81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    igen mert ő HDR-ezett még neked is el kellett magyaráznom mi az

nem új gyepeket készített hanem az enyémeked vagy másét HDR-ezte
  • Nagyi2pac

Meg már akkor is belekötöttek a gyepedbe, hogy neki az ilyen színű jobban tetszik :
  • Breki33
    na sikerült átírni de pl a wide ilyen lett nem értem miért
    gondolom jobban fordul

• Breki33
    ez nem így van

egfész jó gyepek voltak és nem ilyen hupisak

ezt pl most is elfogadnám

• Nagyi2pac
    lehet hogy akkor minden stadionba más került, de ahogy nézem ugyanolyan gagyi gyepeket csináltak mint most...akkor már inkább mindegyik stadionba legyen ugyanaz, normálisan megcsinálva mint hogy ilyenek legyenek
  • Breki33
    próbálnám amint átírom nem indul el frankó..........
  • Breki33
    itt működött

http://www.evo-web.co.uk/forums/showthread.php?t=54854&page=20
  • [HUN]FaTaL
    Nekem eddig nem volt gond vele, de csak 4-5 meccset játszottam jenkey modja nélkül (a 3.0-s jenkeyt nem próbáltam még), nem volt több időm.

Inkább azt mondd meg, hogy lesz e kamerás exe az 1.02-höz. :)))
  • Nagyi2pac
    jah, ha lenne...mindenkinek más ízlése van, mindenkinek más a jó, így elég nehéz lenne összedolgozni
    de egy legalább 3-4-5 fős kis csapattal (akik értenek is hozzá és van is idejük dolgozni rajta) tényleg meglehetne csinálni az összes stadiont fullosra
  • Breki33
    de lenne ha 9sszefogás lenne és nem mindenki a saját feje után menne

akkor sikerült megcsinálni
  • Nagyi2pac
    unalmas, nem unalmas, mégis sokkal jobb mint a semmi :D
    persze az lenne a legjobb ha minden stadion máshogy nézne ki, de ember legyen a talpán aki ezt megcsinálja 30 stadionnal...ilyen sztem soha nem lesz. :D
    ha meg csak 1-2 stadionban van új, fullos gyep a többiben meg az alap gagyi az meg sokat nem ér :)
  • Breki33
    szerintem nem

pont ez lenne a lényeg hogy megmutatnám hogy kell de nem kéne tökölnöm az iparosmunkával én már nem fogok az árnyékokkal szórakozni fél napig
  • Breki33
    ez igaz, de nekem az unalmas ha mindenhol ugyanaz a gyep van én direkt emiarr csinálom változatosra illetve csinálnám ha lenne több időm erre

ezért akartam közös füves topikot mint 1010-ben azt hiszem de most mindenki a saját feje után megy padig akkor tök jól működött
  • Nagyi2pac
    Hát ha csak fél stadiont csinálsz az olyan mintha nem csináltál volna semmit. :D
  • Nagyi2pac
    úgy nézem nagyon elbeszélünk egymás mellett
    de ha már ennyire felhoztad ezt a témát, én mindenképp fogok csinálni egy teljes gyepcsomagot az összes stadionhoz, mégha nem mindegyik lesz külön koszolódással, csíkozással, stb...akkor is 100x jobb mint az alap konamis gyepek vagy amiket mások összecsapva csinálnak. :)
  • Breki33
    ja de csak nyaggatásra és nincs kedvem az egész stadionhoz
  • Breki33
    ne fárassz please

egyedül nem lehet megcsinálni az összes stadiont egy patchban pár hét alatt vagy akkor minden stadion összecsapott vagy mindegyik ugyanolyan és az unalmas
  • Nagyi2pac
    Ezt te csináltad?
  • Nagyi2pac
    Hát már kipróbáltam 1-2-t..

Hogy jönnek ide a stadionok, meg hogy mi mennyi ideig tart? :D
  • Breki33
    angol gyep

• Breki33
    extra lehetőségek és extra hibák

te hány patchet próbáltál ki?

sajnos függenek mert pl egy stadiont jól megcsinálni nem egykét óra
    amelyik annyi idő alatt megvan azon látszik is
    ha ezért fizetnének szívesen csinálnám napi 8 órában de így
  • Nagyi2pac
    a selector az csak extra lehetőségek sorát adja, attól még nem lesz kevesebb a patch, csak több. amúgy énse szeretem az ilyen selector-os cuccokat, ezért nem is használom őket.

szerintem meg pont hogy ritka a jó patch, aminek normális adatbázisa van. nem azt mondom hogy csak a pesedit jó, de az tény hogy a pesedit az egyik legmasszívabb, legszínvonalasabb patch, normális adatbázissal, viszonylag kevés hibával és folyamatos frissítésekkel.

akik meg tudnak maguknak grafikai cuccokat csinálni azok nem függnek egyik patch-től sem.. :)
  • Breki33
    csináltam ilyet régen, de most teljesen jó nekem a most használt pro-evo-patcho,s semmi szükségem a pesedites 80* módosított javított selectoros hülyeségére

alapból nem bírom ezeket a telepítőseket én mindig másik könyvtárba rakom és magam pakolom át

fenntartom sok nagyon jó patch van és nem kéne egyet beállítani úgy, hogy csak az van

lustáknak lehet akik csak kattintgatni akarnak
  • Nagyi2pac
    hát azért módosíts úgy egy adatbázist hogy csapatokat, bajnokságokat raksz be, cserélsz le és hasnolítsd össze hogy mennyi ideig tart az, meg az ha bemásolgatsz fájlokat egy mappába. :D
  • penge96
    Hát én jenkey patchel játszok, szóval nem tudom milyen a hivatalos. Próbáltam a Jenkey patch nélkül, szerintem nem sok minden változott, a kapusok kb. ugyanúgy védtek... bár mondom, nem tudok biztosat mondani, de az tuti, hogy csoda nem történt.
  • Breki33
    a hivatalosról
  • penge96
    Bevallom, én nem érzem annyira a különbségeket, de ez is tökéletesn működik, én elégedett vagyok vele. (Már ha Jenkey patchéről van szó.)
  • Breki33
    inkább az új gameplayról írjatok milyen most kaptam csak vissza a gépem
  • Breki33
    hát ezaz, hogy nincs illetve a pesditben nincs, másikakban lehet találni

szerintem nem az adatbázis a legfontosabb azt is lehet módosítani
  • penge96
    PES-edit patchez jött fix, és persze, hogy ez is az edit.bin-t birizgálta, és megint írhatnám át újra a csapatneveket normálisra... faszomse fogja már megint megcsinálni... nem igaz, hogy nem tudnak csinálni ehhez egy normális szerkesztőt.
  • Nagyi2pac
    Mondj olyan patch-et amiben normális gyep van.
    Tudtommal rajtad és rajtam kívül nem nagyon csinálnak normális gyepeket. :)
    Amúgy meg egy patch-ben az adatbázis a legfontosabb elem. A grafikai cuccokat bármikor tudod cserélni..
  • Pato97
    Oké Köszönöm szépen!
  • penge96
    Persze, de Breki, te máshogy nézed a gyepeket, mint egy "átlag user"...
  • Breki33
    egyetlen rendes gyep sincsen benne pl

kipróbáltál te egyáltalán másik patchet?
  • penge96
    Tessék. Itt van. XD
  • Breki33
    hát a minden erős túlzás
  • penge96
    Hát... én azokat a patcheket támogatom, amik úgymond "saját" kitservert használnak... most Breki meg fog ölni, de én ajánlom neked a legújabb PES-edit patchet, azzal 100% hogy működni fog, és minden benne van, ami kell. De tedd fel előtte a legújabb hivatalos patchet is.
  • Pato97
    Hát feltettem a játékot. Crackeltem meg minden. És láttam hogy megy a játék. És letöltöttem a legújabb kitservert,és addig ment és letöltöttem a PATCH TNT PES 12. Soccer 1.00 -t . és nem indul el vagyis nem engedi hogy elinduljon a játék. :\ Probálkoztam újból tenni és nem sikerült és nem indul el. Ha meg kitörlöm akkor meg újból elindul.
  • penge96
    Igazából ezzel arra akartam célozni, hogy valami bővebb információt is adj. Milyen rendszered van, konkrétan mondj egy patchet ami nem megy, és hogy mi nem megy.
  • Pato97
    Azért köszönöm :):\