81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• breckinridge
    Küldtem privet, légyszi olvasd el!
  • [HUN]FaTaL
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ki tud tiltani, mert tud berakni szűrőt a bannerba és akkor ebben a topicban nem látszanak a hszeid.
  • Breki33
    de amire te válaszoltál az a pes gifes vonal volt ha megnézed a válasz erre
    gombokat látod

milyen koncert lesz?
  • Rudee
    "szerinted a 0:33-assal semmi gond nincs" (#76298)

A gif-ben nincs 0:33...

Én meg alszok lehet, hosszú volt a hét és a holnap esti koncertnek hála nem fogok pihenni, mert vagy 20ezren biztos itt fognak tombolni 200 méterre az ablaktól.
  • Breki33
    én meg a pes gifről ugyanis arról volt szó :-)

najó inkább játszok :P
  • Rudee
    Én a 0:33nál esett gólról beszélek. Nem arról, ami támadás ott kezdődik. Ott a kapus áll és aztán vetődik balra. Kb 0:28tól kezdődik ha ez segít.
  • Breki33
    te nem tudom mit nézel

a kapus egyértelműen a földön van
    és amikor a kapufánál áll fel egyértelmű, hogy egy védőnek be kell futnia
    míg újra elfoglalja a helyét - ami nem a felállást jelenti ugyebár
  • Rudee
    Nagyítva nem néztem.

Ez a programozás hibája, nem a valós megoldásokhoz való hasonlításé. Tudtommal nincs olyan gomb, ami David Copperfield módba kapcsolja a játékost
  • Rudee
    Az hogy nincs letámadás lehet a nehézségi szint oka is. Pont ezeket az ollózós idiótaságokat szokták amatőrön rögzíteni.
  • Breki33
    nézdmeg kinagyítva

átmegy a két test egymáson
  • breckinridge
    0:33 Az egész cselezés sebessége irreális. Mikor látsz két ilyen cselt egymás után? A 17-es miért nem át be az elcsúszó védő mellé? Inkább a támadó mögé meg. Nincs pressing.
  • Rudee
    Feltápászkodott? Földre se került...
  • Rudee
    :D

A védő kilép balra (az ő szemszögéből), mert arra megy a támadó is. Gyors irányváltással megy a másik irányba a csatár, irl se lenne bekk, aki 180 fokba fél mp alatt megfordul.
    A lábába lehet, hogy eleshetett volna, de azt tudjuk, hogy ilyen apróságok egyik játékban sincsenek. Vagy elesik és meghal, vagy továbbmegy. Ez a PES-ben is így van, meg a FIFA-ban is.
  • Breki33
    utoljára mondom nincs semmiféle csínyem

ha nem állsz le ezzel komolyabb következményei lesznek
  • breckinridge
    Ja, valóban, éppen feltápászkodott, amikor befut mögéje a két bekk, amikor meg védi a lövést még ott van mindkettő. Tényleg nagyon reális...
  • Breki33
    na ebbe most nem megyek bele inkább játszanék az új kamerával
    csak egyet
    szerinted a 0:33-assal semmi gond nincs

ha már olyan részletességgel nézzük ahogy te a pesb videókban nézted

előtte csinál egy cselt ami után tulajdonképpen átmegy az emberen
    szó sincs arról hogy elmegy a védő, utána kinyújtott kézzel rohan utána
    de mivel lerántani nem tudja jobbra lefordul
  • Rudee
    "egyik-másik"

0:33
    egy cselre elmegy a védő, a fickó betör a 16oson belülre és ellövi a hosszúba

0:44
    alapvonalról vissza passz, üresen tátong a hosszú sarok, brazilok amúgy is szeretik az ilyen megoldásokat

0:55
    cselt megeszi a védő, bemegy a 16oson belülre ismét a csatár és tök zavartalanul kilövi a jobb alsót

Ezekkel pl semmi gond sincs.
  • Breki33
    egyébként sokat értesz a focihoz nics bent a kapuban a kapus mert elesett üres a kapu de szerinted kifele kéne futniuk :P
  • breckinridge
    Ebben egyetértünk. Nevetséges gólok, teljesen irreális a zöme.
  • Rudee
    Nem, nem arra. Pont hogy az nem is csel.
    Illetve lehetne ahhoz hasonlítani, csak kb NB3-as formában. Zizou ugyebár rálépett a labdára és úgy fordult a saját tengelye körül. A debilek meg a labdát a testükkel fedezve forognak, míg a védő ki nem lép a másik irányba. Persze előfordul ilyen a valóságban is, csak hát nem minden akcióban... Emlékszem, anno még a PES 6-tal vagy melyikkel játszottam elég sokat online. Akkoriban volt egy srác, aki a MU-val csinálta ezt. Addig forgott, míg be nem jutott az ötösig, majd a visszagurítás és gól. Ott el is ment a kedvem az online játéktól, pont az ilyen eredménycentrikus faszoktól.
    A régi FIFA-s online banda volt a jó. Ott tényleg csak 2 ember volt, akiknek az eredmény számított, nem a játék.
  • Breki33
    hát ha te ezen videó alapján úgy látod :-)

akkor te nagyon fifás szemmel nézed

az a ziccerben lepasszolom majd a társam beollózza elég durva
  • Breki33
    egyébként és sose forgok, gondolom a Zidane cselre gondolsz

• Rudee
    Hát egyik-másik közelebb van a valósághoz. PES-ben is van néhány, de kevesebb.
  • Breki33
    hanem ez? :)

ha már reális gólokról beszélünk :P

• Rudee
    Egy gondolatot lehagytam. Nekem nem az a foci, hogy forgok, mint egy körhinta. Augusztus 20-án az biztos jó, meg május 1-én.
  • Rudee
    A kettő nem igazán függ össze. Attól lenne nehezebb, hogy kilépnek. Sajnos egy lefordulás és meg van oldva. Viszont ha egy normális focimeccsen általában előforduló jelenetet akar az ember lejátszani, akkor szinte biztos, hogy levágódik a labda.
  • Breki33
    igen megcseréltek két szintet

a múltkor még mást mondtál amikor írtam, hogy emeltem a nehézségi szintet

ha megyek pár lépést

de most komolyan azis baj ha rámozdul ha meg nem akkor azis
    kíváncsi leszek, ha kijön a fifa demo abban ilyen vehemensen keresed-e ezeket :P
  • Rudee
    Én érzek némi különbséget. Sokkal agresszívabb a CPU. A FIFA-hoz amit mondasz az használható volt, csak eggyel "csúsztak" a szintek. A world class volt az amatőr, a pro a wc, stb.

Messziről lehet lövöldözni bármelyik szinten, főleg kapásból. De pl ha Pirlo-val (már ha jól látom az elsőnél hogy ő az) mentél volna 1-2 lépést vagy csak csinálsz egy labdaátvételt mondjuk helyezett lövéshez, máris rámozdult volna a 16osról valamelyik bekk a labda meg nagy eséllyel le is pattant volna róla.
  • Breki33
    1. demoban nincs hivatalos szint állítás
    amit állítasz egy külső programmal állítod
    én pont hogy nem éreztem nagy különbséget erről korábban volt szó
    akkor még úgy volt :P
    pont egyik fifa demohoz volt ilyen külső szintállító amiről kiderült, hogy nemis jó

2. homálynak, hogy miket lehet lőni superstaron csak így egy meccs alatt
    tényleg alig lehet :P

• Rudee
    Igen, drasztikus a különbség 1-1 szint között.
  • breckinridge
    Legnehezebb fokozaton szinte nem lehet cselezni. Látványos videket lehet csinálni, de valahogyan a rendes játék során nem úgy viselkedik. Ugyanez a lövéseknél is. Könnyű fokozaton nincs pressing, könnyű lőni, erősebben meg alig lehet, olyan sok a blokk, lepattanó pontatlan lövés.
    Az alap közepes fokozat halál unalom, 6 alatt egy alkalommal sem úszta meg az ellen (15 perces félidővel), de minden második meccsen 10 a vége. Ennél erősebben meg sok a csalás, és az esetlegesség.

Mindezek ellenére azt mondom, hogy 4-5 nagyon durva típushiba kijavításával zseniális lehetne a PES. A 1013 sokkal élvezhetőbb, mint a 2012. Remélem a 2. demó és a végleges még jobb lesz.
  • [HUN]FaTaL
    A Fifa is hemzseg az érdekes dolgoktól, pl. szerintem még a PESnél is látványosabban csal az AI.
  • [HUN]FaTaL
    Erről leszokhatna a Konami, hogy 30 méteres bombákat megpróbál (és rengeteg esetben sikerül is) megfogni a kapus. Ehelyett kiütné a labdát máris sokkal jobb lenne.
  • Breki33
    érdekes a fifa topikban sose olvastam ilyeneket tőled

pl hogy labdavezetésnél a támadóm labdavezetésnél pont a védő előtt tolja hosszabban a labdát mikor nem kéne...

ebbe most nemis akarok itt mélyebben belemenni, csak arra célzok, hogy ott nem keresed, hogy mi nem jó
  • Rudee
    Nem tudom milyen nehézségen csinálták a videót, de az utolsó előttin biztos nem hagy levegőt a bekk. Alatta meg unalmas játszani, 2 fordulás és el is megy gyufáért.
  • Breki33
    nem azt mondtam, hogy nincsenek hiányosságok

csak azt hogy ez amit ez a..... na nemis mondom ki

• Breki33
    Úgy mint itt?

• Rudee
    0:27től a kapus
  • Rudee
    Akkor mégis vannak hiányosságok az alap játékban
  • Breki33