81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    én komolyan nem értem miért a Jenkey patch-ot használjátok csak önmagában

a videóban bemutatott rendszer az új gameplayos.exe-vel és a Jenkey is az alapján rendesen beállítva a megfelelő értékekre sztem sokkal jobb

Én már egy best of védéses videon gondolkozom :)
  • daver88
    Sajnos kapusokon az 1.01-es Jenkey féle patch sem segített túlságosan...Továbbra is vannak hatalmas védések, és elképesztő helyezkedési hibák...

Ettől függetlenül a játékmenet az nagyon tetszik.
  • Breki33
    Lehet

• Rudee
    Nem rosszak.
  • gabe paul logan
    STIEBER ARC

DZSUDZSÁK ARC

Mé' nem lehet már videót beszúrni? o.O
  • Rudee
    Ez a spanyol jó.
  • begotten
    Kár... az 2012-ben bármikor átszabhattam az arcát az ügyeletes góllövőmnek. :)
    Köszi a választ!
  • Rudee
    Szerintem nem, mivel szerkeszteni is csak az első mentés előtt lehet.
  • begotten
    Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy miután a BAL-ban indultam egy karakteremmel, tudom -e módosítani a kinézetét? Köszönöm a választ!
  • Breki33
    Brazilian comentaries

Greek commentary

Español Latino comentarios

Portuguese commentary
  • Breki33
    nekem eddig a 2.4-es volt most 2.6-os Jenkey nélkül a Matt-os optionnal egész jó tetszik
  • Rudee
    Arda Turan győztes gólja a Hoffenheim ellen

• tobias88
    2.6os van fent, a gép lőtt gyengébben
  • Breki33
    hát én nem vettem észre, hogy a lövés rosszabb lenne

egyébként kint van aj újabb

2.6

*AI build up play is much better
    *AI cheat 70%+- is gone

2.5

*changelog

*better feeling of freely movement of the players on the pitch
    *improved movment from both defence and offence
    *improve GK reflexes and positioning
    *tweaked graphic
    *CPU bulid up play is much noticeable
  • Rudee
    Próbaként egy Stuttgart-AEK meccs. Nincsenek komoly játékosok, csak 2 elvileg középszerű csapat. Top playeren egy beadás utáni fejes mellett 6 gól 20-25-30 méteres átlövésből

Kíp

Sokat mond a statisztika, 8 kapura menő lövésből 7 gól (+1 kapufa). Hiába passzolgat kényelmesen és birtokolja többet a labdát a CPU, a kivégzés nem maradhat el. Ha megpróbálok focizni és nem csak átlövöldözöm, akkor nyilván jobb a birtoklás, de gólt egyet ha lövök.
  • Rudee
    IRL is letámadnak igen, de nem négyen-öten egyszerre :)
  • breckinridge
    Szerintem is reális ez. Szépen felállnak, taktikától függően, védik a területet, letámadnak. Ezzel nekem nincs bajom. IRL is hasonló kínlódás ilyen ellen játszani.
  • breckinridge
    A gameplay legnagyobb baja, ami a Demo1 óta negatívan változott, az a játékosok aktivitása támadásban. Kevés a mozgás, már a felezővonal környékén. Gyakran egyszerűen nincs kinek passzolni, mert nem mozognak a labda felé, vagy üresbe. Továbbra is vesztésre állva, 85. percben minden full támadáson, de 4 védő és egy középpályás hátul marad. Ezen sem bírtak változtatni.
  • Rudee
    De pont hogy nem beállnak, hanem csak felállnak. Egy emberre 3-4 kivált és vagy hátrafelé passzolok, vagy a látatlanba. Mert annyira ugye nem lehet irányítani a többi támadót.

Nem az a tipikus betömörült fal jön létre, amit át kell lőni, hanem egy vérszomjas sereg, akik csoportosan garázdálkodnak.
  • tobias88
    Az szerintem reális mikor beállnak védekezni akár mind a 10 mezőnyjátékossal, a mai foci sajnos ilyen.
  • Rudee
    Kezd unalmassá válni a játék.

Lesnél a játékos nem kapja meg a labdát, de mégis lefújja a barom bíró. Nehogy már gyorsan kontrázni lehessen. Utána meg a felállt 8 ember ellen egy Málaga szinte átjátszhatatlan. Messziről lövöldözhetek, pár be is akad, de mi értelme? Nem LST 2013-mal (Long Shot Training) játszana az ember.

A Jenkey-féle cucc jónak tűnt elsőre, de azzal meg minden meccs egyforma. Vagy a szélen játszok a védők mögé, vagy átlövöm őket messziről. Marha izgalmas így.
  • Rudee
    Nekem a Jenkey beszart. Levettem a pes2013.exe-ről de még mindig ugyanúgy ott van a játékban.
  • tobias88
    Leszedtem a yair féle peccset, de nekem nem jött be, rosszabbul helyezkednek tőle a játékosok mint előtte és a lövés is rosszabb. Maradok csak simán a Jenkey féle cuccnál
  • osimandias
    Tudna valaki arra megoldást,hogy pl:ML nyomok a Milannal és szeretném megváltoztatni a stadiont, de ugye a játékban benne van a San Siro így nem engedi.Lehetséges ezen változtatni?
  • Breki33
    Top player csak én még megszoktam korábban még fifában, így annak hívom
  • tobias88
    wolrd class? nincs is olyan szint
  • Breki33
    én World Class-on, de ott sokkal nehezebb lett
  • tobias88
    Dehogy, maxon megy, superstaron.
  • Breki33
    azis lehet, hogy te más nehézségi szinten játszol én gondolkoztam is rajta, hogy visszaveszek egyet a nehézségből az írtak miatt, de már kezdek belejönni
  • Breki33
    szerintem ez beállításfüggő is, de én a yair gamplay-al kezdtem elvégre ő a legnagyobb név ebben és utána állítottam be Matt rendszerét és lőttem be a Jenkey-t amit nemis gameplaynak mondanák inkább egy összetett rendszer amelynek van ilyen része is.

De aztán sima exevel is próbáltam és a védekezés ahogy a példák mutatják brutál a játék sokkal nehezebb lett alig lehet a jobb csapatok ellen lövésig jutni, ha pedig igen nincs idő állítgatni egyből lőni kell különben odaérnek.
  • tobias88
    azt a global-t én még nem tettem fel, csak a jenkey cuccost, az könnyít a játékmeneten
  • Breki33
    túl könnyű????????

túl nehéz
  • tobias88
    szerintem kipróbálom azt a global edites cuccost
  • tobias88
    Üröm is van az örömben. Így hogy a gép nem csal, túl könnyű a játék
  • Breki33
    hát én használom még a yair-os exe-t és a Global Edites megoldást amit yair is direkt ajánl

és a Jenkeyt pedig matt beállítása alapján állítom be

hihetetlen mennyi mindent meg lehet változtatni és milyen mélységig lehet szerkeszteni
  • Breki33
    hátha azt nyomod, én nem szeretem leghátul a letámadást alkalmazni mert akkor kiugrálnak

szval így inkább a középső harmadban védekezem
  • tobias88
    En most feltettem az 1.01es jenkey féle cuccost, de ez is sokat javít. Már lehet benne fejpárbajt nyerni és nem mindig a géphez pattan a labda.
  • tobias88
    Nem feltétlen, itt 4en is letámadtak téged egyik gifen. A saját játékosaidon is elvileg ugyan az a motor működik helyezkedéskor és letámadáskor, azaz nekik is le kéne támadni akkor
  • Breki33
    Hát őket én irányítom, de mindent megteszünk :)
  • Breki33
    Természetesen gyengébb csapatokat könnyebb átjátszani és pl. ilyen gólokat lőni :)