81526
-
English full version menu
http://adf.ly/3QOfm -
http://adf.ly/3QOcB -
biztos velem van a baj, de ez nekem nem tetszik
a képek alapján -
Turf's by slaYer22867/ Allianz Arena full new turf, READY+enbseriess
Allianz Arena Full New Turf (pictures)
http://adf.ly/3QNS2
Extract and Copy the files in your PES2012 folder run manager.exe and click attach. If you dont need the enbseries remove d3d9.dll, effect.txt, and enbseries.ini
CREDITS:Juce for Kitserver
Boris Vorontsov for enbseries/edited by me
Tuiniziou for no blur unnamed_63
Konami for a great soccer game
-
Laca1985 #75201 dt05_g img file kellene nekem. 5 megás az egész. Akinek esetleg német verzió van fent legyen olyan kedves ezt valahova nekem belinkelni. Köszi! -
oder hano #75200 igen :) -
az L2 és R2 a settings.exében az LT és RT akar lenni? -
Tibbor #75198 Köszönöm!És khm... ez minden verzióval működik?
-
Laca1985 #75197 Sziasztok!
Valaki nem tud nekem egy német nyevi fájlt belinkelni? Legutóbbit amit kaptam nem tudtam kitömöríteni mert valami nem stimmelt vele. Köszi előre is! -
oder hano #75196 http://www.pes-patch.com/2011/09/pes-2012-no-replay-logo-for-exhibition-matches-by-dr-hany.html -
oder hano #75195 van hozzá egy patch amik kiszedi azt belőle :) -
Tibbor #75194 Másnál is előfordul az a hiba, hogy a visszajátszás utáni átúsztatás beragad, és azok a sokszögletű "labdadarabok" ott maradnak és eltakarják a képernyőt?Isteni tud lenni, mikor az embernek vaktában kell irányítania...
-
-
Kitserver, az részletesebb -
jenkeys lod vagy kitserveres? -
Szerintetek a LOD növelés alatt, ha a játékosok részletességét meccs alatt kimaxolom változik valami? Mert nekem ugyanúgy 60 fps, viszont sokszor így akadozik a kamera, vagy nem tudom, olyan mintha szaggatna de mégse, mert nem csökken az FPS. Viszont BAL módba, ha hátul védekezik a csapat, akkor 52 fps-re lemegy, és meglepően nagy a szaggatás... nem vágom az összefüggéseket. -
Nem, ez csak egy topic. :P A fórum neve az SG. :D -
Ez a PES fórum? Jó helyen vagyok? -
Ha már itt tartunk, akkor, ha tartják a web fejlesztők a szabványokat akkor IE9, FF, Chrome és Opera alatt sem lehet sok gond. Mint, ahogy általában nincs is. -
most hogy jön az ide hogy te mit használsz? olvasom miről beszéltek, én csak egy objektív ténymegállapítást tettem az IE-ről, nem személyeskedtem -
"IE-Firefox-Chrome van a gépemen, mert weboldal tervezésnél ezek számítanak"
- ez volt az indok, olvasd végig... -
mivel az IE az alapértelmezett böngésző :) nem egy olyan nagy megfejtés, köze nincs ahhoz, hogy milyen teljesítményt produkál... -
"Tökre leszarom, hogy mi vezeti a piacot. A céges felhasználás miatt vezeti, ahol nem lehet mást használni."
Nehogy azt hidd... Aki nem ért az informatikához, nem tudja melyik a jobb. Aki itt fórumozik, az valószínű hogy nem azt használja, de átlagosan az IE a háztartásokban is vezet
-
Tökre leszarom, hogy mi vezeti a piacot. A céges felhasználás miatt vezeti, ahol nem lehet mást használni. -
-
Lehet hogy fos, de vezeti a piacot... -
Konami HD Turf
http://adf.ly/3OStc -
tök jó yutyubon belül lehet szerkeszteni a feltöltött videót pl így világosítani
-
IE egy raklap fos nem szeretem, FFnek lassú a GUIja nagyon, Chrome meg túl buta nekem, így maradt az Opera.
Viszont furcsamód simított görgetés nélkül is akad. Na mindegy, majd gyakran olvasok és akkor nem kell görgetni. :D
Bár érdekes módon más témázott topicokban (pl. tdu2 topic) nincs gond, tökéletesen megy. Pedig az aztán szét van skinezve rendesen. -
Operát nem szeretem egyáltalán, fent sincs. Simított görgetést feleslegesnek tartom. IE-Firefox-Chrome van a gépemen, mert weboldal tervezésnél ezek számítanak szinte. Igaz, Chrome is csak az óta van fent, hogy van hozzá Greasemonkey Tampermonkey néven. -
Nézd meg operában vagy chromeban simított görgetéssel (utóbbiban asszem csak chrome:flags vagy adonnal elérhető) és görgess. -
Nincs is mit megcsinálni. Bőven jó ez így. Nem tudom mi vele a problémád, dizájnos és nem lassú -
-
nem azért dolgoztam rajta több óráig, hogy kivegyem
és én se vagyok webfejlesztő -
gif képet hogyan tudok csinálni a gólról? :D -
FF alatt lehet, de az alapból egy lassú kaki, bár a simított görgetése valóban a legjobb. :)
Viszont a GUIja meg borzalom, na de nem böngésző vitát akartam kirobbantani. -
A fix pozíciós elemektől akad a topic. Sajnos simított görgetés bug mint mondtam, kikapcsolni nem fogom.
Nem tudom megcsinálni, mert nem vagyok webfejlesztő, csak vázoltam a tényeket.
Szerintem nem csak én használok simított görgetést.
Ha leveszed a boxokról a designt, amiben a hszek vannak akkor szerintem jó lesz. -
pedig jobb, mint volt! :) (firefox) -
neked lehet, bár ez erős túlzás
akkor csináld meg dumálni könnyű
egyébként sincs akkora változás sőt optimalizáltabb a kód
az említett topikban teljesen más design van itt eddig volt az most sokkal kisebb változás teljesen szükségtelen -
Remek, csak használhatatlan a topic. :)