81526
-
Nagyi2pac #76966 Mindkettő szép gól!
Viszont mindkettőnél látszik a már megszokott tipikus kapus bug, amitől én személy szerint falnak megyek.
Nem az a baj hogy nem védik ki, hanem az hogy egyáltalán nem is reagálnak rá. Erre mondom én azt hogy a kapusok külön életet élnek, mintha egy másik dimenzióba lennének mint a többi játékos. -
a kapufáról pattan be azután lép az alapvonal felé a kapus és ér hozzá
szerintem ez már bent van mielőtt hozzáér
kár hogy nem mentettem el akkor meg lehetne nézni oldalról -
Az is biztos, hogy eloben nem kezd el szaladni a másik kapufaig, a minimum, hogy elvetődik. Es nem fordul így a labda után, nem mond már, hogy szerinted ez reális. -
egyáltalán nem áll, a jobb kapufához helyezkedik onnan indul a balig
jobb kapufától vetődve egy bal pipába menő lövést úgyse érne el
főleg ha azt hiszi, hogy mellé megy sokszor élőben se reagálnak
deha igen pl ez szinte közvetlenül utána volt, látszik, hogy nem rajta múlik
Ezt csak bravúrral lehet védeni -
De akkor is, nehogy azt mond már hogy ez reális hogy végig ugyan úgy áll. Ha bebikázzák mellette, akkor is tesz valami mozdulatot, nem csak áll mint egy gyökér a gól után is és simán megfordul a labda irányába. -
Neoncsoves #76961 jó de akkor is basszus ha megy feléd a labda legalább valami mozdulatot csinálsz... de a kapus csak odafordul és hagyja hogy bepattanjon róla :D -
miért is?
a gifeket én jelentősen belassítom, hogy jobban látható legyen
ez tök erős dupla lövés ami a kapufáról bepattan
-
Neoncsoves #76959 az a kapufás gól viszont akkor is gáz -
ja kb ennyit :-)
-
tudtam, hogy lesz egy ilyen hozzászólás :P
mondjuk megnézném egy kapus mit tehetne mikor öt méterről beollózzák
-
ugyan úgy bambul ugyan az a kapus mindkét esetben
-
ha beindul az üzlet :P
-
Jók ezek a helyezett lövések :-)
-
Rudee #76953 Most nézem, hogy ML-ben az ifik közt a 32 játékos közül kb 3 spanyol, a többi meg... Ezt azért megcsinálhatták volna kicsit reálisabbra. -
Rudee #76952 Valahogy a cipőket nem figyeltem. PESedit-es cucc van fent, ami abban van az van benne. -
ateszegry #76951 Rudee neked is ilyen alap szar cipők voltak ML-be?? -
szerintem az direkt ilyen kis pöccintés -
Rudee #76949 Ez volt a legjobb kamera, de a lényeg pont lemaradt. Ramos-szal szereztem labdát a félpályán, piciny sprint utáni bal oldali beadását várta az argentín:
-
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy master league-ben hogy lehet labdát váltani? Alapból '98-as Adidas VB labdát rakja be...pesedit 1.0 patch. -
Nagyi2pac #76947 Valakinek esetleg van valami híre az offline League módról? Konami nem reagált még arra hogy miért nem rakták be? Nagyon remélem hogy az októberi update-ben bent lesz, mert ha nem akkor lenyelhetik keresztbe, nem lesz hosszú életű a játék.. annak ellenére, hogy a rengeteg hibával együtt is jól játszható lenne a játék. -
Nagyi2pac #76946 New HD white net by LitWin
http://www.moddingway.com/file/27848.html -
Nagyi2pac #76945 PES 2013 No Replay Logo by Hawke
This mod disables the replay logo ..NOTE: It does not disable replays,only the logo/animation.People have PM'ed me saying that the replay logo causes lag for them just like pes2012 did until Konami released a fix.So this mod should help them out.I have disabled for all competitions EXIB/CL/EL/..
http://www.moddingway.com/file/27830.html -
Nagyi2pac #76944 Full Game - Rotating Adboards by Hicksville
These adboards are for PES2013 Full Game - All are updated as of 16th September
Correct ads/sponsors for all included teams
Including:
New CL adboards
New EL adboards
New ML adboards for Ligue1, LigaBBVA and Eredivisie
New Global adboards for all stadiums, apart from the following, who have their own new adboards:
England
France
Spain
Man Utd
Barcelona
Real Madrid
AC Milan
Inter
Roma
Lazio
Benfica
Porto
Sporting
http://www.moddingway.com/file/27845.html -
Rudee #76943 A Master League akkor most egy idő után kuka vagy megy rendesen? Első meccs lement, 1-2 dolgot állítgattam is, de semmi probléma. Majd este berakom a gólt, amivel vertük a CSKA-t, nem sikerült csúnyára. Csak előtte megyek dolgozni egy kicsit :D -
futás sebességtől függ, minél jobban rá tud készülni a játékos a rúgásra, annál tovább lehet nyomni -
De, az biztos az. Viszont rohadt nehéz így gólt lőni. Jóval nehezebb, mint az előző játékokban. Ha picit is nyomod a rúgás gombot, akkor is hatalmas ívvel rúgja a labdát, általában a kapu fölött végzi...legalább is nálam. -
de, én azt kérdeztem amit te linkeltél, de úgy látszik, hogy csak nálam nem akar menni -
Ez nem az LB+X ? -
Múkodik....Adebayorral legalábbis sikerült...ééés nem volt les..pedig már majdnem megálltam én is..:
-
Szilcsio #76937 De ha lesz rendes online community akkor sztem ez még jobb lesz :-) -
Szilcsio #76936 Nah most tudok onlineról beszámolni. Kipróbáltam és igen jó :-) -
Csak akkor tudod változtatni a beállítást, ha 60hz-en van a monitorod. -
d3doverrider -
az a low chip shot
-
Rony94 #76932 Igen, ott be is van pipálva, de az a helyzet hogy a gomb szürke, szóval nem tudom kivenni onnan a pipát. :S -
Aláemelés működik valakinek? Mármint nem a nagy átemelésre gondolok, hanem eddig ha közel voltam a kapushoz a lövés után megnyomtam a futás gombot és kicsit alápöccintett. Most ez nekem egyáltalán nem működik, nem emeli meg a labdát, viszont gyenge lesz a lövés tőle... -
Poolfan #76930 sziasztok! elmondanátok nekem ,hogyan tudnék füveket berakni a játékba?! köszönöm -
savaria #76929 Sziasztok! Hol lehet beállítani, hogy ne automata mentse a játékot?
Előre is köszönöm a választ! -
ja Vsync
benne van a settingsben -
mit?