81526
-
Nagyi2pac #75767 Nem, nálam is akadoznak. De nem a zenékkel van a gond, mert ha kiveszem őket, az alap zenék is akadnak. Szerintem az exe-ben írtak vmit félre. -
Csak nekem akadnak meg néha a zenék az új pes-edit patch óta? -
Nagyi2pac #75765 PESEdit.com 2012 Patch 2.3.1 FIX
- Phil Jones face fixed
- Championship kits fixed
- Rostock and Uniao de Leiria map fixed
http://www.wupload.com/file/2574682862
http://ul.to/opxnryzv -
Nagyi2pac #75764 PESEdit.com 2012 Patch 2.3 - Released! - 3 MIRRORS
New Features:
- Added newest kitserver including GDB module: ALL kits in GDB now instead of bins
- New faces: Alderweireld, Ameobi, Arevalo, Contreras, Draxler, El Shaarawy, Gago, Holebas, Holtby, Jones, Kapinos, Koutsianikoulis, Leonardo, Lucas, Makos, Menez, Sandro, Seedorf, Shaqiri, Steven Taylor, Taarabt, Thiago, Zieler, Zuniga, and more
- New kits:
- Lots of new 'euro' kits for European competitions: Atletico, Arsenal, Chelsea, Manchester City, Lille, Napoli, Tottenham and many more!
- Completely reworked national team kits + more new EURO 2012 kits
-Other new kits: BATE, Dortmund, Sunderland, Swansea, Viktoria Plzen, West Bromwich, Zenit and many more!
- Other: More boots & accesories corrected; ESPN scorebaord updated
Download
-
Nagyi2pac #75763 Kitserver 12.1.0
kserv module with GDB. No extra kits support yet, but a couple new things to note this year:
1. Team IDs are used in map.txt, instead of indices. Read the documentation to find out more info about it
2. New feature: European kits for club teams (See Arsenal in sample GDB) - those are used in UEFA Champions League and Europa League. Just name the kits folders: euro-ga, euro-gb, euro-pa, and euro-pb, and that's all there is to it.
Download -
Egyetértek, bár én az ideivel megvagyok elégedve, szerintem elég hangulatos lett. A menü az edzéssel király, lehetne több ilyen interaktív dolog benne. -
Master League-ben azért van egy két olyan hiba amit sec pec alatt ki lehetne javítani.
A zenét mindig elveszi az aszisztensel való beszélgetéskor, ami borzalmasan idegesítő, 1000szer jobb lenne ha menne végig a szám.
A másik az már a játékra is kihatással van. 3 hétig ment úgy a játék, hogy egy kupa meccs meg semmi, csak a hétvégi bajnokik, erre most egy ilyen hetet bead. Vasárnap: Bajnoki Kedd: kupa Szerda: nemzetközi meccsek Csütörtök: kupa Szombat: bajnoki... Láttak ezek már valaha európai sorozatnál bl-en kívül akármit? -
-
Ugyanez a stadion alap gyeppel Slayer tavalyi alap gyepekhez készült bump-jával !
Klassziskülönbség van
-
hát ez inkább egy bolyhos takaró amin a színek se jók
ezt a tavalyi olimpicomhoz hasonlítani hát kicsit sértés -
Nagyi2pac #75757 Szerintem ez egész jó lett. Csak ugye a felfestéseket is átszínezte, + a vonalazást erősebbre meglehetne csinálni és akkor jó is lenne. -
OMG mi ez a hányás :D -
nekem ezse tetszik
-
bki -
Nagyi2pac #75753 [PES12] New Style Grass By Reza.K 
Download this shit :D
-
Igazad van azok valóban élnek még, köszi! -
élnek a linkek direkt azért adtam meg a megauploadost kell nézni -
Ez szép is jó lenne ha élnének a linkek, mind1 peshungary-n találtam egy letölthető option file-t. -
ugyanott van ez csak példa volt
google első találata
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=138419 -
Köszi de ezek csak mezek. Címereket, merre találok, meg egy option file is kellene? -
Akkor nem jó helyen nézted pl.
http://www.megaupload.com/?d=YOJ8DK8G -
PES 6-hoz gondolom az evolution patch már nincs meg senkinek? Neten sajna már nem lehet letölteni :S -
punkers #75745 nekem nagyon bejön -
breckinridge #75744 15 éve Arsenal-szurkolóként mivel játszanék? :-) -
Legalább az Arsenallal játszol!:) -
breckinridge #75742 Bennem ott tört el valami, amikor egy kifelé kanyarodó beadásába az ellenfél csatár a kapumnak háttal állva mellel ért bele. Minden fizikai törvény szerint ennek kifelé kellett volna pattani, de ehelyett szépen húzott be a labda a hosszú sarokba. Máskor meg a gólvonalról képes az én csatárom mellérúgni. Ennyi erővel már a játék elindításakor kiírhatná, hogy 3:0-ra kikaptam. Amikor Mertesackert Messi 3x egymás után lefejeli, Walcott-ot pedig a legótvarabb tetűlassú bekk lefutja, nincs ennek így értelme. Nem hiszem el, hogy ez csak engem zavar. -
Az a gond hogy nincs alternatíva :S Mind1 lehet játszok kicsit pes 6-al. -
:-) -
breckinridge #75739 Továbbra is játszhatatlan a game. Nekem a gameplay peccsel meg nem indul el. Ráadásul azt olvastam, hogy az is bugos rendesen. Az EA-nek a scriptek jelentették a halált. Most a Konami van soron. Ha nem írják át az alapoktól az egészet, beleértve a végletekig túlbonyolított irányítást, akkor nagyot bukik a sorozat. Nem lesz kár érte. Nem gondoltam volna, néhány hónapja, hogy ezt fogom írni, de ez van. -
Szilcsio #75738 Szasztok !
Valakinek megvan eredetiben a gém ?
Akinek igen az gyühetne online -
Kb 1 hónapja nem nyúltam PES-hez de látom jött újabb patch. Valamit javítottak a gameplay-en vagy még mindig cheat-el a gép? -
Nagyi2pac #75736 PESEdit.com 2012 Patch 2.2 - Released!
New Features:
- New balls: Eredivisie OMB, Npower Championship OMB, Molten Vantaggio
- New boots: Adidas adiZero Red/Yellow & Black/Warning, Adidas Predator Black/Orange, Puma v1.11 Yellow & White, Puma Powercat 1.12 White/Blue
- New faces: Abate, Ailton, Alberto Rodriguez, Alvaro Pereira, Arnautovic, Beckham, Bruno Cesar, Capel, Del Moral, Draxler, Drenthe, Elias, Eriksen, Fabregas, Gaitan, Guarin, Hazard, Ibrahimovic, James Rodriguez, Jeffren, Matic, Miguel Vitor, Nolito, Osvaldo, Pique, Riether, Rodrigo, Spahic, Tino Costa, Tziolis, van Wolfswinkel, Yobo
- New kits: Algeria, Argentina, Aue, Benfica, Bielefeld, Bosnia, Cameroon, Celtic, China, Cote d'Ivoire, Egypt, Denmark, Germany, Ghana, Italy, Manchester United, Porto, Rangers, Russia, Scotland, Senegal, South Africa, Spain, Sporting, Ukraine, Uruguay, Villarreal
- Other: Fixed some growth types, some new transfers
Download:
http://pes2008editing.blogspot.com/2011/11/peseditcom-2012-patch-22-coming-soon.html
http://www.pes-patch.com/2011/11/pesedit-2012-patch-2-2.html
-
akkor inkább maradjon így, mert ha nincs fent a gameplay patch nem ilyen élvezetes a game! :D -
Én a patch óta az alap gameplayjel játszom és nincs ilyen probléma úgyhogy szerintem ez a gameplay bugja lehet. -
én meg a 3.10-el! :) -
gameplay patch 3.0val játszok, az alap játék engem agyilag tönkre tesz -
titeket nem idegesít vagy nálatok nem ilyen, mert engem már kurvára feltud baszni!?!? :@ a szabálytalanságok...vagy alig van és 0-0, 1-2 a szabálytalanságok aránya meccsenként, vagy pedig 15-0 meg 17-1 de úgy, hogy én nekik megyek már esnek kelnek..velem szemben meg 1-2 van.. mindez úgy, hogy nincsenek is meccsbe kb mert 5-1, 3-0 ilyen arányú gyözelmeket aratok.. kicsit idegtépő már!! :@ :) -
jó ez, de játszani így elég nehéz, viszont BL-módhoz tökéletes (már aki játszik) -
Nagyi2pac #75729 New broadcast camera patch preview by dimario79
I'm working on a new - realistic broadcast camera project for PES 2012.
Default PES cameras are unable to deliver real football match broadcasting atmosphere. Do you agree? I hope, you are.
I have campletely remade broadcast camera movement and turning style. (It is not only changing of camera angle and height, it is the whole chain of parameters to change).
I consider, that the new camera is almoust sthe same as real TV broadcast, spacially, if you like to watch Premiership matches.
-
Nagyi2pac #75728 Hát csak az mint az előző években. pl. meccs kezdetekor a nézőket alulról mutatja, bugosak a szurkolók meg egyebek, a gyep is egy hányás stb.
Alapból maga a stadion még jól is nézne ki, de nem értem miért nem javítják ki a hibákat amik már évek óta ott vannak..