81526
-
hamarosan rakok fel egy saját magam által összerakott kitserver packot abban labdák cipők minden van
de Master League-ben nem próbáltam -
szerintem senkise hiszi itt
legalábbis én úgy gondolom -
benyking84 #76802 Sziasztok!
Nem szeretném, ha valaki azt hinné, hogy a proevo.hu egy köcsög oldal aki szívózik ha máshol is megjelenik egy cikke.
Privát üzenetben csupán kértelek egy dologra és azt hiszem elfogadható indoklást is adtam a miértre.
Ezt csak azért írtam most, hogy ne legyen félreértés.
Ti is a magyar PES társadalom részei vagytok és mint olyan, nekünk mindenki fontos, mindenkit szívesen informálunk.
Jelenleg 1 olyan oldal van Magyarországon ahol nem szívesen látunk viszont semmilyen általunk publikált tartalmat és az nem ti vagytok. :)
Üdv: Beny
Ui.: Nem sértődtem meg azon, hogy le lett húzva a DEMO tesztje.
A magam és mások örömére írok minden cikket, van akinek bejön, van akinek nem, én ebből nem csinálok problémát. (14 éves koromban sem tettem volna) -
Amúgy a bíró sajnos nevetségesen sok sárgát ad és többnyire csak nekünk, kétszer a passz gomb megnyomására 10ből 8szor ad sárgát. Érdemesebb becsúszni... -
Radu #76800 Sziasztok nem tud valaki egy jó müködő cipő patchet? mert ami fennt van moddingwayen...az a master leaqben,meg become a legendben is exe fájl hibával kilép mindig...előre is kösz:) -
Rudee #76799 Korábban már kaptál választ! -
nono28 #76798 Várható lesz offline liga a játékba?Szerintem igy nemjó! -
én az RT+B-t próbálgatom, de a Barcában nincs olyan akire fel lehetne ívelgetni
-
wright #76796 Az lehet csak én nem tudom letölteni.Azért köszi. -
mögé -
Tök jók ezek a védelem mödé lazán beível Juvés indítások mikor az irányító egyből leosztja a neki adott labdát nemis akárhogyan
és akkor már csak jól meg kell lőni
SPIRITO JUVE

-
Passz, azt hiszem peseditben benne van. De mintha breki linkelte volna korábban. -
ó köszönöm.
és kitszervert honnan töltsek? :)
(többet nem kérdezek :D) -
Rudee #76791 Ennél a nutmeg shot-nál hogy a búbánatba rúgjam el a kapus lábai között a labdát, ha egyből keresztbe vetődik elém??
-
Kitserverben vannak a LOD (Level of Detail) beállítások. -
akkor valamit nem értek Mester, valami LOD-ot írtál ás kitszervert linkeltél, ez egy és ugyan az? mert a kitszerver érdekel persze. -
igen ez pont grafikai cucc
-
hát ez annyira nem érdekel, ha ennyit tud csak ... azt hittem valami grafikai cucc. -
Persze
én egy majdnem 6 éves duáleksönt használok hozzá.
-
az exe-ből kiolvasható, de a pitch side-t már beis raktam korábban
majd felrakom az eredeti exe-t is mivel úgy néz ki a yair-ossal nem működik a kitserver -
Ha Murphy csak most kérdezi meg gondolod mi tudjuk? -
másnál is csak egy kommentár van?
el kéne kezdeni a kommentárokat tölteni és kipróbálni -
Nincs offline liga, csak ML. -
nono28 #76781 Vagy benne van a bajnokság mod csak én nem találtam meg? -
Rudee #76780 Hát nem ártana. Érthetetlen is, hogy berakják a komplett brazil ligát, csak a bajnokság mód hiányzik hozzá :D -
nono28 #76779 Lesz hozzá valami update ami elérhetővé teszi azt hogy lehesen bajnokit játszani? -
Rudee #76778 Training elég vad, sok mindent kell pár nekifutásra is megpróbálni. -
már meg is találtam, dt_05.e 36os -
wright #76776 Köszönöm! -
ToM1113 #76775 Üdv!
Peshez is jó a Logitech F510 kontroller? Azt választottam, elvileg ma jön! :)
2-3 éve az egyik PES annyira tetszett hogy azzal nyomultam végig, most a 13-at is kipróbálom. Kérdeném, hogy az irányítás fifához képest mennyiben különbözik?
Köszi -
Breki, szerinted melyik img-ben lehetnek a poszt jelző képek? CMF, CD, ilyenek. Mert nagyon idegesít ez az egyszínűség... -
ateszegry #76773 azt,h lehet,h mondjuk a realba leakarom neymart igazolni,és midnig elutasitják..hogy lehet beállitani az átigazolás összegét vagy vmi? -
Nem az amit ő linkelt be, de a Wide-nál egy átlátható képet ad:
-
wright #76771 Le tudod írni nekem az értékeket? -
FireWhisper #76770 Tudom, hogy ez itt szentségtörésnek számít, de van vmi leírás vagy program, hogy a fifához hasonló beállítást tudjak találni gamepadhoz? -
nincs benne jelenleg
#76753 -
nono28 #76768 Sziasztok!
Megtudná mondani valaki hogy melyik menű pont alatt lehet kiválasztani hogy tudjak bajnokságot játszani?Előre is köszönöm. -
Szilcsio #76767 Egyszerre ? -
pedig tök egyszerű nekem a megkerülős csel kéne -
Ls+Rb+Rt