81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    melyik taktikai gombokat?

támadás védekezés u- Possession/Patient Tactic ugyanott van,
    taktikaváltás is szerintem d-pad
  • tobias88
    Amúgy elég érdekesen fejlesztenek a konaminál. Tavaly borzalmasak voltak a kapusok, főleg a reakció idő. Most meg egyből ugranak, mint valami gépek nulla késleltetéssel. Nem értem miért nem lehet élethűre, a kettő közé beállítani őket
  • tobias88
    Az viszont nagyon idegesít, hogy áttették a taktika gombokat megint máshova, tökéletes volt a tavalyi elosztás, így nagyon zavaró
  • bakkerman
    fu,akkor megint nem sok alvás lesz :DDD
  • tobias88
    1 héttel utána
  • bakkerman
    akkor 20.-án már toljuk,fifáról van valami hír mikor jön?
  • Nagyi2pac
    Mainland Europe: September 20th

UK: September 21st

US: Tentatively dated as September 25th

Asia: October 4th
  • Krisztiam #76437
    mikor jelenik meg a játék? szept 25?
  • Nagyi2pac

• tobias88
    Sok mindenen csiszoltak, az is tetszik hogy most már lehet 2-3 méterest is passzolni, bár az elején kicsit furcsa. Amúgy ahogy megszokhattuk, a demókban, kicsit késik megint az irányítás, bár ez tavaly és az előtt is javítva lett a rendes játékra.
  • tobias88
    köszi, kíváncsi leszek az idei fifára, elvileg már belekerül a kapus cucc ha minden igaz
  • Breki33
    pl

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4168029

már rég
  • tobias88
    Milyen patch? Demóhoz? Amúgy van valami unlocker amivel az időt feljebb lehet tolni?
  • Breki33
    hát akkor nézd meg alaposabban, szerintem nagyon sok különbség van
    ja és ne automatán próbáld állítsd manuálra a dolgokat:P

blurt már az első patch kiszedte
  • tobias88
    Nagyobb különbséget nem veszek észre annyira a 2012höz képest. Superstar-on talán okosabb a gép, jobban leszedi a passzaimat, jobban cselez. Viszont a főmenüt eléggé elbarmolták, a tavalyi jobb volt. A blúr meg nem tudom minek bele, de szerencsére ugye azt majd kivehetjük progival
  • Breki33
    mondjuk azzal nem értek egyet, hogy nincs értelme
  • Breki33
    már megcsinálták egyszer hogy a játék kijövetelével egy időben jött ki a 2. demo
  • benyking84
    Sziasztok!

Szerintem már nem fogják kiadni PC-re a második demot. Ez csak az én véleményem ugyan, de az igazat megvallva nem sok értelme lenne.

Szeptember 21-én jön az UK verzió és ez már hivatalos. Az 2 hét.
    Tavaly Boxon is kimaradt az egyik DEMO.
  • [HUN]FaTaL
    A második demo még nem jött ki PCre.
  • tobias88
    Mostanában rákerestem hogy mikor lesz a demó, azt most látom hogy 1 hónapja kint van már. Viszont azt olvastam hogy van valami 2. is, ahhoz tudnátok adni egy linket? (vagy az csak konzolra van?)
  • Breki33
    I tried demo2 in 3D mode, BAL mod will be so amazing

• Breki33
  • Breki33
  • Nagyi2pac
    hehe
  • Breki33
    jólvan csak meg akartalak lepni :-)
  • Nagyi2pac
    ? 2012?
  • Breki33
    nem véletlen írtam a szögletzászlót elég emlékezetes baki

a konzolos ugyanaz itt mint a PC-s ez nem a fifa ahol évekig a sz...t kaptuk

honnan a fenéből tudnám, hogy mi az okuk azon kívül, hogy nem a pc-s a fő piac.

De úgyis az lesz hogy kijön aztán leírod mi nem tetszik benne már előre látom :P
  • Breki33
    http://www.videogamer.com/downloads/PES2012DEMO_2.html
  • Nagyi2pac
  • Rudee
    Szögletzászló akár láthatatlan is lehet, nem én nyavalygok a külső apróságok miatt, nekem bőven elég lenne egy normális kapus.

Azt láttam az eddigi PC-s verziókon, hogy a konzolt tolják, mert 1-2 dolgot évek alatt se tudtak javítani :D

Arra adj inkább elfogadható választ, hogy az első demo vajon miért jött ki egy időben a konzolosokkal. Vagy arra, hogy a második miért nem. És hogy a Konami-soknak miért nincs fogalmuk egy kb időpontról sem. A később szeptemberben még elég bő időintervallum.
    Nyilván sokat dolgoztak nyáron és a PC-s demo megjelentetése előtt kaptak pár hét szabit :D
  • Breki33
    semmi köze ahhoz a kijövetelnek, hogy rendben van-e nemtudom milyen jeleket látsz :P
    ne félj nem lesz egyszínű a szögletzászló

Konaminál egyszerűen a konzolos piac számít elsősorban, sokszor csinálták már ezt hogy a konzolosok előnyt élveztek

én raktam be azt hiszem egy fifa videót mert mikor a fifát látod akkor csőlátásod lesz :-)
  • Rudee
    Múltkor valaki itt írta, hogy nem akar belemenni a 2 játék összehasonlításába, majd 2 hozzászólással később már jöttek is a FIFA videók :D
    Ezért a megint.

Hogy a FIFA topikba mit csinálsz az hidegen hagy, viszont nem érzem úgy, hogy károgtam volna. Érdekes, hogy rajtam kívül másnak is feltűnt ez az időbeli eltérés. Ő nem károgott? :D

A 2. demo bejelentésénél (08.23.) egyébként nem volt sok idejük, így a már addigra elkészült konzolos verziók megjelenését (08.28-29.) 5-6 napra rá tudták garantálni. Nyilván a PC-sel minden rendben, azért nem adtak meg (immár 2 hete) semmi konkrétumot. Én is szeretném azt hinni, hogy tényleg minden rendben van körülötte, de a jelek másról árulkodnak.

A Windows PC version will be made available later in September.
  • Breki33
    megint??????

te jössz mindig direkt negatívnak beállított dolgokkal :P
    sztem neked is az fura lenne az ha én a fifa fórumba így állandóan károgni járnék

ezt előre így mondták szó sincs arról, hogy késik az oka meg valószínűleg máshol rejlik
  • Rudee
    És már megint az EA... :D

Nincs sok közük ahhoz, hogy a 2. PC-s PES demo valamiért nem kerül nyilvánosságra. Nekem csak az a gyanús, hogy az elsőt ki tudták adni egy időben a konzolosokkal. Ezt most mégis miért nem? Értelmes magyarázat nincs rá.
  • Breki33
    szó sincs késésről

én pedig emléxem mi csinált az EA korábban ilyen ügyben, na azt nehéz lenne felülmúlni
  • Rudee
    Én most már annyira nem is akarom tudni a késés okát :D

Lehet jobb, ha nem gondolkodik rajta az ember, mert jó dolog valahogy még nem jutott eszembe, ami még elfogadható ok is lenne :D
  • Nagyi2pac
    THX :)
  • [HUN]FaTaL
    HBD :)
  • Nagyi2pac
    Köszi szépen! :)
  • Nagyi2pac
    Hivatalos oldalon azt írták hogy szeptember elején jön a második demo, ez nekem azt jelenti hogy szeptember első hetében, de ki tudja hogy a Konami-nál mint jelent ez.. :)

Amúgy sokan azt írják hogy a második demo rosszabb lett mint az első, és hogy a gameplay 2012-höz hasonlít inkább mint az első demoéhoz. Érdekes.

Mindenesetre érdekelne hogy miért van ekkora különbség a konzolos és a pc-s demo megjelenése között.