81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    miaz hogy tutijo?
  • horpeti
    Biztos, én szerintem várok még, amíg tuti jó verzió lesz :)
  • Breki33
    ezt írják

viszont egyses oldalakkal meggjelentekkel eltérően van sztem grafikai változás

pl a mezszámozásnál látszik a legjobban
  • horpeti
    Wing Back van PES5ben is.

Second top meg valszeg az Second Striker :P
  • Breki33
    meg van
  • Breki33
    we9.exe-t ti honnan szereztetek?

nem látok külön bene
  • Breki33
    New animations, new clubs and leagues a refined Master League
    Two new positions to play - Wing Back and Second Top
    Improved character animation with real, captured player motions
    Recruit from thousands of the worlds top pro players
    Negotiate with players as they develop, grow old and retire in the multi season Master League Mode
  • horpeti
    hehe, akkor végülis a PESnél maradunk mindenképpen április 6ig :P
  • mike369
    Köszi!
    Akkor asszem maradok a PES-nél...
  • Breki33
    i doubt your full version of we9 pc will be the definitive for american market, but a cracked version with a NODVD EXE taken from PES5 exe no dvd...

If you analyze the no dvd we9.exe (WE9 pc is out only in asian) with hex editor you can see the same featureus of PES5 nodvd by reloaded, while if you analyze the original we9.EXE (that you can only use with original DVD inserted) you will see a very different exe...

ask to Juce66 for it...

I think that the version for pc that is out is only the WE9 for asian version with a cracked PES5 exe, so you couldnt see any differences because you play at PES5 pc...

PS: The original WE9 pc and american marked will be realesed only in APRIL 06
  • Breki33
    na fent van már magyaron is
  • Breki33
    mivel egy az egyben átrakható a afs illletve onlineban használható nemsok van

talán az intro meg a menüben a háttér

a stadionnevek meg azért nem stimmelnek mivel ugye nem abban vannak
  • mike369
    sziasztok!

ha valaki tapasztal valami újítást a we9-ben a pes5-höz képest, az plíz ossza meg velem (velünk), mert én ugyan csak belenéztem egy pár perc erejéig, de totál ugyanolyannak tűnt...
    a we8-ban annó kapásból látszott pár különbség, de itt SEMMI.
  • laca70
    Már rájöttem.
  • laca70
    Ezt a Bitreactort hogyan kell használni ?
  • szoltan
    senki nem tud megoldást a problémámra?
    Fontos lenne!!!
  • Breki33
    hm?
  • jbal
    nekem is olyan van mint Terminek.
  • Breki33
    sok sikert

amit én használok szalaggal volt lezárva de én kibontattam
  • Terminátor14
    ott vmi 2 napon belüli cucc van, de asszem le lehet vásárolni. Mind1, megyek majd és meglátom mi lesz.
  • Terminátor14
    Az ok, de mondom, hogy megkérdeztem, és a csávó azt mondta, hogy ez az...
    Még vmit a vonalkódokkal is nézegetett.
  • Breki33
    milyen indokkal?

esetleg azt mondod egyxik eladónak, hogy nem működik rendesen levásárolnád másra
    ha három napon belül vagy

de a tescoban ezt nemtom hogy nézik
  • Breki33
    pedig még képet is mutattam róla
  • Terminátor14
    Szerinted ha számlával meg minden szarral visszaviszem a tescoba, akkor kicserélik? Mert ez nagyon nem kóser :(
  • Breki33
    hát mostmár mindegy a pénztárnál kellett volna meggondolnod
  • Terminátor14
    de mondom, hogy én nem is rezgőset akartam, nekem is az olcsóbb kellett volna :(
  • Breki33
    ja és azt hiszem ez volt Gabe18-nak is amit szidott, úgy látszik az olcsóbbnak jobb a leve
  • Breki33
    Na a tied ez

Saitek IMPACT X6-38V DUAL Rumble USB

Saitek IMPACT X6-38V DUAL Rumble USB*
    Preisspanne: 8,66 EUR - 18,20 EUR

Bild vergrößern
    Durchschnittspreis: 12,15 EUR
    Hersteller Link: www.saitek.de
    Produktbewertung:
    Beschreibung/Details:
    Kabel-Gamepad / für PC / Force Feedback / USB-Anschluss / analoge Steuerung / Tasten: 10

tehát rumblepad sztem felesleges volt ezt venni
    én meg vagyok elégedve a másikkal
  • Terminátor14
    tényleg? :D Mintha rezegne (néha kapufánál) a pes is...
    Bár lehet keverem, nem tudom :(

• Breki33
    ez nem driver azt felrakta nekem az arsenalos úr P
  • Breki33
    a Pes nem rezeg az a Fifa

• Terminátor14
    köszi, de nekem adtak hozzá cd-t...

Ha esetleg kell nekted, akkor megpróbálhatom feltenni vhova, mert nem csak ennak a drivere van rajt, hanem asszem az összes :)
  • Terminátor14
    Hát nemtom, én nem vettem észre, hogy rezegne...Pedig asszem lőttem is vele kapufát, nemtom.

Mikor telepítettem a driverét, 100%-nál megállt...de nem írta hogy kész, jó, vége, csak simán mintha lefagyott volna. Mondom ok, kilőttem feladatkezelőből. Mondjuk a game rendesen, név szerinte feilsmerte :P De tényleg nagyon ratyi, iszonyat
  • Breki33
    Amúgy leveleztem a Saitekel kicsit ők ezt írták

"Sehr geehrter Kunde,
    go into: http://www.mega-world.com/all-download.htm
    go down till the end of the page. Here you should find "1" and "2" click on "2". Now you should find the driver."

Ezt a programot viszont nekem nem sikerült telepíteni.
    De hátha nektek működik
  • Breki33
    és rezeg?

enyém más színű nincsenek megszámozva a gombok
    hátsó sokkal kisebb nem áll ki ennyire
  • Terminátor14
    bemegyek a tescoba, nézegetem őket, de nemtom melyik melyik...Odaviszem a sráchoz, megkérdezem, hogy ez-e az a 2800FT-os pad?? Azt mondja jah..Mondom ok. Pénztánál közlik, hogy 3880.. Mondom ok, mind1.

• jbal
    teljesen igazuk van.ma komoly meccs lesz.de gondolom te a Juvét nézed
  • Breki33
    És ezis

"Helloka!

Ha Roberto Carlos, Cicinho, Baptista, Ronaldo, Robinho ugy jatszik juniusban mint tegnap este, es ha rajuk epul a brazil valogatott, akkor van az ausztraloknak remenyuk a tovabb jutasra a csoportjukbol a VB-n.

Udv,

HufSte

106 nap"
  • Breki33
    most jött a focilistán

"Ez a reklammargiti kozeppalya egy vicc. Zinedine "zuhanyrózsa van a pórusaimban" Zidane igazán beláthatná, hogy az öregfiúk kettővel arrébb kenik, nem kell neki ezt erőltetnie. Ez a Woodgate is egy vicc, 17 hónapig sérült, most meg nem melegít be rendesen oszt meghúzódik...Robinhoból sem lesz futballista sose.
    ----- Original Message -----
    From: Levente Némethy
    To: Foci lista
    Sent: Wednesday, February 22, 2006 10:14 AM
    Subject: Re: [foci-l] BL kedd

Na elmondom en mit lattam. Az Arsenal lefocizta a Real-t es akkor csinalt hulyet a vedelmebol foleg jobb oldalon, amikor csak akart. A Real emellett nagyon lazara vette a meccset, azt gondoltak siman meglesz. Nagyon gyengek. Nem hiszem hogy tovabbmennek, de ha valamilyen csoda folytan megis, akkor a kovetkezo forduloban esnek ki.
    Ballack csodagolt lott. A Milan meg kapott a birotol egy ajandek 11-est, mert a testre szoritott kez nalam nem kez. Ha az ember a gyomorszajan tartja a karjat es arra szembol ralovik a labdat, nalam nem 11-es, ha tuzesvasat akarnak a seggembe dugni, akkor sem. Na jo, akkor azert lehet. Milanoban a Milan ki fogja szenvedni a tovabbjutast, de nekik sem adok tobb fordulot.
    Oszinten szolva sokkal tobbet vartam mindket meccstol."
  • jbal
    ő nekem kézre esik minden.Termi mutass képet róla.a hátsó gombok kicsinek látszanak és télleg egy kis erőt kell belevinni a nyomásába de meg lehet szokni