81526
-
ja csak 90 fokban elforgatva szerkeszteni döléssel aztán amikor azt hiszed kész rájössz, hogy nem elég csak tükrözni a másik oldalra meg akkor fordított tükörkép lesz.
Na ott majdnem feladtam, de közben egész jó bump-ot kreáltam -
de legalább szép!
-
Na ezzel többet nem fogok szórakozni irtó munkaigényes
-
Nagyi2pac #75523 Rose Park Stadium Turf (Updated)
Download
Egy kis javítás a felfestésekhez. -
Fura, én Arsenallal első szezonban lószart nem nyertem, BL sem volt, szar játék meg minden, és erős haszonnal zártuk a szezont. ÉS 140 milliós tőzsdével kezdtem a 2. évet, hát igen, realisztikus ez a kurva játék :P
Amúgy a játékosok fizetéseivel lesz baj szerintem, gondolom a Barcánál marha sokat keresnek. -
A master league-t enyhén szólva elrontották. Első szezon után szeptemberben a Barcánál elvette a fél csapatomat pénztelenség miatt úgy, hogy mindent megnyertem és még játékost is adtam el 20 millió euró értékben, de így is valami -30 millió jött ki neki. Szóval -50 millió lett a vége +120 milkás kezdésről. Most 1,5 millióval kezdek, érdekes lesz a következő szeptember 1... -
igen ezt a sárga hátterút keresem
köszi, jól kihasználják a helyeket -
itt van a nou camp beli lefotózva:
http://s1.directupload.net/images/111102/or87ieqs.gif
itt pedig a logó külön:
http://youngstar.freeblog.hu/files/2010/12/FC_Barcelona_shirt_sponsor_deal_with_Qatar_Foundation_2010.jpg -
igen ezt láttam, de fénykép kéne -
oder hano #75517 játszottam egy döntetlen meccset erre fől nincs 11
-
-
egyébként hogy néz ki ez a qatar foundation logó a nou camp-ban? -
hát énis
különben is enni kéne -
Nagyi2pac #75513 Jólvan szerintem ezt hagyjuk abba, mert már kezdem unni.
-
csináltam ezt adtam Hany gyereknek csak azt hittem a tiéd még pontosabb
mert erről vagy híres :P -
mert azt hittem hogy pontos nem gondoltam, hogy neked nem a vonalakra való
illeszkedés a fontos
ebből BUMP háború lesz, de nemtudom miért véded nemis a tiéd csak átszínezted :P
én meg kb 20-30 bumpot teszteltem képekkel tavaly aztán HD bumpokat is ebből vettem ki az egyiket, de nagyon sok fajta van
itt látszik is
-
Nagyi2pac #75510 Az igaz. Akkor csinálj magadnak külön HD-s csíkozásos psd-t, ennyire egyszerű.
Amit csináltam az nekem normál méretben alap gyepeknél tökéletesen pontos.
-
mondjuk azt nem nehéz megcsinálni csak neki alatta zölszínű bump van ami átszínezi a fehéret
ezért nem akartam színezettet használni bump-nak, mondjuk egy kicsit színezettet kérésre raktam bele a Juventusosba azzal a fű színe zöldebb lesz, de a csíkozás nem módosul csak kicsit -
Nagyi2pac #75508 Akkor minek kérdet el? Mondtam hogy én az alap gyepek szerint csináltam..
Úgy hogy a tied babapopsis bump és ott sokkal élesebbek a vonalak, nálam meg picit zavarosabb és összemossa úgy ahogy kell. -
de figyi én HD-ben dolgozom, tehát duplára átméretezem ami nálad egy miliméteres csúszás nálam lehet több -
a bump-nak szerintem semmi köze a csíkozáshoz azt simán alárakja egyébként ezt a bump-ot használtam tavaly is a többivel együtt -
nálam az a pontos ha a vonalakra illeszkedik
a bump hogyan határozza meg??????? -
Nagyi2pac #75504 Vagy te rontottál el vmit, vagy a bump-od rossz. 
-
Nagyi2pac #75503 Tessék, gyors 2 perces munka a Camp Nou-n a én csíkozásommal:
-
Nagyi2pac #75502 Most is rohadt pontos voltam, de ahogy már elmondtam egypárszor, nem azt néztem hogy a 16-osra meg a felfestésekre illeszkedjen, hanem azt hogy az alap gyep csíkozásra illeszkedjen...
Láthatod hogy nálam teljesen pontosan illeszkedik. Am a bump is meghatározza a csíkozást. -
azok nagyon csúnyák, amin zöld a vonal is!! :) ami a tiédbe van az kurva jó, mert fehér és még erősebb színe is van!! -
Ezek sajnos az eredeti füveken is megtalálhatóak, pl pont a Nou camp eredeti füve rossz a középvonalnál felül. -
hát ez, hogy még nem láttak szebbet számomra lenézés
nem a munkád miatt hanem a bump nem tetszik
nekem tetszik a logó csak csinálja merg más én meg csak berakom elég macerás döntöttem megcsinálni tudom -
na azt hiszem feltolom a BUMP packot Nou Camp-ot befejezem aztán befejeztem a füvezést
Pedig már majdnem 2000-nél járok :P -
Nagyi2pac #75497 Ki nézi le a munkád?
Hát szerintem ez a gyepre logózás meg mifaxom abszolút fölösleges dolog. Az oké hogy jobban néz ki, de ha nincs ott akkor mivan? Csak a baj van vele. -
ja és Slayer meg használja azt a zöld bump-ot amitől zöldek lesznek a vonalazásai és sötétzöld a gyepe és hiába mondom neki -
hát mert eddig mindig rohadt pontos voltál pont ezért kértem el mert ami nekem van az nem 100%-ig pontos, de ennél pontosabb
Igen a Nou Camp afternoon és még ráadásul bekapcsoltam a kispadot jelző szaggatott vonalat ami nálad nem illeszkedik az enyémre így azt vagy cloneval kiszedegettem egy óra alatt vagy újrakezdem az egészet -
Nagyi2pac #75494 Így jár aki nem ellenőrzi le hogy stimmel-e minden mielőtt nekiáll szerkesztgetni. 

Am ez melyik stadion is amit csinálnál? Camp Nou? -
nem csak zavar a munkám lenézése a jamaikai óta
meg hogy legyen logós meg logó nélküli meg nou camp-ban miért nem az új logo van stb
már nemis kérik, hanem szinte követelik meg megsértődve hogy hogyhogy nem az van
hát legszívesebben beírnám, hogy csinálja meg akkor berakom nekem erre nincs időm hogy ilyen döntött logókkal szenvedjek -
ez a te psd-d csak aláraktam egy másik gyepet eztán a színekkel szórakoztam még másfél órát berakom a játékba és akkor látom, hogy nem stimmel a vonalazás
jóhogy pipa lettem -
Nagyi2pac #75491 Elég csípős hangulatban van Uram, csak nem rosszul aludt?! :D -
Nagyi2pac #75490 -
Hát, nem Te csinálod a legjobb füveket?:O -
okés akkor én meg nem szenvedek tovább vele inkább játszom -
eddig ez a legjobb azok közül, amiket itt láttam, gg