81526
-
Rudee #76229 Az óvodás szintet lehetne hanyagolni. -
breckinridge #76228 Ezek, kérlek nem hibák. Nálam ilyen sohasem fordult elő, én ilyet nem tapasztaltam. Ezek teljesen reális dolgok.
-
Rudee #76227 Itt megtalálható, ha később se mutatja rendesen. -
Rudee #76226 Megnéztem hogy reagál le egy ziccert a superstar kapus. Hát lehet, hogy templomba kéne járnia, ott természetes ha térdelni próbál.
-
Rudee #76225 Próbálgatom a játékot továbbra is hosszabb meccsekkel, de sajnos mindig elő jön 1-2 rendszeres baki.
Minden rossz becsúszás sárga lapot ér. Mégis miért?
A CPU keresztlabdái 95% fölött vannak, még az utolsó középhátvéd is hajszál pontosan ível 40-50 méterre.
Partvonal mellett neki nem kell plusz lépés amivel kivinné, én játékosom akkor is kimegy ha rég a másik irányba vinném :S
A 1.5-2 méterrel kapu mellé vánszorgó labdákat ugyanúgy szögletre tolja a kapus, mint a Roberto Carlost is megszégyenítő bombákat. -
baromi jó:O -
Énis elkezdtem módosítani a kamerákat
Pitch Side
-
ugyanez van a videóban is
egyenlőre még nincs kint öt eddig rejtett kamera lesz, ezek közül ez az egyik
(i think konami use these cameras to make trailer and tutorial videos)
a következő unlock toolban benne lesz -
ez melyikben van? tényleg jónak néz ki -
A start mellet van a select ha ps3-as joyt állítasz be.
Tavaly a select+R1,R2volt. -
-
-
nemsemmi ez a kamera mintha igazi meccset néznénk -
-
yair25 gameplay patch -test patch v4 19.8.12
so here is another patch for demo 1 , me and my team trying to find the tight balance so try this one out and tell me what you think
http://adf.ly/C2HI7
enjoy -
-
breckinridge #76213 A bizonyítékot törölted.
A sértegetésed pedig nem érdekel. -
áruld már el milyen privát adatodat hoztam nyilvánosságra?
te komolyan nem vagy normális már -
breckinridge #76211 Kíváncsi volt bárki privát adatomra. A kedves házigazda azzal élt vissza. Ez nyilvánosságra tartozik, mintahogy a nyilvánosság előtt tette, amit tett. -
Nagyi2pac #76210 Hallod, tényleg kezd már kicsit unalmas lenni, ha valami nem tetszik, vagy bajod van akkor arra ott a privát, ott beszéljétek meg ne itt offolgass, szerintem senki nem kíváncsi rá. :) -
breckinridge #76209 Elhallgattatni az ellenvéleményt.
Nyilvánosan rágalmazni, letagadni, törölni. Ezeket a módszereket ismerem valahonnan.
Törölhetsz bármennyiszer, akkor is leírom:
A kedves házigazda privát adatomat hozta nyilvánosságra, ezzel visszaélt azzal. Csak azért, mert nem tetszett a PES 2012. Aki neki ellentmond, az számítson erre! -
naazért 2012-ben is így volt szerintem
bár az most nekem se ugrik be melyik a select -
Tényleg nem volt beállítva a gombom.
Köszi -
nálam 7-es gomb és D-pad le fel simán működik -
dehogynem
#76194 -
Most próbáltam, de sajna nem az :-( -
eszembe jutott még vmi esetleg érdemes a #76149-ben linkelt új gameplayt kipróbálni hátha jobb ilyen szempontból
én azzal játszom az új kamerás exe-vel -
többen írták ezt így vszínű nem bill vs gamepad probléma
szerintem előbb beszélj Pethy-vel, hogy ő mivel játszik
és jó lenne egy videó erről
nálam ilyen, ha egyről beszélünk
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1111128097&no=76060
-
Ha a passz rásegítés kikapcsolva akkor jön elő legjobban, de fel sem akarom nagyon tolni mert nagyon megkönnyíti a dolgom, pedig úgy jól lehet adogatni.
Ebből az lesz hogy félreteszek egy gamepadra, vagy kölcsönkérek egyet tesztképp. Abban viszont reménykedek hogy csak a demóban van ez így. -
szerintem ha írsz vmelyik modinak kaphatsz új jelszót
mondjuk énis azért lettem FrenkieSP mert a superpatches közös munkás regemre emlékeztem másik jelszavát elfelejtettem -
én gamepaddal játszok így csak annyit tudok mondani próbáld állítgatni a passz rásegítést
egyébként ilyesmire többen panaszkodtak ha ez az pl amire gondolsz
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1111128097&no=76054
Most nem tudom ő gamepaddal játszik-e, én még szerencsére nem tapasztaltam -
Tudom nem billre van tervezve a játék, de valaki meg tudná mondani hogyan tudok egyérintőt játszani? Lepasszolom a labdát, de ha tovább passzolnám és lenyomom a gombot az elrúgás erőssége nem változik, mintha gombnyomás pillanatában tovább is passzolná, így csak egy gyenge gurítás marad mindig. Ellenben hosszú indítással működik, persze nem váltható ki vele az előző dolog. -
Nagyi2pac #76195 Tudom, nem is azért. :D Amivel anno regiztem e-mail cím már nem él, és a jelszavam is elkevertem valahova.
Szóval muszáj lesz. :D
-
attack defence level, gondolom erre vonatkozott a kérdés
-
kipróbáltam a taktikát működik
egy szép lesreállítás
-
kíváncsi voltam kapsz-e választ :)
én még nem próbáltam, de szerintem Left stick (LS)
és akkor hosszan nyomni select-et + R1 vagy R2
vagy LS R2 folyamatosan + d pad le vagy fel -
semmi ilyet nem tettem fogd már végre fel !
nem kértem az ip címedet senkitől, alreg megállapításról volt szó Domino esetében amit bárki kérhet vagy maguktol is vizsgálnak
tehát nem éltem vissza semmivel, hiába vádaskodsz
te paranoiás vagy komolyan mondom
az olyan véleményét pedig aki azt se tudja mi a különbség gameplay meg grafikus motor között had ne tartsam sokra
és mostmár tényleg állj le -
breckinridge #76190 Az IP cím ptivát adat. Semmi közöd sincs az IP címemhez. Jogod sincs azzal kapcsolatos infót kérni, azzal kapcsolatban bármit írni a fórumban. Ezt megtetted, pedig nem volt jogod hozzá. Innen már csak egy lépés, hogy a privát üzeneteimet akarod megnézni.
Ha a játékról írok, azt is leszólod. Pedig a véleményemet írom le, ami pont annyit ér, mint a tied. Én tiszteletben tartom, hogy neked tetszik a PES, de ugyanezt nem kaptam meg tőled. Azt szeretném ezzel elérni, hogy mást ne rendezzél el úgy, mint engem annó. Az ellenvélemény szabadságát szeretném elérni, mert eddig ilyen itt nem volt. -
#76185? -
miért kell újra regisztrálni?
attól, hogy nem írsz a reged még megmarad ott