81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Rol3
    torrent: www.mininova.org
  • Ereszt
    http://img45.imageshack.us/img45/8222/i0001c5bf5502a44117f66el.jpg
  • Johnny23
    naja...de lesz majd erre is "superpatch",nyugi,ha mástol nem de pl.Wolf-tol várható

honnan szedtétek le?
  • Ereszt
    Tess :P
  • jbal
    nekem FH-n se az adminokkal volt a bajom.
    most húzom a WE9-et.arra lesz vmi javítópatch?
    vagy Option File konvertáló nincs?
  • eZo
    Amúgy senki ne várjon nagy változást...
    Most látom csak igazán milyen sokat számít, hogy van superpatch a (stadionok, cipők, mezek...stb ) hááát igen!
  • eZo
    VRRW-LM5U-5ASY-5LE4-DXFA
  • Sly06
    nemtud valaki egy cdkeyt a we9-hez?
  • Johnny23
    szevasztok!

tud vki torrentet a WE9hez??
  • Breki33
    szinte mindent gafika hang roster

érdemes hát
  • Shadi
    sziasztik megtudná vki mondani hogy a superpatch 2 és a 3 mit javit a játékon(érdemes vele foglalkozni?)
  • Breki33
    ha jobbat mutatsz cseréljük P
  • Ereszt
    aham
  • Breki33
    dehogynincs
  • Ereszt
    hét képe nincs?
  • Breki33
    ejha :-)
  • eZo
    Na ezért nem csak ennyi a különbség (Eu-Usa)...
    PES4 és a WE8 között azért volt különbség, és a demó alapján most is lesz !
    Javítanak pár dolgot a PES hibáiból tanulva...
    Demo-ban jól látszik, hogy finomítottak a mozdulatokon, bíró nem sípolja szét úgy a meccset..stb ! A többit majd du. megmondom !
  • The Hedgehog
    ok priv...
  • Breki33
    ebből viták lennének, de van akit el tudnék képzelni
    de sztem ezt ne itt beszéljük meg
  • The Hedgehog
    én is hidd el, de az utóbbi pár hónapban ebbe nem szólhattam nem tudtam nagyon beleszólni...

Quaresma szintűeket akarsz? vállald el :)
  • Sly06
    Thx...
  • Breki33
    nem akarom újra elkezdeni

Quaresma szintű szerkesztőket szeretnénk
    de ez a te dolgod én csak szóltam.
  • Breki33
  • horpeti
    PES5 európai kiadás, WE9 pedig amerikai.
  • The Hedgehog
    ezél lettél bannolva is párszor :)

üdv arcok, mi a gond? mi a kínotok az FH-val?
  • Sly06
    sztok lehet hülyeséget kérdezek de mi a külömbség a Pes5 és a World Soccer Winning Eleven 9 között?
  • Breki33
  • eZo
    ok, thx
  • Breki33
    mivel csak demom van ezt nem tudom megmondani 90%-át valószínűleg igen de egy az egyben pl a superpatchet vszinű nem

WE8-ban pl az adboardok máshol voltak
  • eZo
    Jó Reggelt !
    Breki, a PES5-ös kiegészítőket fel lehet rakni WE9-re ?
  • Gabe18
    PC Game ISOs World Soccer Winning Eleven 9 International (c) Konami BC 20x50
  • horpeti
    hát, csak azért ostorozom, mert gyengébbnek éreztem magam.
    Láttam, hogy felcserélted az oldalakat :) Gyakorlati jelentősége ennek nincs. Én nekem Kaka az jó oda jobb oldalra, ő jól ad be, kell a szélre, ergo ott lesz széljáték... Míg balszélen igazán nincs ütős játékos. Seedorfot is inkább tanknak tartom, de hát... :P

Egyébként igazad van, kezdek beállni erre, és ha nincs agyam játszani, akkor reflexből nyomom a széljátékot, ami vagy bejön vagy nem.

De ha esetleg lenne agyam is, meg terület, lehetne kreatívabban is megoldani a dolgokat... A középpályán vannak emberkék, ráadásul még a szélső védők is szinte már középpályást játszanak...
    De majd ezen is akarok változtatni, hogy kevesebb kontralehetőség legyen... de valahol muszáj támadni, ott meg előre kell menni.. :)

Az a szépen labdát tartva megyünk előre az nem az én stílusom, sose volt. De talán ha megtanulom kezelni a labdát, meg cselezni, akkor több lehetőség lesz.
    Pl. volt időszak, amikor jobban ment. De most direkt néztem térképet, és a szélen kívül senki se volt megjátszható, középen körbeálltátok a játékosaim, ill. ha egy rossz mozdulatot csinálok, akkor már el is vetted, a szélen pedig nagyobb terület volt (nem sokkal)... ezért volt nehéz, és szinte lehetetlen előrejutni...

Mondjuk most visszagondolva neked sem volt sokkal nagyobb terület, főleg az utcsó meccsnél, amikor direkt behúzódva védekeztem, nehogy leindíts, viszont szépen cseleztél, én meg a megszokottnál bénábban védekeztem, és emiatt tudtál játszadozni... De azért remélem nem volt könnyű dolgod a helyzet kialakításakor :)
  • Breki33
    ma más taktikával játszottam felcseréltem az oldalakat

továbbra sem értem miért ostorozod magad az eredmény a lényeg
  • Breki33
    nem éreztem annak csak ugye van ez a taktika és mintha arra kezdenél beállni
    de a nyertesnek sosem kell magyarázkodni és ma kettőt megnyertél
  • Breki33
    nem hiszem, hogy meg kéne védenem magam

ha nem vagytok képesek normálisan hozzászólni a témához ne járjatok ide
    ennyire egyszerű

• horpeti
    igyekszem kipihenni magam, és akkor próbálok ötletesebb focit csinálni.

Egyébként a te játékod is a szélekre alapul, ráadásul neked mind2 szélre, nekem inkább jobb szélen folynak a támadások :P De mit tegyek, ott van az RWF :P

Majd legközelebb remélem már jobb leszek, kimondottan pihenés, és kipihentség kérdése. no meg elszántság

Ma szar voltam, ennél voltam már jobb is.
  • horpeti
    Tudom, de maga a taktika ilyen...

Egyébként a játékom meg olyan, amilyen én vagyok.
    Sajna ma csak ilyen fantáziátlan játékot tudtam nyomni. De nagyon erős volt a zone presszed, és ráadásul féligmeddig be is húzódtál, tehát se indítani nem lehetett, de igazán előre menni se, csak 1-1 párharc győzelem után (ami többnyire neked sikerült)
    Nehéz nagy nyomás alatt szépen ötletesen játszani, de nagy %ban én is ludas vagyok, hogy sémafoci ment.

De valóban ötlettelen volt, de hát mostanra ennyi jutott... Volt már hogy ellened tudtam ötletesen játszani, de akkor vagy a nyomás nem volt ekkora, vagy én voltam frissebb, vagy mind2. :)
  • Breki33
    jobb kreatívan P

aztáb ba a fejre P
  • báttyó02
    jujj ez fájt :DAAS:AS:S:F:DF:DS:F:DSFSD:A_SFFDssaf
  • Breki33
    mert fantáziátlan

lehet eredményes, de nem job kreatíven játszani mint állandóan ki a szélsőnek aztáb be fejre