81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Nagyi2pac
    Engem is meggyőzött ez a videó. Elvileg az első demo 1-2 héten belül érkezik. :)
  • Tomy Lee
    Ez nagyon szuper.Nagyon látszik most tényleg fejlődés már a játékon is na meg a sok más mozgás animáció,fizika(labda is beleértve) nekem így videó alapján kimondottan tetszik.Ránézésre simán megéri most már az árát.
    Demot azért kipróbáljuk majd..
  • [HUN]FaTaL
    Ez így videó alapján baromi jó lesz :)
  • Nagyi2pac
  • Tomy Lee
    Na ezt most meg fogom venni
  • Nagyi2pac
  • gabor9
    tök jó mindenki csak kérdez de basznak rá válaszolni...
  • szegim
    Újratettem a játékot,és még így sem jó, de csak az az 1 nem működik,próbáltam,hogy átmentem másikra, úgy sem..
  • szegim
    Sziasztok!
    Nekem az lenne a problémám, hogy már lementem a PES 12-ben 2 szezont( Become a Legend módban), az utóbbit a Liverpoollal, megnyertem mindent, a bajnokságot,a BL-t, és az FA kupát is, mindenütt gólkirály lettem, a bajnokságban 42, a BL-ben 14, az FA kupában 7 góllal. Miután lejátszottam a BL döntőt, elmentettem a játékot. Mennék tovább a játékban, erre kiírja,hogy a Pro Evolution Soccer működése leállt. Próbáltam többször is, mindig ezt írja ki, mindig akkor,mielőtt a válogatott meccs van. Nem szeretném újra kezdeni az egész elmentést, mivel most szerintem már megkapnék minden díjat... Van valami megoldás rá,azon kívül,hogy újrateszem a játékot,és hogy ne vesszenek el az elmentések? PLS HELP ME! :)
  • gabor9
    pes11ben sokáig egy ügynököm volt. lecseréltem a legjobbra és a kövi szezon elejna megjelent a my desired club. kiválasztottam 3 csapatot és az egyik le is igazoltde sajna azóta nincs ilyen lehetőség h megfigyeljenek. azzal az ügynökkel már nem is lesz v várni kell?
  • Balázs 17
    kérdezd meg az egyiktől, pl. tőle portgerm
  • gabor9
    Sziasztok! PES 2011-gyel játszom Become a Legend módban. Videón láttam, hogy valaki tudott tetkókat meg fülbevalókat csinálni a játékosára. Ezt hogyan lehet csinálni? (PC-n) Előre is köszi!!
  • Nagyi2pac
  • Nagyi2pac
  • Balázs 17
    nagyon ratyi:(
    főleg a védekezés része, szarabbul néz ki, mint a 12es
    az meg h a színek évek óta ugyanolyanok nevetséges
  • Tomy Lee
    Ja igaz:(
    Akkor majd egyszer a Next-gen konzolon jó lesz:)
  • [HUN]FaTaL
    Mert máskülönben konzolan tiszta recés szar lenne az egész.
  • Tomy Lee
    Egész jó de az a ro@adt Blur már megint ott van!Minek az megint bele??
  • Breki33
  • Breki33
  • kashuka
    sziasztok

be lehet valahogy állítani, hogy a master league-ban minden free agents játékos igazolható legyen?
  • Ledezma
    valaki tudna linkelni egy olyan patch-ez amely tartalmazza az eredeti logot és mezeket?
  • Breki33
  • Breki33
  • Shevchenko
    Sziasztok!
    Valaki megmondaná hogy tudok igazolni az ML-be mert nem akar senki jönni.
    Setting-be mire állítsam hogy jobban jöjjenek lowra?
  • tobias88
    Kedvet kaptam a bl sorsolás után, hogy lejátsszam a kieséses szakaszt. Én vagyok a béna, vagy tényleg nem lehet olyan kupát indítani, amibe tetszőlegesen pakolom bele a csapatokat?

Eddigi részig mindig volt ilyen opció, de most nem találom
  • Divizio88
    igen:)
  • mohus
    PCs verzió?
  • Divizio88
    Szerintetetek miert lassul be csak egy het utan nekem a pes?
  • cenobite
    Jók! Nekem a 8-as, Kaka gólja tetszett a legjobban.
  • Fyrex
    az első videóm
  • zsotesz
    van már 2.6 is meg talán 2.7 (ez nem biztos), szerintem nem kell feltenni a korábbi verziókat
  • szabii98
    helló.
    nézegettem az oldalakat, és néztem hogy van már PESedit 2.0 is. Ahhoz az előző részeit is le kell szedni, ugye?
  • Divizio88
    ok kosz!
  • tobias88
    Mindenki megveszi és úgy, warezzal nincs online
  • Divizio88
    Udv! le irja nekem valaki reszletesen hogyan tudnek jatszani barataim ellen online?? Most van eloszor focis jatek a gepemen, ezer szeretnek egy reszletes ertheto le irast..elore is koszonom szepen!
  • midian
    Sziasztok
    Az szerintetek mitől lehet hogy a játék egyik napról a másikra belassul?
    Új patch et nem raktam fel ,semmi nem változott a gépen .
    Játék közben úgy lehet látni hogy nem a játék akad hanem mintha a monitor nem tudná lekövetni a kamera és a játékosok gyorsabb mozgását,mintha mosódna,van hogy csak keskeny vizszintes csíkokban .
    Más játékoknál nem csinálja.
    üdv G
  • HDave
    Ha van berakva a csapatoknak 3. és 4. számú mez, azt hogy tudom aktiválni, hogy választható legyen? Vagy csak és kizárólag 2db mezt lehet használni?
  • rooney8
    a focis játékoknak leáldozott :D
  • Roland10
    Na hát, mi lelte ezt a topicot? :) megállt az élet? :O