81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• [HUN]FaTaL
    Na, akkor Special Controls + Dash, ha egyszerre megnyomod (ezekszerint RT meg RB, ami, ha jól látom, akkor nálad Gomb 5 + Gomb 4, ami nem sokat mond), akkor megtolja a labdát. Leginkább annyi, hogy sprintet nyomod folyamatosan és mellé nyomkodod a másikat és akkor tologatja, nem tudom máksépp leírni. :D
  • zsilka péter
    Játékon belüli beállítások:

És akkor ennek függvényében illetve az előbb mutatott képen ahol a kinti beállításokon mutattam meg a vezérlőt, mit, hogyan és mikor kell nyomnom ahhoz, hogy erős lövéseket tudjak sarokra ( is ) tenni. Lapos erős, erős lövések érdekelnének. Amikkel távolról is lehet szép gólokat lőni. Köszönöm :)
  • zsilka péter
    Igen. Special Controls.
  • zsilka péter
    Kipróbáltam mind a négyet, de semmi. Játékon belül csak annyit tudok állítani, hogy Type1, Type2, és Custom. De ezek fix beállítások. Nem tudom őket állítani.
  • [HUN]FaTaL
    Ez így nem sokat mond, nem itt szoktam állítani, hanem a játékban, mert ott látod, hogy mi micsoda.

Lehet, hogy másképp hívják, nem emlékszem a nevére. A felső négy gomb közül valamelyik. Ja és persze, csak támadásnál hívják így, védekezésnél azt hiszem nem csinál semmit.
  • zsilka péter
    Bocsi. Elölről. Szóval a kép: Tehát akkor nem a tengelyes cucc kell. De milyen special controls? És hol? Mert se a játékon belül se kint a beállításokban nem találtam olyat. Akkor lehet az lesz a gond. Azt furcsállottam is, hogy Breki-nek, hogy van a sprint meg a különböző dolgok másra állítva. Mert én egyedül az A,B,X,Y-t tudtam konfigolni. Persze mást is tudok, de akkor az már nem "rendeltetésszerű".
  • zsilka péter
    Nos. Akkor lehet meglesz a probléma, ha tudjuk tisztázni. Jelenleg így van a kontrollerem beállítva: Tehát akkor nem a tengelyes cucc kell. De milyen special controls? És hol? Mert se a játékon belül se kint a beállításokban nem találtam olyat. Akkor lehet az lesz a gond. Azt furcsállottam is, hogy Breki-nek, hogy van a sprint meg a különböző dolgok másra állítva. Mert én egyedül az A,B,X,Y-t tudtam konfigolni. Persze mást is tudok, de akkor az már nem "rendeltetésszerű".
  • [HUN]FaTaL
    Nem a tengelyes cucc, azt hiszem a menü special controlsnak hívja. Alapból talán az LB-n van. De rosszul írtam, mert nekem az RT a sprint és az LT ez a gomb.
  • zsilka péter
    Igaz. Mondjuk még nem nagyon jött össze. Nyomtam a sprintet ( nálam RB ) közben nyomtam a cselt is ( nálam R-en lévő tengelyes cucc, tehát ugyan az mint amivel az embert irányítom csak az nem R hanem L. ) de nem tudom megtolni a labdát.
  • [HUN]FaTaL
    Meg kell tolni a lasztit lövés előtt :)

• zsilka péter
    Amúgy amikor néha-néha összejön valami lövésre hasonlító alakítás az is csak akkor amikor szemben vagyok a kapuval. Tehát ha az oldalvonalról viszem be a labdát és úgy lőnék mondjuk egy bal lábas játékossal akkor is világgá megy vagy majdnemhogy bedobás lesz a lövésből illetve kb. 5 méterrel megy mellé/fölé. De általában akkor is ez a helyzet ha szemben vagyok a kapuval. :-(
  • zsilka péter
    Nem-nem :) 12-re. Pár hozzászólással lentebb is amit írtam szösszenetet ( ahol linkeltem egy videót meg egy képet ) ott is a 12-ről van szó.
  • Breki33
    ja bocsi azt hittem a demora kérdezed :)
  • zsilka péter
    Köszi szépen. Megnézem. Gondolom 12-re is használható.
  • Breki33
    inkább így és akkor alul lehet nézni

http://www.youtube.com/watch?v=u5_ruQfRb30&feature=player_embedded#!

• Breki33
    ajánlom ezt és a command listet figyelmedbe

• [HUN]FaTaL
    LT (nekem ez a sprint) + RT (ez meg a csel gombja nálam) egyszerre és akkor megtolja a labdát és pontosabban lehet lőni. Persze, ha van hozzá elég hely :)
  • zsilka péter
    Amúgy találtam egy videót ahol azt mutatja, hogy a sprint gombbal kell valamit variálni és úgy lőni, és akkor erőset lő. Próbálgattam, de nem nagyon jött össze. Megmutatom a videót, kíváncsi vagyok, Ti mit mondotok rá, és hátha tudjátok, hogy is kell használni. Íme a videó: http://www.youtube.com/watch?v=ruEEZO4OjDE Egyébként sikerült beszereznem egy kontrollert. Így van beállítva: http://kep.ivpicture.hu/676525.N.jpg Azért is tettem fel a képet, hogy talán így könnyebben tudtok segíteni. Lövéseknél a helyezés a bal karral van igaz? Trainingben próbálgattam a különböző lövéseket, de ugyan úgy az a gondom, hogy fölé száll. Sprintet nem nyomtam csak akkor amikor az előbb linkelt videóban lévő lövést próbálgattam. Egyébként csak "simán" futottam és próbáltam lőni, de fölé vagy ha netán eltalálja a kaput akkor pedig középre megy. Ha meg a bal karral próbálom az irányt akkor pedig nagyon-nagyon gyengén teker vagy mellélövi. Nézegettem még videókat, de nem nagyon akar menni ez a lövés dolog. Elnézést a tudatlanságomért. És köszönöm előre is a segítséget.
  • zsilka péter
    Most már nagyjából sikerülnek a lövések. Köszi mindenkinek a segítséget! Amúgy kapusmezeket lehet valahogy választani a játékon belül vagy csak a játékon kívül, hogy a "ga" illetve "gb" mappák tartalmát felcserélem?
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    nálad igen nálam így van

a másik gomb a finesse shot amivel helyezett lövést lehet
    most volt egy animated gif róla, de azis mehet felülre
  • zsilka péter
    RB a sprint. De amúgy most volt egy kis tűzijáték. Úgy látszik csak a nagyon lapos lövésekkel lehet erőset lőni. Nyomtam mellé azt a másik gomboz amit mondtál és úgy már laposan és erősen lövi, de még tesztelgetem.
  • Breki33
    így nem tudom gamepaddal kell nyomni

gondolom a sprint az RT és azt nyomod lövés közben
    egyikkel emel másik a finesse shot
  • zsilka péter
    Nálam a háromszög a lövés. Billentyűzetem játszom.
    A - Beadás
    D - Lövés
    S - Rövid passz
    W - Szöktetés
    E - Sprint
  • Breki33

ja és lövés után háromszög megnyomásával lehet laposat lőni
  • Breki33
    ha ráállsz szerintem kiírja melyik mi ott a passz segítséget lövés segítséget, meg ilyesmit lehet hogy mennyire cserélgesse az oldalt ha jól emléxem
  • Breki33
    szerintem nyomod közben a módosító gombot és akkor átemelés lesz
    a finesse shot-ot nyomd alatta akkor szépen helyezi

itt ezt érdemes nézni 3-tól

• zsilka péter
    Azt hol lehet kikapcsolni? Megpróbálom hátha. Most valamit állítottam, ahol volt Pass, Clear, Shoot meg Sliding talán. Ezeket átállítottam OFF-ra. Ezek azok? Mert ha ezek akkor ezek sem segítettek.
  • Rudee
    Az érdekes, nekem +1en már jó.
    Más gombot se kell nyomni hozzá. Lehet a lövés segítség más mint nálam, teljesen kikapcsoltam.
  • Fyrex
    jók ezek a helyezett lövések :)
  • zsilka péter
    Átállítottam +2-re, de ugyan úgy gyengék a lövések. Előbb is épp, hogy a feléig elment a csík és 5 méterrel föléemelte. Pedig a lövést nyomtam. Nyilakkal is variáltam, de semmi. Anno 2009, 2010 vagy a 2011-ben ( most nem emlékszem pontosan ) olyan jókat lehetett lőni. Vitted befelé, toltad, toltad majd kilőtted a hosszút egy jó lapos lövéssel. Vagy amikor kifordította a bokáját és eltekerte a kijövő kapus mellett. Vagy a jó kis távoli pattogós/magas lövések.
  • Rudee
    A game speed hányason van? Nullán akárhogy lőhetsz, gyenge marad.
  • zsilka péter
    Tudom.. Írtam is, hogy erőset tudok lőni, de csak lepattanóból. Szóval tudom melyik billentyű melyik.
  • Rudee
    Állítsd át a kontrollert, mert alapból az ívelés és a lövés a megszokott fordítottja.
  • zsilka péter
    Valaki leírná, hogy hogyan kell "rendesen", erősen lőni a 2012-ben? Mert akármit csinálok, akármelyik nyilat nyomom a lövés mellé, csak emel a játékos, nem tudok életerős lövést lőni. Maximum egy lecsorgó labdából, de amikor vezetem kapura vagy megyek be középre és ellőném akkor eltekeri vagy 10 méterre elmegy a kaputól. De semmi erő nincs bennük. Köszi a segítséget.
  • Fyrex
    korábban már toltam erről gifet, továbbra is sok helyzetem van a védelem széthúzásából
  • Fyrex
    feladtam, nincs egy normális képfeltöltő oldal sem
  • Fyrex
    korábban már toltam erről gifet, továbbra is sok helyzetem van a védelem széthúzásából
  • Breki33
    ok hamarosan válaszolok