81526
-
aha..
hát akkor az számomra analóggal kivitelezhetetlen :PP -
igazság szerint az 2x vagy 3x sikerült eddig... asszem R2+ gyorsan jobb és bal irányváltás.
nem figyelem a kombinációkat, érzésből nyomom
-
Jó kis videó, bár a heroltom ki van a sok góltól :PP de ezt még megnéztem!
Azt a jobb-bal testcselt mivel csinálod?? elmozdul jobbra is balra is úgy, hogy a labda végülis gurul egyenesen.. láttam egy olyan gólt, az tetszett.
már ha jól láttam, de biztos tudod miről van szó.
a kapus előtt csináltad. -
Jah, van pár Madridos... Én vmiért nem játszom a Madriddal hiába kedvenc :P
Milán nekem sokkal jobban bejött, őket sikerül csapatként kezelni :)
Bár lehet most már a Reállal is menne, egyáltalán nincs kizárva, de most már vhogy nincs kedvem velük.
Túlságosan megszerettem a Milánt.
Juve is csak kíváncsiság, de inkább az erős védelme vonz, mint maga a csapat... Igaz Milánnal is így kezdtem, bár Cafu és Kaka ott volt, de utólag szerettem meg Shevat, és Gilardinot is... most meg újabban Vierit is bevetem, bár nagyon utáltam, de így hogy néha hagyom játszani, és jól játszik , kezdem megszeretni :P (többiekkel is így volt... Ki az a Shevchenko?? haggyámá...:D)
-
ja és nem Marseillessel az a himnusz PPPPPPPP -
A Madriddal is játszanak P
Lyonost nem hiszem, hogy láttam.
Bayernest már igen -
3 perc és nézem.
csak zene nem lesz bekapcsolva, mert az nem engedélyezett :)
mondjuk a többi se, de az már más tészta. -
van... -
Amelyik csapattal szívesen nyomok most gémet, az a Milán, Juve vagy a Barca, de a Barcat túl erősnek találtam, a Juvét is, és emiatt álltam le a Milánnál anno :P
Aztán pedig kiderült a Milán se gyenge :))))
Sokan a Lyonnal vannak, meg a Marseillessel, meg a Chelsea, és a Manchester United, meg ARsenal, aztán kb. ennyi, kifújt... :)
Mondjuk jah, kevesen vannak, akik gyengébb csapattal akarnak onlineolni... :) -
zene is van? -
A videóm
-
már alig várom, hogy hazaérjek,és játszhassak onlinet vagy a Juvevel, vagy a Milánnal. :)
Persze most még nem vok hullafáradt, és érzem, hogy tudok jó kis kombinatív játékot nyomni. :)))
3* ellen már elég jól sikerült pénteken :))
Onlineban is kéne alkotni vmit:P -
nem rosszak. :)
Bár már uncsi ez a sok gól, 2-3 onlineonként mindig beakad 1-1 ehhez hasonlók, vagy kapott, vagy rúgott gól formájában. :) -
gólok
klikk -
Zaccardo
-
Marcello Lippi has recalled , Vieri , Materazzi , Iaquinta and Zaccardo for Italy’s friendly against Germany.
... -
thx! -
http://www.mytempdir.com -
hi!
csináltam egy PES5 videót...
nem tudtok egy jó helyet ahová feltölthetném (24mb) ?
-
-
Mert pl, hogyan harcol ki gólhelyzetet, ha nem tud cselezni,és lassú mint az állat, meg nehézkes...
A beadásokra a magassága és a response-a, no meg a gólérzékenysége tökéletes! Bár nem tudom , a Headingje mennyi... de gondolom annyira rossz az se lehet.
Amúgy tényleg nem értem, mi az a gólérzékenység... jobban érzi kaput stb...
az oké... de oda a rúgáspontosság és erősség is számít... :) és fordítva is.. hiába érzi a kaput, ha nem tud célozni... mondjuk a 86os rúgáspontosság az elégséges, nem azt mondom, csak érted...
egy védő 99es shot accularyval meg nem fog gólt lőni, ha odakerül, mert nem gólérzékeny? :)
ugyanez a DEFENSEre mi?? jobban csinálja a belépőket, jobban fog embert, jobban helyezkedik védelemben??? meg ilyesmi??? gondolom ez így egyértelmúbbnek tűnik... -
ez magyarul van :-)
nemtom a pesben hogy nyilvánul meg
DEfense a védekezési hatékonyság gondolom -
he lehet adsl lehet jobb adsl is -
és az mi? Mi az a gólérzékenység magyarul - nem mondod, hogy ilyenkor nagyobb %ban lő gólt, ha nagyobb az érték... vagy igen?? pl. 100as gólérzékenység, de 10es rúgáspontossággal hogy lesz gól?:D - ? :)
A response is impozáns, igen ezek kellenek. Szóval ő igazán ott a kapu előtt tud csinálni vmit, de ha góllövésen mást kell csinálnia, akkor az úgy gáz... :P
Shevát másold már be pls, érdekelne, mi a különbség!
És a DEFENSE az micsoda??? -
Etelkozi Vata #18852 Könnyű azt mondani, annak is örülhetek, ami most van. És nem elsősorban pénzkérdés. -
gólérzékenység haver P
respose 95 !!!
De elég megnézni az olasz góllövőlistát -
hát egen. Ezért néztem én falábúnak. :D
lassú, nehézkes, cselezni se tud, staminája sincs, és el is esik a balance miatt...
az ATTACK 94 az impozáns, de az meg nemtom mi a francot jelent... :)
Ezzel szemben Sheva... (be tod rakni)
az ATTACK DEFENSE az mit is jelent pontosan???
Mert kézikönyv szerint a támadó tulajdonságai.. de az pl. mi??? az hogy mennyire izgul rá a kapura, ill. mennyire akar védekezni?? vagy mi mi??? -
A gólhangokat kipróbáltátok? -
-
ja azt láttam, hogy Vieriaval mész fel, nem is értettem, mivel én kiírás szerint úgyláttam, hogy emerson AMF, míg Vieria a tank az inkább DMFnek jó :D
Nincs előttem PES, de úgy láttam Trez gyorsasága nagyon pici :) de lehet a gyorsulása jó, azt már nemtom, de úgy vettem le, hogy Trez egy lassú béna :PPP
De akkor valszeg rosszul tettem.. :)) De majd átnézem a statokat, mivel a játékban az (is) számít :))
Amúgy a statból nem tudtam kiolvasni, de pl. Sheva iszonyat sok párharcot megnyer, elfejel labdákat, stb.. mondjuk Treznél is ugyanezeket láttam... de nemtom ez a statból hogy olvasható ki... mert statból Trez egy lassú csigának tűnik... nem olyan aki kirobban a védővonalból :P
de mondom az accelerationt nem néztem, csak a többit... olyan igazi falábút olvastam ki , de akkor valszeg rosszul :PPPPPP (nálam Del Piero és Ibra volt a kezdő annó...)
:D
nem akartalak megsérteni :)) -
3 csaj jött hozzád
te mázlis P
-
Miért nem??
Nehogymá emiatt ne játszál, akkor azonnal visszavonok mindent! :) -
Inkább fejleszd a neted P -
hogy Trez nem robbanékony ne viccelj
Emerson inkább védekező középpályás
Nedveddel és VIeria-val megyek fel -
Este kb. 6ra érek haza, és kb. 7körülig érek rá, amíg megérkeznek a csajok a koriról .. :)) (itt maradt bnőm Pesten, és jött hozzá 2 bnője, aztán koriznak westendnél)
Tegnap mi is voltunk, életem 2. korija volt, de mán egész jól megy:))))))))))))))))))
Angol csaj kérdezte tőlünk, hogy hogy kell korizni, mert most próbálja először.
mondom neki: this is my second time :PP
De azért durván elhúztam mellette :P -
Etelkozi Vata #18841 Jó van, értem, nem is játszok többet. -
Nem Vieria a védekező középpályásod?
Nedved Balszél, Camo jobbszél, Emerson közép-középpályás? (ergo ő irányít:P)
Igen, épp emiatt akarom kipróbálni, hogy mennyire lesipuskások, ill. mennyire tudnak jól érkezni a beadásokra. Csak azt láttam, hogy Trezeguet nem annyira robbanékony, viszont a beadásokra jól érkezhet...
Sheva meg olyan gyorsulással bír, hogy állat (96 vagy mennyi), látványosan el bír válni a védőktől :))
Sheva, és Gilardino + Vieri nagyon durván érkeznek befele! :)
Kiv. vok Juve hogy érkezik, meg mennyire lehet ezt velük nyomatni. szóval sztem este kipróbizom :) -
pluhi-nak BOLDOG SZÜLINAPOT -
probáljuk ki este ezt a lagnéző progit -
te neted 512/96
én netem 512/228 (fiktív)
fiktív egyégek:
saját játékos mozgás: 1 egység sávszél
másik játékos mozgása: 1 egység sávszél
labda mozgás, stb: 1 egység sávszél
Na szal.
Te csinálod szobát:
1. félidő, te vagy a host,
tehát én küldök: 1 egységet (sajátomat) neked, ami 228ba belefér szal nincs akadás részedről!
Te küldesz:
1+1+1= 3 egység cuccot, ami a 96ba nem fér bele: én akadok!
A letöltési sáv nem kérdés, mind2nek elégséges!
jön a 2. félidő:
én vagyok a host!
3 egységet elbír a netem, szal nem akadsz!!!
1 egységet elbír a neted, én sem akadok!!!
Érted? :)