81526
-
melyik taktikai gombokat?
támadás védekezés u- Possession/Patient Tactic ugyanott van,
taktikaváltás is szerintem d-pad -
Amúgy elég érdekesen fejlesztenek a konaminál. Tavaly borzalmasak voltak a kapusok, főleg a reakció idő. Most meg egyből ugranak, mint valami gépek nulla késleltetéssel. Nem értem miért nem lehet élethűre, a kettő közé beállítani őket -
Az viszont nagyon idegesít, hogy áttették a taktika gombokat megint máshova, tökéletes volt a tavalyi elosztás, így nagyon zavaró -
fu,akkor megint nem sok alvás lesz :DDD -
1 héttel utána -
akkor 20.-án már toljuk,fifáról van valami hír mikor jön? -
Nagyi2pac #76438 Mainland Europe: September 20th
UK: September 21st
US: Tentatively dated as September 25th
Asia: October 4th -
mikor jelenik meg a játék? szept 25? -
Nagyi2pac #76436
-
Sok mindenen csiszoltak, az is tetszik hogy most már lehet 2-3 méterest is passzolni, bár az elején kicsit furcsa. Amúgy ahogy megszokhattuk, a demókban, kicsit késik megint az irányítás, bár ez tavaly és az előtt is javítva lett a rendes játékra. -
köszi, kíváncsi leszek az idei fifára, elvileg már belekerül a kapus cucc ha minden igaz -
pl
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4168029
már rég -
Milyen patch? Demóhoz? Amúgy van valami unlocker amivel az időt feljebb lehet tolni? -
hát akkor nézd meg alaposabban, szerintem nagyon sok különbség van
ja és ne automatán próbáld állítsd manuálra a dolgokat:P
blurt már az első patch kiszedte -
Nagyobb különbséget nem veszek észre annyira a 2012höz képest. Superstar-on talán okosabb a gép, jobban leszedi a passzaimat, jobban cselez. Viszont a főmenüt eléggé elbarmolták, a tavalyi jobb volt. A blúr meg nem tudom minek bele, de szerencsére ugye azt majd kivehetjük progival -
mondjuk azzal nem értek egyet, hogy nincs értelme -
már megcsinálták egyszer hogy a játék kijövetelével egy időben jött ki a 2. demo -
benyking84 #76427 Sziasztok!
Szerintem már nem fogják kiadni PC-re a második demot. Ez csak az én véleményem ugyan, de az igazat megvallva nem sok értelme lenne.
Szeptember 21-én jön az UK verzió és ez már hivatalos. Az 2 hét.
Tavaly Boxon is kimaradt az egyik DEMO. -
A második demo még nem jött ki PCre. -
Mostanában rákerestem hogy mikor lesz a demó, azt most látom hogy 1 hónapja kint van már. Viszont azt olvastam hogy van valami 2. is, ahhoz tudnátok adni egy linket? (vagy az csak konzolra van?) -
I tried demo2 in 3D mode, BAL mod will be so amazing
-
-
-
Nagyi2pac #76420 hehe
-
jólvan csak meg akartalak lepni :-) -
Nagyi2pac #76418 ? 2012?
-
nem véletlen írtam a szögletzászlót elég emlékezetes baki
a konzolos ugyanaz itt mint a PC-s ez nem a fifa ahol évekig a sz...t kaptuk
honnan a fenéből tudnám, hogy mi az okuk azon kívül, hogy nem a pc-s a fő piac.
De úgyis az lesz hogy kijön aztán leírod mi nem tetszik benne már előre látom :P -
http://www.videogamer.com/downloads/PES2012DEMO_2.html -
Nagyi2pac #76415 -
Rudee #76414 Szögletzászló akár láthatatlan is lehet, nem én nyavalygok a külső apróságok miatt, nekem bőven elég lenne egy normális kapus.
Azt láttam az eddigi PC-s verziókon, hogy a konzolt tolják, mert 1-2 dolgot évek alatt se tudtak javítani :D
Arra adj inkább elfogadható választ, hogy az első demo vajon miért jött ki egy időben a konzolosokkal. Vagy arra, hogy a második miért nem. És hogy a Konami-soknak miért nincs fogalmuk egy kb időpontról sem. A később szeptemberben még elég bő időintervallum.
Nyilván sokat dolgoztak nyáron és a PC-s demo megjelentetése előtt kaptak pár hét szabit :D -
semmi köze ahhoz a kijövetelnek, hogy rendben van-e nemtudom milyen jeleket látsz :P
ne félj nem lesz egyszínű a szögletzászló
Konaminál egyszerűen a konzolos piac számít elsősorban, sokszor csinálták már ezt hogy a konzolosok előnyt élveztek
én raktam be azt hiszem egy fifa videót mert mikor a fifát látod akkor csőlátásod lesz :-)
-
Rudee #76412 Múltkor valaki itt írta, hogy nem akar belemenni a 2 játék összehasonlításába, majd 2 hozzászólással később már jöttek is a FIFA videók :D
Ezért a megint.
Hogy a FIFA topikba mit csinálsz az hidegen hagy, viszont nem érzem úgy, hogy károgtam volna. Érdekes, hogy rajtam kívül másnak is feltűnt ez az időbeli eltérés. Ő nem károgott? :D
A 2. demo bejelentésénél (08.23.) egyébként nem volt sok idejük, így a már addigra elkészült konzolos verziók megjelenését (08.28-29.) 5-6 napra rá tudták garantálni. Nyilván a PC-sel minden rendben, azért nem adtak meg (immár 2 hete) semmi konkrétumot. Én is szeretném azt hinni, hogy tényleg minden rendben van körülötte, de a jelek másról árulkodnak.
A Windows PC version will be made available later in September. -
megint??????
te jössz mindig direkt negatívnak beállított dolgokkal :P
sztem neked is az fura lenne az ha én a fifa fórumba így állandóan károgni járnék
ezt előre így mondták szó sincs arról, hogy késik az oka meg valószínűleg máshol rejlik -
Rudee #76410 És már megint az EA... :D
Nincs sok közük ahhoz, hogy a 2. PC-s PES demo valamiért nem kerül nyilvánosságra. Nekem csak az a gyanús, hogy az elsőt ki tudták adni egy időben a konzolosokkal. Ezt most mégis miért nem? Értelmes magyarázat nincs rá. -
szó sincs késésről
én pedig emléxem mi csinált az EA korábban ilyen ügyben, na azt nehéz lenne felülmúlni -
Rudee #76408 Én most már annyira nem is akarom tudni a késés okát :D
Lehet jobb, ha nem gondolkodik rajta az ember, mert jó dolog valahogy még nem jutott eszembe, ami még elfogadható ok is lenne :D -
Nagyi2pac #76407 THX :) -
HBD :) -
Nagyi2pac #76405 Köszi szépen! :) -
Nagyi2pac #76404 Hivatalos oldalon azt írták hogy szeptember elején jön a második demo, ez nekem azt jelenti hogy szeptember első hetében, de ki tudja hogy a Konami-nál mint jelent ez.. :)
Amúgy sokan azt írják hogy a második demo rosszabb lett mint az első, és hogy a gameplay 2012-höz hasonlít inkább mint az első demoéhoz. Érdekes.
Mindenesetre érdekelne hogy miért van ekkora különbség a konzolos és a pc-s demo megjelenése között.