81526
-
Nagyi2pac #75887 Engem is meggyőzött ez a videó. Elvileg az első demo 1-2 héten belül érkezik. :) -
Tomy Lee #75886 Ez nagyon szuper.Nagyon látszik most tényleg fejlődés már a játékon is na meg a sok más mozgás animáció,fizika(labda is beleértve) nekem így videó alapján kimondottan tetszik.Ránézésre simán megéri most már az árát.
Demot azért kipróbáljuk majd.. -
Ez így videó alapján baromi jó lesz :) -
Nagyi2pac #75884 -
Tomy Lee #75883 Na ezt most meg fogom venni
-
Nagyi2pac #75882 -
gabor9 #75881 tök jó mindenki csak kérdez de basznak rá válaszolni... -
szegim #75880 Újratettem a játékot,és még így sem jó, de csak az az 1 nem működik,próbáltam,hogy átmentem másikra, úgy sem.. -
szegim #75879 Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy már lementem a PES 12-ben 2 szezont( Become a Legend módban), az utóbbit a Liverpoollal, megnyertem mindent, a bajnokságot,a BL-t, és az FA kupát is, mindenütt gólkirály lettem, a bajnokságban 42, a BL-ben 14, az FA kupában 7 góllal. Miután lejátszottam a BL döntőt, elmentettem a játékot. Mennék tovább a játékban, erre kiírja,hogy a Pro Evolution Soccer működése leállt. Próbáltam többször is, mindig ezt írja ki, mindig akkor,mielőtt a válogatott meccs van. Nem szeretném újra kezdeni az egész elmentést, mivel most szerintem már megkapnék minden díjat... Van valami megoldás rá,azon kívül,hogy újrateszem a játékot,és hogy ne vesszenek el az elmentések? PLS HELP ME! :) -
gabor9 #75878 pes11ben sokáig egy ügynököm volt. lecseréltem a legjobbra és a kövi szezon elejna megjelent a my desired club. kiválasztottam 3 csapatot és az egyik le is igazoltde sajna azóta nincs ilyen lehetőség h megfigyeljenek. azzal az ügynökkel már nem is lesz v várni kell? -
Balázs 17 #75877 kérdezd meg az egyiktől, pl. tőle portgerm -
gabor9 #75876 Sziasztok! PES 2011-gyel játszom Become a Legend módban. Videón láttam, hogy valaki tudott tetkókat meg fülbevalókat csinálni a játékosára. Ezt hogyan lehet csinálni? (PC-n) Előre is köszi!! -
Nagyi2pac #75875 -
Nagyi2pac #75874 -
Balázs 17 #75873 nagyon ratyi:(
főleg a védekezés része, szarabbul néz ki, mint a 12es
az meg h a színek évek óta ugyanolyanok nevetséges -
Tomy Lee #75872 Ja igaz:(
Akkor majd egyszer a Next-gen konzolon jó lesz:) -
Mert máskülönben konzolan tiszta recés szar lenne az egész. -
Tomy Lee #75870 Egész jó de az a ro@adt Blur már megint ott van!Minek az megint bele?? -
-
-
kashuka #75867 sziasztok
be lehet valahogy állítani, hogy a master league-ban minden free agents játékos igazolható legyen? -
Ledezma #75866 valaki tudna linkelni egy olyan patch-ez amely tartalmazza az eredeti logot és mezeket? -
-
-
Sziasztok!
Valaki megmondaná hogy tudok igazolni az ML-be mert nem akar senki jönni.
Setting-be mire állítsam hogy jobban jöjjenek lowra? -
Kedvet kaptam a bl sorsolás után, hogy lejátsszam a kieséses szakaszt. Én vagyok a béna, vagy tényleg nem lehet olyan kupát indítani, amibe tetszőlegesen pakolom bele a csapatokat?
Eddigi részig mindig volt ilyen opció, de most nem találom
-
igen:)
-
PCs verzió? -
Szerintetetek miert lassul be csak egy het utan nekem a pes? -
Jók! Nekem a 8-as, Kaka gólja tetszett a legjobban. -
az első videóm
-
zsotesz #75856 van már 2.6 is meg talán 2.7 (ez nem biztos), szerintem nem kell feltenni a korábbi verziókat -
helló.
nézegettem az oldalakat, és néztem hogy van már PESedit 2.0 is. Ahhoz az előző részeit is le kell szedni, ugye? -
ok kosz! -
Mindenki megveszi és úgy, warezzal nincs online -
Udv! le irja nekem valaki reszletesen hogyan tudnek jatszani barataim ellen online?? Most van eloszor focis jatek a gepemen, ezer szeretnek egy reszletes ertheto le irast..elore is koszonom szepen!
-
midian #75851 Sziasztok
Az szerintetek mitől lehet hogy a játék egyik napról a másikra belassul?
Új patch et nem raktam fel ,semmi nem változott a gépen .
Játék közben úgy lehet látni hogy nem a játék akad hanem mintha a monitor nem tudná lekövetni a kamera és a játékosok gyorsabb mozgását,mintha mosódna,van hogy csak keskeny vizszintes csíkokban .
Más játékoknál nem csinálja.
üdv G
-
HDave #75850 Ha van berakva a csapatoknak 3. és 4. számú mez, azt hogy tudom aktiválni, hogy választható legyen? Vagy csak és kizárólag 2db mezt lehet használni? -
a focis játékoknak leáldozott :D -
Na hát, mi lelte ezt a topicot? :) megállt az élet? :O