81526
-
Poolfan #77006 legyenszíves valaki írja le,hogyan kell füveket betenni a játékba!!! azzal már tökéletes lenne!!! bárki bármit mondd,szerintem nagyon jó lett a gém:) -
igen ezért dicsértem csak meg a nappalit
Az itteni fű kéne nekem
http://www.pes-patch.com/2012/09/pes-2013-scoreboard-sky-sport-italia-hd.html -
eddig általában a brazil spanyol mexikói volt mindig a legjobb
arab ilyen 2012-ben
-
a nappali az szép, de az éjszakai az túl zöld -
Rudee #77002 A brazilt próbáltam, de nagyon gyenge. -
Rudee #77001 De nem odaérni kell, hanem MEGPRÓBÁLNI LEGALÁBB HOGY ODAÉRJEN.
Ott az általam linkelt Di María gól, ott legalább elvetődött annak ellenére hogy esélye kb a 0-val volt egyenlő. -
Arab kommentár :-)
Pass: [email protected] -
Deportivo La Coruña Stadium
[COLOR="red"]Day fine & Night Fine[/COLOR] turfs, it is not include rainy mods. maybe later if you want :)
New and (i think) good lightning :)
[COLOR="Red"][SIZE="4"]Day[/SIZE][/COLOR]
[COLOR="red"][SIZE="4"]Night[/SIZE][/COLOR]
[URL="http://www.mediafire.com/?6fd5e96hg9595c7"][/URL]
RAR PAss : Grkn Design®
Enjoy !! :)
Be Carefull !!
Copy this file into [COLOR="red"][SIZE="5"]dt0f.img[/SIZE][/COLOR] in your kitserver -
na ilyen videót nem tudsz nekem mutatni aki oldalazva odaér aztán marad egy másodperce ha a frapsot kiszámolom vetődni
persze keresztbe ezt már lejátszottuk 2009-ben
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111128097&mit=%2357662
nincs kedvem újra kezdeni ajánlok viszont Dan Gaspari videókat
ez tipikus magyar mentalitás, hogy berakok egy gólt erre rögtön csak a f...... megy -
igen, a kapus mozgás a pesben sajnos fényévekre van a fifától -
Rudee #76996 Nem mondta senki, hogy rögtön védenie is kell ha vetődik, de ahogy korábban elhangzott, meg kell próbálni elérni.
Egyébként 2 oldalazás és megfelelő elrugaszkodás elég ahhoz, hogy közel legyen hozzá. Csak hogy az oldalazás nincs rendesen lemodellezve, mert valójában ugye a 2 lábat egymás előtt keresztbe rakva kell megvalósítani (nem, nem fog elesni a saját lábában, mielőtt felmerülne a kérdés). -
itt speciel az én egyik saját feltett gólomról volt konkrétan szó
deha csak ilyen értelmesen tudsz hozzászólni a fórumban legalább tisztelj meg azzal, hogy nagybetűvel írod a nevem. Köszi
-
ja jobb kapufától a bal pipáig egyből persze :-)
na pont az lenne fura ha úgy repülgetne 7 métert
-
Balázs 17 #76993 brekinek mindig mas a jatek ezt mar tudhatnatok xD -
Rudee #76992 Nekem anno még 8 évesen azt tanították, hogy ha biztos vagyok benne hogy mellé megy, akkor is el kell vetődni. Azért mozog az ember keze több irányba, hogy vissza tudja húzni. És így nem kényelmesedik el az ember.
De ha minden 3. lövésre azt hiszi a kapus, hogy mellé megy és ezért nem siet, akkor még megye II-ből is elűznék :) -
Ezzel még nem találkoztam...:D Gondoltam bepróbálkozom Ronival, és sikerült...de ilyet még nem láttam, hogy bemutatják a játékost.
-
lehet csak a Pes-t szanaszéjjel lehet
ezért sem értem a sok nyavalygást, szinte bármit meg lehet változtatni olyan eszközök vannak hogy pár éve csak álmodhattunk ilyenekről
de lehet CM12-vel pl
-
Fifával az a baj hogy a mostaniakat már nem nagyon lehet moddolni. Legalábbis messze nem annyira, mint a PESt. -
francokat szeretek csak irtóra zavar ha igénytelen
a fifában is az ottis zavar
egyszer fizetnének meg ezért annyi mindent tudnék javítani -
Tudják, hogy szeretsz füvet moddolni, ezért meghagyták a lehetőséget :D -
ez elképzelhető
bár legalább mintában van változás
de azért nemsemmi hogy rajongók jobban meg tudják csinálni
és ezt is
-
Még a PES 2015-be is ezek a gyepek maradnak szerintem! :) -
Nem, addig oldalaz
amikor látja hogy mellé vagy kapufa akkor indul felé
oké nekem készült, de akkor hol van belőle a normális gyep? :P -
Mer a Konami egy fasz.
#76980: Jóval azelőtt már lépeget hogy bemenne a labda. Ha szerinted ez egy természetes mozdulat, akkor neked készült a játék :D -
na muti egyet kíváncsivá tettél
legalább ficakba?
-
kérdezze még meg valaki :P
de Murphy-től :)
isten bíz kiírom felülre -
hát a kapufáról befelé pattanó labdánál jóhogy nem oldalaz :P
simán egy lépést tesz az irányába, csak már bent van -
Miért nem lehet pl. Spanyol bajnokságot játszani? -
breckinridge #76978 BAL, öt meccs alatt négy öngól, mindegyik bug... -
" kapufáról bepattanó labda irányába elindul befelé, de már csak ott tud beleérni"
De ott sétál, vagy fut, mindegy, de nem oldalaz. Egyszerűen ennek a mozgásnak több köze van egy pingvinhez, mint egy kapushoz. -
megnéztem jópárszor, az én gólom
kiis kockáztam
addig oldalaz míg a lövés oda nem ér akkor olyan mintha mellé menne és a kapufáról bepattanó labda irányába elindul befelé, de már csak ott tud beleérni -
A kapu közepéig oldalaz, utána sétál a kapufáig, majd megfordul. Nézd csak meg :) -
van egy olyan érzésem, hogy online lesz
Ismerve a Konami-t -
nono28 #76973 üDV!
Offline League lesz majd?Tud róla valamit? -
végre egy jó fű
-
http://www.pes-patch.com/2012/09/kitserver-v13-0-1-2-by-juce-jenkey1002.html
-
PES 2013 TURF PATCH update v0.2
https://rapidshare.com/#!download|148p12|3609359751|PES%202013%20Turf%20Patch%20update%20v0.2%20%20by%20Dr.%20Hany.exe|19782|0|0 -
az nem sétálás hanem az oldalazó mozgás csak lassítva, ezt tényleg így tanítják a kapusoknak van erre pl, a háromkapusos gyakorlat mikor direkt így kell helyezkedni és védeni
a jó kapus folyamatosan helyezkedik, oldalazó mozgással mozog a kapu előterében és mindig készen áll, hogy a védéshez megfelelő helyzetben legyen
itt szerintem ezt úgy programozták le hogy helyezkedik és megpróbálja elérni, de azt hiszi mellé megy
#76963-ben látszik, hogy teljesen másképp viselkedik hasonló szituban
persze nem tőkéletes de egy össze vissza egyik kapufától másikig röpködő kapus aki mellévetődget és felugrálgat engem jobban zavarna
mielőtt vki kitalálná nem azt mondom, hogy tökéletes egyáltalán nem, animáció is lehetne szebb talán mozgás is finomabb de a gáztól messze van
és nem azért mert nem fifa :-) -
Akkor nem mozduljon, de ez a sétálás iszonyat nyomorék, a labda után fordulasrol nem is beszélve. Az meg külön vicc, hogy több éve nem csinálnak evvel semmit. Mondjuk ennek az idei PESnek nem ez a legnagyobb baja, sajnos. -
ha a jobb kapufához állsz és a labda a bal pipába megy biztos, hogy nem fog egy normális kapus vetődni, hisz fizikailag lehetetlen úgy elérni
egyáltalán nem fog elvetődni telkesen értelmetlen, ha nincs középen
ez jól látszik olyan szabadoknál mikor a sorfal által védett területekre lövik, a kapus vagy megse tud mozdulni vagy egyszerűen nem éri el