81526
-
diplomáról pedig egyszer esett szó kereső szerint ebben a topikban KIIR ámokfutása idején
szó sincs itt arról, hogy ki a felsőbbrendű és nem dicsekedtem vele - nemis lenne ez esetben miért
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1111128097&no=27675 -
először is ez egy kiegészítő topik és pont azért nyílt az aktuális
pes topik mellett, hogy a kiegészítő gyártóknak magyarországon is legyen egy fóruma
érdekes akkor mikor gyártottuk a kiegészítőket készült a superpatch és az itteniek hamarabb megkapták a dolgokat mint ahogy kikerült akkor más volt a vélemény
"aki Brekinek bármit mondott ami nem az volt, hogy mennyire fantasztikus füvet gyártott, az azonnal ki lett kiáltva egy személyeskedő ostobának,"
ez meg egy az egyben nem igaz, de többek között az ilyen hozzáállás miatt
megy el az emberek kedve a kiegészítőgyártástól. Az volt a legjobb mikor kiegészítő topikban beszóltek, hogy miért kiegészítőkről beszélgetünk.
és akkor énis kimondom a magyarok többsége lusta tenni vmit a játékért, sokszor irigykedve nézem az olasz német fórumokat mennyien gyártanak hozzá kiegészítőket, hogy beszélik meg egymást közt, hogy segítik egymást
itt ebből semmi se valósult meg, még tesztelésre se lehet kérni embereket, mert erre ugye nincs ideje. Persze játékra kritikára van.
Másik meg divat mindenben a hibát rosszat keresni, látom ezt a fifa és pes topikban is, egykét mondatos fikázások és ha valaki esetleg másképp látja vagy nem tapasztalja ezt megy a személyeskedés.
Itt nincsen hosszabb vélemény leírás a játékról csak két mondatos fika aztán hogy idén is törlöm a játékot meg hasonlók itt is fifa fórumban is.
Ez az állítólagos konstruktív kommunikáció.
Pont egy ilyen hosszabb tesztelő leírást másoltam be aztán töröltem.
Itt semmi ilyet nem olvasni........... -
többek közt amiatt is halt ki ez a topik, hogy aki Brekinek bármit mondott ami nem az volt, hogy mennyire fantasztikus füvet gyártott, az azonnal ki lett kiáltva egy személyeskedő ostobának, csak mert más volt a véleménye, és megpróbálta azt megbeszélni
semmilyen konstruktív kommunikációt nem lehet vele folytatni, ami házigazdaként rendkívül szomorú. olyan a játék ahogy ő látja. ha nem úgy látod akkor mást nézel, és kész.
az ember azt hinné, hogy az oktatás szélesíti a látókört (mivel ugyebár az is elhangzott már többször, hogy ő mennyivel felsőbbrendű mivel X számú diplomája van, honnan máshonnan tudnám), de számodra kizárólag a saját két szemed világa létezik, és lassan 5 éve nem tudom megérteni hogy miért van ez így
és ez nem offtopik, mivel ezért ment tönkre itt teljesen az élet. személyeskedésnek személyeskedés, de az alábbi párbeszéd megkívánta, sajnálom. -
töröltem vári úr, rájöttem nincs értelme míg ilyen fensőbbséges kioktató stilusban próbálsz írni
-
Na mi történt, hová tűnt a kilométeres bemásolt hozzászólásod? :P Csak nem nem stimmelt vmi?
Még annyit, hogy évek óta most látok valami javulást a játékban, úgyhogy igen is játszom vele, meg is írtam, hogy tetszik, de ettől még megvannak a hibák. Ami jó, arról nem mindig beszélnek az emberek, nyilván a többség azt hangoztatja, hogy mi az, amin változtatni kéne. Többek között ezért is van demó...:) -
Mivel a játék gyakorlatilag visszafelé fejlődik a PES 6 óta, ezért a sokmillió emberből ide csak nagyon-nagyon kevés ír már :) Nézd vissza mennyi volt a napi hozzászólások száma régen, hol tartunk most...
Kezdesz nagyon idegesíteni, úgyhogy csak a kedvedért fel fogom tenni az animation shop-ot meg a fraps-et és készítek pár videót, csak hogy lássad végre miről van szó :)
-
hát keresztúron lehet ez a menő Ferikém, felénk ez személyeskedés
annyit kértem attól a sokmillió embertől, hogy egy ilyen példát
mutasson, nem azért mert nem hiszem, csak én ilyet eddig nem tapasztaltam és kíváncsi vagyok rá
persze be lehet állítani úgy hogy biztos én nem értek hozzá és megpróbálni oltogatni
hogy hazudsz-e? hát ha azt mondod minden meccsen van ilyen akkor igen, de látom már módosítottad :P -
Brekikém, nem akartam személyeskedni, az eddig tőled látott kommentek alapján leírtam a véleményem. Ha ez megbántott, akkor bocsi! :)
Nem érdekel, hogy mi van a videón, meg se néztem én játszom, és látom, hogy mi történik, ilyen egyszerű.
Egyébként leírom még egyszer: Felnőttek vagyunk, nem óvodások, nekem senkinek nem kell bizonygatnia semmit, én elhiszem, ha mondja :D Vagy szerinted én hazudok?
És pontosítanék, az én meccseimen van 5-6 ilyen eset, nyilván nem K. Gizi meccseiről beszélek, aki a youtube-ra posztol. Én sok rövid passzos játékot játszanék, de emiatt sokszor kellene a játékossal nem megegyező irányba passzolni azonnal, ez viszont gyakran ilyen gagyi pöccintés lesz, erőtől függetlenül. Nem azt írtam, hogy nem lehet jól passzolni ilyenkor, hanem hogy legalább 5-ből 1, de inkább 2 passz gagyi lesz, az okát meg nem tudom, mert mindent ugyanúgy csinálok.
-
aham persze
több millió :P
beraktam egy full meccset egy ilyet se tudtál benne mutatni
közben meg azt hangoztatod, hogy minden meccsen van 5-6
de sejtettem, hogy ez lesz, személyeskedés, meg hogy nincs idő lol -
Ebből a gagyi stílusból visszavehetnél kicsit, rajtad röhög minden ember, aki kipróbálta a játékot :) Te minden évben a Konami külön számodra készített programjával játszol, amiben nincsenek benne a több millió ember által hangoztatott hibák. Ennyi, van ilyen.
Nem vagyok ovis, mindenki látja a hibákat, mindenki tapasztalja ezt a rövid passzos dolgot is, ennyi. Aki akar, majd tesz róla be videót, nekem nincs időm ilyen baromságokra.
Na jó játékot! ;) -
De egyszerűsítsünk
itt egy full match akkor várom hol az az 5-6 gagyi passz benne
-
mivel még egy ilyet se láttam talán mégis
vagy csak duma......
-
Legalább 5-6 alkalommal van ilyen gagyi passz minden meccsen :)
Olyan nyilvánvaló, hogy erről video se kell. :DD -
miért ne lenne az?
megmutattam nálam milyen a passz
egyszer sem láttam másmilyet
akkor nem fogom azt mondani, hogy baja van
lássunk egy ilyen videót !
De ne youtubes direkt bugra menőt ! -
jó, de nálad mindig kevesebb a hiba mint itt másoknál, nem mérvadó :) -
hát nálam nincs -
Rudee #76072 A sűrű rövid passzoknál valóban van egy kis baja. -
Rudee #76071 A passzokra könnyen rá lehet érezni szerencsére. Rásegítés nélkül se kell 4-5 meccs, hogy jól menjen. -
Rudee #76070 Kb igen, de oda-vissza érvényes, CPU szintén ilyet alkot. Az zavar, hogy bármilyen szituációból a sarokra próbál lőni, ott meg sok esélye nincs a kapusnak.
Illetve amin még megakadt a szemem, azok a fejesek. Akár szélről beadás, akár rögzített helyzet után. Megint csak majdnem 90%-ban a feje búbjával éri el a játékos (akár támadó, akár védő). És lehet akár egy Klose is, még ő sem bólint rendesen erőből, ha van a közelben védő.
Utolsó előtti nehézségen van, mielőtt valaki kérdezi. -
azért már van, hogy beakad távolról, lehet kezdek belejönni....
-
én passz rásegítés nélkül játszom pont ezt mondom
nálam semmi ilyen centis nincs csak a videóban mutatott -
mondjuk ezt én nem úgy érzékelem, hogy jó a játék
hanem hogy nem tudok még jól manuális irányítással lőni -
Nah de passz rásegítés nélkül akkor ne is játszon az ember mert ilyen gyatrára sikerült? Az a legjobb hogy random módon adja be ezeket az 5 centis passzokat, függetlenül hogy mikor ér oda a játékoshoz a labda milyen erősségel nyomom a gombot. Egy az egyben ugyan olyan mint a 2012-ben. -
mondjuk az is igaz hogy ez egyéni játékstílus függvénye is -
+1 nekem is sokat véd a kapus. Mondjuk a lövések többsége kapura megy. Igaz, szinte minden lövés előtt megtolom a labdát. -
passsssssz -
a pass- és lövés segítségen állítottam -
az mondjuk elég érdekes, főleg ha azt mondod a nehézségen se állítottál -
az egyből pasz pedig ilyen pontos
-
7-et kapura lősz és kb öt gól abból?
nálam ez úgy megy hogy 10-ből kb 5 megy kapura és egy megy be többit kapus védi még ziccereket is -
Rudee #76058 Nos, hosszabb meccseknél jobban kijön a kapuskérdés. Nem hiszem, hogy túl reális lenne az, hogy 10-12 kapura lövésből a 7 pontos 1-2 kivétellel gólt eredményez. Arról nem is beszélve, hogy a CPU 90%-ban hajszál pontosan a sarokra lő. -
Nagyi2pac #76057 hát azt énse...jó lenne tudni hogy mire is jó ez az egész, én a leírás alapján nem tudtam kibogozni. :D
de elvileg ez a KFS annyiban különbözik a régi kitservertől hogy nem exe és játék függő, szóval majd ha jönnek ki hivatalos patch-ek akkor nem kell új kitserverre várni amíg kompatibilissé teszik az új exe-vel, mert működni fog vele, és ez működik régebbi PES-ekkel is, illetve olyan játékoknál amik AFS fájlokat használnak. -
igen köszi ezt néztem, csak nem értettem ezt a túlbonyolított rendszert, minek átnevezgetni..... -
Pass support -ot beállítottad?
nálam full pontosan passzol, néha nézem a nyíllal is, hogy beinduljon
a manual shot-al meg már eltalálom a kaput, de a kapus szinte mindent kivéd -
Hát én idén lehet megint kihagyom. Egyszerűen felb@sz hogy nem voltak képesek megcsinálni a passzrendszert. Passzolok játékosnak, majd azzal passzolnék tovább, erre olyan 10 centire sikerül továbbpasszolnia. Baromi idegesítő. -
Rudee #76053 Csak sikerült megcsinálni. Adminként futtatva és mentve már jó lett. -
Rudee #76052 Sajnos nem unlockolja a general settingset, hiába van benne. -
Rudee #76051 Hát igen.
Én is fullra lekapcsolom a váltást, de rövid passzoknál néha halál. -
Nagyi2pac #76050 Most próbáltam, hát pontosan nem értem mire jó ez, de le van írva mit kell csinálni.
- Installálni kell a Dokan Library-t.
- A config.ini-ben át kell írni az elérési utakat pl. "C:\pes2013-demo" helyett "C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013 DEMO".
- Az alap img mappát át kell írni img.real-ra.
- Utána léptre kell hozni egy üres img nevű mappát.
- El kell indítani a kfs.exe-t majd a játékot.
A kitserveres része működött, mert a labdát lecserélte, de amúgy nem értem mi a különbség az előző kitserverekhez képest.
Az üres img mappába meg úgy nézem berakta a játék alap img fáljait.
-
kipróbáltad működik?
telepítést használatot leírhatnád pár szóban