81526
-
én speciel nem vagyok füves KÖSZ -
miért raknám ki a pesedit linker amikor az csak egy patch nem az etalon
én speciel nem is használom van jóp ár más jó patch is -
hol van 10 centi különbség??????????
ha a #75475-re gondolsz az amit küldtél csak eláraktam másik gyepet
ilyen fű nincs -
Pl a pesedit linket ki lehetne rakni a banner alá. Bár aki nem ismeri a googlet annak tök mind1 mi van a banner alatt. :) -
Aztazistenit, a 2 füves hogy oltogatja egymást, álcázva :D -
Nagyi2pac #75481 Nem vágom mi a problémád. :D Ilyen az alap gyep csíkozás és kész, egyáltalán nem zavaró hogy ilyen.
Nálad viszont rondán van 10 centi különbség a 16-os vonal és a sötét csík között, ott te rontottál el vmit, arra értettem..
Szerintem meg ez a legrealisztikusabb bump, amit te használsz az olyan túl sima, már szinte műen sima. -
Faja! :) -
ezt most nem értem mire írod eu is ugyanolyan
ez a bump nem tetszik nekem olyan mint a falvakolat -
Nagyi2pac #75478 Kicsit jó lett ez a kép. 
-
Nagyi2pac #75477 A hiba az ön készülékében van, Uram.[#crazya
-
csak itt annyira nem tűnik fel mert eddig kicsit elcsósztattam a két csíkozást
-
ez például nagyon zavar pedig tényleg jó lett
-
Nagyi2pac #75474 Minden alap gyepnél így van. -
próbáltam de így már nagyon bonyolult vonalazással együtt, meg vmiért a kispad vonalazást is rajta hagytam így az most kétszer van
hát nekem az nagyon feltűnő ha a 16-osnál nem pontosan illeszkedik hanem a csík úgymond átlóg ezt eddig nem vettem észre -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1057869802 -
Nagyi2pac #75471 Royal London Stadium Turf by N@gyi2pac 
Day - fine
Day and Afternoon - rainy
Afternoon - fine
Night - fine
Night - rainy
Download
-
Nagyi2pac #75470 Akkor másold/vág meglehet oldani. :D
Nem tudom neked mi tűnik fel meg mi nem, de így van ott is. :D -
Miért? -
ha a felkiáltójelre gondolsz akkor igen, szerintem jogtalanul -
Breki warnt kaptál?:DDD -
de nem tudom odébbhúzni mert akkor másik irányban nem jó
és ha ez így van az eredetinél ott miért nem tűnik fel? -
Nagyi2pac #75465 *akarod -
Nagyi2pac #75464 Tudom, direkt így csináltam, mert az alap csíkozás is így van, és én direkt az alapján csináltam. :)
Ha pontosra akarok akkor odébb húzod és kész, de akkor meg nem fog passzolni az alap gyep csíkozáshoz. -
kipróbáltam a psd-d sajnos nem pontos én meg megcsináltam vele az estit tök jóra akkor vettem észre frankó másfél órát dolgoztam vele, mondom biztos én rontottam el, de belenézek amit felraktál abba és ott is csúszik több helyen így
-
köszi
mondjuk ezt se értem mi alapján esnek be hozzád olyan emberek vagy máshová akiket én pl még sohasem láttam azt hittem van egy réteg akiket ez érdekel és azok néznek be ezekbe a fórumokra ezért is akartam közös turf topikot ahogy pl két éve -
Nagyi2pac #75461 Sztem még nem látta a gyepeid. :D Direkt oda is írtam neki, hogy a te gyepeid is jók. ;) :D -
igen pont ezt néztem csak úgy beszél mintha pl énis ilyen sötét és és zöldes gyepeket csinálnék, holott pont ezek ellen hadakozom -
Nagyi2pac #75459
-
Persze úgy értettem, hogy a legjobb, amit Tőle láttam :D -
Nagyi2pac #75457 Nyugi, ha kint lesz észre fogod venni, mert bepakolok majd szokás szerint 5 képet egymás alá. :DD -
ez számomra sértés :P -
Ha esetleg nem venném észre, majd pm-ben elszerválhatnád nekem a linket, ha nem nagy kérés. De igyekszem majd holnap figyelni :D -
Nagyi2pac #75454 Köszi!
Még megy a tesztelgetés, de ha minden jól megy akkor lehet holnapra kész is lesz a Royal London-os gyep csomag. :)
-
-
Haver, ennél szebb gyepet még nem láttam, nekem ez KELL!!!! -
Nagyi2pac #75451 Az ilyen emberke is ritka mint a fehér holló:
dimario79:
"N@gyi2pac
Just amazing!
Your turf colours are perfect and very realistic.
I don't want to offend other turf and stadium makers, but their turfs are mostly too green or too dark, but yours are perfect.
Keep a good work!" -
Nagyi2pac #75450 Akkor nézd meg ezt, itt jobban látszik: #75429
Már az alap gyepen rajt vannak azok a csíkok.
-
hát #75427-ben nem látok ilyet
-
Nagyi2pac #75448 Az nem a bump, nézd meg jobban a textúrát. 
Amúgy is picit szerkesztve lett az UellingtonDesign modell, pont azért hogy elkerüljem az ilyen problémát. :) -
Nagyi2pac #75447 Hát nekem ott biztos nemfog pattogni, mert elküldöm a fenébe, aztán jöhetnek a moderátorok. :D Én 1x fogom neki leírni hogy mi a szitu, ha nem érti meg akkor az az ő baja, nem fogom figyelembe venni amit ír és kész. Max szólok egy moderátornak, ha nagyon zavar. :)