81526
-
kjhun #76524 [SPOILER]
Van Mini-Image (1.5GB!) a játékhoz, meg serial is, ha valaki nagyon türelmetlen már.
Pro.Evolution.Soccer.2013.Mini.Image-ALI213
[/SPOILER -
Izraelben már a hétvégén kijött a játék, felhasználók erősítették meg, a varázscipős dolgot meg a konami reklámozza. -
Rudee #76522 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sőt, már a crack is tesztelés alatt van, elég megbízható helyről tudom -
Az már szombaton kijött.
#76518: Honnan veszed ezeket? -
kjhun #76520 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kinn a Multi6-os CloneDVD a TPB-n. És "koponyás" feltöltő rakta fel, szóval megbízható.
-
zsilka péter #76519 Nincs sima liga mód? Akkor mit lehet csinálni? Csak ML meg barátságos meccsek?? Na meg ez a varázscipős izé is.. Konami én így szeretlek. -
Ugye meg van mindenkinek, hogy nincs offline community és sima liga mód sem és ml-ben valami varázscipők vannak? Mielőtt megvásárolná valaki, gondoltam szólok, hátha mérvadó. -
De fake. RELOADED nem csinál ilyen szemetet. Maga a pes lehet, hogy valóban nem fake, de a release az. Szerintem 1-2 napon belül játszható lesz. :) -
-
lehetséges,a pesnél nem kel baszakodni külön a steammel meg originnel meg ilyen szarokkal,egyszerű a feltörése,de én inkább abban a tudatban vagyok,hogy majd szerdán lesz jó,ha meg addig felkerül játszhatóan,pozitívan csalódok :P :DD -
én ma estére tippeltem :) -
szerdán már játszható lesz -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!javítanám magam...nem fake, csak nincs hozzá crack... -
az tuti fake... -
Upsz :-) -
Poolfan #76509 Pro Evolution Soccer (PES) 2013 RELOADED Full + CRACK -
Úgy legyen .) -
Rudee #76507 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A torrent már fent is van. Ha nincs komoly védelem, akkor hétfő-kedd magasságában már működő crack is lesz. Vagy akár előbb. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tökmindegy, elég gyors a netem és inkább nem szedek le minden gány releaset. :) -
Rudee #76505 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A csapat hivatalos honlapján van, úgyhogy nem valószínű, hogy fake. Egyébként meg érdemes előre beszerezni, utána már csak pár megát kell leszedni hozzá. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fake gyanús. Meg crack nélkül úgysem használható. -
Rudee #76503 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!PRO EVOLUTION SOCCER 2013 MULTI6-CLONEDVD -
pcgammer #76502 -
PES World Finals starting in Madrid tomorrow!
https://www.konami-pes2013.com/en/2012/09/pes-world-finals-starting-in-madrid-tomorrow/ -
Valaki próbálta ezt az új szuper kanyarodó lövést? Én akár hogy próbálom a lövés pillanatában még egyszer megnyomni a lövést, nem csavar, hanem hozzáad még ugye a lövéserőhöz és elszáll a labda... -
Nagyi2pac #76499 -
úgy tudom ma jött ki a demo... -
Balázs 17 #76497 ? játékos mentalitás, irány beállítások, taktika... úgy rohannak fel mint a nyúl, szóval nem tudom te mennyit játszottál vele, de én több száz meccset -
Neoncsoves #76496 a cseleknél vannak ám más gombok is nem csak a cselezésről van lista, van kényszerítőzésre billentyű kombináció... -
Mert rohadtul nem futnak üres területre, nem jönnek közel, nem lehet rendesen kényszerítőzni, mert basznak beindulni, nem ismerik a lestaktikát és az ellenfél mögött rohangálnak állandóan, nem fut fel a szélsőhátvéd stbstb. -
nekem már van normális :)
#76251 -
teljesben sem lehetett tavaly
aki normális kamerát akar, az szedje le ezt
és állítsa be így:
végeredmény pedig ez lesz:
-
Balázs 17 #76492 miért ne lehetne? -
Balázs 17 #76491 jó én teljes játékból indulok ki:)
demóban egyértelmű h semmit nem lehet, meg nem is ment el semmit -
Igen? Hol? Mert én csak a gyári felállásokat találtam meg, az meg egy kalap szar. Helyet cserél a csatár a szélsővel néha meg ilyenek. Legalábbis a tavalyiban.
Fifával nem lehet Barcelona stílusú játékot játszani, mert szar. Remélhetőleg az ideiben javítanak ezen. -
Pesben általában én a rendes Barca taktikát alkalmazom, ami valahogy így néz ki:
ezt fifában esélytelen beállítani és minden meccs előtt még egy picit változtatni rajta -
Barcelona - Chelsea meccset ajánlanám tavalyról, azt meglátod mennyire valósághű az. Amúgy meg Fifában a meccs előtt nem lehet közvetlen meg a meccs alatt változtatni, csak a főmenüben... -
Balázs 17 #76487 fifában is bárhova lehet tolni őket és valósághűbb is
nem ez a szélsővédő helyén CB van... ezért is utáltam meg a pes online részét, amikor úgy állt ki ellenfél, hogy 4CB és soha a büdös életbe nem futottak el a védelemből... -
Neoncsoves #76486 egyébként a két játék között az a számottevő különbség, hogy a PES-ben mintha több üres tér lenne... tehát FIFAnál akárhova pattan a labda, általában van ember a közelben, míg PESnél van hogy el lehet tolni egy 30 méteres sprintet is hogy előbb odaérjek a védőmmel mint ő a szélsőjével... -
Alakzat állítás csak az előre beállítottakkal lehetséges. Persze, kint tudsz hozzáadni, na de milyen bonyodalmas már...