81526
-
Rudee #76564 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak egy crack fix kellene. -
nem működő verzió -
ja sajnos crashel folyton... -
Neoncsoves #76561 ja tudom, csak írtam. jó lett a játék, bár nekem személy szerint a FIFA 13 jobban bejön. dehát ízlések és pofonok ugyebár :) -
Balázs 17 #76560 eredetiben se lesznek ott, majd jön egy patch vagy dlc aztán ennyi -
Neoncsoves #76559 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!10/5 kifagy a game plan képernyőn exhibition matchnél, illetve a rosterek sem frissek, pl. Realnál nincs ott Modric, se Essien -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pro.Evolution.Soccer.2013-SKIDROW -
punkers #76557 Tudsz adni linket esetleg? -
-
kjhun #76555 Már PC-re is kijöttek az Unlocked verziók. -
Tudom, h egy részletes, legalább 1 oldalas, tagolt, értelmes, tapasztalatokon alapuló értékelés írására utaltál. Csak ezeket nagyon ritkán tudják szubjektíven megírni, pl a tavalyi pes is 8-at kapott legalább mindenhol (asszem) és igazából az egyik legidegesítőbb játéka volt a szériának...persze ez csak 300-500 meccs után éleződik ki. Ennyit meg nem játszik egyik tesztelő sem, hisz elé vágnak 1 hétvégére 10 játékot kb, meg h írjon cikket hozzájuk. Nekem ezért inkább jobb a saját élmény, szal warez vagy nem / és mivel a demo rohadtul nem az eredeti játékból van/, leszedem nyomom vele 1-2 hónapig, megvárom a visszajelzéseket,h milyen az online, majd megveszem h megfelel mondjuk december-januárban. Sajnos ilyenre kényszerültem...anno már megrendeltem a játékot és mentem is a cdgalaxisba felkapni megjelenéskor... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!f1 2012 és Borderlands 2 már két napja, de pc még nincs, szóval nem jelent semmit -
xboxon már elérhető a full game -
szerencsésebb? persze hogy az lenne, de nem jövedelmezőbb -
karmacoma #76550 Amúgy mind a két sorozatnak ez a legfőbb problémája. 1 éves fejlesztési idővel mindig szívás van, ha nagyobb változást eszközölnek. Mindkét tavalyi részben elég komoly változások voltak, cserébe mindkét játék fos volt. Remélhetőleg(és a demo 1 alapján valóban) idén kijavítják a sok hibát, belövik az egyensúlyt, és ok lesz a játék. Sajnos ez szinte mindig megtörténik, mikor nagyobb váltás van.
Nem véletlen, hogy mikor elkapnak egy jó részt, onnan évekig csak aprókat változtatnak(Na olyankor megy az anyázás gamer részről), és gondolom a háttérben külön dolgoznak a következő generáción. Idén a 2 demo alapján két baromi jó játék lesz. És ez a lényeg. Amúgy sokkal szerencsésebb lenne ilyen season x/y részeket kiadni és hagyni mindig 2-3 évet a fejlesztőknek. -
Az elejével egyet értek, én csak az általad kiragadott részre reagáltam, többit nem is értem minek írod...
Ami szar, az szar, mindegy ki csinálta :D Ennyi.
A cikkel nincs bajom, se a peshungaryn lévővel, se azzal, amit te linkeltél. Direkt nem is szóltam hozzá ehhez a részéhez a témának. -
nem rossz egyik értékelés sem ha azt vesszük, hogy minden évben kiadják a játékot és újdonságokból így nem sok van -
nem erről beszéltem
hanem az egy két mondatos benyögésekről legyen az akár fifa akár pes
ilyesmik, mint pl, hogy ezt kipróbáltam de megint jobb a másik
válasz nem stb
Ez pont nem Gabe-nek szólt elsősorban, hisz tudom, hogy ő ért hozzá.
Viszont ha majd egyszer írsz egy komolyabb helyen tesztet majd megérted mennyi munka van mögötte, nem olyan egyszerű mint sokan hiszik.
Ezt fifa 2004 kapcsán volt módom megtapasztalni elég rendesen utána kellett járni a dolgoknak, nem egy óra egy több oldalas játékostesztet akár csak megírni.
Itt nem arról volt szó hogy jó-e a cikk hanem arról, hogy én speciel egy több éve ezzel foglalkozó szakíró cikket -ami még a hivatalos oldalra is kikerült- jobban respektálok mint egy ismeretlen akárki beírását vmelyik fórumon.
Az utolsó bekezdés meg inkább no comment semmi ilyenről nem volt szó, nem kell megint ezt a kedvelt dolgodat belekeverni.
Persze más mumkáját kritizálni mindig könnyebb :)
A cikkel kapcsolatos dolgot nem én írtam, de ezzel a részével egyetértek. -
Ez a tessék jobbat írni dolog annyira gáz.
Azért, mert valaki nem tud vagy nem akar jobbat írni nála, attól még nem lesz az ő cikke automatikusan jobb, sőt, attól még lehet szar. Nem is pont erre az esetre értem, csak általánosságban mindenre.
Ha valaki kirak egy full gagyi füvet pl., akkor nehogymár ne írhassam le, hogy az szar, csak azért, mert én nem készítek füveket. Ez a "ha nem tudsz jobbat kussolj" hozzáállás a sértődött 14 éves kategória nálam! :) -
http://www.shopto.net/news/40676/PES-2013-Review
http://www.ign.com/articles/2012/09/17/pro-evolution-soccer-2013-review
http://www.psu.com/a016947/PES-2013-Review -
egy másik teszt
http://www.nowgamer.com/xbox-360/xbox360-reviews/1592693/pes_2013_review.html
Összegyűjtött értékelések PES 2013 Reviews
CVG - 91
Eurogamer.it - 8/10
IGN - 8.5
OXM UK - 8/10
OPM UK - 8/10
Metro - 7/10
PlayStation Universe - 8.5
Videogamer - 8/10
Shopto - 5/6 -
miért is tuti?
azért más ám egy fórumon pár írogatni mint
mint egy világszerte olvasott magazinban egy tesztet készíteni
ezt saját tapasztalatból mondom.
a múltkor is a magyar oldal cikkére ment a kritika, srác írta tessék jobbat írni azóta sem írt senki -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja jó, a krekk meg mégsem volt jó :DD, benéztem, de legalább startra készen van a gépen -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!leszedtem a multi clone-t, jó volt hozzá a serial is, most próbálom a játékot ;) inkább óvatosabb vagyok az elmúlt 3 évet tekintve -
99 óta játszom a szériával, és több ezer ember is, de nem biztos h egyezik az értékrendünk a játékot illetően, pedig tuti nagyobb a tapasztalatom mint mr ellisnek, DE persze ok, ha megbízol benne...viszont a legtöbb kritika elnagyolt stb -
PES 2013 - a demók után
http://playstationcommunity.hu/blog/30160
-
talán mert nagyobb lehetősége és tapasztalata van mint
a szomszédnak aki hallot vmit vhol :-)
Nick Ellis már a 2009-et is tesztelte PES 2010-et jól leis húzta anno :P
szval számomra mérvadóbb mint fórumos beírások jelen pillanatban. -
barcames #76537 9.1
-
Miért jobb egy olyan ember szájából hallani a reviewet, akit fizetnek érte, mint egy sima fantól? Sosem értettem, számomra nem mérvadó az ilyesmi. -
http://www.computerandvideogames.com/366987/reviews/pes-2013-review-at-last-konami-gets-it-right-review/
-
Rudee #76534 Majd ha hibátlan lesz. -
kjhun #76533 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
És mikorra lesz kint?? Szomszéd foci/f1-mániás, már várja nagyon.
-
óó nebassz :/ minek ilyen szarságok a játékba?? remélem a BaL-hoz nem nyúlnak hozzá ilyen baromságokkal,nekem már a 12-ben ez a career planner meg national team favourite-es könnyítés se tetszett,és nem is használtam -
pontosan, csak erre épül az ML , ez a gond és nem hiszem, ha felveszek adidas predatort +10-el jobban passzolnék a valóságban...lehet mondani h játék, csak én még mindig szimulátornak gondoltam ezt, sőt még az is volt egy darabig, de ilyet bele tenni... -
karmacoma #76530 Sztem valami olyasmi lehet, mint az NBA 2k12-ben. Lehet unlockolni cipőket, amik valami adott skillt megnövelnek. Papíron elég szarul hangzik, de sztem nincs vele nagy gond ha nem túl overpowered a dolog. -
Egyértelmű hogy demo a 72 csapatos patchel -
mi az a varázscipő?! -
karmacoma #76527 2012.09.10.
Szerintem is csak demo. Pedig már megörültem, hogy nem gyorsították vissza a gameplay-t. -
sztem ez meg csak a demo egy patchel -
kjhun #76525 Elvileg a teljesből van: