81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Nagyi2pac
    KFS: Kitserver File System by Juce

KFS is a user-mode file system application that provides a read-only "view" of original AFS content, combined with files from "patch" directories (called "roots"). This allows for simple run-time patching of game content, while leaving the original AFS files unmodified.

AFS files are basically containers that encapsulate smaller content pieces (also called bins or files). These files typically have ".afs" or ".img" extension and can be found in many games developed by Konami, including Winning Eleven and Pro Evolution Soccer.

Download
  • Nagyi2pac
    Mintha jobban mozognának a játékosok..
  • Hazugadmin
    Köszönöm, kipróbálom, azt vagy ketté töröm a dvd-t és a joyt, vagy megszokom :)
  • [HUN]FaTaL
    Igen ezt az egyet baromira rühellem, jó lenne ha támadás assisted lenne, védekezés meg unassisted. Tavalyit semi-assistedben játszottam, szerintem idén is ez lesz.
  • DaemoonHunter
    Remek trailer, főleg az annyira örülök, hogy átnyúlok a testeden ölelkezés a végén :D ami mellesleg örökké előjövő dolog minden egyes játékban ember emlékezet óta, de ez legyen a legkevesebb.
  • Terminátor14
    Lehet választani Assisted, semi assisted és unassisted állás között, ezt megteheted, mikor oldalt választasz meccs előtt. Megnyomod a lövés gombot és belépsz a menübe, ahol az automata passz meg stb is állítható.

A baj csak az, hogy teljesen szar a váltás minden állásban, unassisted nem jó, mert akkor sem vált, ha passzolsz egy játékosnak és nála lesz a labda, semi assisted meg már túl agresszívan vált helyetted és sokszor van az a szitu, amit te is írsz.

A játék egyik legnagyobb negatívuma évek óta.
  • Hazugadmin
    Azt kérdezném ,ki lehet e valahogy kapcsolni az automata emberváltást, mert valami elbaszott idegesítő, hogy becsúsznék, de a program gondol egyet és elvált, és egy tök más játékos csúszik be, ezáltal már nem 1, hanem 2 játékost is bukva a védelemből.
  • Nagyi2pac
  • Fyrex
    végre van értelme járatni a labdát, ha jól csinálja az ember akkor faszán szét lehet húzni a védelmet

• Fyrex
  • Breki33
    felraktam az én HD-s bump-os dt07-emet hátha mást is érdekel
    van benne egypár jó kiegészítő

a füvek nem tökéletesek benne - nem azért mert nem jók, csak össze
    kéne hangolni a bump-al, de mivel erre most nem volt időm más füveit raktam bele

Így némelyik kicsit világos talán, de az esti egész jó és az eredetinél sokkal jobb szerintem

csak be kell másolni !

http://www.sendspace.com/file/cg3v31
  • [HUN]FaTaL
    * fél tized másodperc
  • [HUN]FaTaL
    "RS-t felejteném el, mert vagy a RS-en, vagy a négy gombon van az ember keze."

Meg ne haragudj már, de betonból van a kezed? Fél másodperc sincs az ujjad átrakni az ABXYról az RSre.
  • Breki33
    az írásodból egyértelmű volt, hogy csak kombókban gondolkozol
    semmit se akarok rádtolni, de szerencsére nem úgy csinálják a focis játékokat ahogy te szeretnéd és a többségnek ez megfelel
    de szerintem te akkor is találnál benne hibát ha így lenne.

nem prejudikál-ok egyik jelentésében se........

a továbbra is azt érzem viszont az
    aki figyelemmel követi a fórumot tudja, hogy melyik fokozaton játszom
    az pedig nem a legkönnyebb........

A demoban egyenlőre még nem állítottam nehézséget csak a tegnap kérdezett dolgokat

Azzal cáfolok, hogy nem bonyolult az irányítás, lehet neked bill-el az de ezt a játékot gamepaddal kell játszani. Azt viszont énse értem mi értelme egy gombra 4 cselt rakni erre úgysincs idő sokkal jobb lenne a korábban írt módszer ami tök egyszerűen megvalósítható lenne a játékba való komolyabb belenyúlás nélkül.
  • breckinridge
    Nem mentegettem el fórum linkeket, de 1 gyors kereséssel gugliból:
    http://www.cheatcc.com/ps3/rev/proevolutionsoccer2010review2.html
    "Controls are still far too complicated when you get into advanced play, but the devs did make the basic controls easy to pick-up-and-play."
    http://www.metacritic.com/game/xbox-360/pro-evolution-soccer-2012/critic-reviews
    "teammate control is way too complicated to master"
    de ugyaninnen:
    "PES 2012 fails to fully persuade, especially if you're looking for a more realistic and simulative play style. The game introduces some welcome features like the on-line fair play system, but fumbles on the ball physics and defense management, with an overly high speed of the actions. Suited for those looking for a more arcade soccer experience."
    http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=88093
    "Feints are way too complicated, and require too many inputs to be practical." Itt szinte az összes általm is jelzett problémáról írnak (oldalvonal, script, rossz through ball, rossz védőváltás, csaló AI stb...)

Bármennyire csak rám akarod tolni az egészet, messze nem én vagyok az egyetlen, akinek nem tetszik ez a módszer. Én annyival megyek túl, hogy a RS-t felejteném el, mert vagy a RS-en, vagy a négy gombon van az ember keze. A kettő közötti átváltás időbe telik, ami irreális.
    De még egyszer mondom, hogy nem kizárólagossá tenném az én rendszeremet, hanem lehetőséggé.

Miből gondolod, hogy nem ismerem, használom a link feintst? Ne prejudikálj, kérlek. De mivel RS-hez kötött, korlátozottan használható. Továbbra is azt érzem, hogy nem max fokozaton játszol, mert ott nincs idő szarakodni a kombókkal, de gyakran még link feintsre sem.
    Mivel cáfolsz? Azzal, hogy azt mondod, nekem nem tetszik? Azzal nem cáfolsz, csak a véleményedet mondod.
    A kombók annyira kötöttek csak skillhez, hogy nem mindet tudják megcsinálni. Meg nem mindig sikerül (ez védőtől is függ). De a kombók cselei ugyanazok, mert egy kombóra mindig ugyanazt a cselt csinálja. Én azt mondtam, hogy skill szerint (meg még más tényezők szerint) válasszon cselt. Ez most csak a lövőcselnél van így, a többi kötött.
  • Breki33
    khmmm pont azt írtam, hogy "most is skillhez kötöttek a cselek !"

igen te nem ismered, fogalmad se volt a links feint-ről ami pedig tavaly is benne volt, részletesen beszéltünk róla itt is még videót is mutattam róla

nem többségnek neveztem magam, csak cáfoltam az állításod
    az irányítás egyáltalán nem bonyolult, legfeljebb neked nem tetszik

na lássunk egy fórumot ahol ezt írják
  • breckinridge
    Ezúttal tévedsz, mert még a PES-ben is van ilyen elem. A lövőcselt ugyanis variálja, ugyanolyan körülmények között mást csinál, de függ a közben elhúzott LS-től is. Sorry, de valaki nem ismeri tán a PES-t?
    Egyébként nevezheted magad többségnek, totál lényegtelen. Sok fórumot olvasgattam, hogy csak nekem nem tetszenek bizonyos dolgok a PES-ben, de mindegyik kijött fórumon is. Többek között az irányítás problémája is.
  • Breki33
    Demo Tweak / Unlocker 1.2.1 -el szerintem lehet
  • Rudee
    Félidő hosszát lehet már variálni?
  • Breki33
    de ezt csak te akarod így ettől még nem bonyolult az irányítás

és egyik fociprogram se így működik szerencsére

• breckinridge
    Ezért lenne opció. Ha nem tetszik, nem használod. Nem zárja ki az általad leírtakat. Csakhogy ehhez a konaminak el kellene szakadni az eddigi trendtől. Azt meg nem merik már nagyon régóta.
  • Breki33
    ez neked lehet tetszene másnak például nekem egyáltalán nem, akkor egy mozdulatra egyik játékos mást csinálna mint a másik

tök zavaró

ennél sokkal egyszerűbb az általam írt módszer és nagyon könnyen kivitelezhető is lenne és most is skillhez kötöttek a cselek !

de ettől még nem bonyolult az irányítás fifában is kombókat kell tanulni
  • breckinridge
    Miért mondok ellent? Az jó, hogy ismer 46 féle cselt. Az nem, hogy mindegyiknek külön kombója van. Igen, szeretném mindet használni, de a jelenlegi kombós rendszerrel lehetetlen.
    Az automata rendszerhez persze normális elemzőrutin kellene. De függne a játékos technikai tudásától, ütemtől is. Nyilván Kovács 34 Béla a Hegyhátrötyögő tarcsiból nem fog rabonázni. Szépen lehetne a Palyer ID-hez is kötni. Saját kedvenc cseleket rendelni játékosokhoz.
    Meg lehetne ezt rendesen csinálni.
    De ennek valóban opciónak kellene maradni, mert aki kombózni akar, az tegye.
  • Breki33
    ilyenre gondolsz amikor ilyen szépen kéri?

hm van benne egy csel és egy kapusbravúr :P

• Breki33
    négyen nincs???

simán RS és irány ennyi tök egyszerűen kivitelezhető

miért lenne abnormális más focikban is hasonló nagyságrendű a cselek száma sokan pont ezt igénylik

leírtam mi lenne a megoldás rá akkor nem négy hanem 12-16 csel lenne tök egyszerűen

ellent mondasz magadnak egyszer sok a kombó egyszer meg szeretnéd mind a 64-et használni

négyet ötöt megtanulsz+ott a links feint és máris van 10 cseled ami untig elég ha mégse bármikor változtathatod

ez sokkal jobb mintha a gép választaná ki a cselt a helyzettől függően akkor meg azért reklamálna mindenki

írni kéne a Konaminak, hogy vezessék be az általam javasolt rendszert :P
  • breckinridge
    Es további nem javított hiányosság: lepattanóknál a gép által irányított saját játékosok nem mozdulnak elég gyorsan, gyakran csak állnak, és néznek, még akkor is, ha 2cm-re megy el a labda mellettük (persze olyan is van, hogy átfolyik a lábukon, de ez már más). Pedig tökegyszerű dolog. Ugyanez, ha egy hosszú előretett labdánál áll egy játékosom a labda és a labda céljaként kiválasztott játékos között. Nagyon sok esetben ezt az én játékosom nem reagálja le. Egyszerűen áll és néz megmozdíthatatlanul.
    Az is vicces, hogy a 16-oson belül fekvő ember úgy tápászkodik fel éles helyzetben, mint a lajhár. Persze scriptelt, tehát megszakíthatatlan mozgással (ilyen gykaran van fejes, vagy ütközés után is, amiben az a baj, hogy irreálisan lassúak az animációk)

Mindent egybevetve azért a PES 2013 sokkal élvezhetőbb, mint a 2012. Ugyanaz a gameplay, de finomodott, javult, de hibái azért bőven vannak.
  • breckinridge
    Éppen az RS a legnagyobb problémám. Controllerrel ha az ujjam az RS-en van, akkor a négyen nincs, mire átér, erősebb fokozaton már nincs nálam a labda. Vagy ha mégsem cselezni, hanem passzolni akarok, akkor is ugyanez van.
    De a kedvedért összeszámoltam. A hivatalos listában 46 különféle kombó csel van. Ez abnormális. Szerintem nincs ember, aki ennek akár 20%-át aktívan használná.
    Az általad ajánlott ebből csak négy darab, tehát a teljes tárház nem egészen 10%-a, finoman szólva is szegényes. Éppen az hiányzik, hogy tudjam mind a 46-ot használni, ami függ az irányított játékos technikai szintjétől, a játékhelyzettől és a sebességtől.
  • Breki33
    a setting.exe-ben belőtted rendesen?

az utolsó fülön megnézheted megfelelő-e a hardver hozzá
  • Breki33
    Köszönöm a válaszokat mindenkinek

igen ezt a lövés érzékenységet olvastam már
    többek között ezért is kérdeztem ittis rá
  • Breki33
    te nem nagyon ismered ezt a PES-t

Links Feint Edit Date és te magad beállíthatod RS +irányra bármelyik cselt

ez bonyolult?
    ennél egyszerűbb nemis lehetne

egy dolog hiányzik nekem lehetne úgy hogy RS plusz egyszer irány egy csel Rs+ irány kétszer másik csel, RS+3* harmadik

több cselre egy irányba viszont szerintem nem sok szükség vam

Ha ezt így megcsinálnák tökéletes lenne, de így is négy cselt lehet használni tök egyszerűen.

Amúgy az alap elhúzós csel is tök egyszerű és hatékony.
  • Terminátor14
    Én a pass supportot leveszem teljesen. A lövésnél viszont segít, mert amúgy bármerre húzom kicsit az analógot és már ki is lőttem a szögletzászlót, ezt amúgy nagyon nem értem és zavar is. Így a lövés annyi, hogy nyomom a gombot és kész, magától céloz kb. Elég lehangoló.

Passzok viszont halál pontosak és pont oda megy, ahova akarom, ha jó irányba húzom a kart és eltalálom az erőt is.
  • ricsa008
    találkozott már más is a fekete képernyővel? az istenért nem akar elindulni...
  • breckinridge
    Erről beszéltem. Pontosan ez hiányzik.
  • Fyrex
    ha már felvetődött ez a helyzethez illő automatikus cselezés, valóban nem lenne bonyolult belerakni egy OPCIÓT a játékba, amivel ez aktiválható

aki nem akar kombózni, vagy netán billentyűzeten/régi gamepadon játszik, annak rendkívül hasznos lenne, aki meg meg akarja oldani magának azt nem zavarná
  • breckinridge
    Bocs, de én nem ezt mondtam. Nem a gomb sok, hanem a kombók száma és bonyolultsága. Egyszerűbb lenne, ha lenne két-három olyan egyszerű kombó, amivel automatikusan csinálna helyzethez illő cselt. Most az van, hogy mire az ember a kombót benyomja, régen szerelik erősebb fokozaton. Ráadásul valamikor nem veszi be a kombót, mert mire beviszem, már nem olyan a helyzet.
  • [HUN]FaTaL
    Miért kéne ezer csel?

Kell kettő vagy három aztán kész.

"aztán a játékos a helyzethez illő cselt próbáljon meg. És ezek működjenek reálisan erősebb fokozaton is."

Ennyi erővel legyen 5-6 gomb az irányítás, mint a Fifa 97-ben.
  • breckinridge
    Attól, hogy rohadt sok csel van külön kombinációval. Én tényleg imádom a focit és a focis játékokat, de azért az ezerféle cselt begyakorolni kicsit túlzás. Ráadásul felesleges is, mert erősebb fokozaton egyszerűen nem engedi megcsinálni. Az alap védekezéshez két gombot kell nyomni. Ez totál felesleges.
    Egyszerűbb lenne két-három egyszerű cselkombináció, aztán a játékos a helyzethez illő cselt próbáljon meg. És ezek működjenek reálisan erősebb fokozaton is.
  • Rudee
    Minden segítség off, hogy legyen egy kis izgalom :D
  • [HUN]FaTaL
    Kérdés: Elég régen PESeztem, hogy a fenében lehet úgy indítani, hogy magasan szöktessen de előre? Hiába húzom rá a csíkot, hogy rúgja előre, akkor is az előttem legközelebb lévőnek szöktet. Pass supportot kéne lehúzni?
  • [HUN]FaTaL
    Manual shotnál általában a kapusba lövöm :D