81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    English full version menu

http://adf.ly/3QOfm
  • Breki33
    http://adf.ly/3QOcB
  • Breki33
    biztos velem van a baj, de ez nekem nem tetszik

a képek alapján
  • Breki33
    Turf's by slaYer22867/ Allianz Arena full new turf, READY+enbseriess

Allianz Arena Full New Turf (pictures)

http://adf.ly/3QNS2

Extract and Copy the files in your PES2012 folder run manager.exe and click attach. If you dont need the enbseries remove d3d9.dll, effect.txt, and enbseries.ini

CREDITS:Juce for Kitserver
    Boris Vorontsov for enbseries/edited by me
    Tuiniziou for no blur unnamed_63
    Konami for a great soccer game

• Laca1985
    dt05_g img file kellene nekem. 5 megás az egész. Akinek esetleg német verzió van fent legyen olyan kedves ezt valahova nekem belinkelni. Köszi!
  • oder hano
    igen :)
  • AdaKiller
    az L2 és R2 a settings.exében az LT és RT akar lenni?
  • Tibbor
    Köszönöm!És khm... ez minden verzióval működik?
  • Laca1985
    Sziasztok!

Valaki nem tud nekem egy német nyevi fájlt belinkelni? Legutóbbit amit kaptam nem tudtam kitömöríteni mert valami nem stimmelt vele. Köszi előre is!
  • oder hano
    http://www.pes-patch.com/2011/09/pes-2012-no-replay-logo-for-exhibition-matches-by-dr-hany.html
  • oder hano
    van hozzá egy patch amik kiszedi azt belőle :)
  • Tibbor
    Másnál is előfordul az a hiba, hogy a visszajátszás utáni átúsztatás beragad, és azok a sokszögletű "labdadarabok" ott maradnak és eltakarják a képernyőt?Isteni tud lenni, mikor az embernek vaktában kell irányítania...
  • Breki33
  • penge96
    Kitserver, az részletesebb
  • Breki33
    jenkeys lod vagy kitserveres?
  • penge96
    Szerintetek a LOD növelés alatt, ha a játékosok részletességét meccs alatt kimaxolom változik valami? Mert nekem ugyanúgy 60 fps, viszont sokszor így akadozik a kamera, vagy nem tudom, olyan mintha szaggatna de mégse, mert nem csökken az FPS. Viszont BAL módba, ha hátul védekezik a csapat, akkor 52 fps-re lemegy, és meglepően nagy a szaggatás... nem vágom az összefüggéseket.
  • [HUN]FaTaL
    Nem, ez csak egy topic. :P A fórum neve az SG. :D
  • penge96
    Ez a PES fórum? Jó helyen vagyok?
  • [HUN]FaTaL
    Ha már itt tartunk, akkor, ha tartják a web fejlesztők a szabványokat akkor IE9, FF, Chrome és Opera alatt sem lehet sok gond. Mint, ahogy általában nincs is.
  • Fyrex
    most hogy jön az ide hogy te mit használsz? olvasom miről beszéltek, én csak egy objektív ténymegállapítást tettem az IE-ről, nem személyeskedtem
  • tobias88
    "IE-Firefox-Chrome van a gépemen, mert weboldal tervezésnél ezek számítanak"
    - ez volt az indok, olvasd végig...
  • Fyrex
    mivel az IE az alapértelmezett böngésző :) nem egy olyan nagy megfejtés, köze nincs ahhoz, hogy milyen teljesítményt produkál...
  • tobias88
    "Tökre leszarom, hogy mi vezeti a piacot. A céges felhasználás miatt vezeti, ahol nem lehet mást használni."

Nehogy azt hidd... Aki nem ért az informatikához, nem tudja melyik a jobb. Aki itt fórumozik, az valószínű hogy nem azt használja, de átlagosan az IE a háztartásokban is vezet
  • [HUN]FaTaL
    Tökre leszarom, hogy mi vezeti a piacot. A céges felhasználás miatt vezeti, ahol nem lehet mást használni.
  • Breki33

• tobias88
    Lehet hogy fos, de vezeti a piacot...
  • Breki33
    Konami HD Turf

http://adf.ly/3OStc
  • Breki33
    tök jó yutyubon belül lehet szerkeszteni a feltöltött videót pl így világosítani

• [HUN]FaTaL
    IE egy raklap fos nem szeretem, FFnek lassú a GUIja nagyon, Chrome meg túl buta nekem, így maradt az Opera.

Viszont furcsamód simított görgetés nélkül is akad. Na mindegy, majd gyakran olvasok és akkor nem kell görgetni. :D

Bár érdekes módon más témázott topicokban (pl. tdu2 topic) nincs gond, tökéletesen megy. Pedig az aztán szét van skinezve rendesen.
  • tobias88
    Operát nem szeretem egyáltalán, fent sincs. Simított görgetést feleslegesnek tartom. IE-Firefox-Chrome van a gépemen, mert weboldal tervezésnél ezek számítanak szinte. Igaz, Chrome is csak az óta van fent, hogy van hozzá Greasemonkey Tampermonkey néven.
  • [HUN]FaTaL
    Nézd meg operában vagy chromeban simított görgetéssel (utóbbiban asszem csak chrome:flags vagy adonnal elérhető) és görgess.
  • tobias88
    Nincs is mit megcsinálni. Bőven jó ez így. Nem tudom mi vele a problémád, dizájnos és nem lassú
  • Breki33

• Breki33
    nem azért dolgoztam rajta több óráig, hogy kivegyem

és én se vagyok webfejlesztő
  • Roland10
    gif képet hogyan tudok csinálni a gólról? :D
  • [HUN]FaTaL
    FF alatt lehet, de az alapból egy lassú kaki, bár a simított görgetése valóban a legjobb. :)

Viszont a GUIja meg borzalom, na de nem böngésző vitát akartam kirobbantani.
  • [HUN]FaTaL
    A fix pozíciós elemektől akad a topic. Sajnos simított görgetés bug mint mondtam, kikapcsolni nem fogom.

Nem tudom megcsinálni, mert nem vagyok webfejlesztő, csak vázoltam a tényeket.

Szerintem nem csak én használok simított görgetést.

Ha leveszed a boxokról a designt, amiben a hszek vannak akkor szerintem jó lesz.
  • Roland10
    pedig jobb, mint volt! :) (firefox)
  • Breki33
    neked lehet, bár ez erős túlzás
    akkor csináld meg dumálni könnyű

egyébként sincs akkora változás sőt optimalizáltabb a kód

az említett topikban teljesen más design van itt eddig volt az most sokkal kisebb változás teljesen szükségtelen
  • [HUN]FaTaL
    Remek, csak használhatatlan a topic. :)