fizessük ki helyetted??????? -
Ronaldinho #17238 Sziasztok! Nem adnátok nekem egy kódot? Kipróbálnám magam interneten is?úgy érzem eleget játszottam már! Tudom meg kell venni,de most sajna nincs rá lóvém! Légyszi! Köszi
-
szép ideje újra megszakítanom P
ebből hány volt szabadrúgásgól? -
Megvan megint egy 10-es széria
-
Valaki online? -
Calciomercato 2006
Pes5 Rooster soccer trasfer 2006
All updated leagues 2006-Tutte le leghe Europee+Ritocco nazionali
[COLOR="Red"]LINK: [/COLOR]
Istruzioni:
Aprire il file patch con DKZ STUDIO,scegliere applica patch alla cartella e
sfogliare il percorso di pes5: C:\Programmi\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\dat
Dare ok,buon divertimento !
[color=blue][ENG][/color]
Oopen the patch with DKZ STUDIO,choose patch and apply patch to folder and browse ''C:\Programmi\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\dat'' click ok and enjoy !
--------------------------------------------------------------
[color=black]
[eng]For don't have kitserver and updated kits:
[ita]Per chi non ha il kitserver +KDB aggiornato:[/color]
Kits Aggiornati-updated
Kitserver Download
Istruzioni:
Copiare la cartella kitserver in:
C:\Programmi\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5
copiare la cartella completa KDB in C:\Programmi\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\kitserver\
Entrare in kitserver e lanciare install ,scegliere il pes5.exe e dare install o remove.
[eng]Copy and paste kitserver in:
C:\programs\konami\pro evolution soccer 5
Copy KDB folder in: C:\programs\konami\pro evolution soccer 5 \kitserver
Enter in kitserver folder and launch install or setup icon,choose your pes5.exe and choose install or remove.;)
P.s.
Somebody wrote:
is not there any option file ?
can u give as option file ?
You can rename or delete your old option file and after launch pes5,the patch create a new updated options file. ;) -
sehogy
nem szükséges menteni -
Ereszt #17232 hmm?#17229 -
na tisztázhatnánk ezt a kiakadós problémát
eddig 3 különböző gépen ugyanott kiakadt
tehát próbáljátok ki akiknek megvan a torrentes változat, hogy a 0_text.asf-et simán másoljátok és utánna kiakad-e z internél
ha előtte elmentitek más néven a mostanit simán visszaállíthatjátok utánna -
sárga ping az simán jó -
Ereszt #17229 AFS explorerbe hogy kell menteni? O_o -
na, lett egy újabb Friendem :D
Srác is Milánnal volt :)
2* megvert, 1* én... de 1. meccsen alig mutattam vmit, utána kezdtek magukra találni a fiúk, bár a védők amit művelnek, az lol... 3uk között pattog a labda, és a fél pályáról érkező ellenfél viszi el :D -
na.
megnyitod az eredeti 0_text.afs-t
ott rámész jobb egérgombbal az unkown_22.bin fájlra.export.ott k9választod melyik mappába exportálja.
aztánmeg nyitod a Program Filesban a pes/dat mappájában lévő 0_text.afs-t.ott rámész jobb egérgombbal az unkown_22.bin fájlra.import.ott kiválasztod a fájlt amelyiket kiexportáltad és importálod.a 0_text.afs fájlt elmented Save as-sal vhova.aztán felülírva a régit bemásolod a a pes/dat mappájába. -
Ereszt #17226 Azt meg hogy? O_o
Utolsó kérdés :D -
kiexportálod vmelyik mappába aztán meg beimportálod a másik 0_text.afs-be