81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Johnny23
    tom ismerem az "elvet" ,csak türelmetlen vok
  • Gabe18
    Na egy meccset lenyomtam simán lement,ugyhogy majd a nálam okosabbak kihozzák hogy akkor ez hogy is van pontosan.
    Én különösebb változást nem láttam se mozgásban se semmiben.Van néhány hiba amiken azért változtathattak volna,mint pl. hogy a kapus most se tud a kapuba beesni a labdával (pedig a fizika megkövetelné) hanem ha megfogta a labdát akkor ott ragad a vonalon ha a fene fenét eszik is.Na de mindegy.

De mennyivel felszabadultabban lehet Amateur profil-al játszani!Nincs az a nyomás hogy "na most 500 mecses Div1-es profilom csak kötelez hogy egy 3B-s embertől ne kapjak már ki.." .Tök jó volt...
  • horpeti
    ha te is töltesz mininovarol, akkor te is hozzásegítesz, hogy gyorsabb legyen mindenkinek. :PP
  • eZo
    Breki!
    Próba ként átraktam a pes5 0_text.asf-et a we9 dat könyvtárába...és fagyás nélkül elidulnak a meccsek :D
  • Breki33
  • Johnny23
    tud vki gyorsabb torrentet v. vmit? miminovarol átlag 7-8kb/s
  • eZo
    Intro, jó lett bár ebben a Fifa 06 intro viszi nálam a pálmát!
  • horpeti
    akkor még assetudtammijazaPES :P
  • Breki33
    pes3 intrója is jó volt
  • horpeti
    nah, akkor letöltöm :D PES 5 intro kalap szar!

A fifáknak voltak jó introi még régen :D
  • horpeti
    hát jah.

A gameplay akkor az onlineból kell jöjjön... ő tölti le vagy mi...

gondolom a finomabb mozgások SEM csak VIZUÁLISAN finomabbak, vagy igen? :)
  • Gabe18
    Ja az intró ezerszer jobb mint a Pes5-ben,igazi foci hangulata van.
  • Gabe18
    Hm...érdekes,szerintem ugyanazok a játékosok vannak akik Pes5-ben.Egy Div3-asal elkezdtem egy meccset,mondom ugyis a mezválasztás után megszakad mint amikor a Pes5-ben a patch nem stimmmel a 2 fél között.De nem...

Akkor talán a "roster" maradt az ami a Pes5-ben alap volt,a on-line gameplay meg ugynaz,és ezért nincs semmi ütküzés?Nem tudom...
    Na csinálok egy új profilt azt játszok is egyet.
  • horpeti
    Próbálj, erre kiváncsi vok.. Remélem nem a PES5ösökkel egy helyre dob be....
    Bár ki tudja... :)
    Bár akkor a gémpléj nem lenne kompatibilis:D
  • Gabe18
    Még azt nem néztem,kipróbálok egy meccset.
  • Breki33
    volt ilyen sejtésem

lehet nézi honnan jelentkezel be

és játszani is tusdtál?

hányan vannak?
  • jbal
    a WE9 option file-ja is pes5 néven szerepel.és így a mester ligát is tudom folytatni
    ezt rakjátok fel és jó lesz minden
  • Gabe18
    Megy az on-line a Pes5-ös cdkey-jelszó párossal,de ugyanúgy Angol-Német-Francia-OLasz szervereket ad be...
  • eZo
    ez így igaz... nagyon motiválatlanul, és elképzelés nélkül játszottak!
    ha fele annyira tették volna oda magukat, mint az utolsó néhány bajnoki meccsen, most nem lenne gond !
    arsenal jól játszott, még tartalékosan is !
  • Breki33
    Hm nemsemmi

"Bajnokok Ligája
    BL, NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉSEK. A Real Madridnak esélye sem volt a londoni szükségvédelem ellen
    Kioktatták a királyi gárdát a londoni Ágyúsok"
  • eZo
    jéééééé, előnyszabályt kaptam gólhelyzetbe a barca ellen, mondjuk kihagytam:D
    de nem fújta vissza a spori...
  • Breki33
    estére sztem lesz magyar

pl a betonkeverőknél
  • horpeti
    megsúgnád honnan szeded, ami gyorsabb? LEszedném este majd én is, amikor nem onlineolok.
  • Breki33
    amúgy ez a torrent nem ment kerestem egy másikat onnan gyorsabb
  • Breki33
    neked nemis kell ez
    van pes5-ös hálózat benne kérdés működik-e
  • horpeti
    jó, de PES5nél nincsen lan mód... vagy itt mire kattintasz?

nekem ez a crack le se jön normálisan, egy 170byteos valami...

"inocente palomita!"

TXTvel...
  • Breki33
    a Hamachi arra lett kitalálva, hogy LAN-t 'csináljon' interneten keresztül.
    Működése nagyon egyszerü, létrehoz egy virtuális hálózati kártyát, felrakja a driverét, és benne is lesz a hálózati kapcsolatokba.
    Feltelepítés után ha elindítjátok a progit, megjelenik a kis ablak.
    -Kattints bal alsó sarokban lévő gombra, ami a be-, és kikapcsolás gomb, első bekapcsnál megkérdezi milyen nevet szeretnél. Írd be!
    -Utána középen alul van egy gomb, arra, és ott lehet választani:

Ahoz hogy valakivel LAN kapcsolatot létesíts, egy szobába kell lenned vele.
    Szobát lehet létrehozni (crate new network), akkor megkell adni egy szobanevet meg egy jelszót
    Lehet csatlakozni egy szobához, megkell adni a célszoba nevét, és jelszavát

Egyéb trükkök, tippek:
    -Ha netán nem működne, vagy biztosra akartok menni, tűzfalat kapcsoljátok ki
    -Szinte minden játéknál működik ez a Hamachi, ami TCP alapu LAN kapcsolatot igényel. (Elvileg IPX is, de próbáltuk és nem igazán működött)

-A Hamachi működik olyan játékoknál is, amiknek csak LAN módjuk van, és TCP-s, de ezzel van egy probléma, mégpedig hogy az ilyeneknek általában azért nincs netes módjuk, mert nagyobb sávszélességet kívánnak (a LAN sávszélesség átlagban 100/100 Mbit ha jól tom, a net meg 2-3/0,5 Mbit körül van), így elég lagos lesz a game...de próbálkozni lehet
  • jbal
    ez mi?
  • Breki33

crack_online_p5

klikk
  • horpeti
    hát, kiváncsivá tettetek a jobb mozgásokkal :)
    A szabálytalanság túlzottan nem volt nekem probléma PES5ben sem, sőt, tetszik... Ha fellöknek, adjon szabadot... így is sokszor nem ad, amikor kéne... :)
  • eZo
    pes5 roster müködik itt is, csak elcsúszott+fekete mezek egy csomó csapatnál...
  • eZo
    én nem tom , mostanában hallottam először a hamachi-ról, de hogy mi pontosan meg hogy, hogy működik... az lila köd számomra...
  • jbal
    ahhoz is kell direct ip
  • Breki33
    pes5 letöltésénél pl
  • eZo
    amúgy vannak emberek, aki állítják,hogy valami hamachi-val lehet tört játékkal is multizni... senki nem írt semmi konkrétumot, úgyhogy szerintem csak kamu !
    Ti hallottatok erről valamit !

( Gamestar-pes5 topik, és az FH -pes5 magyaritás topik-ban volt erről szó)
  • jbal
    hol?mikor?
  • Breki33
    hát simán fogod és átnevezed
  • Breki33
    erről már elmodtam egyszer a véleményem
  • jbal
    erre lennék kiváncsi hogy?
  • jbal
    160 Ft.-ba nem halok bele:D