81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• [HUN]FaTaL
    Az valóban szar a FIfában, hogy nem lehet oda tologatni a játékosokat a pályán ahova akarod. Viszont összességében, pár meccs után az idei Fifa sem lett rossz. Meglátjuk, mert a PESből a második demot még nem láttam.
  • Balázs 17
    ?
  • tobias88
    Nekem nem jön be a fifa, sokkal élethűbb nála a pes szerintem. Az meg még mindig zavar, hogy meccs előtt nem lehet felállást rendesen állítani benne úgy mint a Pesben, pedig igazán lemásolhatnák.
  • bakkerman
    megint? a 11-12 odaverte a pest(sajnos,mert régebben külön szint volt a kettő,a pes javára). Mostanában a konami elbasz valamit
  • Neoncsoves
    nem
  • tobias88
    Az idei fifánál ahogy kipróbáltam, megint jobb a pes
  • Breki33
    Egyik a Milan otthoni a másik Inter otthoni
    évek óta így van
  • ressy14
    amúgy amikor az ac milan-nál voltam football life módban, hazai meccseket a san siro-ban játszottuk a serie a-ban, de a bl-t meg a meazza-ban :D
  • Nagyi2pac
    Hogy úgy tűnjön mintha egyel több licenszelt stadion lenne. Konamit kéne megkérdezni hogy miért a fölösleges dolgokra koncentrálnak a fontosak helyett. Amúgy már egy ideje bent van mindkét stadion a játékban.
  • ressy14
    a san siro és guiseppe meazza egy és ugyanaz. miért van benne mindkettő?
  • tobias88
    A kapusok hazaadásnál valami iszonyat gyengén rúgják vissza a labdát. Maximumig nyomom az ívelést és 30 méter a max amit ilyenkor kirúg, ezt se tudom miért van, elég zavaró ez is.
  • Pethy23
    Na meg a bírói karmozdulatokat is jó lenne tisztába tenniük így a 21. században. Kirúgásnál is mutogat úgy mintha szabadrúgás jönne... Nah meg amikor a pályára merőlegesen mutatja az irányt, az is nevetséges.
  • breckinridge
    Én úgy láttam, hogy nézett el lest random módon, bár lehet, hogy csak belemagyarázom. Egy-két esetben elég nagy lest is elengedett, kisebb hibákból pedig szinte minden meccsen van. Ha ez valóban szándékos, akkor le a kalappal.
    A kapuskidobás miatt akkor a felháborodás, hogy szinte biztosan javítják. De jó lenne, ha a kapus nem gondolkodna annyit a kidobás előtt, hanem sokkal gyorsabban reagálna, mert gyakran annyira lassan csinálja, hogy visszaér az ellen. Ez nem életszerű. Nem is lehet bonyolult megcsinálni jól.
  • tobias88
    Hát, az programhiba. Ha tényleg néha nézné el random szerűen, akkor befújna néha olyant is ami nem les, de olyant sosem szokott.

Amúgy nagyon jó a játék, bár talán kicsit túl pörgős, pörgősebb mint a valóság. Kapus kidobásába meg remélem a teljesre tesznek erőt, mert az unokatesóm 12 éves fia dob ilyen erővel...
  • breckinridge
    Nem értem, hogy ezt a tökegyszerű dolgot miért nem javítják. Gyönyörűen lehet mészárolni az ellent, szépen meg lehet akasztani így egy kontrát.
    A lesszabály programozásában is van kisebb hiba. Viszont az tetszik, hogy néha elnézi a lest a rigó, ami elég életszerű.
  • tobias88
    Jó, bocs, az utólagos sárgára akartam utalni. A régiben sem volt jól megoldva, mert ha egy sárgás belépőnél előnyszabályt adott a bíró, akkor ha az akció egy újabb sárgás belépővel zárult, akkor elfelejtette az előző sárgát. De ez még mindig jobb volt mint a mostani
  • Nagyi2pac
    van benne előnyszabály :D max néha rosszul alkalmazzák :D
  • tobias88
    én se nagyon értem hogy az előnyszabály pl miért került ki azóta, de ez van
  • Nagyi2pac
    Felraktam hosszú idő után újra a PES 5-öt, csak nosztalgiázásból és hát megdöbbentő hogy mennyire sikerült lebutítani ezt a játékot. Soha nem fogom megérteni hogyha valami jó, akkor azt miért kell elrontani, meg kivenni a játékból.
  • midian
    Sziasztok
    A nehézségi szintek a demóban szerintem elég érdekesre sikeredett.
    Top player en és Superstar on excellent en volt mindkét csapat és csak egy két góllal tudtak megverni.Aztán kíváncsiságból átraktam az ellenfelet normal ra én maradtam ex en.Az eredmény 6:1 lett.
    Észre vette ezt más is,vagy csak én bénázhattam ?
    G
  • fodorpetii
    Igen-igen, tehát be van állítva az irányítás (fel jobbra balra le) csak hogy játékon belül ez nem müködik, a pasz és egyebek mennek, ez nem, patch elött ment rendesen!
  • Breki33
    hát nemsokat játszhattál vele a kérdéseid és megállapításaid alapján

gondolom fent volt a segítség és nem minden manuálon volt
    A PES 2013 három alapvető elemre épül: PES FC (Teljes irányítás), Player ID és ProActive A

Ezek mindegyike gamepaddal használható igazán.
    Magadnak beadhatod, hogy bill-el ugyanaz, de nekünk ne akard már bemesélni.

Az arcade az meg pont nem a Pes- sorozatra érvényes igazán
  • tobias88
    Játszottam már boxon is vele, de nem sok különbség van az irányításban a 360 fokon kívül. Mondjuk sokkal nehezebb lemodellezni az emberek helyezkedését, azt az AI-t, ami ezt reálisan mutatja, mint egy autóversenynél az egyértelmű fizikai szabályokat, de épp ez miatt ez a játék még árkád, bár minden évben halad a jó úton előre.
  • Breki33
    igen billentyűzettel az lesz
  • [HUN]FaTaL
    Teljesen mindegy, nem lehet megoldani digitális módon az irányítást.
  • tobias88
    ez egy árkád játék, nem sok köze van a valós játékhoz, legalábbis nem annyira mint például egy rfactor2nek a versenyzéshez
  • bakkerman
    ígyvan,örüljünk hogy kapunk egy szépen kidolgozott BL és EL licenszet
  • [HUN]FaTaL
    Fogd már fel, hogy az EA-nél vannak a licencek, ne is számíts rá. Nagy tragédia feltelepíteni egy peseditet. :D
  • bakkerman
    egyébként meg évről évre nagyon igényes munkát végeznek a modderek,gyönyörű mezekkel,arcokkal stb...szóval a játék megjelenése után 2-3 héttel már abszolút "licenszelt" angol klubbokkal játszhatunk :)
  • bakkerman
    jópár évig nem is lesz,amíg minden angol meccsen ahol csak lehet,ott virít az "EA" logó...
  • ateszegry
    na bazd megint nemlesz pl az angol csapatoknak licensze?? faszom...:\
  • [HUN]FaTaL
    De igen, szimulátoroknál így megy. Komoly autószimulátort és repülőszimulátort sem játszunk billentyűzettel, mert nem lehet digitális kontrollerre megírni.
  • tobias88
    Xboxon back button, és ezt már elmondtam itt is, hogy a: nem szeretek gamepaddal játszani (pedig volt pár évig) és b: nem fogok a havi 3-4 óra játékért gamepadot venni miközben billentyűzettel és simán meg lehet verni a gépet és még jobban is szeretek azzal játszani.

És egy programozónál ez nem így megy, hogy használjon gamepadot, nem lehet így elintézni (én is az vagyok) miközben a játékkal játszók több mint fele billentyűzettel játszik...
  • Breki33
    nem teljesen értem amit írsz mi az hogy az irányokat nem?

a patch nélkül jó volt teljesen?
  • Breki33
    ne mond, hogy még mindig bill-el játszol

ezt gamepadal kell játszani ott van értelme a teljesen manuális irányításnak
    bill-el lehet jól játszani de pont amiben jó az új azt nem tudod használni

én megnéztem egy pes 2012-es taktika váltós videót és tök ugyanúgy működik nálam és d-pad-al nagyon egyszerű

de áruld már el melyik az a select gomb :)
  • tobias88
    Most úgy van, hogy dpad-on a fel-le-jobbra-balra vannak a taktikák, és az 5 level is, csak előtte meg kell nyomni még valamit.

Eddig ugye a bill-eseknek volt az, hogy select és fel-le irányító gomb a levelhez és ugyan így a select+lövés volt nálam a lestaktika, így nem kellett még +4 gombot kezelni hanem csak a selectet beállítani valahova (f pl), na ezt most kivették de hogy miért azt nem tudom...
  • fodorpetii
    Sziasztok fel tettem ezt a 72 csapatos patchet a demohoz, valamiért nem megy az irányítás, a passz, lövés stb az jó, az irányokat nem! a beállításoknál viszont jól van vmi át kell még állítani esetleg? vagy vki találkozott már ezzel? Köszi előre is!
  • Breki33
    most így nem tudom melyik a select gomb, de a #76192-ban írt nekem ugyanúgy működött, ott van példa is egy lesre állításra meg egy level állításra azt hiszem Sheva kérdezte tőlem
  • Nagyi2pac
  • tobias88
    tavalyiban működött a select + fel,le,Y,X,B kombó, most már nem működik