81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Rudee
    Regisztrálj...
  • Nagyi2pac
    Megértelek. Nekem se lesz sok időm szarakodni a gyepekkel, pedig jó lenne végre egy komplett normális gyep csomag. De 46+ stadionba megcsinálni kicsit húzós. :D Hát ha fizetnének érte akkor énis jobban hajlanék a dologra. :D
  • Poolfan
    LÉCCI VALAKI! KONAMI ID? PASSWORD! MIK EZEK?:)
  • Breki33
    nem arra nincs időm csak berakni a demos füveket csak más a számozás

heti négy edzés mellett nincs időm két játékkal játszani és még szerkeszteni is

pedig mindkettőn tudnék mit javítani, ha ezzel foglalkozhatnék egész nap úgy hogy meg is fizetnék
  • Nagyi2pac
    Aham, az. :D
    Még nincs, eddig nem volt időm belenézni a dolgokba. Csak nem füvezni akarsz? :D
  • Poolfan
    regisztrációs kódom van is! de ezt az angol szöveget nem értem,sajna
  • Breki33
    már kiléptem de az volt szerintem vagy a pitch side
  • Breki33
    na akkor az új kamerás yairpatches exe javított grafikával és gameplay-al
    két kamerát javítottam a wide-t és a pitch side-t

http://adf.ly/D1Vzb
  • tobias88
    köszi, ez amúgy melyik kamera? wide?
  • Breki33
    nod?

nincs stadionlistád?
  • Breki33

kódot kapnod kellet a dobozon vagy a dobozban
  • Nagyi2pac
    Köszi. Hát nem tudom, érdekes hogy eddig mindegyik verzióra ugyanúgy vírust jelzett, de eddig nem nagyon láttam hogy bárki is panaszkodott volna rá, úgyhogy lehet csak téves riasztás.
  • Poolfan
    sziasztok! valaki segítsen pls! megvettem a játékot eredetiben az online miatt! hogy tudok játszani??? valami login ID-t,meg KONAMI ID password-ot,és regisztrációs kódot kér!!! honnan vegyek olyat !? PLEASE!!!!
  • Breki33
    de, mindjárt feltöltöm az exe-t
  • tobias88
    mivel állítottál kamerát? ugye nem azzal amit én küldtem? mert az nekem nem megy
  • Breki33
    nálam ilyen

• Breki33
  • Breki33
    na kamera háló jó mostmár csak egy stadionlista kéne meg adboardok helye
  • gabber_saviola
    na nálam ilyen a graf:

• Breki33
  • Breki33
    igen

http://www.sendspace.com/file/u0t1y6

ha biztos vagy benne akkor, hogy nem az akkor kapcsold ki

• gabber_saviola
    kipróbáltam gémpaddal, istenkirály ... nem is értem, hogy eddig miért szenvedtem billel. :(
  • Nagyi2pac
    Valaki legyen szíves és próbálja ki, hogy ezt letudja-e tölteni:
    http://www.moddingway.com/file/27740.html
    Már az előző verziókat is le akartam tölteni, de mindnél ugyanúgy vírust jelez. Másnál is ez van?
  • Breki33
    volt szép a demóhoz de úgy nézem itt csúszik a számozás
  • Breki33
    oda van írva az egyik gameplay javítás is
  • Krisztiam #76699
    megvan nem kell köszi :DD
  • Krisztiam #76698
    köszi ezzel jó lett a grafika :D
    de a két patch között mi a különbség?
  • Krisztiam #76697
    sziasztok
    az előző pes-ekben meg lehetett változtatni a sima meccseken a labdákat, most nem lehet? vagy hol lehet beállítani? köszi
  • daver88
    Gyors futást értettem...

valaki esetleg nem talált még szép fehér/fekete hálót a kapukra?? mert a tavalyiak nem jók az ideihez...ha esetleg látna valaki légyszi linkeljen..köszi
  • Breki33

Kitserver 13.0.1.0
    Support : PES2013 demo, PES2013 v1.00
    - Updated module : afs2fs, afsio, lodmixer, speeder, ballserv
    - Added module : sides

Download : http://www12.zippyshare.com/v/87057434/file.html
    Mirror : http://www.sendspace.com/file/1ulym1
  • Breki33
    például

Yair, guys...Im sure that demo 2 was better than final game and Im little dissapointed...only a little because full game is still very good and for sure the best fro long long time but when I played demo 2 I was much morethan happy and thinked in myself "Its the best fuck... Football game ever...so addictove!" Ok lets go to the point:
    Teammates movement was better in demo 2...much better. Now sometimes I dont have options to pass or when I have a ball in side of the pitch my wingers and wind defenders very often staying on position and not going forward. Its very frustrating. In demo 2 movements of your teammates was much better really.

Now passing...passing was the best in football video game ever in demo 2 but in full game is only very good...in demo 2 every pass was a fuck... JOY!

And one more thing...goalkeepers pull off ball too often after high shoots...its terrible and looking like a joke...very funny and not realistic.

Yair we need you. And what you think about that? Im soo dissapointed in passing and this teammates movement now can you do something with that? Sorry for my english. Thanks mate!
  • Breki33
    Érdekes mindenki azt mondja szinte, hogy jó a játék, de a demo 2 gameplay még jobb

• Breki33
    1st gameplay patch and graphic patch for pes2013 full game

http://yairpatch.com/blog/2012/09/1st-gameplay-patch-and-graphic-patch-for-pes2013-full-game/

• Breki33
    na kiderült miért nem jött ki PC-re a második demo

Konami dont release Demo2 for PC because Demo1 was totally ripped off and they used a new code for PES13. I think Jenkey or some other guys here can say more to it.
  • tobias88
    nálatok működik a program? mert nálam nem változtat semmin a játékon belül a kamerákon
  • tobias88
    Itt nem kellett regelnem a Camera-s progi leszedéséhez

Most már csak egy átigazolási frissítés és kitserver kellene és jó is a játék.
    Nem értem miért nem szerződtetik le pl a Pesedites csapatot...
  • breckinridge
    Lépett előre a PES 2013 az előzőekhez képest. Úgy is mondhatnám, hogy kellemes kis game lett. Legalábbis az eddigi rövid tapasztalat ezt mutatja. Állítom, hogy még ennél is jóval több potenciál van benne.
    Ami viszont megbocsáthatatlan, az az offline League kihagyása. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt megcsinálták. Nagyon gyorsan vissza kellene ezt rakni, mert enélkül - számomra, aki legalább 80%-ban ezt játszottam - élvezhetetlen. Persze maga a League mód nagy-nagy átalakításra szorult, mert nem sok köze volt a valós ligákhoz.
  • Breki33
    megtoláson jobb analógost vagy sima gyors futást értesz?

Megkerülésnél vmi olyat mond, hogy húzzam átlósan a kart.
    Az nem egészen világos hogy mivel adom a labdának az irányt és aztán mivel a játékosnak.

A kötény tök könnyű csak mikor közel ér kétszer megnyomom a jobb felső gombot és szépen begurítja a lábai közé :P
  • Breki33
    a fórumon nem, pár hete másoltam be onnan egy cikket amiért szóltak
    itt meg leszólták :)
  • Breki33
    hmmmmmmmmmm ez érdekes

"The Online Pass authentication will not be available until after our mid October patch for PES2013.

Until the patch becomes available, Konami servers will not require an Online Pass authentication, so they will not be requesting the Online Pass code from our users, who will still be able to access the online content.
    After the patch is released, the Online Pass authentication process will be in place, however the activation date will be different depending on your territory:

North America, South America and Asia: starts from October 11
    Europe: starts from November 13"