81526
-
jó de nem emléxel, hogy rugo vagy mi van ott?
ha lewfényképezted azis jó :-)
Az a gond hogy tudtommal nem szervizelik hanem cserélik, ha jogos
Kérdés elfogadják-e -
Gabe18 #18232 Hát ha nem valami sulyos tárgyal nyomtad be
,akkor az szerintem bekoszolódott,ha szétszeded megtisztitod a gombot,meg az alátét környékén és szerintem jó lesz.
De ha már beadtad szervizbe azok is megcsinálják gondolom. -
a gép nyelte be -
engem csak az érdekel, hogyha nem jön rendesen vissza a gomb az hogy javítható -
Gabe18 #18229 Hát a fene emlékszik már a felépitésére.
Szétcsavarod,akkor a hátsó rész lejön,de van még maga a panel amin a gombok vanna,azt is le kell csavarozni hogy hozzáférj.Teljessen egyértelmű a dolog,ha a benne lévő pár vezetékre vigyázol,nem is lehet elrontani.L-1-2,R-1-2 gombok kicsit problémásak az összerakásnál,mert ahhoz tartozik 1-1 kis panel amiket pontossan kell beilleszteni a helyére hogy stimmeljen,és könnyen elmozdul ahogy összeilleszted magát a boritást.De ez is csak türelem-ügyesség kérdése.
Jó hát törést,szakadást,vagy ha beleöntöttél fél liter üditőt-sört-bort-stb azt nem lehet igy megcsinálni,de ilyen kissebb tisztitás,esetleg valamelyik gomb érezhetően elmozdult vagy hasonlok,simán meg lehet csinálni. -
lol :D azért még ennyire nem értem a nyelved:D
pontosan nem tudom, több ezer forint lehet egy normális elektromos cucc... keress rá praktikerben, engem is érdekelne.. mindig idegesítettek a gépbe beeső csavardarabok, mert egyszerűen kiesik a kezemből, amikor kifordított helyzetben próbálom becsavarni egy hangyányi helyen át nyúlva, stb.. :D -
(m) ennyibe kerül? -
hm? -
m -
igen pesten van a legtöbb kétfülü -
na halljuk ezt részletesebben
mi van a gombok alatt és hogy lehet javítani
énis megpróbáltam egy csavark kicsavarni de nem volt célsazerszámom. -
én már nagyon be akartam ruházni egy gépi csavarhúzóba, mert semmiről se tudtam leszedni semmit, de aztán vhogy mindig sikerült szétszedni, és nem költöttem :P -
Gabe18 #18221 Gamepad-ot?
Hú,én mindet szétszedtem vagy egyszer.
Logitech-nek is a 3-as gombja beragadt egyszer már,illetve nem beragadt teljessen,hanem ha lenyomtam nehezen jött vissza.Na akkor beindut a háziszerviz.Nekem a legnagyobb gondom örökké azzal van hogy nehéz szétcsavarozni,gyárilag ugy meghúzzák kész erőművészet szétcsavarni... -
hát, szerencse, itt Pesten nagyon köcsögök az emberek :P
Ha hasonló hibám lenne, és a garancia nem segítene, én biztos szétszedném... :)
Ilyen esetben valszeg koszolódásról van szó... ha rugók kopnak el, akkor az már húzósabb.. pl. az analógot mi rántja vissza középre?? az se tűnik örök életűnek :(
Főleg mert nagy az igénybevétel... -
A helybéli cég nagyon korrekt a dobozát megse találtam csak simán visszavittem -
Ez érdekes akkor itthon ólcsobb P -
az a gond, hogy ezt nemis tudom magad javítani
bár még sosem szedtem szét egyet sem -
8500 -
valszeg a válasz: nem éri meg, mert max. befektetek még 7 ezer forintot... de gondolj bele, hogy pl. egy 50-60 ezres terméket veszel... és annál csalnak le 2 év garit... -
jó, most ez csak 1 példa, de számtalan esetben rövidítik meg így a fogyasztót...
Ráadásul mi van, ha pl. eladnád 1 év után.. Gari nélkül tuti nem vennék meg semmit, de 1 év garival igen!
pl...
Kihez fordulhatok szerinted ilyen kérésemmel, hogy legyenek má szívesek a logitech szabvány szerint megadni a garanciát...
Sajnos csak egy Aquas számlám, és egy Aquas garancialevelem van, logiteches nincs...
És arra az van írva, hogy 1 év...
ergo gyakorlatilag választásom nincs...
De a jóéletbe... pont pl. ilyen miatt, amiért te is visszavitted... ez simán előfordul, lehet ha csak 30* ráizzadsz, és bemegy némi természetes zsír a gombok közé és annyi.. + kosz!... és akkor sanyi. de lehet bármilyen műszaki hiba is, kontact hiba, stb... -
majdnem 34 euro kint az mennyi is a hivatalos árfolyamon? -
logitech magyarországi forgalmazója
csak kérés megéri-e
amúgy a rumblepad2 egész jó a dual-al több gondom volt -
és szerinted ilyen esetben mit csináljak? :)
Mert teszem azt 1 éven belül nem lesz baja, mi lesz ha túlmegyek, akkor balhézok egy sort, vagy már most kéne? :D
Nekem a csávó nyomatékosan megmondta, hogy 1 évet adnak, nagyon nem tudtam mit mondani ezek után, pedig visszakérdeztem, de hajthatatlan volt..
Gyári garcédula ugye nincs, csak a számla + a cégé... -
Tottinak jobbulást
-
hát elvileg meg kéne adniuk -
vagy az audigy2 kártyám már nemtom melyik :D
de lényeg, hogy ott -1 év... -
nekem 1 éves garim van rá :-/
Pedig azt hiszem ha a gyártó garanciája tovább tart, mint a kiskereskedőjé, akkor kötelesek elfogadni a gyártóét nem? (és csak át akarnak verni)
mert a t7900as hangfalszettemre is nagy betűkkel rá van írva dobozára hogy 2 év garancia, de mikor rákérdeztem azt mondták: ŐK 1 évet adnak! -
Na leadtam a gamepadot holnap döl el mi lesz vele.
Úgy emlékeztem 3 éves a gari rá de a muki azt mondta csak kettő van amelyik nagykerben pedig egy.
Jó lesz erre figyelni.
Azt mondta rádugják a gépre és nyomogatják a gombokat.
REmélem ezt elfogadják hibának mert elvileg működik csak elég zavaró -
laca70 #18205 Köszi mindkettőtöknek. -
L1+passz,és utána lövöd -
L1+ Passz azt hiszem
vagy L2?? -
laca70 #18202 Szabadrúgásnál mivel kell legurítani a másik játékosnak a labdát ? -
igen.
Nah, nemsokára fel is hívom őket, csak most munka van. -
aztis jelenti, hogy a központban az ő készülékeik vannak
tehát nem kell a Matav hibabejelentőt hívogatni -
sztem se most 9100-at fizetek náluk 2048-ért
minél előbb szeretnék váltani
amint lehet -
hát én azt vettem ki, hogy ez a hely hurok átengedés csak annyit jelent, hogy a T-COMtól átveszi a TVnet, és ő kezeli a dolgokat (tehát nem függünk a TComtól..)
Telefonom nincs, amúgy ha lenne, akkor T-Com lenne, szal szerintem akadálya nem lenne a dolgoknak...
na de most még a meglévő internettel kell kezdenem valamit. -
8 rugóért 2500/256 nem rossz.
de 11ért 2Mbps/512 se lenne rossz. a feltöltésért vettem ezt, de ezt is szabotálják. -
sdslnél elvileg ugyanannyi fel és letöltés van :D
13000 / hó, 512/512, ehh ehh.. ez nem nyerő.
-
írtál, de nem emlékszem, gondolom jobb gerinc előrhetőség, stb... -
a múltkor írtam róla
de az oldalon megtalálod a doksik között a bővebb leírását
majd kiderül mennyi a duma belőle