81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    jó de nem emléxel, hogy rugo vagy mi van ott?

ha lewfényképezted azis jó :-)

Az a gond hogy tudtommal nem szervizelik hanem cserélik, ha jogos

Kérdés elfogadják-e
  • Gabe18
    Hát ha nem valami sulyos tárgyal nyomtad be ,akkor az szerintem bekoszolódott,ha szétszeded megtisztitod a gombot,meg az alátét környékén és szerintem jó lesz.
    De ha már beadtad szervizbe azok is megcsinálják gondolom.
  • Breki33
    a gép nyelte be
  • Breki33
    engem csak az érdekel, hogyha nem jön rendesen vissza a gomb az hogy javítható
  • Gabe18
    Hát a fene emlékszik már a felépitésére.
    Szétcsavarod,akkor a hátsó rész lejön,de van még maga a panel amin a gombok vanna,azt is le kell csavarozni hogy hozzáférj.Teljessen egyértelmű a dolog,ha a benne lévő pár vezetékre vigyázol,nem is lehet elrontani.L-1-2,R-1-2 gombok kicsit problémásak az összerakásnál,mert ahhoz tartozik 1-1 kis panel amiket pontossan kell beilleszteni a helyére hogy stimmeljen,és könnyen elmozdul ahogy összeilleszted magát a boritást.De ez is csak türelem-ügyesség kérdése.
    Jó hát törést,szakadást,vagy ha beleöntöttél fél liter üditőt-sört-bort-stb azt nem lehet igy megcsinálni,de ilyen kissebb tisztitás,esetleg valamelyik gomb érezhetően elmozdult vagy hasonlok,simán meg lehet csinálni.
  • horpeti
    lol :D azért még ennyire nem értem a nyelved:D

pontosan nem tudom, több ezer forint lehet egy normális elektromos cucc... keress rá praktikerben, engem is érdekelne.. mindig idegesítettek a gépbe beeső csavardarabok, mert egyszerűen kiesik a kezemből, amikor kifordított helyzetben próbálom becsavarni egy hangyányi helyen át nyúlva, stb.. :D
  • Breki33
    (m) ennyibe kerül?
  • horpeti
    hm?
  • Breki33
    m
  • Breki33
    igen pesten van a legtöbb kétfülü
  • Breki33
    na halljuk ezt részletesebben

mi van a gombok alatt és hogy lehet javítani

énis megpróbáltam egy csavark kicsavarni de nem volt célsazerszámom.
  • horpeti
    én már nagyon be akartam ruházni egy gépi csavarhúzóba, mert semmiről se tudtam leszedni semmit, de aztán vhogy mindig sikerült szétszedni, és nem költöttem :P
  • Gabe18
    Gamepad-ot?
    Hú,én mindet szétszedtem vagy egyszer.
    Logitech-nek is a 3-as gombja beragadt egyszer már,illetve nem beragadt teljessen,hanem ha lenyomtam nehezen jött vissza.Na akkor beindut a háziszerviz.Nekem a legnagyobb gondom örökké azzal van hogy nehéz szétcsavarozni,gyárilag ugy meghúzzák kész erőművészet szétcsavarni...
  • horpeti
    hát, szerencse, itt Pesten nagyon köcsögök az emberek :P

Ha hasonló hibám lenne, és a garancia nem segítene, én biztos szétszedném... :)
    Ilyen esetben valszeg koszolódásról van szó... ha rugók kopnak el, akkor az már húzósabb.. pl. az analógot mi rántja vissza középre?? az se tűnik örök életűnek :(

Főleg mert nagy az igénybevétel...
  • Breki33
    A helybéli cég nagyon korrekt a dobozát megse találtam csak simán visszavittem
  • Breki33
    Ez érdekes akkor itthon ólcsobb P
  • Breki33
    az a gond, hogy ezt nemis tudom magad javítani

bár még sosem szedtem szét egyet sem
  • horpeti
    8500
  • horpeti
    valszeg a válasz: nem éri meg, mert max. befektetek még 7 ezer forintot... de gondolj bele, hogy pl. egy 50-60 ezres terméket veszel... és annál csalnak le 2 év garit...
  • horpeti
    jó, most ez csak 1 példa, de számtalan esetben rövidítik meg így a fogyasztót...

Ráadásul mi van, ha pl. eladnád 1 év után.. Gari nélkül tuti nem vennék meg semmit, de 1 év garival igen!
    pl...

Kihez fordulhatok szerinted ilyen kérésemmel, hogy legyenek má szívesek a logitech szabvány szerint megadni a garanciát...
    Sajnos csak egy Aquas számlám, és egy Aquas garancialevelem van, logiteches nincs...
    És arra az van írva, hogy 1 év...
    ergo gyakorlatilag választásom nincs...

De a jóéletbe... pont pl. ilyen miatt, amiért te is visszavitted... ez simán előfordul, lehet ha csak 30* ráizzadsz, és bemegy némi természetes zsír a gombok közé és annyi.. + kosz!... és akkor sanyi. de lehet bármilyen műszaki hiba is, kontact hiba, stb...
  • Breki33
    majdnem 34 euro kint az mennyi is a hivatalos árfolyamon?
  • Breki33
    logitech magyarországi forgalmazója

csak kérés megéri-e

amúgy a rumblepad2 egész jó a dual-al több gondom volt
  • horpeti
    és szerinted ilyen esetben mit csináljak? :)

Mert teszem azt 1 éven belül nem lesz baja, mi lesz ha túlmegyek, akkor balhézok egy sort, vagy már most kéne? :D

Nekem a csávó nyomatékosan megmondta, hogy 1 évet adnak, nagyon nem tudtam mit mondani ezek után, pedig visszakérdeztem, de hajthatatlan volt..

Gyári garcédula ugye nincs, csak a számla + a cégé...
  • Breki33
    Tottinak jobbulást

• Breki33
    hát elvileg meg kéne adniuk
  • horpeti
    vagy az audigy2 kártyám már nemtom melyik :D

de lényeg, hogy ott -1 év...
  • horpeti
    nekem 1 éves garim van rá :-/

Pedig azt hiszem ha a gyártó garanciája tovább tart, mint a kiskereskedőjé, akkor kötelesek elfogadni a gyártóét nem? (és csak át akarnak verni)

mert a t7900as hangfalszettemre is nagy betűkkel rá van írva dobozára hogy 2 év garancia, de mikor rákérdeztem azt mondták: ŐK 1 évet adnak!
  • Breki33
    Na leadtam a gamepadot holnap döl el mi lesz vele.

Úgy emlékeztem 3 éves a gari rá de a muki azt mondta csak kettő van amelyik nagykerben pedig egy.

Jó lesz erre figyelni.
    Azt mondta rádugják a gépre és nyomogatják a gombokat.
    REmélem ezt elfogadják hibának mert elvileg működik csak elég zavaró
  • laca70
    Köszi mindkettőtöknek.
  • báttyó02
    L1+passz,és utána lövöd
  • horpeti
    L1+ Passz azt hiszem

vagy L2??
  • laca70
    Szabadrúgásnál mivel kell legurítani a másik játékosnak a labdát ?
  • horpeti
    igen.

Nah, nemsokára fel is hívom őket, csak most munka van.
  • Breki33
    aztis jelenti, hogy a központban az ő készülékeik vannak

tehát nem kell a Matav hibabejelentőt hívogatni
  • Breki33
    sztem se most 9100-at fizetek náluk 2048-ért
    minél előbb szeretnék váltani
    amint lehet
  • horpeti
    hát én azt vettem ki, hogy ez a hely hurok átengedés csak annyit jelent, hogy a T-COMtól átveszi a TVnet, és ő kezeli a dolgokat (tehát nem függünk a TComtól..)

Telefonom nincs, amúgy ha lenne, akkor T-Com lenne, szal szerintem akadálya nem lenne a dolgoknak...
    na de most még a meglévő internettel kell kezdenem valamit.
  • horpeti
    8 rugóért 2500/256 nem rossz.

de 11ért 2Mbps/512 se lenne rossz. a feltöltésért vettem ezt, de ezt is szabotálják.
  • horpeti
    sdslnél elvileg ugyanannyi fel és letöltés van :D

13000 / hó, 512/512, ehh ehh.. ez nem nyerő.

• horpeti
    írtál, de nem emlékszem, gondolom jobb gerinc előrhetőség, stb...
  • Breki33
    a múltkor írtam róla

de az oldalon megtalálod a doksik között a bővebb leírását
    majd kiderül mennyi a duma belőle