81526
-
te szerzel szép akció gólokat is? :) -
-
Sziasztok a PES12 megvételére készülök, de előtte volna egy kérdésem:
Az eredetiben van olyan lehetőség, hogy egy haverral játszunk egy bajnokságban két különböző csapattal és közben (az átigazolási időszakban) tudunk eladni/venni játékosokat a saját csapatunkba?
Törtel próbálkoztam, de ott ilyet csak a Futball life menedzseres részében találtam, sajnos azonban azt csak egyedül lehet játszani. -
-
ez például szerintem az
http://s1.directupload.net/images/user/111026/9riceydu.jpg
de ez hát ennél simábbat ami fűnek néz ki szerintem nem tudnék készíteni
-
Ez zajos? Emberünk látott már füvet, legalább fényképről?
-
kiakaszt ez az ember aki világítós agyon kontrasztos gyepet akar
most erre kijelenti
http://s1.directupload.net/images/110102/dv4bebe8.jpg
Those look TOO noisy for me.
-
még nincs kész, de juve-sek protekciót kaphatnak. :-)
De akkor csak az estit és a nappalit tudom a két BUMP-al adni, ha úgy jó
A nappali őszintén szólva nem annyira tetszik, de az eddig megjelenteknél jobb.
Szerintem nem lehet esetleg ha ForzaRoma elkezdi az olasz stadionokat
mondjuk a gyerek zseniális élőképeket rak be de sokszor elrontja egy oda nem illő sötétzöld gyeppel -
mutatós,egy linket majd szívesen fogadok:)
ezt a görögtűz effektet nem lehet valahogy megbuherálni úgy,hogy ne elszórtan legyenek különböző lelátókon,hanem mondjuk a csak a kapu mögött több? -
és ugyanaz a saját színezetlen bump-al szerintem szebb
-
Na készítettem egy színezett Bump-ot de nem tetszik annyira
Saját Juventus stadionomban tesztelve :D
The results
the day fine don't like
the night better for me
-
pl nálam a Juventus nappali stadion most ilyen
-
és folytatja Konami stadium
-
na jó de én nem színezek bump-al szerintem hülyeség is akkor zöld lesz a gyep vonalazása is -
Nagyi2pac #75231 vagy hogy az új bump miatt a konamis gyepek túl világosak? :D -
Nagyi2pac #75230 az esti verzióban túl világos neki a gyep?
-
Nagyi2pac #75229 Igen, ez a PS-es verzió. :) -
szerintem is de senki se mondja meg nekik
ezeknél szerintem az eredeti is jobb
de érti valaki ezzel mit akar mondani?
"in a white greeny shiny pitch in default turfs except the ones in your mini pack plzzz!!"
-
én fogod a hd bin-t abból kiszedem az alap dds-t és azt szerkesztem PS-ben majd elmentem visszarakom a bin-be és kész
inkább a tesztelés több idő
#75225 kb egy éve meg szerintem Nagyi-t is tanítgattam anno vagy a pes 2011-es fórumomban is sokat írtam erről az evo-web-en -
Nagyi2pac #75226 Én így csinálom:
UDE --> megnyitom a dt07.img-t, exportálom a gyep bin-t (pl. unnamed_138) + a dds-ét
DXTBimp ---> megnyitom az exportál dds-t és elmentem BMP-be
PS ---> megnyitom a BMP-t, átszerkesztem és elmentem
DXTBimp ---> megnyitom a szerkesztett BMP-t és elmentem dxt 5-ös dds-be
UDE ---> megnyitom az exportált (pl. unnamed_138) bin-t, megnyitom a szerkesztett dds-t lecserélem az eredetivel és elmentem
Kitserver ---> bemásolom a szerkesztett (pl. unnamed_138) bin-t a dt07.img mappába és kész :)
De ha van DDS pluginod PS-hez akkor egyszerűbb, bár nekem ez megszokott, bevált és tuti működő módszerem. -
Korábban? 1 hete, 1 hónapja? Valami kulcsszó, hogy rá tudjak keresni?
-
Ne legyen mégtöbb zöld. :D
Ezek a világító neonfüvek borzalmasak. -
atyaisten ezt nemis értem mit akar ez?
"frenki can u plz edit your turf bump and give it more green color in the day because it's like yellow color and in night mode like you are playin in a white greeny shiny pitch in default turfs except the ones in your mini pack plzzz!! and thnx"
mi az hogy edit bump amikor van egy csomó BUMP-om és nemis azzal változtatom a színt
és elmondtam, hogy utálom a hupizöld meg ilyen slayer féle színeket erre legyen még több zöld
azt hogy meg mit jelent ez a "white greeny shiny pitch" nemis értem
-
korábban erről írtam részletesen itt, de nem így készítem van saját alapom már azt használom, de a hülye árnyékok miatt ezt csak estiben használom inkább nappalit csak az eredetit módosítom -
nincs komplett pack-on sohasem volt akkor sem amikor több időm volt rá és nemis lesz én nemfogom így összecsapni
vagyis SP-hez készítettem meg egy stadionpackot korábban de az nagyon sok meló -
Amúgy a füvet hogy szerkesztitek? Kimentitek png-ben az eredetit, majd photoshopban dds-ként elmentitek? Mert ha dds-ként mentem már ki, akkor elég érdekesként olvassa be a photoshopban, és a szín se egyezik. -
Nem ilyen zöldre gondoltam, hanem komplett pakk(ok)ra
-
Nagyi2pac #75218 megvan. csak a grafikát kéne valahogy megcsinálni hogy ne rontsa a minőségét -
Nagyi2pac #75217 am vki még nem próbálkozott a kijelző szerkesztésével 2012-ben? :D
át akarom szerkeszteni egy kicsit a Hicksville által készített Sky Sports kijelzőt, de eddig még nem nagyon sikerült. nem vágom hogy a csapat színek hogy jelennek meg a kijelzőn, szerkesztettem és eltűnt. -
Nagyi2pac #75216 hát amíg nincsen teljes csomag addig nem is :D ha meg majd lesz, akkor majd meglátjuk :P -
Nagyi2pac #75215 teljesen mind1 hogy mit mondasz nekik úgyse fogják fel, már évek óta mondjuk nekik hogy nem így kéne csinálni, de akkor is így csinálják -
szval nem használod a gyepeim na szép :P -
de így az lesz a fejekben, hogy ez hűdejó
a fórumomba is mit vitáztam azzal aki töb fényes és vakító gyepeket akart mert a tv-én úgy látja -
Nagyi2pac #75212 fölösleges, attól hogy beírnám hogy nem jó a szín meg ilyenek, attól még nem fog olyat csinálni ami normális lenne, főleg hogy a többségnek ez is jó. meg amúgy is nekem olyan mind1, én úgyis a saját gyepeimet fogom használni :P -
ehhez hasonló nincsen :P -
de írd már be nekik
tőlem már ilyen hupisárga füveket akarnak, ha pedig Slayernek beírom akkor én vagyok az irigy.
Ha ez így folytatódik jövőre ilyen színekkel jön a Pes :D -
Nagyi2pac #75209 Szép ronda! 

Asszem a napokban énis újra nekiállok füvezni egy kicsit. :)
-
Neked van már hasonló?
-
Laca1985 #75207 Köszi szépen! -
Pes2012-menu-languages.zip (62.2 MB)
http://adf.ly/3QPbl