81526
-
felraktad a DLC-t? -
osimandias #76843 Nekem valamiért nem akar rendesen működni a patch...rendszergazdaként futtatom..stb elképzelni sem tudom miért maradnak benne a licensz nélküli címekerek...Ha valakinek van valami ötlete nagyon megköszönném. -
ratgab #76842 Felraktam a játékot és master league offline módban gondol egyet időnként és kifagy (Pesedit nélkül és vele is próbáltam, de sehogy nem jó).
Valakinek lenne valami ötlete, hogy lehetne ezt megoldani? -
-
próbáljátok meg azzal amit felraktam, nekem hibátlanul megy -
Radu #76839 Szerintem ha kidobál az asztalra,azt a cipők teszik,legalább is nálam ez volt,ha csak a sima pesedit patch van fennt(nálam ez) akkor mükődik rendesen! Gondolom ez az új cipős dologgal lehet a bibi.... -
dögöljek meg ugyanerre gondoltam :DD jó cucc szeressük :D -
Pár perc alatt készült, nem nagyon szép, de jobb mint a játékban lévő színezetlen:
Letöltés -
demetan #76836 Valaki nemtudja hogy lehetne megoldani azt a problémát, hogy bármikor amikor cserélni szeretnék vagy elindítok egy ML-t vagy Become L-t kidob a játék az asztalra...amikor CL-t játszom minden simán megy, nem szaggat, semmi baja nincsen...Előre is köszi!
-
Poolfan #76835 tréfás gyerek vagy,köszi a seggítséget -
Bianca elég jó,nem nagyon kapni itthon
azt viszont nem tudom,hogy a játékba hogy tedd be,én papírba próbáltam -
Poolfan #76833 hahó! valami jó füveket nem tud valaki??? s ha igen,hogy tudom beletenni a játékba??!! előre is köszi! -
Rudee #76832 Akkor nem tudom, nekem laptopon 8400M-mel megy rendesen, pedig az messze van a jótól. -
Szilcsio #76831 Az már megtörtént. -
Rudee #76830 VGA drivert frissítsd, hátha. -
Szilcsio #76829 Breki vagy valaki tudja hogy leet azt a problémát megoldani, hogy nekem állandóan bennt van a pálya közepén vagy valamelyik részén egy fekete csik vagy 3szög és néha nem látom az embereim amikor viszem a labdát?
Ez vidi kártya vagy mivel tudom kiszedni ? -
szuper működik letöltöttem az olaszt bemásoltam és választható lett
sokkal jobb -
Nagyi2pac #76827 Elvileg csak simán installálni kell a patch-et, a pes főmappájába kell telepíteni.
De nálad lehet az a baj hogy nem rendszergazdaként van futtatva a pes exe. -
Nagyi2pac #76826 Hát pontosan nem tudom már melyik img tartalmazza a kommentárt, de mivel úgy nézem hogy a dt05 img-ken kívül (amik ugye a szöveg nyelvét tartalmazzák), csak a dt00 van elnevezve nyelv szerint (dt00_e) és csak 1 ilyen img van, szóval valószínűleg az tartalmazza a kommentár fájlt, és akkor valószínűleg csak azt lehet cserélni, igen.
Szerintem se olyan jó, Konami már igazán cserélhetné ezt is. -
Na kijött a második demo
ki lehet próbálni tényleg sokkal jobb-e
Second PC demo online now!
by PES_TEAM_EU on 21/09/12
Follow the link for the digital download!
Good news folks! The most wanted PC demo is now available for download!
Follow this link for the second demo of PES 2013 for PC:
http://dl.pes2013demo.konamionline.com/pes2013demo/d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e/PES2013_DEMO2.zip
If you have trouble with this link, please check the following article:
http://bit.ly/NGyWBY
-
de egy csomót le lehet tölteni, de akkor csak az angol helyére lehet bemásolni?
angol nem olyan jó szerintem pl fifáé is jobb -
Nagyi2pac #76823 Úgy néztem nem lehet választani, és mivel angol a játék így angol. -
[PES 2013 PC] Italian Commentary for PES 2013
http://www.mysoccerpatch.com/mysoccerpatch-articles-mainmenu-26/msp-articles-mainmenu-65/44-pes-2013-pc/497-pes-2013-pc-italian-commentary-for-pes-2013 -
osimandias #76821 Köszönöm a segítséget!Megpróbáltam felrakni a következőt
http://pes2008editing.blogspot.com/2012/09/peseditcom-2013-patch-10-coming-soon.html
-a címerek maradtak a régiek,pontosan ,hogy kell felrakni?
Tudom béna vagyok de nagyon idegesít a dolog. -
kommentátorra nem kaptam választ, nálatok milyen kommentár van? -
azt olvastam, hogy az előző stadionok jók a mostaniba -
annyira "egyszerű",sablonos ez a become legend mód...évek óta ugyanaz. Mi az hogy játékosként abszolút nincsen semmilyen interakció a managerrel??? Van a manager's rating,és annyi...semmi visszajelzés nincs a játékosom teljesitményéről,szurkolók hogy vélekednek róla satöbbi. Ha egy CR-el vagyok BaL módban,akkor az ne legyen ugyanolyan,mintha egy saját magam által készített kis fiatal suhanccal nyomulnék. Abszolút semmi belepillantás nem ad a játék egy focista életébe. Nekem hiányoznak ezek a plusszok,szeretem ha látványos és érdekes a körités. Meg ez az átigazolás is lehetne részletesebb,lehetnének cut scene-k,ahogy pl.: egy Neymarral megérkezek a Cityhez,körbevezetnek a stadionban,fotózkodások,a sajtó tájékoztatón nyilatkozni lehessen,mint az NBA 2k sorozatban. Ott a nyilatkozatok sokmindenre kihatnak,a klubon belüli státuszra,a szurkolókra is hatással lehet lenni. -
Nagyi2pac #76817
Tegnap a Royal Londont már megtaláltam, tényleg máshogy van mint a demoban, de csak 4 bin 1 stadion. :)
-
-
a yair gamepados exe-t próbáltad? -
Az a baj, hogy nem kéne sokat változtatni rajta hogy jó legyen. Például a kapus még mindig úgy dob ki mint egy ötéves, erősíteni kellene csak rajta, de ezt sem tették meg a demóhoz képest... -
Pesedit patch 1.0 -
osimandias #76812 Sziasztok!
Belinkelne valaki egy olyan oldalt ahol van egy használható patch ami orvosolja a licensz problémákat.
(Csapatnevek,címerek,mezek meg esetleg Bundesliga:).Nem vagyok egy nagy szakértője a dolognak.Amit eddig próbáltam az nem volt jó.
Előre is köszönöm.
-
hát nem tudom, vegyesek az érzéseim a PES 2013-al, jó is meg nem is..
pl az a bajom, hogy ha S-el szerelek a bíró nagyon sokszor sárgát ad.. ellenfélnek meg soha semmit.. meg még apróbb hibák is vannak, amik idegesítőek.. -
az fasza köszi -
Curesz #76809 Nem lehet :/ -
srácok sima bajnokságot nem is lehet játszani?? pl egy spanyol bajnokságot. -
Na kész is a teljes kitserver mappám egy csomó kiegészítővel
http://adf.ly/D4RyK -
miért nem?
sendspace-n van úgy látom jó sokan leis szedték -
hát itt énis Pirlóéknak ívelgetem :-)