81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    hamarosan rakok fel egy saját magam által összerakott kitserver packot abban labdák cipők minden van

de Master League-ben nem próbáltam
  • Breki33
    szerintem senkise hiszi itt
    legalábbis én úgy gondolom
  • benyking84
    Sziasztok!

Nem szeretném, ha valaki azt hinné, hogy a proevo.hu egy köcsög oldal aki szívózik ha máshol is megjelenik egy cikke.

Privát üzenetben csupán kértelek egy dologra és azt hiszem elfogadható indoklást is adtam a miértre.

Ezt csak azért írtam most, hogy ne legyen félreértés.

Ti is a magyar PES társadalom részei vagytok és mint olyan, nekünk mindenki fontos, mindenkit szívesen informálunk.

Jelenleg 1 olyan oldal van Magyarországon ahol nem szívesen látunk viszont semmilyen általunk publikált tartalmat és az nem ti vagytok. :)

Üdv: Beny

Ui.: Nem sértődtem meg azon, hogy le lett húzva a DEMO tesztje.
    A magam és mások örömére írok minden cikket, van akinek bejön, van akinek nem, én ebből nem csinálok problémát. (14 éves koromban sem tettem volna)
  • tobias88
    Amúgy a bíró sajnos nevetségesen sok sárgát ad és többnyire csak nekünk, kétszer a passz gomb megnyomására 10ből 8szor ad sárgát. Érdemesebb becsúszni...
  • Radu
    Sziasztok nem tud valaki egy jó müködő cipő patchet? mert ami fennt van moddingwayen...az a master leaqben,meg become a legendben is exe fájl hibával kilép mindig...előre is kösz:)
  • Rudee
    Korábban már kaptál választ!
  • nono28
    Várható lesz offline liga a játékba?Szerintem igy nemjó!
  • tobias88
    én az RT+B-t próbálgatom, de a Barcában nincs olyan akire fel lehetne ívelgetni
  • wright
    Az lehet csak én nem tudom letölteni.Azért köszi.
  • Breki33
    mögé
  • Breki33
    Tök jók ezek a védelem mödé lazán beível Juvés indítások mikor az irányító egyből leosztja a neki adott labdát nemis akárhogyan
    és akkor már csak jól meg kell lőni

SPIRITO JUVE

• [HUN]FaTaL
    Passz, azt hiszem peseditben benne van. De mintha breki linkelte volna korábban.
  • gabber_saviola
    ó köszönöm.

és kitszervert honnan töltsek? :)
    (többet nem kérdezek :D)
  • Rudee
    Ennél a nutmeg shot-nál hogy a búbánatba rúgjam el a kapus lábai között a labdát, ha egyből keresztbe vetődik elém??
  • [HUN]FaTaL
    Kitserverben vannak a LOD (Level of Detail) beállítások.
  • gabber_saviola
    akkor valamit nem értek Mester, valami LOD-ot írtál ás kitszervert linkeltél, ez egy és ugyan az? mert a kitszerver érdekel persze.
  • Breki33
    igen ez pont grafikai cucc

• gabber_saviola
    hát ez annyira nem érdekel, ha ennyit tud csak ... azt hittem valami grafikai cucc.
  • gabber_saviola
    Persze

én egy majdnem 6 éves duáleksönt használok hozzá.

• Breki33
    az exe-ből kiolvasható, de a pitch side-t már beis raktam korábban

majd felrakom az eredeti exe-t is mivel úgy néz ki a yair-ossal nem működik a kitserver
  • Breki33
    Ha Murphy csak most kérdezi meg gondolod mi tudjuk?
  • Breki33
    másnál is csak egy kommentár van?

el kéne kezdeni a kommentárokat tölteni és kipróbálni
  • [HUN]FaTaL
    Nincs offline liga, csak ML.
  • nono28
    Vagy benne van a bajnokság mod csak én nem találtam meg?
  • Rudee
    Hát nem ártana. Érthetetlen is, hogy berakják a komplett brazil ligát, csak a bajnokság mód hiányzik hozzá :D
  • nono28
    Lesz hozzá valami update ami elérhetővé teszi azt hogy lehesen bajnokit játszani?
  • Rudee
    Training elég vad, sok mindent kell pár nekifutásra is megpróbálni.
  • tobias88
    már meg is találtam, dt_05.e 36os
  • wright
    Köszönöm!
  • ToM1113
    Üdv!

Peshez is jó a Logitech F510 kontroller? Azt választottam, elvileg ma jön! :)

2-3 éve az egyik PES annyira tetszett hogy azzal nyomultam végig, most a 13-at is kipróbálom. Kérdeném, hogy az irányítás fifához képest mennyiben különbözik?

Köszi
  • tobias88
    Breki, szerinted melyik img-ben lehetnek a poszt jelző képek? CMF, CD, ilyenek. Mert nagyon idegesít ez az egyszínűség...
  • ateszegry
    azt,h lehet,h mondjuk a realba leakarom neymart igazolni,és midnig elutasitják..hogy lehet beállitani az átigazolás összegét vagy vmi?
  • tobias88
    Nem az amit ő linkelt be, de a Wide-nál egy átlátható képet ad:

• wright
    Le tudod írni nekem az értékeket?
  • FireWhisper
    Tudom, hogy ez itt szentségtörésnek számít, de van vmi leírás vagy program, hogy a fifához hasonló beállítást tudjak találni gamepadhoz?
  • Breki33
    nincs benne jelenleg

• nono28
    Sziasztok!

Megtudná mondani valaki hogy melyik menű pont alatt lehet kiválasztani hogy tudjak bajnokságot játszani?Előre is köszönöm.
  • Szilcsio
    Egyszerre ?
  • Breki33
    pedig tök egyszerű nekem a megkerülős csel kéne
  • tobias88
    Ls+Rb+Rt