81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    szabadra gondoltam

hátránya mi?

én pont addig viszem fel hogy épcsak másik zónába kerüljön
  • horpeti
    Tegnap lőttem én is 20ról nem is 1 gólt.
    Csak átvettem , 1et toltam, lőttem gól. Iszonyat feelinges volt, ilyenkor olyan a semmiből jön a gól, nagoyn tudok neki örülni , ill. idegeskedni, ha nekem lövik :PP

Hát látod mennyire szélre toltam ki. annyira kb. amennyire te, tőled néztem.
    Magamtól eszembe se jutott volna, hogy RWF-et csináljak belőle, de aztán beláttam, hogy igenis sok különbség van egy RWF, és egy RM között...
    előnyei és hátrányai is vannak...
  • Breki33
    nem csak sztem az nem tiszta játék hogy kitolod a szélre a csatáraid aztán ivelgeted

sokan ezt csinálják és lehet ezzel nyernek meg begyakorolt szabadokkal de megnézném kombinatív játékkal mit érnének el

Múltkor játszottam egy sráccal.

Az kb 20 méterről mindig bevarta, ha máshonnan lőtt szerencsére nem de volt egy pont ahonnan mindig.
  • horpeti
    nekem általában akkor maradnak ki a helyzetek végeláthatatlan sorban, ha sok van belőle... vhogy a játékos is lehet könnyelműbb.. de van hogy kb. 2 kapuralövésem van, és 2 gól... :D

szóval nagy franc a gép... :D

Mostanában viszont Gilardino és Shevchenko nem érkeznek olyan jól a kapu elé, vhogy kijöttem a beadós formámból :PP

Biztos mert belémverted hogy ne mindig széleken menjek.. :PP most sokat próbálkozom középen, meg egyéni akciók, de ott mindig elakadok, mivel nem igazán megy a labdavezetés, meg a kis területen levő passzolgatás... :D
  • Breki33
    nem lested hanem kikérdezted P
  • horpeti
    hát mikor kb. először játszottunk pár meccset, még régebben...

akkor úgy éreztem jól védekezek, lezártam az utakat az irányított játékosommal szépen, meg sikerült elvenni islabdát stb.. nem azt mondom, hogy mindig, de akkor tudatos volt a védelem.

mostanában általában nem tudok odafigyelni, és csak megnyomom hogy rohanjon rá, aztán akkor meg mindig kicselezik, stb...

De biztos azért van, mert utóbbi időben a támadó játékkal foglalkozom nagy részben a védekezés abból áll, hogy gyere vaze, ha gól,v agy kirúgod, akkor én jövök :P

Amúgy utcsó pár játékunkban nem is tudtam jól védekezni ellened(sem), szóval azok a meccsek nem rajtam múltak, ha nem sikerült annyi gólt lőnöd.. :P
    Viszont a támadás se volt jó, de majd jobban odafigyuzok rá.

Lehet kicsit kéne alakítani felálláson is, bár én úgy érzem, hogy nagyjából ez az amit én játszani szeretnék.

Még gondolkodom azon a 3 csatáros dolgon, hogy lehet csak 2 kéne, mert így a szélen lévő csávó szinte sose védekezik, bár így meg tökre megnő a kontra lehetősége, szóval azért tetszik... (ezt tőled lestem!) :D
  • Breki33
    ellenem?

én úgy éreztem megvannak a helyzeteim csak kihagyom :-)
  • horpeti
    úgy értettem a durvát, hogy határozott,és gyorsan érkezik! szal fel kell pörögni a fiúknak. :P

én viszont védekezésben kanászodom, pedig pár hete még tök jól ment, főleg ellened, de mostanában nem figyelek oda rendesen, pedig hasonlóan fontos lenne ez is, csak örülök, ha a támadásra odatudok néha. :))

6 után oks, majd meglátjuk!
    Ha leszek, nyomhatjuk.
  • Breki33
    amúgy a haver szerint látja a különbséget a we9-ben pl jobban tud indítani
  • Breki33
    nem durván csak határozottan

szinte sosem kapok sárgát pl

ma talán hat után

a gamepadom amúgy pesten maradt tesztelődni
    remélem megcsinálják és nem lesz gond
  • horpeti
    :)))))

Biztos buli lehetett, mi Ádámmal is nyomtunk gép ellen így, hát igen izgi volt.
    Olyan beindulásokat, helyezkedéseket lehet csinálni, amit amúgy soha! Szóval marha nagy előny.

Ha két közel azonos tudású játékos van, akkor még jobb.

A passzold már le effektus meg ismerős az életből is :PP Ezen túl kell jutni :P

Én játszottam Termivel is, meg Vataval is, meg aztán egy 80/250es mérlegű sráccal, aki meg is vert :) Olyan szinten nem mentek a játékosaim, hogy szinte fullon maradt a kondicsíkjuk :P Termi ellen is a 3. meccs ilyen volt.. ilyenkor mi leli a játékosokat??? De valszeg én nem mozgattam meg eléggé őket, másra nem tudok gondolni... De hogy egész meccsig teljes lanyhulás, az már gáz... Tisztán látszik hogy kedvük nincs focizni... :P

De Termi jól játszott, nem neki szól kritika!

Csak annyi, hogy tényleg van meccs, amikor azt látom, hogy mennek, hajtanak, és durván a játékosok, és van, amikor full megállnak, nincs mozgás, meg semmi...

De lehet ilyenkor az ellenfél védekezik jól, nagy a zone pressure, nincs hova adni... másra nemtok gondolni...

Pl. Chelsea ellen kimondottan nehéz volt játszani, tegnap vagy 6 Chelsea elleni meccsem volt (3 Vata, 3 külföldi).. Egyszerűen nem volt hely előre menni :)
    Mondjuk a Juved ellen is hasonló kemény volt, de ott még durván is védekeztél... Egy visszavágót szívesen nyomnék vmikor (pl. ma érek még rá:D)
    Te mikor érsz rá?
  • Breki33
    nem mert állandóan az ment hogy passzold már le ott megyek

a védelmem meg érdekes volt
    össze kell még szokni mondjuk nem volt negatív a mérleg és végre tudom mivel kell beállítani

ja és véletlen nem volt beállítva valamiért nálam az L1 és csak az utolsó meccs előtt értettem meg miért nem tudok embert váltani
  • horpeti
    Breki tegnap hogy ment 2en a játék? Gondolom vertetek mindenkit :)
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    gondolom a we9-ben
  • eZo
    hol is ?
  • jbal
    miért van egy csomó csapatnak elcsúszva a meze?
  • Breki33
  • horpeti
    lol

Bevetnek pár csajt hogy bizonyosságot nyerjenek, hogy feláll e :P
  • eZo
    ugyan az ami a pes5-é, olvass vissza tegnap le volt írva !
  • dani1992
    Létszi mondja már meg valaki hogy mi a Winning Eleven 9 telepítőkódja????
  • jbal
    gyá.na ne mondd:D
  • dani1992
    Nem tudja valaki mi a WE9 telepítő kódja????
  • KillR
    Balu, ez egy sebességmérő..."megméri", h milyen a neted, mennyi a letöltésed kilóBIT-ben
  • jbal
    404
    ezt hallottátok?
  • horpeti
    home.datanet.hu/sebesseg.html
  • Breki33
    german 1...
  • Breki33
    fent vagyunk ketten a francia 4-ben azt hiszem
  • jbal
    rzt hol mérted?
  • horpeti
    Az Ön sebessége: 126.26 kbit/s

jó lesz:P
  • Terminátor14
    nem értelek, mind1 :D

• Breki33
    nem igazán tudom milyen buszon
  • horpeti
    most utazol Olaszországba (mikor)??

Akkor ha velem játszol utoljára PESt még magyar földön, tökre megtisztelve érezném magam :PP

De ha így áll, inkább aludj 40 perccel többet :))

Hátsó gombok nélkül nem állok ki ellened (sprintelni se tucc:P)

Na meg ha ma utazol,a kkor is necces. én mindenesetre este 6ra otthon leszek mán, mindjárt indulok,c sak befejezem még a melót
  • Terminátor14
    Nyem, de buszon nem tudok és nem is akarok aludni...
  • Breki33
    jönnek a kisértetek?
  • Breki33
    az online zene patch

bár most gondolkozok egy szám menüzenébe rakásán
    de nemhiszem, hogy azonos az izlésünk :-)
  • Terminátor14
    Hát hogy a hátsó gombok nem műxenek, meg hogy néhány játék nem ismeri fel :P

Majd felrakom, de most már nem nagyon lesz rá időm :)

Peti:
    Hát nemtom, ma nem szeretnék sík ideggé válni :D Anyám azt mondja aludjak, mert ugye ma este nem fogok már..:)
  • jbal
    Breki egyszer mondtad h vcan vmi menüzene patch.vagy nem tod hol lehetne szerezni mert ez a superpatches elég gagyi
  • horpeti
    akkor passz, szerintem így működnie kell!